|
|
#931 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Cytat:
Zawsze o takich marzyłam, jeśli chodzi o długość i "kształt", tylko zawsze chciałam mieć czarne/ciemnobrązowe/ognistorude ^^ |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25784240]Wrzucam Wam na razie tak podglądowo, bo nie mam siły w łapie na obrabianie zdjęć po tym oddaniu krwi
[/QUOTE]ooooo ładneeeee ![]() Cytat:
![]() może szybciej ta wiosna przyjdzie bo już tęsknie za nią .... ![]() jak ktoś chce zobaczyć relacje z targów, dzisiaj ze stoiska Orly to zapraszam na blog http://ecosmetics.blogspot.com/2011/...arca-2011.html
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pazurkowym też chyba swoich fot nie wstawiała, jedynie av kiedyś miałam... jak będę miała się czym pochwalić to na włosowym coś wstawię ![]() Na zdjęciu wyglądają tak długaśnie że dałabym więcej a wypadnięty włos to może mieć różną długość... o to będziesz świadkowała |
|
|
|
|
#934 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ptaszki Ci w głowie Cytat:
brrrrrawoframebasics piękne paznokcie, ca cy! Cytat:
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Uff... chwilę mnie nie było a tu tyle nadrabiania
![]() Ewalucja nie zmywaj, bo piękne są i biały wygląda ładnie na nich ![]() Orli podoba mi się ![]() Frame łądniutkie i wiosenne ![]() Anula ![]() Carmen dla mnie olejek jest ok, nigdy czegoś takiego nie stosowałam więc nie mam żadnego porównania dwa razy nim posmarowałam dzisiaj i skórki jakby miększe ![]() Alexis Kobitki nie wy jedne, ja też mam skłonności do siniaków TŻ nieraz się zaczepia i szpiga mnie palcem w udo a ja mam zaraz całą nogę w kropki ![]() A co do włosów, to przypomniała mi się historia mojego TŻ z dzieciństwa Opowiadał jak pierwszy raz poszedł do fryzjera bez mamy i obciął się na łyso ( wtedy w modzie były "grzyby" i tak był zawsze ścinany ) przyszedł do domu, dostał opiernicz i poszedł do łazienki coś z tym zrobić, chciał poprawić i maszynką jednorazową wygolił sobie dziurę we włosach to samej skóry A co do oddawania krwi, to też kiedyś chciałam oddawać ale mam niską hemoglobinę i nie mogłam
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica
Bożena? Dziękuję Miło mi słyszeć że się podobają zaczełam je doceniać odkad zaczęłam pielegnację z wizazem farbuje je od czasu do czasu na rudo balsamem venity, na wiosnę znowu to zrobię zmywa się zupełnie więc nie mam problemu z odrostami i w rudym czuje sie milion razy pewniejsza i ładniejsza rudy ma cos w sobie a w ciemnym mi okropnie. mam wtedy taka smutną szara twarz![]() AnulaPPP musze to sprawdzić tak bede świadkowa a wy mi bedziecie pomagać wyb rac sukienkę , fryzure makijaz![]() Wszunia nigdy nie wyszła bo obciełam z tyłu i jakos nigdy nie zauważyła a teraz to jej już odrosły![]() jestem złą niedobra siostraą![]() Carmen będzie dobrze mi nic nie wychodzi a prawko zdałam więci i tobie się uda![]() Meedzik dziękuję
Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-03-17 o 18:17 |
|
|
|
#937 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pokaż się, jak się zrobisz na rudo
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25786455]
Pokaż się, jak się zrobisz na rudo [/QUOTE]napewno się pochwalę ![]() ![]() skoro już mowimy o włosach to moja współkokatorka jak była mała obcinała sobie nozyczkami jeden dość gruby kosmyk z przodu włosów na ok 1 cm i wmawiała wszystkim ze tak jej poprostu rośnie |
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
alex1989 Dziekuje
Cytat:
ewalucja Moze ty poetka zostan ![]() Wszunia Dzie kuje !meeedzik Dziekowac Kurcze, dawno nie robilam zadnych wzorkow na paznokciach, ale dzis przypomnialam sobie jakie to fajne Do tego Wy jestescie moja motywacja![]() Za to powiem Wam, ze mojej siostrze sie nie podoba ![]()
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
frame dziękować
a pazurki już poprawione bo na zdjęciu lepiej było widać![]() Ewołucjo ja na trzecie też mam Łucja ![]() Anula a wiesz że chodzi french za mną i zrobię na weekend ![]() Carmen gratulacje i powodzenia na pisemnymFrame ładne kwiatuszki, alexis dziękować Laski ale zasuwacie z tymi postami a i nie o włosach mi tu tylko o pazurkach bo off top straszny
|
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
Prrroste... utnij jej włosy
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
taaa, jeden
no nie, przez Ciebie przeczytałam cyce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
faramebasics poetką? chyba jestem powołana to celów wyzszych tj malowanie paznokci
ale zawsze z łatwością "lałam wode" na wypracowaniach z polskiego Widzę że masz ogromny potenciał we wzorkach. Chce więcej, może rozwinę talent poetycki dzięki tobie![]() ![]() agateczka takie ładne imię![]() witam w klubie Łucji![]() Wszunia ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha dobre, zemsta ![]() o proszę wywróżyłam
|
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
Ależ się wesoło zrobiło
li
http://czikulinka.deviantart.com/ Edytowane przez Wszunia Czas edycji: 2011-03-17 o 18:41 |
|
|
|
#948 |
|
Raczkowanie
|
|
#949 | ||
|
Zadomowienie
|
Oj a bylo by ciac, cwaniara ma dlugie i geste
Pomyslec, ze w przedszoklu byla moim krolikiem doswiadczalnym, gdy obcinalam grzywkeCytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Durna jestem jak... chyba nie ma ncizego tak głupiego
Usunełam zdjęcie z pendriva shift+delete Zdjęcia nie będzie -_-
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
Co chcecie najszybciej zobaczyć na blogu?
- China Glaze - Dorothy who? - niebieski brokat - Sinful Colors - Irish Green - jaskrawa zieleń - IsaDora - Silver Sparkles - srebrna folia Mam gotowe zdjęcie, ale nie wiem, co wrzucać najpierw ![]() Na dziś i tak mam gotową już notkę z matującym topem China Glaze. |
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na środkowym to chyba jakiś kwiat jest ewalucja u Ciebie też wesoło na pazurkach Orlica Masz pomysły na zdobienia ładneframebasics śliczne kwiatuchy wyszły ![]() I moje pazuraski wklejam bo na siłowni było tyle ludzi że zrezygnowaliśmy i wróciliśmy do domu, a jutro będziemy próbowac po raz drugi ![]() lakier obecnie u mnie na topie essense most wanted plus jakiś brokat z bell na zdjęciu jak zwykle brzydko wyszło i widac tak jakby ten brokat wcale nie pasował, a na żywo jest cacy przynajmniej dla mnie
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
Orliczko ja bym chciała najpierw zobaczyć
China Glaze - Dorothy who? potem IsaDora - Silver Sparkles a na końcu Sinful Colors - Irish Green Byłam dzisiaj w Rossie i kupiłam 5 lakierów
Edytowane przez Carmen10210 Czas edycji: 2011-03-17 o 19:54 |
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
alazkrainy - ładne połaczenie
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
wraca do was z zaświatów choroby.... bleeeemeeedzik oj dzięki... dzisiaj moooooże troszkę lepiej, tylko przeraziła mnie ilość stron tutaj, ty tez zdrowiej szybko. Wszunia ooo kurde, też bym biegała Agateczka* dzięki, co jak co zdrowie się przyda! duuużo mi obecnie duuuużo... alexis77 shimmer taki jakiś turned up turquoiseDMkAnia tak jak wyżej dużo zdrowia mi sie przyda i jak wyżej China glaze turned up turquoise ![]() Orlico, nie martw się. Mam nadzieję, że i bez komentarzy wiesz jak wszyscy postrzegają pazurki twoje, zdobienia i w ogóle (bajecznie i masa talentu )Karola20 Cytat:
czołówkowa muzyka mnie uwiodła.Nie odchudzac sie!!! Orlico ja też china glaze lubię od razu się uzależniłam ![]() SoBitterSoSweet ojjjj ci dentyści, współczuję. AnulaPPP thx Oj Orlico a propo konkursu bywa i tak....ewalucja ale historia z tymi włosami, ja bym tez próbowała zmyć... tylko moze jakoś szamponem po wyschnięciu lakieru... ja kieryś upaprawał farba olejną... i chyba zeszło po myciu głowy, ale była ciemno zielona więc... cóż... Orlico śliczne pazurki te na srebrze, a co do krwi... to ja mam koleżankę której się żyły magicznie chowają jak idzie krew pobierać... żadna pielęgniarka nie może uwierzyć ![]() Starałam się ogarnąć wszystko i chociaż trochę po cytować, ale będę się zasłaniać chorobą ile wlezie. Jestem na przeciwbólowych (w dużej dawce) więc mogę czytać a to już krok na przód... ale te tąpnięcia jakie słyszę uderzając w klawisze są okropne.... więc będzie tego pisania, Na prawdę sory jak pominęłam trochę. Tutaj jak zwykle tyla ładnych pazurĸow że hej.... a te kolory.... mimo że nie patrzę nawet na pudełko z lakierami a nowe nabytki mam (nie używane) to kolorki niektóre
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-17 o 21:19 |
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
Mgiełko, dziękuję za miłe słowa
![]() Chyba komentarzowy kryzys minął na jakiś czas ![]() Jeden z IsaDorowych konkursowych wątków podsunął mi pomysł, żeby co jakiś czas publikować pazurki inspirowane jakimś regionem świata, zważywszy na moje zamiłowanie do geografii itd Jestem na turystyce i kocham ten kierunek Co o tym myślicie?
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny pomysł
zrób jakaś ekstra Brazylię (może być nawet z jakimś małym pajączkiem Kurytyba - podobno polska stolica Brazylii, ma jakąś śmieszna jadowitą mała własną odmianę regionalną czy coś w tym guście ) ja jestem za! chętnie zobaczyłabym takie regionalki z różnych zakątków świata co jakiś czas, a jak ty jeszcze na turystyce to już w ogóle
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-17 o 22:06 |
|
|
|
#959 |
|
Zadomowienie
|
alazkrainy Dziekuje
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;25792698]Mgiełko, dziękuję za miłe słowa ![]() Chyba komentarzowy kryzys minął na jakiś czas ![]() Jeden z IsaDorowych konkursowych wątków podsunął mi pomysł, żeby co jakiś czas publikować pazurki inspirowane jakimś regionem świata, zważywszy na moje zamiłowanie do geografii itd Jestem na turystyce i kocham ten kierunek Co o tym myślicie?[/QUOTE]Ja sobie wybralam turystyke i podroze, jako dodatek do moich innych przedmiotow i mam nadzieje, ze bede zadowolona (tu jest inny system niz w Polsce i co roku moge wybierac sobie rozne przedmioty dodatkowe, ktore daja mi dodatkowe punkty na koniec szkoly). A jesli chodzi o paznokcie, to poszla bym w strone cieplych krajow Czerwienie i pomarancze
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
To teraz podgląd najnowszej notki - top China Glaze - Matte Magic.
Zapraszam na bloga - recenzja i opis ![]() http://lakieroholiczka.blogspot.com/...magic-top.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

pokaz włosy koniecznie na włosowym
piłuję je cały czas zeby miały dobry kształt dlatego są kótkie
[/QUOTE]

brrrrrawo

a w ciemnym mi okropnie. mam wtedy taka smutną szara twarz

) ja jestem za! chętnie zobaczyłabym takie regionalki z różnych zakątków świata co jakiś czas, a jak ty jeszcze na turystyce to już w ogóle