|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Wrzuciłam album do profilu ze zdjęciami z Londynu, gdyby ktoś chciał
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#812 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
To chyba na widok przystojnych studentów.
|
|
|
|
|
#813 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i się zgadzam że niebieski może być ciepły Cytat:
na szczęście udało mi się umówić na jutro rano, uff ![]() HA HA HA ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy kazdy PUP ma takie same - czy np miasto większe ma jakies bogatsze oferty ? ja czytałąm ze na załozenie D.G max dot z pup to ok 20.000 ale coś bylo o unijnych ? ze 40.000 ? to w takim razie te pupiane nie są unijne? i skont taki unijny ? - choc jutro ide do PUPU to moge z ciekawosci rozpytac - niech myslą ze chce założyc - zeby mi pracy czasemw szkole nie znalezli bo bede musiala odmówić i zas na zieloną łączkę |
|
|
|
|
#816 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mówisz, żeby iść?... Nie wiem... Jadę pięć godzin pociągiem, przyjeżdżam do Lbn o 21.00, wczesnym popołudniem musiałabym wyjechać do niej, w niedzielę nawet do Lublina nie opłaca mi się wracać, bo od niej szybciej wrócę przez Warszawę... Jakby mnie po ludzku nie mogła zaprosić chociaż tydzień wcześniej Chyba jednak nastawiłam się na spotkanie z rodziną, Hetfieldem i przyjaciółką, która właśnie zaszła w ciążę, jak pojadę to najwyżej z rodziną uda mi się pogadać a poza tym
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
noooooo
i bardzo piękne, ciekawe ujęcia Londynu - takie nostalgiczno sentimental ![]() ino zdjecie nr 6 wyjęte ze scenografi komput Incepcji ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- o ! najpewniej Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 20:22 |
|
|
|
#820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Powiedz coś
![]() Cytat:
Dobrze ![]() Cytat:
Czyta jeszcze raz I zastanawia się co Rejcz chciała powiedzieć , pisząc słowo "przedmiotem" (a raczej ogłoszeniodawca, bo wygląda mi to na ogłoszenie o pracę ).Poszłam przed kwilami paroma zmywać naczynia. Zaczęłam zmywać i rozmyślać, jak mi się nie kce, że ja kce mieć zmywarkę (można zaoszczędzić tyle czasu) , ale nie mogę jej na razie mieć, bo nie mam mieszkania i to jest więc bez sensu i nagle mi się od tych rozmyślań garczek wyślizgnął i narobił tłochę huku Wchodzi mąż do kuchni, podchodzi do mnie i mówi "daj to", a ja "proszę bardzo" (chyba myślał, że garami rzucam ze złości Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 20:23 |
|||
|
|
|
#821 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no sorki ale musieliby donieśc sami na siebie , to obowiazek administratora budynku...mogą cie najwyzej bardzo ładnie poprosic zebys ich wpuściła a studia fajne...np jedziesz o 6 rano na wioche inwentaryzowac pole kapusty....i goni sie zboczeniec ![]() albo temat pracy-miejsca i przestrzenie niebezpieczne w strukturze miasta albo-rewitalizacja przestrzeni poprzemysłowych-jedziesz na teren dawnej fabryki, jest ciemno i piźdxi, szkło leci ze swietlików, lataja kawałki blachy a w ruinkach siedzą narkomani ![]() albo-robisz projekt na zaliczenie...robisz robisz ,kreslisz,malujesz ..współlokatorzy donoszą kielonki....rano sprawdzasz co ci wyszło ![]() generalnie-polecam Cytat:
unijne z EFS z pkol. na stronach wojewodzkich UP powinno byc info o instytucjach organizujących przydział dotacji. tzn to jest tak ze najpierw są konkursy roznych firm i instytucji o to kto sie zajmie przydzielaniem..a potem juz na stronach tych firm wszystko sie mozna dowiedziec-przewaznie w jednym czasie jest kilka róznych programów
|
|
|
#822 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
zadzwoniłam do właścicielki i powiedziałam że się wyprowadzam i czuję się podle
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#824 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-ty slaskie woj jestes ? to tu masz info:
http://efs.wup-katowice.pl/news/waAn...ania_6.2_po_kl a co do miast to jest tak-ze im bardziej zadupiasty powiat tym lepiej-niektorzy sie nawet przemeldowywują
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-17 o 20:34 |
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy źle się czujesz, bo zakończyłaś pewien rozdział? W kazdym razie A sąsiadka zdaje się, że sobie gdzieś pojechała na wieczór i nie mam wiadomości ad piwnicy, a boję się zadzwonić czy wysłać sms
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
dzięks Polly
|
|
|
|
#827 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Madzik, pikne londyniane foty, klimat super! Czy na jednym zdjęciu zastanawiasz się nad wyborem herbaty?
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
to album prywatny - musicie sie zaprzyajznić
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 20:42 |
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jest, jest ![]() A te oczy )Ale my inne to nie jesteśmy? ![]() Hmm, niech pomyślę ![]() Nie pamiętam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 20:41 |
||
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic to - sma nie zakładam nic ale kciałabym sie poorientować w temacie - kuzyn mnie pytał niedawno i zdałąm sobie sprawę ze nie mam pojęcia od czego zaczac |
|
|
|
|
#831 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ło jezu,ile postów-czy Wy nie macie żadnych zajęć
Wróciłam z widzenia,melduję się Flo milczy,bo teraz Ona siedzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - wysłałam ci zaproszenie
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: sprawdziłam i sieciunia twierdzi,że w Wlkp w najbliższym czasie nie przewidują naboru wniosków. Mnie interesuje 6.2 Nie wiem czy drążyć temat. Z jednej strony chcę mieć coś swojego, a z drugiej skąd ja wezmę na to wszystko czas?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-17 o 20:43 |
|
|
|
|
#834 |
|
Nindżopesz
|
Madzik, super foty, zatęskniłam za Lądkiem
|
|
|
|
#835 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz...niby jest , ale spółdzielnia nie ma sie komu "wyzej "poskarżyc na ciebie mogą cie proboqwac nastraszyc we własnym zakresie, jak sie nadzor kapnie ze nie zrobili przegladów na czas to spółdzielnia beknie za to i nikogo nie obchodzi to ze lokatorzy nie wpuscili ![]() Cytat:
acha-dotacja jest oczywiscie bezzwrotna..tak mówie bo niektórzy w to nie wierzą i sie kłócą ze to nie mozliwe Cytat:
szkolenia sa w weekendy i raczej nie sprawdzaja na nich obecności ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
mhmmm dziwne , ale moze chodzi o nabór wniosków dla operatorów programów ![]()
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś teoretycznie wolne
![]() A poza tym gotowałam dziś obiad, odkurzałam, bawiłam się domkiem dla lalek, malowałam kredkami, czytałam książkę, no i parę jeszcze innych ![]() Uu to jej dzisiaj nie będzie A kiedy wyjdzie? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#837 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() no fuasnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() bo info że jak nie udostepnię lokalu to zgłoszą to do nadzoru brzmi całkiem poważnie i w życiu by mi nie przemkło że nie mają interesu zgłaszać
|
||||
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np lista firm oferująca dotacje - ja wiem ze oni tym operują i są operatorami ale kurka wodna litosci - czemu coś co ma ludziom ułątwiac zycie zmusza ich anjpierw do analizy who is who ? a jak plajtniesz w ciągu roku lub zamkniesz dział to tez niezwracasz? bo w pupie cza zwrócic |
|
|
|
|
#839 |
|
grozi wypollizowaniem
|
vesenko tu znalazłam liste operatorów programów-generalnie cała zabawa polega na tym zeby byc czujnym i obczajac czy operator nie ogłosił kolejnego naboru
, tylko w krakowie podają od razu w jakich miesiacach bedą nabory. i kurde faktycznie chyba wszystkie skierowane sa do bezrobotnych. ale wiesz-zwolnic sie zawsze mozna i ludzie tak robią...i przemeldowywuja sie do innych powiatów. Kolega z zakopca dostał dotacje i najlepsze ze był jedyny rdzennie z powiatu-reszta to przemeldowańcy ![]() ![]() http://www.efs.wup.poznan.pl/aktualn...nia-6.2-po-kl/
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie sprawdzasz kto i kiedy prowadzi nabór?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

:
To chyba na widok przystojnych studentów.

Chyba jednak nastawiłam się na spotkanie z rodziną, Hetfieldem i przyjaciółką, która właśnie zaszła w ciążę, jak pojadę to najwyżej z rodziną uda mi się pogadać a poza tym 

:haha ha:

A kiedy wyjdzie?