|
|
#1651 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak w szoku jestem, że tak szybko..Co do programu Batycki to dziękuję za uświadomienie Już osiągnęłam wymagany próg Jestem z siebie dumna! ![]() Cytat:
zawsze (jak do tej pory )Cytat:
Poza tym ładnie matuje i daje uczucie takiej niesamowitej gładkości. Gadam jak w reklamie normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pur Blanca - kiedyś byłam fanką, ale bardzo szybko mi się znudził. No i trwałość też nierewelacyjna. Perceive - jedne z moich ulubionych perfum Avonu, ładne, delikatne, ale zarazem mocne. Tak wiem, nie pomogłam. W każdym razie polecam je wszystkim klientkom i jak na razie żadna nie narzekała na te perfumy.2 dni mnie nie ma a tu tyle nadrabiania.. ; o A tą mgiełkę cytrynową to niech sobie gdzieś wsadzą.. Najchętniej oddałabym ją, ale kolejnej reklamacji przecież składac nie będę.
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
Co by nie było, jestem uparta. Przerzuciłam zdjęcia na katalogowy
a stąd usunęłam - nawet nie wiem jak ja do tego doszłam. Aż sama siebie zadziwiam. Wolę nie mieć na pieńku z adminem
|
#1654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż taka dupiasta ? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- : Cytat:
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to może jak już wypróbujesz te ampułki z białą herbatą, to proszę napisz może jakieś ich porównanie, które lepsze |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1658 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dziewczyny pomozcie. Byl ostatnio program motywacyjny co dostawalo sie te cienie - pamietacie? Chodzi mi o to ze spelnilam wtedy te warunki ale zagapilam sie i nie wpisalam kodu przy zamowieniu a w nastepnym katalogu pisalo ze produkt nie moze byc zamowiony. Napiszcie mi prosze w ktorych to bylo katalogach, jakie warunki trzeba bylo spelnic aby je dostac i jak te cienie sie nazywaly?! Chcialam napisac do avonu to moze mi je jeszcze przysla a nie mam tej ulotki. Prosze o pomoc...
|
|
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
no mi tez bardzo sie podba, bylam tlyko zdziwona tymi kulkami w srodku jak peeling, ale wazne ze zapach ok
![]() bo jak smierdzi to odpada a ten jest zadawalajacy![]() aha do nawilzania skory polecam avon care z bawelna zapach nieziemski
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kulki mi pękają na skórze ładnie . co do balsamu o którym mówisz - ohyda śmierdzi strasznie i o nawilżeniu nie ma mowy . ja mam jeszcze balsam z ps MM - też cudowny
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 20:09 |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja bym kogoś z trendująych poprosiła o podanie wymiarów torebki vienne z minikatalogu, bo na skanie nie widać
|
|
#1662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie to moje numer 1 avon jaki mialam na drugim miejscu ten srodziemnomnorski chociaz go drugi ra znie kupie! a ja mam wlasnie strasznie sucha skore i mi nawilza, co czlowiek to inna opinia inna skora:P |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zakupiłam sobie balsam vichy nutri extra cream i jest naprawdę genialny .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-17 o 20:13 |
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
No perceive jest wlasnie na mojej wish liscie teraz bo powachalam zapach klientki i zakochalam sie na nowo. A najgorsze ze tak mnie nkrecilyscie na perceive dev ze pragne go miec jak nigdy a u nas on chyba nie bedzie dostepny w uk i chyba musze sobie na allegro kupic. Sa po 22.90 nie wiem jak oni to robia.
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dev będę testować we wtorek
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
Wlasnie weszlam na katalogowy od pierwszej strony i ogladam kosmetyki z 2007 roku!!!
|
|
|
|
#1667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim otoczeniu wszyscy się dziwią dlaczego nie mam ![]() Cytat:
Ma któraś z Was okrągłą szczotkę do modelowania? Kat 5 str 157 Ona ma druciki? Czy co to jest to do czesania?
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram.
|
|
#1672 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zamówienie z Avonu można "wklepać" o każdej porze dnia i nocy?
Takie może głupie pytanie, ale wolę się upewnić czy pora dnia nie ma czasem znaczenia...
|
|
|
|
#1673 |
|
Rozeznanie
|
tyle mówicie o tych kolczykach, ze nie mace dziurek więc nie ma problemu z kupowaniem. Ja niestety mam odwrtonie, mam 7 dziurek w obu uszach, i jest co zmieniac i kupować
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
O każdej, jak wyślesz przed 11 to zafakturują tego samego dnia, jak po to na drugi dzień.
|
#1675 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam świtny tusz , dała mi go jedna wizazanka
)) Taka fajna szczoteczka była
|
|
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego względu, że jednak jest różny asortyment chyba jednak nie zrezygnuje z bycia konsultantką jednocześnie w Polsce
|
|
|
#1677 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#1678 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Jest bardzo fajna, to najlepsza szczotka do modelowania jaką miałam
|
|
#1679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wzięłam fiołki, fajne są ![]() A wczoraj moja siostra miała dzień paczki, dzisiaj odebrałam od niej moje 4,5 kg kosmetyków, jestem w siódmym niebie ![]() Dobrze mieć siostrę konsultantkę i ceny bez narzutu ![]() Co do balsamów - rozmawiałyście kilka stron wcześniej - mus tajski kwiat - jak dla mnie najlepszy ze wszystkiego, jedno opakowanie już się kończy, wzięłam teraz dwa na zapas, no bo cena baaardzo zachęcała Fakt, zostaje taki dziwny film na skórze, ale nawilżenie jest boskie a zapach dałabym się pokroić Dziewczyny - prośba, w kat. 5 będzie trochę kredek do oczu w promocji zarówno w katalogu jak i w netto - poradźcie mi, która będzie dobra do malowania po cieniach, miękka i bardzo wyrazista - ta żelowa? Czy jakaś inna będzie lepsza? |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W katalogu dziwnie to wygląda Chyba moja wish list się powiększy ![]() Na razie na niej jest: Charm stop przemocy Kosmetyczka w prowansalskim stylu Okulary Sadira (w kat 7będę mieć większe wydatki, więc teraz biorę )Próbka podkładu perfect wear(bo zachwalacie, że taki fajny )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

jakoś tak?

zawsze (jak do tej pory
W każdym razie polecam je wszystkim klientkom i jak na razie żadna nie narzekała na te perfumy.