|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
martinia poproszę od dopisanie mnie przy białym pandorowym murano w niebieskie kropki
![]() paulinka super avatar! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Pzeczytalam tą liste... jak wy dajecie rade to porządkować
![]() Jeszcze dopowiem ze mam jednego klipsa kwiatkowego.. ![]() co to za murano ze wstążką? ![]()
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() murano ze wstążkami zobacz u mnie na bransoletce (kliknij mój podpis) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki
![]() Inaczej murano z zygzakiem ![]()
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
#756 |
Wtajemniczenie
|
Tinka, dzięki
![]() ![]() Kto by pomyślał, że klika kresek w paincie zmieni nudny avatar na coś, co ma duszę ![]()
#757 |
Zadomowienie
|
nie wiem czy widziałyście kiedyś bajkę Wall-e ale ten stworek od Pauliny jest do niego bardzo podobny. Z twarzy oczywiście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Wtajemniczenie
|
A w ogole "Kasia mysio ch..ka" nie odezwała się do mnie. A widziałam że logowała sie na allegro. Franca ![]() ![]()
![]() |
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, zbieram propozycje na imię dla mojego stworka ![]()
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Załapałam chyba o co chodzi więc się dopisuję
![]() murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza (biały, czarny, różowy), ilios , sajf(czarne czerwone). ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa, LindenRathan Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek, burn-it-up -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka, burn-it-up -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek ,burn-it-up -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf(x2), myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia (x2) -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar, Magi - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK, Cierpliwa, Magi, Tinka - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek, Magi - chłopiec A3, Cierpliwa (x2), Magi - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta, myszu13, Magi - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) sajf(p-czarne x2), Cierpliwa (jasne perłowe), myszu13 (p) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess, Mleczak0, Sajf - srebrny supełek Tinka, paulina95, Sajf Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95, Ilios, Miramar, Domcia - białe w niebieskie kropki martinia, Ania_wu - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk, Cierpliwa, Domcia, Magi - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Domcia, Magi - różowe w kropki Tinka, kootekk ,sajf, burn-it-up - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi - turkusowe trójkąty Ilios, sajf(x2), AniaWK, Magi - kapusta Magi, Jolta - czarne z białą wstążką martinia - różowe z białą wstążką martinia, paulina95, Magi, Sajf Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek |
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moja KAROLINA no i wiecie juz co kupil Karol Karolinie ... ![]()
![]() Edytowane przez jolta Czas edycji: 2011-03-17 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj moja nowa i Prawie "dziewicza" Pandorka powiększyła się o 2 baedsy: dziewczynkę i chłopczyka (symbolizują moje dzieci. Kupiłam je w Silesii w Yesie po jeszcze starej cenie, która jutro ok. 13 już będzie nową ceną.
Martiniu, czy możesz mnie też dopisać do listy? Mam murano fioletowe kwiatki i chłopczyka i dziewczynkę.
![]() |
#764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#765 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może dziczek? ![]() ![]() ![]() Propozycja jolty jest fajna, Karol i Karolina ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi się ten globus podoba!!! Ale jaka cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, wszędzie byście dziki pchały noo... Mój koral jest grzeczny i nie wyrwał się z lasu
![]() ![]() To teraz szukam matki chrzestnej, jolta, Ty też poszukaj ![]()
#768 |
Zakorzenienie
|
murano Trollbeads
-diamentowe trolle Spaza (biały, czarny, różowy), ilios , sajf(czarne czerwone). ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa, LindenRathan Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek, burn-it-up -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka, burn-it-up -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek ,burn-it-up -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf(x2), myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia (x2) -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar, Magi - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK, Cierpliwa, Magi, Tinka - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek, Magi - chłopiec A3, Cierpliwa (x2), Magi, Tygrys Tati - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta, myszu13, Magi, Tygrys Tati - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) sajf(p-czarne x2), Cierpliwa (jasne perłowe), myszu13 (p) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess, Mleczak0, Sajf - srebrny supełek Tinka, paulina95, Sajf Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95, Ilios, Miramar, Domcia - białe w niebieskie kropki martinia, Ania_wu - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk, Cierpliwa, Domcia, Magi, Tygrys Tati - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Domcia, Magi - różowe w kropki Tinka, kootekk ,sajf, burn-it-up - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi - turkusowe trójkąty Ilios, sajf(x2), AniaWK, Magi - kapusta Magi, Jolta - czarne z białą wstążką martinia - różowe z białą wstążką martinia, paulina95, Magi, Sajf Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | ||||||
Zadomowienie
|
no! w końcu was przeleciałam
![]() ![]() byłam na paradzie z okazji Patryka...Matko! Mam już na tyle dorosłego syna ze chodzi z kumplami ,nie z nami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzięki...dodałam do Yes ![]() ![]() Cytat:
![]() dałam :P Cytat:
![]() ![]() ja ciągle gadam z koleżankami(i nie tylko) na temat tatuaży ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-03-17 o 20:30 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
O globusie z TS już nawet nie wspomnę jaki super... ale właśnie... cena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
ale pędzicie
![]() ja mam alabaster trollowy ![]() ![]() kurcze zaraz zmykam i pewnie jutro znow bede miala duzo do nadrobienia ![]() ![]()
#773 |
Rozeznanie
|
Dziewczęta, czy któraś z Was zamawiała coś z tego sklepu internetowego http://www.onezero.pl/ ?
![]() Jest on wiarygodny? ![]()
#774 |
Raczkowanie
|
Hello.To ja jeszcze mam kwitkowy klips,murano w trójkąty turkusowe,foletowe i czerwone i w kropki turkusowe
![]() IdęWas czytać ![]()
#775 |
Zadomowienie
|
Witam dziś, wróciłam ze święotwania z TŻtem - moim Patrykiem, i nadrabiam wątek
![]() ![]() ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...8054938&ref=nf a o to moje trochę kiepskie dzieło z painta ![]()
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
Ale super ta kompozycja
![]()
![]() |
#777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O i się aktualizuję, że tak powiem :P murano Trollbeads -diamentowe trolle Spaza (biały, czarny, różowy), ilios , sajf(czarne czerwone). ktsw, sorina ( czarny), myszu, VLS, Mirell (biały i czarny), Anno1989 (czarny), Magi (biały, czarny, różowy), Cierpliwa (biały, czarny), Melczako (biały, czarny), Kluczymordka (biały, różowy) -kwiat północy Spaza , sajf, ktsw, sorina, Figa, VLS, Achika (w drodze), Anno1989, Aliena, A3, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa -różowa pustynia Spaza, ilios ,sajf, ktsw, cym, sorina, Figa, VLS, ilonka_hh_, Achika, Anno1989, Magi, Mysiaczek -lazurowe pęcherzyki sajf, ktsw, sorina, VLS, ilonka_hh_, Mirell, Achika, Anno1989, Magi, Cierpliwa , Kluczymordka, ennkaa, LindenRathan Srebro Trollbeads -szczęśliwy smok slepafuria, ktsw, sorina, Figa,myszu, VLS, Veaa, Achika, Anno1989, Magi , Kluczymordka, Mysiaczek - supełek slepafuria, VLS, Mirell, A3, Magi , Melczako, ennkaa Srebro Pandora -srebrne serduszko jolta, ilios,sajf, Tinka, sorina, Figa,myszu, paulina95, Achika, Anno1989, VLS, martinia, patgozolek, Magi, kootekk , Kluczymordka, ennkaa, Mysiaczek, burn-it-up -aniołek jolta,sajf, sorina, Figa, myszka__77, VLS, paulina95, mexx, Magi, Domcia, kootekk , Kluczymordka, burn-it-up -pszczółka Spaza, ilios, Tinka, sorina, Figa, VLS, mexx, Magi, Cierpliwa, Kluczymordka, Mysiaczek ,burn-it-up -lucerna jolta, martinia, ilios,sajf(x2), myszu, myszka__77, VLS, Mirell, mexx, Domcia (x2) -muszla z rozgwiazda Spaza, martinia, ilios,sajf, myszka__77, VLS, Veaa, Ania WK, patgozolek, Cierpliwa , Melczako -torebka z kokardka Spaza, ilios, Tinka, VLS, AniaWK, patgozolek, Melczako - krówka martinia, cym, sorina, VLS, Mysiaczek - worek $: Domcia, Mirell, myszka__77, jolta, AniaWK - autko: Domcia, Miramar, Magi - kwiatowy klips: Domcia, martinia, Spaza, AniaWK, Cierpliwa, Magi, Tinka - koniczynka Veaa, Miramar, Mysiaczek, Magi - chłopiec A3, Cierpliwa (x2), Magi, Tygrys Tati - dziewczynka Miramar, A3 (x2), jolta, myszu13, Magi, Tygrys Tati - emaliowane/perłowe serduszka martinia (p - ciemna), Spaza (e - fiolet), Miramar (e - czarne), Ilios (e - fiolet), Mirell (e - czarne), myszka__77 (p-czarna), jolta (e - czerwone), Melczak0 (e - czarne), snowprincess (e - fiolet), AniaWK (p - ciemne), Mysiaczek (e-fiolet) sajf(p-czarne x2), Cierpliwa (jasne perłowe), myszu13 (p), patgozolek (e -czarne) - emaliowane motylki Ilios (n), martinia (f), jolta (n) - kłódka serduszko z kluczykiem myszka_77, Kootekk, Mysiaczek - kwiatko-gwiazdki ze złotem i diamentami Snowprincess, Mleczak0, Sajf, patgozolek - srebrny supełek Tinka, paulina95, Sajf Murano Pandora - niebieskie w granatowe kropki martinia, AniaWK,paulina95, Ilios, Miramar, Domcia - białe w niebieskie kropki martinia, Ania_wu - fioletowe w kwiatki myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), kootekk, Cierpliwa, Domcia, Magi, Tygrys Tati - fioletowe w trójkąty Tinka (x2), myszka_77, AniaWK, Spaza (x2), Domcia, Magi - różowe w kropki Tinka, kootekk ,sajf, burn-it-up - biało-różowe paski Tinka (x2), Magi - turkusowe trójkąty Ilios, sajf(x2), AniaWK, Magi - kapusta Magi, Jolta, patgozolek(x2) - czarne z białą wstążką martinia - różowe z białą wstążką martinia, paulina95, Magi, Sajf Chamillia - puzzel Spaza, martinia, ilios,sajf, Tinka, VLS, Cierpliwa, Mysiaczek
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2011-03-17 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.yes.pl/bizuteria/big_char...00-NIE-AVCL121 http://www.amazon.com/MELINA-Charms-...427968&sr=1-50 http://www.amazon.de/Esprit-Charms-S...428268&sr=1-33 http://shop.thomassabo.com/PL-en/cha...pid/0754-007-1 ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Charmsowego dnia Wam zyczę http://shop.thomassabo.com/PL-en/cha...pid/0745-007-7
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-03-18 o 06:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | ||
PIP.
|
Aliena uuuu to juz dorosly mezczyzna, jeszcze troche i na piwo bedzie biegal
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Ja w ramach dnia Patryka grałam wieczorem w Pokera. A kompozycje kolorystyczna mialam w rozowym. A co! Potem fotke pstrykne. Milego dnia dziewczyny. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.