Miłośniczki Zary - część IV - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 22:02   #2431
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary - część IV

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
niestety nie, dalabym Ci od razu znac. dzisiaj przejrzalam wieszak po wieszaku, wszystko obmacalam , ale niestety po sukience ani sladu . sama chetnie bym ja przymierzyla. a jaka skore kupilas?? pochwal sie

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

jak na xs to wydaje mi sie wlasnie duza. dl. cal. 60 cm, szer. biust 45 cm jak cos, to moge ja jeszcze zwrócic, bo musze jechac do zary z reklamacja, wiec pewnie w ciagu tygodnia podjade
Może dziś lub jutro wstawie zdjęcia, może komuś się przydadzą
Kurcze nigdzie jej nie ma,jutro są dostawy podzwonie jeszcze
Stary 2011-03-17, 22:02   #2432
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

dziewczyny, ratuunku
Uprałam tą różową rozkloszowaną sukienkę (zgodnie z przepisem, 30stopni) i zrobiła się bluzka z niej dosłownie.. reklamować? uznają to w ogóle? zła jestem strasznie, bo chciałam ją sprzedać, jednak nie czułam się w tej dlugości dobrze..
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:07   #2433
Smerfi
Rozeznanie

Dziewczyny a co sądzicie o tej sukience? Mierzyła lub ma ją któraś z Was?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0264881664_1_1_1.jpg (54,9 KB, 95 załadowań)

yorkies are the best
Smerfi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:08   #2434
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ratuunku
Uprałam tą różową rozkloszowaną sukienkę (zgodnie z przepisem, 30stopni) i zrobiła się bluzka z niej dosłownie.. reklamować? uznają to w ogóle? zła jestem strasznie, bo chciałam ją sprzedać, jednak nie czułam się w tej dlugości dobrze..
ja mam ten sam problem ze sweterkiem i przy okazji wizyty w zarze pytalam czy moge reklamowac. odp: OCZYWISCIE!! pytanie tylko czy reklamacje uznaja. ja na pewno sie nie poddam i bede pisac odwolanie. uwazam, ze jak najbardziej powinnas reklamowac. w koncu to pierwsze pranie zgodnie z instrukcja na metce
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:08   #2435
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
nie narzekaj przynajmniej nie musisz przedłużać sukienek i spódnic ja mam S i 171cm i są takie do kostek, więc pewnie na ciebie byłyby przydługie ALE zawsze można przecież skrócić

ps. masakradostałam właśnie telefon, że muszę być jutro na szkoleniu w Poznaniu bo koleżanka nie może jechać, bo dziecko jej się dziś rozchorowało nie chce mi się taki kawał jechaćALE z drugiej strony...... czy wy myślicie też o tym co ja
A no to fakt jedynie zawsze plusy są jeśli o spódnice i sukienki chodzi , natomiast zawsze problem ze spodniami mam

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ratuunku
Ja bym zareklamowała nic nie szkodzi spróbować

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:11   #2436
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfi Pokaż wiadomość

ja ja dzisiaj tylko "macalam", bo nie chcialo mi sie juz wracam po raz kolejny do przymierzalni. material jest tshirtowaty, ale imo jest idealna na lato. bardzo fajnie prezentuje sie juz na wieszaku, wiec mysle, ze na osobie równiez bedzie ok.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Może dziś lub jutro wstawie zdjęcia, może komuś się przydadzą
Kurcze nigdzie jej nie ma,jutro są dostawy podzwonie jeszcze
dzwon dzwon. ja glupia wybralam sie na zakupy dzisiaj zamiast jutro
Stary 2011-03-17, 22:13   #2437
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfi Pokaż wiadomość
ja ją widziałam i macałam ale nie mierzyłam - fason ładny owszem, ale materiał - porażka - zwykła bluzkowa bawełenka, która na pewno po pierwszym praniu rozciągnie się i będzie wyglądać mało ciekawie, ale to tylko moje zdanie, spostrzeżenia
Stary 2011-03-17, 22:14   #2438
ESTEE87
Wtajemniczenie

Wklejam Może komuś pomogę
Kurtka 289 zł ciemna czekolada
Bluzka Basic 79 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02938.jpg (67,7 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02940.jpg (63,0 KB, 176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC02937.jpg (61,3 KB, 213 załadowań)
Stary 2011-03-17, 22:16   #2439
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

dziękuję budgetko i esti, jutro moze uda mi się zajrzeć do Zary i złożyć tą reklamację...wkurza mnie tylko to czekanie 2 tygodniowe no ale cóż, nie omine tego

a i dla zainteresowanych spódniczką turkusową z trf - jutro w dostawie w manu jej nie będzie ;/
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:18   #2440
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
ja ją widziałam i macałam ale nie mierzyłam - fason ładny owszem, ale materiał - porażka - zwykła bluzkowa bawełenka, która na pewno po pierwszym praniu rozciągnie się i będzie wyglądać mało ciekawie, ale to tylko moje zdanie, spostrzeżenia
no fakt, moze sie tak zdarzyc
Stary 2011-03-17, 22:24   #2441
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viera Pokaż wiadomość
Odpiszę hurtowo:
Dziewczyny, dziekuje za mile slowa, grube nogi mam a dokladniej lydki (37 cm), zapięcie kozakow graniczy z cudem więc normalne te łydy na pewno nie są

Właśnie z niebieskich spodni nie było 36, spodnica wiem, że powinna być w talii, ale zjezdzala ;p, a XS nie było (z tego koloru, bo inne mi się nie podobają). Ale na spódnicę będę polować Może się wybiorę do Bonarki, tam mniej ludzi chodzi, to może i rozmiarów więcej mają.

Gabi, mnie sukienka zachwyciła, bo ja lubie jak tak się 'rozkloszowuje', tylko musze przymierzyc xs no i zastanowic sie, czy bede miec okazje do jej noszenia Przez chwile myslalam, zeby ją kupic na swoj slub (chce cos prostego, minimalistycznego), ale materiał jest mało elegancki, no i jednak chyba wybiorę coś zakrywającego te łydki :P Nie chce miec klasycznej sukni slubnej, tylko cos innego

Wersja brudnorozowa b. ladna, ale nie pasowalaby do mojej karnacji. Tak mi sie wydaje. W ogole wielka szkoda, że nie ma granatowej - wtedy bym ją na pewno kupiła

Jeszcze raz Wam dziekuje Chyba nigdy nie zdejme aparatu On świetnie dyscyplinuje w kwestii jedzenia słodyczy ("zjadłabym kinder delice... o nie, pol godziny temu myłam zęby... nie chce mi się znowu tego robić... napiję się soku")
Viera Ty lepiej idz do Zary i przymierz ciuchy w swoim rzeczywistym rozmiarze i zrob wtedy fotorelacje, a nie wypisuj grube cos tam cos tam. Wybacz szczerosc ale w tych ciuchach wygladasz jakbys wziela je z grubszej siostry

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:27   #2442
ewelinkka20
Zadomowienie

Cytat:
nie narzekaj przynajmniej nie musisz przedłużać sukienek i spódnic ja mam S i 171cm i są takie do kostek, więc pewnie na ciebie byłyby przydługie ALE zawsze można przecież skrócić

ps. masakradostałam właśnie telefon, że muszę być jutro na szkoleniu w Poznaniu bo koleżanka nie może jechać, bo dziecko jej się dziś rozchorowało nie chce mi się taki kawał jechaćALE z drugiej strony...... czy wy myślicie też o tym co ja
Ja jak dotarłam do samego słowa "szkolenie w Poznaniu"to pomyślałam od razu o tym co Ty

ewelinkka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 22:36   #2443
viera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
Viera Ty lepiej idz do Zary i przymierz ciuchy w swoim rzeczywistym rozmiarze i zrob wtedy fotorelacje, a nie wypisuj grube cos tam cos tam. Wybacz szczerosc ale w tych ciuchach wygladasz jakbys wziela je z grubszej siostry
hehe, niech Zara uzupelni rozmiarowke Juz Wam oszczedzilam widoku mnie w spodniach koloru rozowo-brzoskwiniowego r. 38 (znow nie bylo 36:/), to dopiero okropne bylo. Ale same spodnie b. ładne

No ale przynajmniej przybralam jakies pozy

W sumie dostawy w pon i czwartki, dzis czwartek, ale bylam rano, to moze jeszcze nie wystawili wszystkiego?

Co do modelek na stronie www - moja siostra mowi o nich ze wygladaja jak dzieci z ochronki (bo stoją tak dziwnie, i przez to, ze sa bez glowy, niektore ciuchy wygladaja na nich po prostu jak brzydkie worki)
Stary 2011-03-17, 23:02   #2444
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ją widziałam .
fajna?

Cytat:
czyli co? jutro kolejna relacja ze sklepu na Z., którego pełnej nazwy już tu głośno nie wymawiamy?

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:04
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 23:04   #2445
Cellly
Zadomowienie

Gabi koniecznie jeśli będziesz mierzyć jakieś nowe ubrania to rób zdjęcia i wklej nam je później
Stary 2011-03-17, 23:39   #2446
asik123456789
Zakorzenienie

Jesli chodzi o Poznan to najwiekszy wybor jest w starym browarze. Potem chyba plaza a na koncu malta.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 06:47   #2447
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o Poznan to najwiekszy wybor jest w starym browarze. Potem chyba plaza a na koncu malta.
no właśnie ja też Browar lubię najbardziej (he he ale zabrzmiało ) i mam do niego rzut beretem z kursu nic nie obiecuję ale bardzo bardzo bardzo się postaram
Stary 2011-03-18, 08:50   #2448
lovely_xd
Raczkowanie

hejka kupiłam sobie ostatnio na allegro buty z ZARY za ok. 38 + przesyłka... na metce jest 80 Euro, więc myślę, że się opłacało... co o nich myślicie? do czego one będą pasować?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03336.jpg (34,1 KB, 32 załadowań)
lovely_xd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 08:51   #2449
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delan0ue Pokaż wiadomość
fotki przerobionej karmelowej rozkloszowanej
robione samowyzwalaczem niestety ale cos tam zawsze widac
wyszło nieźle widziałam reklamę, i dziś w Kocham cię Polsko na dwójce Kasia Zielińska będzie w tej sukience
Cytat:
to nie może być przypadek

pojawiły się na stronie kostiumy kąpielowe na razie mało, ale może poszerzą ofertę?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...75502/Swimwear
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2011-03-18 o 10:12
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 10:35   #2450
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

dziewczyny, na jak długo można rezerwować rzeczy przez tel? 1 czy 2 dni?
lenka799 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 10:55   #2451
ona123ona
Wtajemniczenie

Moje zaległości.....

Cytat:
fotorelacja by gabi
dzisiaj pobiłam rekord - ponad godzinę w zarze
1 i 2 na dziale damskim NIC ale to NIC nie wpadło mi w oko dlatego "zaszalałam" na dziecięcym i kupiłyśmy sobie fajny t-shirt i sukienkę czerwoną, bo jakoś moja córunia nie jest sukienkowo-spódniczkowa
3. czerwona skóra (399) fajna, ale rękawy takie niby 3/4
4. pudrowa skóra - sztywna
5. żółta sukienka - piękna!!!!! tylko wolałabym inny kolor
6. koralowa sukienka - przepiękna!!! ale za krótka
7. sukienka w kwiatki - totalnie nie moje klimaty, krótka, sztywna
8. sukienka w ciapki - brzydka bardzo
9. fuksjowa sukienka - jedna wielka porażka wykonanie tak kiepskie że odpruty był cały dół, mierzyłam M bo innego rozmiaru nie było
10. spodnie - świetne!! następnym razeme kupię
Moja znajoma ma tą żółtą sukienkę, wygląda w nie bardzo ładnie, nawet nie myślałam, że ten kolor jest tak twarzowy .

Cytat:
11. koronkowa sukienka - przepiękna!!!! ale cena już mniej 359
12. turkusowa spódnica - bardzo krótka! 36 było jedne jedyne ale nie kupiłam jej jednej z wizażanek bo miała dwie plamy na przodzie pokaźnych rozmiarów
13. dosyc fajna spódnica, ale z dodatkiem lnu co ją od razu u mnie dyskwalifikuje
14. rewelacyjna pudrowa spódnica z zamkiem!! materiał cudowny, grubszy, idealnie dopasowana w talii ale cholercia też krótkawa (199)

chabrowych spodni nie było
Spódnicę z zamkiem, już znajduje się w mojej szafie (w sumie dzisiaj na mnie ).

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Kupiłam trzy bluzki: pasiastą, w której niedawno prezentowała się Magda Mołek, fajnie ożywia twarz; kremową z zamkiem po boku - uwielbiam taki materiał i fason; granatową z falbankami, również zachęcił mnie materiał. Wrzucam zdjęcia, może dla kogoś będą pomocne.

P.S. Na lustrze opalizują szkiełka z lampy, stąd te plamki .
Bluzkę w paski, kupiłam od razu gdy pojawiła się w nowej kolekcji, cieszę się, że ją mam bo jest naprawdę bardzo fajna! Agus wyglądasz super .

Cytat:
jestem
jejciu jak to miło, że na mnie czekacie to chłop tak na mnie nie czekał jak wy
1. różowa spódnica po którą pojechałam okazała się porażką ładna jest to fakt, ale leży po prostu nijak jak włożę ręce do kieszeni (a u mnie to podstawa i b.ważny punkt) to kieszenie odstają i wygląda to bardzo brzydko kolor śliczny, materiał też cudowny taki grubszy ale śliskawy
2. niebieska (chabrowa) spódnica - no ta już lepiej leżała niż różowa, ale też nie do końca mnie zachwyciła (widocznie nie mam figury do takich fasonów)
3. zielona spódnica - patrz jak wyżej
4. marszczona zielona spódnica z woman -oo taka już lepiej na mnie leży - ja muszę miec chyba po prostu podkreśloną talię i tyle, ale nie zachwyciła mnie na tyle, żebym ją kupiła
5. szafirowa marynarka cudo!! ale pierwsze co bym zrobiła to odpruła guziki, jak już nic przez najbliższy miesiąc w zarze nie kupię to na pewno kupię tę marynarkę, bo ma cudownie mięsisty porządny materiał
6. pojawiły się nowe kiecki - chabrowa, koralowa i czarna - niestety tylko M i L przez co wisi jak worek materiał ciekawy, lejący się, coś jak te koszulki kolorowe bez rękawów z TRF z zameczkiem ale ciut grubszy
7. szara marynarka ta od kompletu moich spodni - też warto rozważyc jej zakup, świetnie leży, fajny materiał i bardzo mi się podoba
wróciłam z okularami z zary, pomadką i lakierem do paznokci
zła jestem niemiłosiernie, bo pojechałam po tę spódnicę extra a tu
aż się pani uśmiechała jak trzeci raz z nią szłam do przymierzalni, by dac jej szansę
Mam ochotę na tą pomarańczową spódnicę, czy to jest taki sam model jak tej różowej? Fajnie wygląda!

Czy widziała ktoraś u siebie XS z tego modelu i mogłaby mi kupić? .
W Warszawie jej nie ma, niestety rzadko teraz jestem na zakupach i minęłam moment w którym pojawiła się w sklepie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2416936615_1_1_3.jpg (13,7 KB, 25 załadowań)
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 11:14   #2452
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
Moje zaległości.....

Moja znajoma ma tą żółtą sukienkę, wygląda w nie bardzo ładnie, nawet nie myślałam, że ten kolor jest tak twarzowy .

Spódnicę z zamkiem, już znajduje się w mojej szafie (w sumie dzisiaj na mnie ).

Bluzkę w paski, kupiłam od razu gdy pojawiła się w nowej kolekcji, cieszę się, że ją mam bo jest naprawdę bardzo fajna! Agus wyglądasz super .

Mam ochotę na tą pomarańczową spódnicę, czy to jest taki sam model jak tej różowej? Fajnie wygląda!

Czy widziała ktoraś u siebie XS z tego modelu i mogłaby mi kupić? .
W Warszawie jej nie ma, niestety rzadko teraz jestem na zakupach i minęłam moment w którym pojawiła się w sklepie....
Karola, zadzwoń do Browaru i Malty i jak będzie to odłóż, ja będę późnym popołudniem to kupię... Jestem jeszcze "dostępna" tak do 12 potem jadę się szkolić
Stary 2011-03-18, 11:34   #2453
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Karola, zadzwoń do Browaru i Malty i jak będzie to odłóż, ja będę późnym popołudniem to kupię... Jestem jeszcze "dostępna" tak do 12 potem jadę się szkolić
Kinga

Dziękuję Gabi za chęć pomocy, ale zarówno w Malcie jak w i Browarze nie mają . A ja oczywiście nie mogę "bez niej żyć"...
Stary 2011-03-18, 11:37   #2454
asik123456789
Zakorzenienie

A jak oceniacie zarowe leginsy? Chcialabym takie nieprzeswitujace ktore moglabym nosic niekoniecznie do dlugich tunik. Jest cos takiego? Czy lepiej kupic obcisle spodnie?
Stary 2011-03-18, 11:38   #2455
bleki00
Rozeznanie

dziewczyny spodobała mi się ostatnio taką bluzka, w sklepach już jej pewnie nie ma, nie wiecie czy pojawia się czasem na allegro?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0365.jpg (8,8 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-03-18, 11:40   #2456
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Gabi Kochana mam ogromną prośbę:pros i:
Czy mogłabyś zakupić dla mnie czerwoną dwurzędową marynarkę w rozmiarze XS??? Dzwoniłam do Browaru i mają tam mój rozmiar, a w Wawie same S-ki, które wiszą na mnie niemilosiernie Ona już mi się po nocach śni!!!
Będę wdzięczna i uszczęśliwiona jak nie wiem co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2295935600_1_1_3.jpg (15,5 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-03-18, 11:45   #2457
lenka799
Raczkowanie

GG do lenka799

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
A jak oceniacie zarowe leginsy? Chcialabym takie nieprzeswitujace ktore moglabym nosic niekoniecznie do dlugich tunik. Jest cos takiego? Czy lepiej kupic obcisle spodnie?
pewnie, że są - ja polecam te
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...97497/LEGGINGS
są dość grube - mocno kryjące i na dodatek rewelacyjnie modelują sylwetkę. Kupiłam je za 79 pln na zimowej wyprzedaży i jestem mega zadowolona!!!
Stary 2011-03-18, 11:45   #2458
budgetka
Zakorzenienie

Gabi a zerknełabys za kuferkiem?? Zadzwonie do browaru czy maja i jak cos to odłozę
Stary 2011-03-18, 11:51   #2459
ona123ona
Wtajemniczenie

Ponawiam prośbę..

Czy widziała ktoraś u siebie
pomarańczową spódnicę w rozmiarze XS i mogłaby mi kupić? Będę, bardzo wdzięczna!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2416936615_1_1_3.jpg (13,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-03-18, 11:53   #2460
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka799 Pokaż wiadomość
pewnie, że są - ja polecam te
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...97497/LEGGINGS
są dość grube - mocno kryjące i na dodatek rewelacyjnie modelują sylwetkę. Kupiłam je za 79 pln na zimowej wyprzedaży i jestem mega zadowolona!!!

No wlasnie tak o nich myslalam Maja fajny pas sciagajacy wiec napewno sie nie zsuwaja. Ja jestem ciekawa tych spodni ze studio
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DIO%2BTROUSERS

Sa drogie a wygladaja jak leginsy. Ciekawe jak z jakoscia materialu.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości