|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
|
|
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem znów
Tż mnie trochę wygrzał-aż gorączka mi zeszła ale dostałam przed chwilą @...wiec równowaga w przyrodzie jest dusi mnie dalej..jeszcze teraz na wieczór bardziej![]() Gaja super ze za darmo tego ząbka zrobiłaś łoo 800zł? ale w końcu czego sie nie robi dla wygladu ooo no patrz-jeszcze troche i zejdzie jeszcze bardziej![]() gdzie taki tani szaliczek wyczaiłaś?? Alunia mnie tez to nie przeszkadza, ale mojemu Tż tak co do pracy cieszę sie, ze Ci sie podobało![]() Kasik suknia bardzo ładna ![]() Katarzynka jaaa suknie bąbelkowa ![]() Isabelle super , suknie super, delikatne najbardziej mi sie podoba 7 i 8, a bukiety cuda![]() Miss no właśnie tak to nigdy nie wiadomo czy mówić-po co chłopinę stresować a mój mi sie też podoba co do licencjata-spokojnie informacje sie znajdą-moze w bibliotekach albo w urzedzie miasta coś znajdziesz?Kinia hmm...ciężka sytuacja...żadne z nich nie chce zostać samo Blueskty to super, ze macie bez problemu gdzie mieszkać ![]() ja tez zawsze mieszkałam w domku z ogródkiem ale widać przyjdzie mi sie przestawic na blok co prawda rodzice coś kiedyś myśleli o tym, że oni by się do bloków wyprowadzili, a Nam zostawili domek, jednak tata nie za bardzo chce znów do bloków ale to się wszystko wyklaruje jak Tż sie oświadczy i zaczniemy planować konkretnie![]() Sylvi ojj biedna...
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja to moj tz nie studi
![]() Fajny taki spacerek we dwoje ,mojego z trudem wyciagnelam w niedziele na spacer ,jeszcze nigdy nie poszedl sam z nieprzymuszonej woli ,ani sam nie zaproponowal,on to tylko proponuje" idziemy na miasto cos zjesc" ![]() Sylvi ja bym nie mogla tyle czekac,nie dalabym sobie tak grac na uczuciach,5 letni zwiazek i takie cos
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeciętne wynagrodzenie brutto w lutym wyniosło 3.422,14 zł, co oznacza, że rok do roku wzrosło o 4,1 proc., a w ujęciu miesięcznym wzrosło o 0,9 proc. - podał Główny Urząd Statystyczny.
skad oni te dane biorą ![]()
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
paczek od samych prezesow i dyrektorow .
|
#366 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest aż żałosne
...wyliczają takie cuda, potem Ci odpowiedzialni za finanse widzą takie coś i dochodzą do wniosku, że podwyżki są niepotrzebne bo przecież taka kwota zadowoli każdego...
|
#367 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() Czyli całkiem podobny gust mamy mówisz.
|
||
|
|
|
#368 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie problem w tym, że ja w domu jestem raz na miesiąc, a teraz kiedy pracuję to nawet rzadziej i nie bardzo jak mam zebrać informacje. Ale spięłam pupkę... spisałam to co miałam i posłałam promotorce z miliardem pytań, jak zwykle. Cytat:
Cytat:
Serio, daj sobie z nim po prostu spokój, jeśli nie będzie widać poprawy, chociażby w toku rozumowania...
|
|
#369 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle próbuje właśnie i przez dzień juz było lepiej..a teraz znów płuca prawie wypluwam
a gust mamy podobny i to w niektórych rzeczach wręcz ten sam-pierścionki i sala ![]() Miss a no to jak rzadko jesteś to zrozumiałe, ale dobrze ze juz spisałaś co potrzebne i wysłałaś
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:33 |
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#371 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluesky no pewnie ze nie ejst źle-super macie
u mnie mama by chciała-bo w bloku nie am tyle roboty co w domku-wiadomo , ale tata ze mieszkał 20lat w bloku to już za bardzo nie chce
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie rodzice od zawsze mieszkają w domu i to na wsi
Więc nigdy nawet nie podejmowali tematu przeprowadzki ![]() Zresztą TŻ też od zawsze mieszkał w domu, chociaż wiem, ze od mieszkania z teściami wolałby własne mieszkanie, ale nigdy nie powiedział, ze nie chce mieszkać w moim rodzinnym domu. |
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
A no jak na wsi w domku to ja sie nie dziwię, ze by nie chcieli do bloków
i fajnie ze Tż nie narzeka
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę powiedzieć, bo odkąd jesteśmy razem to jeszcze nie mieliśmy takiej kłótni żeby się nie odzywać do siebie dłużej niż 30 minut ;p jakoś podobnie myslimy
odkąd zaczęliśmy planować Nasze wspólne życie mówiliśmy, że będziemy mieszkać z moimi rodzicami i na szczęście nie przeszkadza mu perspektywa mieszkania z teściami, a nawet mogę powiedzieć, że mają ze sobą bardzo dobry kontakt ![]() dobra kochane, ja uciekam wziąść prysznic i czekam na TŻ, bo za niecałą godzinke kończy pracę Dobranoc wszystkim i do jutra
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
czesc Kochane
widzę, że trzymacie tempo w 9 części, ciężko Was nadrobić, ale jakoś mi się udało ![]() baby któraś z Was tu mądrze powiedziała, że powinno się od razu brać za facetów starszych, najkepiej o 5 lat popieram ![]() Gaja jak to dentysta za darmo? zazdroszcze!!! też się muszę przejść, ale jakoś nigdy mi tam nie podordze ![]() Alunia wciąż się nie mogę przyzwyczaić, że Ty już kobieta pracująca ![]() ![]() Kinia fajna ta kiecka Miss dawno się nie "widziałyśmy" mnie też to idize jak krew z nosa... ale jakoś sobie poradizmy, jescze jest troszkę czasu ![]() Paczek wracaj do zdrowia!!
Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-03-18 o 00:20 |
|
|
|
#376 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jak maja dobry kontakt to nic tylko się cieszyć
dobranoc![]() Netali cześć co tam u Ciebie?
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-18 o 00:21 |
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
ja melduje się i od raz uciekam spać eh
![]() miss ![]() tak w ogóle to była alice i tylko ' ' pozostawiła to chyba znak że żyje i jest ok hehe ![]() papa
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-03-18 o 00:24 |
|
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniq to dobranoc
|
#379 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tak późno no i widzę że chyba już nikogo nie ma a ja nie mogę usnąć
|
#380 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze jestem, ale powoli uciekam spać.
|
|
|
|
#381 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez jestem, ale na łóżku leżałam bo ogl tv puls
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ciągle pisze
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2011-03-18 o 03:08 |
|
|
|
#383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym witam bo widze ze pierwsza sie dzis ujawniam ![]() Wstalam jakis czas temu ide na kawke poranna i musze cos ogarnac bo po poludniu tz bedzie
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Druga!
Dziś seminaryjny maraton. 2 seminaria pod rząd, bo odrabiamy za zeszły tydzień. łiiiii ![]() Kinia, kopnij w zad tego swojego. Bez spacerków nie da rady! szczególnie, że wiosna idzie ![]() Solidaryzuję się ze wszystkimi piszącymi. Miałam podczas urlopu pisać mgr, jeszcze nawet do niego nie zajrzałam. Dziś już muszę, muszę, muszę ... Szaliczek wyczaiłam w Carefourze ![]() Netali, nie tak za darmo. Robiłam u niego dwa kanałowe w wakacje i właśnie z jednego zęba od kanałowego odpadła plomba Zostawiłam tam wtedy jakieś 1000 zł ![]() Co do rozterek - blok vs dom. Oczywiście, że dom! Nigdy nie mieszkałam w domku, ale od zawsze to jest moje marzenie. Obudzić się rano, wyleźć w piżamie do ogrodu, za oknem mieć las. Mrrr. Taki jest też nasz ostateczny cel z J. Domek z ogródkiem ewentualnie mieszkanie + domek letniskowy. Bo w mieszkaniu to dziko. Sąsiedzi jak są głośno, mogą skutecznie życie zatruć, nie pośpiewa się sobie o 24:00, nie ma ogródka, ale co poradzić. W tym momencie nie mamy ani tego ani tego, więc ciężko gdybać. Zaczniemy na pewno od mieszkania.Więc mówię Wam ludzie - jeśli macie gdzie mieszkać po ślubie i nie jest to wynajęte mieszkanie, całujcie rodziców po rękach, bo oszczędzili Wam wiele, wiele, wiele zmartwień
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam problem;/ wlasnie dzwonili do mnie z UP no i teoretycznie powinna sie cieszyc, bo poowiedzieli, zebym przyjechala po skierowanie na staz.... wszystko byloby jak najbardziej w porzadku, ale... wszystko sie poj....butalo... otoz jak juz pisalam, mam juz zalatwiona prace na wakacje w Norwegii, w miedzyczasie do wakacji chcialabym sobie zrobic praktyki, a teraz jestem w kropce, nie wiem zupelnie co mam robic;/ KUUUUUUUUUUUUU........... .
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy na czym Ci bardziej zależy. Jak to jakaś wyśniona praca ta z UP, to bierz UP, jak nie - rób wg planu
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
co to jest, to nie mam zielonego pojecia;/ jedyne co wiem, to na pewno nie bedzie to praca zwiazane z moimi studiami;/ licze, ze bedzie to chociaz 3 miesieczny staz, wtedy byloby ok, jeszcze jakos bym przebolala to;/ ale jesli dadza mi pol roku to leze i kwicze... powiem im, ze nie moglam czekac, az oni sie zdecyduja sie dac mi staz i zalatwilam sobie juz prace sezonowa;/ i niech robia z tym co chca;/ najwyzej mnie wypisza z bezrobotnych, ale to mi wsio, bo i tak mam ubezpieczenie przy mamie... tylko zaluje, bo na stazu mi zalezalo i np po przyjezdzie we wrzesniu doPl chcialabym isc na staz, a jak teraz zrezygnuje to nie bede miala szans na kolejny...;(
|
|
|
|
#388 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Santom nie wiem co doradzić. Może uda się to tak załatwić, że kolejny staż Ci nie przepadnie. |
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje, ze cos uda mi sie wskorac... zobaczymy w poniedzialek czy szanowne panie z UP tez sa ludzmi...
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-03-18 o 09:13 |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
santom a może weźmiesz staż i go przed wyjazdem do Norwegii rzucisz-w przypadku kiedy dostaniesz go na 6 miesięcy? U nas w Pup-ie dają tylko wówczas staż gdy jest szansa na zatrudnienie później w tym samym miejscu...ale idź w poniedziałek i dowiedz się co tak naprawdę Ci proponują
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

zdecydowalam ze zaczne sie dopominac o deklaracje od kwietnia, najpierw delikatnie...

Tż mnie trochę wygrzał-aż gorączka mi zeszła
ooo no patrz-jeszcze troche i zejdzie jeszcze bardziej
co do pracy cieszę sie, ze Ci sie podobało

Serio, daj sobie z nim po prostu spokój, jeśli nie będzie widać poprawy, chociażby w toku rozumowania...

popieram 
My z TŻ nie mamy takiego komfortu