Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 19:58   #2521
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Albo go pokonasz kiedyś, albo nie
Myślę, że pokonam... to znaczy inaczej myślę, że chociaż raz spróbuje jak to wygląda

Boże nie wierze, ze to napisałam

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

a takie przeplatanki tez robilam, fajna zabawa, ja w ogole lubie takie manualne rzeczy wyszywanie i te sprawy
akurat do wyszywania to nie mam cierpliwości kiedyś próbowałam wyszywać muliną taki obrazek (moja mama wyszyła tego mnóstwooo) ale ja po 3 rządkach straciłam zapał

Lustereczko mogę zapytać ile przytyłaś w ciąży? bo chyba tylko brzuchol Ci wypchło? a reszta ciała bez zmian
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 20:00   #2522
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
strippii super że Juleczka już chodzi akurat na wiosnę to sobie będzie spacerować hmm... a co do brzuszka czy ja coś przeoczyłam??? jesteś w ciąży czy dopiero się staracie?
nie jestem w ciąży ale już tak mniej uważamy
i jeśli teraz nic nie wyjdzie z tego "mniej" to po wakacjach zaczynamy na poważnie staranka
bardziej bym wolała po wakacjach bo niedługo będę dzierżawić konia
więc chcę sobie pojeździć, poskakać coś a może pojechać jakieś zawody towarzyskie
Stary 2011-03-17, 20:02   #2523
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
i jeśli teraz nic nie wyjdzie z tego "mniej" to po wakacjach zaczynamy na poważnie staranka
więc chcę sobie pojeździć, poskakać coś a może pojechać jakieś zawody towarzyskie
Kochana a ile w ogóle planujecie? dwójkę czy więcej?
Stary 2011-03-17, 20:11   #2524
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Myślę, że pokonam... to znaczy inaczej myślę, że chociaż raz spróbuje jak to wygląda

akurat do wyszywania to nie mam cierpliwości kiedyś próbowałam wyszywać muliną taki obrazek (moja mama wyszyła tego mnóstwooo) ale ja po 3 rządkach straciłam zapał

Lustereczko mogę zapytać ile przytyłaś w ciąży? bo chyba tylko brzuchol Ci wypchło? a reszta ciała bez zmian
Ehh no właśnie z tą wagą nie jest tak wesoło, bo już mam prawie 20 na plusie Niestety moje ciało bardzo się zmieniło, do 8 miesiąca nie miałam ani jednego rozstępu, a teraz mi pełno powyłaziło, i o dziwo nie na brzuchu tylko na boczkach, i udach, uda mam jak balerony i mnóstwo cellulitu, no ale trudno młoda jestem to myślę, że szybko wrócę do formy, tym bardziej że całe lato i mnóstwo spacerków przede mną dla tego mojego małego szkrabka w brzuszku warto to wszystko przeżyć.

strippi w takim razie życzę owocnych staranek
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 20:12   #2525
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Kochana a ile w ogóle planujecie? dwójkę czy więcej?
2 ja chcę, a mąż 3

ale zostanie na 2, no chyba że kiedy jakaś wpadka wypadnie
Stary 2011-03-17, 20:28   #2526
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

od czegoś trzeba zaczać Jestes na dobrej drodze

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 20:35   #2527
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

zrobiłam sobie chwilkę przerwy w pisaniu.

Ana a czego się boisz??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 20:50   #2528
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja dzis rozmawiałam z SSR

czuje sie dobrze, biega skacze tak jak by wcale nie miała cesarki
zagladała do nas ale nie miała czasu pisac bo ma urwanie głowy
|Kochana pozdrów ją tam ode mnie!

Cytat:
A dziękuje dziewczyny że pytacie Ktosia właśnie się zorientowałam dzięki Tobie, że teraz moja kolej z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej troszkę się boję
Ogólnie czuję się OK, brzuszek rośnie z dnia na dzień, a myślałam, że pod koniec trochę przystopuje łapią mnie coraz częściej skurcze, brzuszek się trochę obniżył, więc poród zbliża się wielkimi krokami. Jutro mam wizytę u gina to zobaczymy czy coś już ruszyło czy jeszcze nie. Dla Ksawerego wszystko już mamy przyszykowane, ostatnio bryka przyszła i jakoś leci.
Staram się Was czytać na bieżąco, ale że na wątku mamusiowym też dużo dziewczyny piszą to czasami nie wyrabiam.
wow! Brzucholek super! No i nie pamiętam czy Ci pisałam, ale imię - Super! Ksawcio - genialnie!

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Gucia ja tez miałam guzka tego włókniaka (bo chyba tez go masz?) czy cos innego? I tak samo mnie olali . Ja go chciałam usunac na Garncarskiej zabieg 3 tys i chirurg wyskoczyl do mnie z tekstem po co przyszlam ...to mu wyjasnilam ze mam to i to i ze dr taka i taka po zrobieniu usg skierowala mnie tutaj na zabieg bo lepiej to usunac za wczasu , a on ze narazie to nic powaznego i moge to zrobic za kilka lat.To ja do niego ze czy daje mi gwarancje przy tym podejsciu ze nie zmieni sie to w ...a on na to ze nie. Co do ciazy to mojaa lekarka mowila ze moze zmalec a moze urosnac, no i nie udalo mi sie usunac bo zaszlam w ciaze, ale obecnie go niw wyczuwam , oby znikl.

CHirurga zjechalam a na korytarzu odpowiednio to skomentowalam .
ja mam gruczolako-włóczniaka. I tak jak Ty nie chcę go mieć. Mam nadzieje, że u Ciebie po ciąży on znikł!

Ja jeszcze zawalczę i zobaczę co mi powiedzą w Bielsku.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Tak jakoś koło 1o było Ale pocieszę Cię, bo jutro muszę wstać po 6,żeby mąż mnie zabrał na badania
ooo, współczuję! Dla Ciebie to środek nocy!
Ale dzisiaj pospałaś pięknie - zazdroszczę!

Cytat:
a myślałam, ze na grudzień planujecie staranka. No to trzymam kciuki!

Żabcia, udanego wypadu w góry!

A my z mężem popijamy winko. Z mojego spotkania z przyjaciółmi nici - widzimy się w niedziele. Nadrobimy

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 21:09   #2529
Lustereczko
Rozeznanie

Gucia oj nie rób mi smaka tym winkiem, tak bym się napiła słodkiego czerwonego winka no ale prędko to nie nastąpi :Jezyk:
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 21:13   #2530
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia oj nie rób mi smaka tym winkiem, tak bym się napiła słodkiego czerwonego winka no ale prędko to nie nastąpi :Jezyk:
haha! Kochana coś za coś

Stary 2011-03-17, 22:05   #2531
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to i z Tobą piątka
Chłopa żeś znalazła? Który dał się uwieść i omotać?? Ale masz fagasa na avku... nie pogadasz!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A nie wiem, jakoś miałam kryzys i była mowa o dzieciach to tak jakoś przykro, nie chciałam tego czytać, sama rozumiesz

A co do włosów hmm... ja mam cienkie strasznie, chyba po tej anemii mi tak wypadły no i rozdwajają się, ale nie tyle, żeby można było to zobaczyć gołym okiem A ja zapuszczam, chcę mieć długie, jeszcze tak z 10 cm... ale teraz szykuję się na cięcie z 1,5 cm bo ostatni raz byłam... pół roku temu Długie włosy wydają mi się takie... sexy Mam teraz do stanika jak wyprostuję
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agatek i masz ze ten tekst w dupę Żartuję oczywiście

ooo to ja, to ja takie miałam zniszczone, rozdwojone, cienkie i sianowate I dlatego ścięłam. A teraz czuję się super Szczególnie w szpikach, płaszczyku z postawionym kołnierzem i nastroszonymi włoskami :S seksi.... a nie to co w kucyku kiedyś
Spoko spoko, możemy iść załatwić tą sprawę w 4 oczy hihihi
Ja to lubię moje rozpuszczone, wyprostowane, wtedy się czuję 'fajna' Nie lubię kucyka, chyba, że mam wyprostowane to ładnie wygląda, a takie byle jakie pokręcone beznadziejnie są nie ładne
Cytat:
O Tyyyy gdzieś Ty była
to tuuu to taam Ze zwierzyńcem na czele
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no!

a tak na poważnie to bardzo się cieszę że cię tu widzę
miło mi to słyszeć!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 22:59   #2532
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

dzięki

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
|

a myślałam, ze na grudzień planujecie staranka. No to trzymam kciuki!
no mieliśmy w grudniu, jednak postanowiliśmy szybciej a jak się uda, zobaczymy

jej jakie wzruszające
siedzę i czytam ze łzami w oczach

http://www.kochamylaure.pl/

notka z bloga

"

Kochani!
W najbliższy piątek, czyli 18 marca, moja córeczka Laura będzie bohaterką programu DZIEŃ DOBRY TVN. Program prowadzony jest na żywo, dlatego organizatorzy nie są w stanie mi powiedzieć, o której dokładnie godzinie zostanie wyemitowana historia Laurki. Serdecznie zapraszam WAS do oglądania w najbliższy piątek DZIEŃ DOBRY TVN!"

to jutro w dzień dobry tvn

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:02
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:06   #2533
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia, udanego wypadu w góry!

A my z mężem popijamy winko. Z mojego spotkania z przyjaciółmi nici - widzimy się w niedziele. Nadrobimy
dziekuje kochana

biale czy czerwone?

Ja wlasnie zrobila placki ziemniaczane z gulaszem

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:09   #2534
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Chłopa żeś znalazła? Który dał się uwieść i omotać??

na odwrót - to ja się nie daję żadnemu omotać

Cytat:
Ale masz fagasa na avku... nie pogadasz!
i ta mina...
Cytat:
A co do włosów hmm... ja mam cienkie strasznie, chyba po tej anemii mi tak wypadły no i rozdwajają się, ale nie tyle, żeby można było to zobaczyć gołym okiem A ja zapuszczam, chcę mieć długie, jeszcze tak z 10 cm... ale teraz szykuję się na cięcie z 1,5 cm bo ostatni raz byłam... pół roku temu Długie włosy wydają mi się takie... sexy Mam teraz do stanika jak wyprostuję
poka poka

Ja mam już do pasa - yeeah... ale nie podcinane od roku, a od mycia, paplania odzywkami i suszenia już mnie szlag trafia

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:36
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:19   #2535
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
dziekuje kochana

biale czy czerwone?

po wegiersku

a jux wiesz co to step??
wrzucilam linka
Stary 2011-03-17, 23:41   #2536
aniaaa84
Zadomowienie

cześć gwiazdy
rany dziś przegięłyście, tylee napisać szalone
ja się dziś czuję fatalnie, końcówka dnia tragiczna, ni z gruchy ni z pietruchy zaczęło mi się kręcić w głowie... mam tak czasami i na dodatek głupia za kierownice wsiadłam, krótki dystans ale jak teraz pomyślę to sama bym sobie
jutro znowu na 6, zastanawiam się czy nie poprosić o pokój socjalny, bo 3 razy w tygodniu mam na rano i wracam ok. 15, 16 ale zależy mi więc przeboleję

Cytat:
polecam bo mój fryzjer jest czaddd
jest jeszcze mariusz ale on to ekstrawagancki jak nic - fajnie tnie ale nie do końca słucha co chcesz - bo ma wizje... mój słucha i tnie jak chcesz ale jak wie że nie będzie pasować to ci powie jak on to widzi itd zaproponuje coś innego a ty decydujesz

(...)
bo się nie fotkuje w okularach, noszę w domu, jak jadę autem, na uczelni, w pracy, ale jak wychodzę na imprezki to nie zawsze mam... czasem zakładam czasem nie, na ślubie nie miałam kiedyś 2 lata w ogóle nie nosiłam ale wzrok mi się pogarszał - a wadę mam astygmatyzm plus nosze okulary do dali
i tak wojtek mnie obcina tak serio serio ale nie mój mąż a mój fryzjer, zbieżność imion
Marta i właśnie to jest prawdziwy fryzjer, osoba która ma wizję, ale też potrafi słuchać

Cytat:
aaaa w ogóle dziś imieniny ma mój tata i mój syn a do tego siostra się ma zgłosić dziś na porodówkę bo już przenosiła i może przez to dziś urodzi haha było by wesoło
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
jestem jestem... dopiero udało mi sie mały laktatorek uspokoic bo krzyczała od 10 po karmieniu (dalej mam kłopot z przystawieniem jej do prawej - cycek jak kamień a ta nie chce z nego pic dopiero o 11.30 zaciagneła ze tam tez mleko jest...
sciagałam recznie pokarm ale to udreka jest
i cwaniara nie chce zsypiac w łózeczku tylko na rekach(otwiera oczka i sprawdza gdzie jest jak za szybko jest w łozeczku to ryk a ryczy oj ryczy!!!) i potem musze ja dawac do łózeczka a dzis nad ranem to juz nawet nie miałam siły jej zaniesc do łozeczka i zostala ze mna w wyrku

wklejam wam zdjecia zrobione przed chwila w łózeczku i z dni poprzednich ze szpital jeszcze

laseczki mam pytanie....
barszcz czerwony mozna jesc w ciązy? i drugie pytanie to takie ze tesc wrzucił troszeczke kapusty kiszonej tak na duzy gar było tej kapusty z 1/4 słoika litrowego
moge to zjesc?

Katuniu moge siedziec ale na kółku poporodowym i tak musze conajmniej 3 tygodnie siedziec nie wolno mi na twardym wszedzie łaze z tym kółkiem ( no poza toaletą)
Ależ jest cudna piękne dziecie zmajstrowaliście

Cytat:
(...)

ja cały czas jestem senna

(...)
Czyli nie jestem sama z tą przypadłością

Cytat:
nie bedzie nas wcale tak mało
...a ja??

dziewczynki zmykam, jutro mam tyle do zrobienia, że szok, w sobote koniec kursu i nic z projektów do oddania nie skończone cała ja wszystko na ostatnią chwilę

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:43
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 00:03   #2537
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje kochana

biale czy czerwone?

dzisiaj czerwone

mrrr zjadłabym! ale, że teraz nie jem z mięsa to poproszę ze śmietaną i z solą

Cytat:
Ja mam już do pasa - yeeah... ale nie podcinane od roku, a od mycia, paplania odzywkami i suszenia już mnie szlag trafia
To Ty się pokaż! Do pasa! wow! zazdroszczę! nigdy nie miałam takich włosów i mieć nie będę - a wszystko dlatego, że mam cienkie, mało i dłuzsze wyglądają jak szczury - ble!

aniaaa84, trzymam kciuki za jutro!

dobranoc

Stary 2011-03-18, 02:41   #2538
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
po wegiersku

a jux wiesz co to step??
wrzucilam linka
Taaa po wegiersku

tak juz wiem
dzieki za link

Cytat:
dzisiaj czerwone

mrrr zjadłabym! ale, że teraz nie jem z mięsa to poproszę ze śmietaną i z solą
zostal jeszcze jeden
jak sie pospieszysz to sie zalapiesz

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:06   #2539
kliwia
Zakorzenienie

lustrereczko aaaaaaaaaaaa jaki slodziakowu brzuch!

strippi, o jaaaaaaa juz chodzi, szok. super!

gucia zapomnialam Ci wczesniej napisac o guzie jakiego ma moja kumpela. nie wiem dokladnie gdzie ma umiejsvowionego, ale jej w ciazy urosl znacznie ma 8cm srednicy, ale jest pod stala opieka lekarza i ma planowana cesarke. moze wtedy tez jej ta wytna?
takze bez obaw
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:46   #2540
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Aloha
siedzę w domu
nuuuuuudy, szukanie pracy. Łeeeee, już łapię doła
Stary 2011-03-18, 08:49   #2541
martucha84
Zakorzenienie

Rosette miałam na uczelni taką koleżankę która miała włosy po nieudanej trwałej i non stop rozjaśniane, miała takie siano że wyglądała jakby w nią piorun trzasnął ale nie obetnie się bo musi mieć długie.. no i nie pomagały nasze aluzje nawet chciałyśmy jej voucher na urodziny do mojego fryzjera kupić ale dupa... no i tak se pomyka do teraz...

Katunia kochana wszystko napisze ci na gg - nie będziemy tu zaśmiecać

aniaaa84 trzymam kciuki za aktywny dzień

my już po wizycie u neurologa rozwój prawidłowy ale przez złe ustawianie stóp - wykrzywianie mamy chodzić na zajęcia na pewno do lipca, bo wtedy mamy kolejną wizytę i zadecyduje, powiedziała że możemy się dziś pożegnać ale wrócimy tu jak mały zacznie chodzić bo będzie miał tak powykrzywiane stopy że awaria, dlatego ćwiczymy je dalej plus zakładamy na nie plastry... boskooo będziemy mięli plajstra w domciu

aaaa i się z niego śmiała że raczkuje a na plecy się borok nie przewraca nasz mały straszek

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-18 o 08:55
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:52   #2542
kliwia
Zakorzenienie

martucha ojaaaaaaaaaaaa a jak te stopy wykrzywia?
Stary 2011-03-18, 08:55   #2543
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha ojaaaaaaaaaaaa a jak te stopy wykrzywia?
no zamiast mieć je prosto to je tak układa jakby klaskał i podwija...
Stary 2011-03-18, 09:01   #2544
kliwia
Zakorzenienie

martucha eeeeh.

u nas dzis znowu pada, wczoraj wyszlam z mala poszlam na rynek tam sa dachy, wiec nie wialo na mnei i nie padalo, tylko w drodze na i z ;]
a dzis mnie drapie w garle, wiec dzis sobie chyba daruje spacer, choc mi sie dzien przez to rozleci. chyba ze pod oknem mala raczy usnac :/
Stary 2011-03-18, 09:06   #2545
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh no właśnie z tą wagą nie jest tak wesoło, bo już mam prawie 20 na plusie Niestety moje ciało bardzo się zmieniło, do 8 miesiąca nie miałam ani jednego rozstępu, a teraz mi pełno powyłaziło, i o dziwo nie na brzuchu tylko na boczkach, i udach, uda mam jak balerony i mnóstwo cellulitu, no ale trudno młoda jestem to myślę, że szybko wrócę do formy, tym bardziej że całe lato i mnóstwo spacerków przede mną dla tego mojego małego szkrabka w brzuszku warto to wszystko przeżyć.

dacie radę... i zrzucisz na pewno, ale powiem Ci, że ja nie widzę tego 20kg a ile ważyłaś przed ciążą?

Cytat:
2 ja chcę, a mąż 3

ale zostanie na 2, no chyba że kiedy jakaś wpadka wypadnie
mąż szaleje

Cytat:
od czegoś trzeba zaczać Jestes na dobrej drodze

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie chwilkę przerwy w pisaniu.

Ana a czego się boisz??
właściwie to wszystkiego

Cytat:
to tuuu to taam Ze zwierzyńcem na czele
co to za zwierzyniec?

Cytat:
jej jakie wzruszające
siedzę i czytam ze łzami w oczach

http://www.kochamylaure.pl/

notka z bloga

"

Kochani!
W najbliższy piątek, czyli 18 marca, moja córeczka Laura będzie bohaterką programu DZIEŃ DOBRY TVN. Program prowadzony jest na żywo, dlatego organizatorzy nie są w stanie mi powiedzieć, o której dokładnie godzinie zostanie wyemitowana historia Laurki. Serdecznie zapraszam WAS do oglądania w najbliższy piątek DZIEŃ DOBRY TVN!"
to jutro w dzień dobry tvn
prawie się poryczałam...
tragedia dla dziecka
tragedia dla rodziców
tragedia dla rodziny...

aniaaa84 powodzenia!
Stary 2011-03-18, 09:08   #2546
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
zostal jeszcze jeden
jak sie pospieszysz to sie zalapiesz
a przepraszam Cię bardzo, rozumiem, że tym jednym chcesz mnie tylko rozzłościć

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia zapomnialam Ci wczesniej napisac o guzie jakiego ma moja kumpela. nie wiem dokladnie gdzie ma umiejsvowionego, ale jej w ciazy urosl znacznie ma 8cm srednicy, ale jest pod stala opieka lekarza i ma planowana cesarke. moze wtedy tez jej ta wytna?
takze bez obaw
no właśnie dlatego na dwoje babka wróżyła. Albo zmaleje, albo się powiększy a ja osobiście lepiej będę się czuła kiedy tego nie będę miała. A co do operacji, to z tego co wiem, to nie można operować dwóch rzeczy na raz. Tzn jak ma to w brzuchu - to spoko - pewnie wytną od razu, ale jak ma w piersi, to nie mogą jej 2 nacięć zrobić.

Wiesz, ja się tym generalnie nie martwię. Ale mam tą świadomość, że to tam jest i że może w każdym momencie urosnąć i lekkiego stresa mam i dlatego chce się tego pozbyć - tak dla własnego dobrego samopoczucia.

Cytat:
my już po wizycie u neurologa rozwój prawidłowy ale przez złe ustawianie stóp - wykrzywianie mamy chodzić na zajęcia na pewno do lipca, bo wtedy mamy kolejną wizytę i zadecyduje, powiedziała że możemy się dziś pożegnać ale wrócimy tu jak mały zacznie chodzić bo będzie miał tak powykrzywiane stopy że awaria, dlatego ćwiczymy je dalej plus zakładamy na nie plastry... boskooo będziemy mięli plajstra w domciu

aaaa i się z niego śmiała że raczkuje a na plecy się borok nie przewraca nasz mały straszek
No to trzymam kciuki! Mam nadzieje, że plastry i ćwiczenia pomogą. Cieszę się, że z wszystkim innym się świetnie uporaliście!

Stary 2011-03-18, 09:11   #2547
klion78
Zadomowienie

Witajcie. wczoraj nie miałam netu i mam teraz mnostwo nadrabiania. Na razie przeleciałam szybciutko wątek i widziałam prześliczną Natusie i cudny brzuszek Lustereczka
Zabieram się za czytanie.
Stary 2011-03-18, 09:19   #2548
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

na odwrót - to ja się nie daję żadnemu omotać

i ta mina...

poka poka

Nie mam zdjęcia włosów, skasowałam ostatnio
A Ty to twarda sztuka, nie chcesz się omotać hihi
Cytat:
co to za zwierzyniec?
2 psy, kot, chomik no i rybki

Lecę do pracy...

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:20   #2549
ania20m
Wtajemniczenie

dziewczynki jestem dzisiaj drugi dzień na diecie Dukana i już mam 1,5 kg mniej mam nadzieje że wytrwam jeszcze kilka dni w sumie to dziewczyny w pracy wpadły na pomysł zbiorowego odchudzania bo wiadomo że zawsze raźniej w kilka osób i we 4 dziewczyny sie odchudzamy

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:21   #2550
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Marta cieszę się, że z Patrykiem już dobrze No i trzymam kciuki za nóżki, żeby plastry i ćwiczenia pomogły.

A my dzisiaj na kontrolę idziemy, ale już jest dobrze jeszcze czasem zakaszle i troszkę leci mu z noska, ale już nie ma go zatkanego i w nocy może spokojnie spać, bo tak to ciągle się budził i nie umiał sobie pozycji znaleźć. No i do wczoraj spał ze mną po pierwsze, bo bałam się, że może jeszcze się dusić, a po drugie to było wygodniejsze jak się 10 razy przebudzał w nocy. Tak musiałambym stać nad łóżeczkiem, a tak go przytuliłam dałam smoczka i było dobrze.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości