Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 18:24   #2311
becik_4
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

słodkie moja babcia za każdym razem mi tego życzy chyba też ze szczęścia by skakała bo też nie ma jeszcze żadnego prawnuka a ja jestem pierwsza w kolejce może twoja nowinka im poprawi nastrój i z pewnością będą się cieszyli razem z wami
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:30   #2312
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak zareagują. Tak jak wiem czego spodziewać się po babci i teściach tak po nich nie mam pojęcia.

Cieszy mnie niezmiernie to, że pójdę sobie na rok dziekanki lubię swój kierunek, ale towarzystwo takie średnie mam. Raczej egoistyczne. Wszystko kręci się wokół ich nosa. Nawet nie mam komu powiedzieć o ciąży. Jedynie przyjaciółka z liceum wie, mimo że ma do mnie ponad 400km. A po dziekance wskoczę na zaoczne
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:36   #2313
Olcia1821
Raczkowanie

Dziewczyny wpadłam tutaj na momencik, żeby Wam oznajmić iż przewidywanie 7 listopada zostanę ciocia!!! moja siostra ogłosiła dziś rodzinie że będzie mama a rodzice będą mieli pierwszego wnuka siostra ze szwagrem starali się 4 miesiace, chociaż małżeństwem są od 8 lat już ale tak się cieszę że masakra malenstwo ma już 9mm

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:40   #2314
kwiatek23
Rozeznanie

GG do kwiatek23

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Kwiatuszku możesz się żalić ile chcesz! Nie lubie określenia "żalić się", wolę wersję wyrzucać z siebie negatywne emocje. Ja sama często tutaj narzekam i to na bardziej błahe rzeczy typu, że mama mnie deneruwje, dziś mnie wkurzało, że znajomi dookoła mnie kaszleli. Już miałam ochotę wykrzyczyć, że nawet na reklamach pokazują, że trzeba zasłaniać usta!

becik_4 na razie w domu panuje grobowa atmosfera... Mama podłamana, ojciec w ogóle rozsypał się. Wysłali go na przymusową emeryturę, a ma dopiero 42lata.

Tylko Tż i ja skaczemy z radości. W sumie najbardziej chcę powiedzieć mojej babci o ciąży. Na święta życzyła sobie pierwszego prawnuka
Słońce jak dla mnie byłoby super jakby mój tata poszedł na wcześniejszą emeryture , Twój tata Będzie dostawał co miesiąc kase a oprócz tego moze iść normalnie do drugiej pracy i rodzice będą mieli dwa razy tyle pieniążków....
Ja to jestem bardzo szczera i jak ktoś mlaszcze żując gumę to mówię "nie mlaszcz jak krowa" a jak ktoś kaszle i nie zakrywa ust to prosto z mostu wale, zeby zakrył usta
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym rodzicom o ciąży bo by przestali sie przejmować a zaczeli się cieszyć... nawet jakbym miała to powiedzieć przez telefon to bym jakoś fajnie to powiedziała....
np., jakiś wierszyk z neta o ciąży poweidziała ale najpierw bym kazała na głośnomówiący dać żeby i tata słyszał

DZIEWCZYNY POWIEDZCE MI PROSZE BO JUŻNIE WIEM CZY PLAMIENIA ZALICZAJĄ SIĘ DO NOWEGO CYKLU? BO JA OD 4 DNI PLAMIE I NIE WIEM CZY JESTEM W 4DC CZY DOPIERO JAK ZACZNE KRWAWĆTO MAM ZACZĄĆ LICZYĆ...

"Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal

http://enpr.pl/1508/47129

Edytowane przez kwiatek23
Czas edycji: 2011-03-17 o 18:50
kwiatek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 18:58   #2315
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatek23 Pokaż wiadomość
Słońce jak dla mnie byłoby super jakby mój tata poszedł na wcześniejszą emeryture , Twój tata Będzie dostawał co miesiąc kase a oprócz tego moze iść normalnie do drugiej pracy i rodzice będą mieli dwa razy tyle pieniążków....
Ja to jestem bardzo szczera i jak ktoś mlaszcze żując gumę to mówię "nie mlaszcz jak krowa" a jak ktoś kaszle i nie zakrywa ust to prosto z mostu wale, zeby zakrył usta
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym rodzicom o ciąży bo by przestali sie przejmować a zaczeli się cieszyć... nawet jakbym miała to powiedzieć przez telefon to bym jakoś fajnie to powiedziała....
np., jakiś wierszyk z neta o ciąży poweidziała ale najpierw bym kazała na głośnomówiący dać żeby i tata słyszał

DZIEWCZYNY POWIEDZCE MI PROSZE BO JUŻNIE WIEM CZY PLAMIENIA ZALICZAJĄ SIĘ DO NOWEGO CYKLU? BO JA OD 4 DNI PLAMIE I NIE WIEM CZY JESTEM W 4DC CZY DOPIERO JAK ZACZNE KRWAWĆTO MAM ZACZĄĆ LICZYĆ...
Moi rodzice się rozwodzą więc razem cieszyć to raczej się nie będą. Dla ojca ta emerytura to porażka. Chciał dalej świat podbijać. Teraz wszystko toczy się wokół podziału majątku, każdy chce dla siebie jak najwięcej.
Ale ojciec wpadnie w sobote to załapie się na dobrą nowinę
a w niedzielę rano hyc do pociągu i jazda do teściów i babci.

Noo część kaszlących to nieznane mi osoby jak na wykładzie mamy ze 100osób. Kumplowi dziś zwróciłam uwagę bo beszczelnie na mnie kaszlał niby dla zabawy... ochrzaniłam go, że żadna to zabawa :/ bez jaj... ale on się dobrze bawił. W środę będę chciała jemu i jego dizewczynie, też mojej kumpeli oznajmić, że jestem w ciąży. W sumie chcę to zrobić dlatego, bo liczę, że opanują się z komentarzami, że dzieci niszczą życie. Już widzę reakcję tej koleżanki.
ja: zostanę mamą, jestem w ciąży!
ona: o kurcze! tak mi przykro, współczuję.

A co do plamienia to chyba nie wlicza się w okres. Tak gdzieś niedawno czytałam.
Stary 2011-03-17, 19:08   #2316
AgaMili
BAN stały

Elf też polecam wodę z solą i nie martw się , fasolce nic nie będzie. Ja kilka razy byłam w ciąży przeziębiona.

Goldika bardzo ładnie Ci beta urosła

Kwiatuszku żal się ile chcesz i dziękuję za kciuki

Olcia gratulacje dla siostry

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
ja: zostanę mamą, jestem w ciąży!
ona: o kurcze! tak mi przykro, współczuję.
no to niezla dziewczyna. Ja mnie takie panny denerwują

Kwiatku plamienia nie wliczają sie w nowy cykl tylko trzeba czekać na normalną krew.

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-03-17 o 19:13
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 19:10   #2317
becik_4
Zadomowienie

goldika nie mów że ta koleżanka jest tak any nastawiona na dzieci? a nawet jak jest to chyba ci tak nie sypnie z grubej rury? nie wiem co bym jej odpowiedziałaale za miło by mi się znie zrobiło

Olcia gratukuje przyszła ciociumoże zostaniesz matką chrzestną jak to twoja siostra to szanse są pewnie duże
Stary 2011-03-17, 19:11   #2318
aga_bre
Rozeznanie

cześć Wam wszystkim. Właśnie dzisiaj trafiłam na Wasz wątek.
Może trochę danych o mnie
Agnieszka 27lat rocznikowo.
My staramy się 2 cykl. Mamy nadzieję, że w tym roku nam się uda. Zobaczymy jak to będzie.
Goldika gratuluję!!!!
aga_bre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 19:19   #2319
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
My staramy się 2 cykl. Mamy nadzieję, że w tym roku nam się uda. Zobaczymy jak to będzie.
Goldika gratuluję!!!!
czesc aga , moja imienniczko
Stary 2011-03-17, 19:31   #2320
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
faktycznie pogoda do kitu...
na uczelni ledwo co mogłam wysiedzieć, w głowie mi się kręciło, do tego wszyscy mnie denerwowali
odebrałam drugą betkę: 5168
czyli przyrasta chyba ładnie?
12marca - 715,7
16marca - 5168

Kochana,czy ładnie przyrasta????? Toż ty pędzisz jak odrzutowiec i oby tak dalej

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 19:37   #2321
aga_bre
Rozeznanie

Dziewczyny, a czy Wasi partnerzy podchodzą do starań poważnie i przeżywają niepowodzenia?
aga_bre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 19:50   #2322
kaskaderka
Rozeznanie

Goldika teraz doczytałam o rozwodzie twoich rodziców,bardzo mi przykro,no i twój ojciec ma pecha jeśli chciał twoją mamę zostawić(nie wnikam) to los okrutnie go potraktował.Co jest z tymi facetami,że im na 40-ke odwala

aga_bre witaj

kwiatek w życiu nie możesz cierpieć sama!Musisz dostawać wsparcie a najlepiej od osób które podobnie mają problemy z zajściem w upragnioną ciąże Poza tym na wątku jak w związku:na dobre i złe ( plamienie zalicza się do starego cyklu dopiero krew zaczyna nowy cykl)Nie poddawaj się mała!

Stary 2011-03-17, 19:51   #2323
AgaMili
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny, a czy Wasi partnerzy podchodzą do starań poważnie i przeżywają niepowodzenia?
To ja powiem na moim przykładzie. Mój mąż co miesiąc, pod koniec cyklu szaleje nie pozwala mi nic nosić , wyręcza mnie i jak tylko coś powiem , że np. mam ochotę na chipsy to leci do sklepu, oczywiście go zatrzymuje bo na zachcianki to jeszcze za wczesnie . No a jak @ przychodzi to jest załamany, nie odzywa się kilka godzin i bardzo to przeżywa, później czeka tydzień od 1. dnia @ i nowy cykl starań (dla niego najprzyjemniejsza czesc ). A teraz jest na etapie końcowym bo w sobotę testujemy i znów jest pewien pozytywnego wyniku a ja się staram go przygotować , żeby w razie czego się znów nie rozczarował.
Stary 2011-03-17, 20:03   #2324
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:

Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii ale teraz jak myśleliśmy,że będzie a nie było,to dzielnie mnie wspierał a sam stwierdził,że mam się nie martwić jak nie teraz to następnym razem i tak będziemy się bzykać aż do skutku Ale też lata temu ojciec mego dziecka jak poroniłam pierwsze(planowane),to spanikował i stwierdził,że on jednak jeszcze nie jest gotowy Wtedy świat mi się zawalił,bo nie dosyć,że poroniłam,to jeszcze taki komunikat....ale już dawno moim mężem nie jest

Stary 2011-03-17, 20:12   #2325
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia1821 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadłam tutaj na momencik, żeby Wam oznajmić iż przewidywanie 7 listopada zostanę ciocia!!! moja siostra ogłosiła dziś rodzinie że będzie mama a rodzice będą mieli pierwszego wnuka siostra ze szwagrem starali się 4 miesiace, chociaż małżeństwem są od 8 lat już ale tak się cieszę że masakra malenstwo ma już 9mm
gratuluję
ja ciocią raczej za szybko nie zostanę... chyba, że mój 16letni kuzynek lub 15letnia kuzyneczka coś zmajstrują tfu tfu... jestem najstarsza w rodzie. Na ojca chrzestnego będę chciała kuzyna, akurat skończy 17lat więc wiekiem będzie pasował

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Kaskaderko ja się nie znam na przyroście ale wierzę w Twoje zapewnienia, że lecę jak burza a co do ojca... coś w tym jest, że faceci po 40świrują... z dnia na dzień wpadł na ten pomysł. Nie życzę mu źle ale uważam, że całokształtem trochę należało mu się po tyłku od losu. Nie jedną noc przepłakałam przez niego bo potrafił takie rzeczy powiedzieć jakich ojciec dziecku nigdy nie powinien.

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
mój bardzo poważnie podszedł do tego. Smutno mi było jak musiałam mu mówić, że @ jednak przyszła

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kaskaderka Pokaż wiadomość
Nie mam zbyt dużego doświadczenia w tej kwestii ale teraz jak myśleliśmy,że będzie a nie było,to dzielnie mnie wspierał a sam stwierdził,że mam się nie martwić jak nie teraz to następnym razem i tak będziemy się bzykać aż do skutku Ale też lata temu ojciec mego dziecka jak poroniłam pierwsze(planowane),to spanikował i stwierdził,że on jednak jeszcze nie jest gotowy Wtedy świat mi się zawalił,bo nie dosyć,że poroniłam,to jeszcze taki komunikat....ale już dawno moim mężem nie jest
Kaskaderko podziwiam Cię za podejście do exmęża zdawałam sobie sprawę, że rozwód to nie koniec świata ale Ty dodajesz mi pozytywnej energii. Silną kobietą jesteś
Stary 2011-03-17, 20:24   #2326
kwiatek23
Rozeznanie

GG do kwiatek23

A mój TŻ nic nie wie o tym, że się staramy ja chcę bardzo dziecka już... on też chce ale mówi, że jak będzie to będzie i będzie superale bez szaleństwa mówi, że nie będzie popadał w obłed... mówi, że musimy się do końca użądzać w nowym mieszkanku itp. ja dla tego jestem taka smutna bo sama to wszystko przeżywam... on nic nie wie o testach ciążowych i o tym wątku
Nawet nie wiecie jak mi ciężko samej z tym wszystkim ;(

Edytowane przez kwiatek23
Czas edycji: 2011-03-17 o 20:25
Stary 2011-03-17, 20:33   #2327
goldika
Zakorzenienie

ojej Kwiatku to faktycznie musi być Ci ciężko a może spróbowałabyś z nim pogadać? Wiem, że faceci różni są, mój np by się obraził jakbym z nim o tym nie rozmawiała. O nawet chce wiedzieć o czym tutaj piszemy, czy ktoś nowy ma II krechy.
W ogóle nie może doczekać się przyszłego tygodnia bo 3tyg temu jego kumpel z pracy oznajmił, że będzie tatą, a teraz on będzie mógł
a co do mojego Tż to on mimo, że mundurowy, 190cm i 100kg wagi to w środku bardzo przeżywa wszystko co między nami się dzieje. Jest typem faceta który woli rozmawiać niż mieć ciche dni aaa i zazdrośnik z niego wielki
ostatnio w empiku śmiesznie było. Płaciłam za zakupy a sprzedający się do mnie uśmiechał, zagadywał i oczko puścił... Tż to zobaczył, oczywiście (udawany) foch i mówi do mnie:
już chciałem do niego podejść i powiedzieć mu, że już Cię zapłodniłem i jesteś tylko moja
Stary 2011-03-17, 20:36   #2328
kwiatek23
Rozeznanie

GG do kwiatek23

ostatnio w empiku śmiesznie było. Płaciłam za zakupy a sprzedający się do mnie uśmiechał, zagadywał i oczko puścił... Tż to zobaczył, oczywiście (udawany) foch i mówi do mnie:
już chciałem do niego podejść i powiedzieć mu, że już Cię zapłodniłem i jesteś tylko moja [/QUOTE]

Ale słodko

Stary 2011-03-17, 20:42   #2329
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Goldika gratuluję!!!!
Dziękuję
dopisałam Cię i trzymam kciuki, żeby teraz się udało
Stary 2011-03-17, 20:53   #2330
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Mój tż oczywiście o wszystkim wie od początku może nie śledzi ze mną cylki ale wie mniej więcej kiedy co jest a jak mu mówi to bierze to oczywiście na poważnie i stara się sprostać nie dopytuje się czy już robiłam test czy przyszla @ ale jak mu mówię że niestety nie jestem w ciąży bo mam @ to smuci się i zawsze sobie pod nosem mówi "no co z tym dzieckiem trzeba je jakość począć" śmiać mi się wtedy chce bo ona tak sam do siebie szepta

Kwiatuszku podziwiam cię ze tak sama z tym jesteś ja bym nie mogła, musze o wszystkim zawsze powiedzieć tż zawsze to lepiej się nawet wygadać bo nie oczekuje ze będzie do tego podchodził tak jak ja w koncu to odmienna płeć
Stary 2011-03-17, 21:12   #2331
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
ojej Kwiatku to faktycznie musi być Ci ciężko a może spróbowałabyś z nim pogadać? Wiem, że faceci różni są, mój np by się obraził jakbym z nim o tym nie rozmawiała. O nawet chce wiedzieć o czym tutaj piszemy, czy ktoś nowy ma II krechy.
W ogóle nie może doczekać się przyszłego tygodnia bo 3tyg temu jego kumpel z pracy oznajmił, że będzie tatą, a teraz on będzie mógł
a co do mojego Tż to on mimo, że mundurowy, 190cm i 100kg wagi to w środku bardzo przeżywa wszystko co między nami się dzieje. Jest typem faceta który woli rozmawiać niż mieć ciche dni aaa i zazdrośnik z niego wielki
już chciałem do niego podejść i powiedzieć mu, że już Cię zapłodniłem i jesteś tylko moja

Normalnie wykapany mój tż,choć nie mundurowy i też się obraził,że mu nie mówiłam od początku

kwiatku o kurcze,to nie fajnie masz Tak sobie samotnie o tą dzidzie walczysz To tym bardziej bądź z nami,pisz cokolwiek,nie tylko na temat będzie ci raźniej.
Nikt nam nie zabroni rozmawiać o wszystkim i o niczym-to nasz wątek i jak Asia kiedyś napisała, nie można gadać tylko o testach i objawach (o objawach już zresztą nie można,przeze mnie zresztą-przepraszam ) Rozumiem cię bardzo,bo przez chwile też się czułam tak jak ty-samotnie,bo myślałam,ze wpadliśmy i bałam się powiedzieć mojemu i tak się cieszyłam sobie sama i testowałam w tajemnicy i strasznie mi z tym było jakbym przestępcą jakimś była Kwiatuszku nie zależnie od wszystkiego nic się nie martw,czasem to tak jest,że faceci chcą być gotowi na dziecko(domy,remonty,kasa itp.) i dlatego nie chcą oficjalnie się zgadzać,bo myślę,że się boją odpowiedzialności jakby coś nie wypaliło.Niestety my to tak zbudowane jesteśmy,że jak dopadnie nas instynkt macierzyński,to jakoś wszystkie ALE zaczynają blednąć i kombinujemy jakby tu jednak zajść Na pocieszenie chociaż już pewnie pisałam(ale nie sposób zapamiętać wszystkich wypowiedzi) mój pierwszy mąż choć kategorycznie nie chciał po poronieniu dziecka,to jednak jak wpadliśmy 3 m-ce później,to spisał się jako ojciec wzorowo i chodził ze mną do szkoły rodzenia i był przy porodzie,więc głowa do góry jak cię kocha miłością prawdziwą,to owoc waszej miłości też będzie

Stary 2011-03-17, 21:54   #2332
AgaMili
BAN stały

Goldiko, Kaskaderko , wasi tż to wykapany mój tż . U nas przez 8 lat związku nie było cichych dni, zazdrośnik i też pewnie by najchętniej wszystkim rozpowiedzial że mnie zapłodnił i jestem tylko jego (jeżeli to by zrobił )
Stary 2011-03-17, 21:54   #2333
kism
Wtajemniczenie

Cytat:
12marca - 715,7
16marca - 5168
Czy ładnie?! No nie, co za pytanie Znakomicie!

Cytat:
Gratulacje! Ale fajnie, jest szansa, że będziecie razem w ciąży chodzić

Cytat:
Hello age_bre
Mój tż podchodzi poważnie, zaczął w końcu dbać o swoje zdrowie, lepiej się odżywiać, itp., co zawsze olewał. My za 1,5 mies. zaczynamy starania i choć wiem, że mam w nim wsparcie i że mnie wysłucha w razie potrzeby, to nie mam zamiaru zbyt wiele rozmawiać z nim o śluzach, dniach płodnych, testach, itp. Wystarczy, że ja o tym rozmyślam i mam Was, żeby o tym pogadać, a on niech się zajmie "swoją działką" Idziemy na żywioł, a poza tym nie chcę, żeby coś się zmieniło w naszym podejściu do seksu. Ale zakładam, że w okolicach dniach płodnych będę miała na niego częściej ochotę ale raczej będę działać niż o tym mówić To taki mój mały plan zobaczymy czy przyniesie skutek

Cytat:
A mój TŻ nic nie wie o tym, że się staramy ja chcę bardzo dziecka już... on też chce ale mówi, że jak będzie to będzie i będzie superale bez szaleństwa mówi, że nie będzie popadał w obłed...
Kwiatku, a nie zastanawiałaś się, czy jednak nie porozmawiać z nim trochę o swoich zmartwieniach. Z Twojego postu rozumiem, że podjęliście decyzję o braku zabezpieczenia, ale tż nie wie, że Tobie tak bardzo zależy, czy tak? Może porozmawiaj z nim trochę, jeśli on ma takie trzeźwe podejście, że "nie będzie popadał w obłęd", to może właśnie on Ci pomoże zająć uwagę innymi przyjemnymi aspektami życia. W końcu kto ma Cię wspierać, jak nie najbliższy Ci człowiek???

Cytat:
Napisane przez kaskaderka Pokaż wiadomość
Niestety my to tak zbudowane jesteśmy,że jak dopadnie nas instynkt macierzyński,to jakoś wszystkie ALE zaczynają blednąć i kombinujemy jakby tu jednak zajść
Święta racja
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 23:06   #2334
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
mój Pan bardziej chyba przezywa ode mnie, ostatnio spóźniała mi się miesiączka chodził cały w skowronkach aż tu nagle... okres
a w oczach jego łzy
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:47   #2335
elf27
Zadomowienie

Dzięki Dziewczyny Antybiotyków nie biorę od 7 lat więc nie ma sznas tym bardziej bym wzięła w ciąży - wczoraj w ruch poszły soki żurawinowe, cytryna i czosnek a na gardło propolki. W nocy się masakrycznie męczyłam, miałam lekką biegunkę ale teraz jest znacznie lepiej. ODczuwam dyskomfort, ale gardło boli nieznacznie. Lekkie osłabienie i mrowienie w gardle i nosie, ale kataru nie mam
Zwoelnienie do wtorku, leżę w łóżku, możę w poniedziałek pojadę na Betę, bo z tego wszystkiego nie zrobiłam drugiej a miała być powtórzona wczoraj
Poza ciężkimi bolącymi piersiami innych objawów nadal brak
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:00   #2336
kaja_so
Raczkowanie

Mój przeżywa niepowodzenia chyba tylko dlatego, że ja jestem załamana za każdym razem gdy @ się pojawia. On ma podejście: będzie co ma być. Tym bardziej, że my staramy się o trzecie, więc szczęśliwymi rodzicami już jesteśmy

Kwiatku, ja też myślę, że powinnaś jednak porozmawiać z TŻ. Jednak we dwoje raźniej. No i trzeba wspierać się wzajemnie
kaja_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:39   #2337
goldika
Zakorzenienie

sporo nas ma podbonych Tż'tów ale to dobrze bo ja na taki typ faceta narzekać nie mogę
mój akceptuje to forum, nie zgodził się na powiadomienie żadnego realnego znajomego przed poinformowaniem rodziców.
A dziś dostałam śniadanko do łóżka ukochany wziął piątek i pn wolne
Stary 2011-03-18, 08:56   #2338
DamiankaKamilka
Raczkowanie

Cześć Dziewczynki,

chciałam się do was przyłączyć ponieważ mam nadzieję, że w tym roku nasze staranka zakończą się sukcesem Staramy się z Mężem już 12 cykli i niestety za każdym razem przychodzi rozczarowanie jak przychodzi @. W tym tygodniu mają być wyniki badań TŻ, mam nadzieję że wyjdą dobre;>

Kamila 26 lat

DamiankaKamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:08   #2339
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DamiankaKamilka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki,

chciałam się do was przyłączyć ponieważ mam nadzieję, że w tym roku nasze staranka zakończą się sukcesem Staramy się z Mężem już 12 cykli i niestety za każdym razem przychodzi rozczarowanie jak przychodzi @. W tym tygodniu mają być wyniki badań TŻ, mam nadzieję że wyjdą dobre;>

Kamila 26 lat
dopisuję i trzymam kciuki za wyniki Tż'ta i szybkie zafasolkowanie

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja się cieszę, że trafiłam na faceta który tak samo jak ja szybko chce mieć rodzinę, nie lata po technoparty i nie macha rękami w rytm dźwięków piłowanego drewna i nie żłopie piwska litrami w sumie w ogóle nie pije. Moja mama od razu go polubiła bo stwierdziła, że ma dobry wpływ na mnie
jak widzę teraz foty mojego ex na portalach gdzie pokazuje się z roznegliżowanymi, cycatymi paniusiami i piwem w łapie to mnie odrzuca. Co impreza to inną obłapia i chwali się tym publicznie. Tylko imprezy, imprezy i a w między czaie wywalanie pieniędzy na obstawianie wyników meczów etc.

Dobrego dnia wszystkim
Stary 2011-03-18, 09:10   #2340
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
faktycznie pogoda do kitu...
na uczelni ledwo co mogłam wysiedzieć, w głowie mi się kręciło, do tego wszyscy mnie denerwowali
12marca - 715,7
16marca - 5168
Bardzo ładnie goldika Ci betka przyrasta

Cytat:
Hej kochana dziękuje za zainteresowanie moją osobą z lekarzem się nie kontaktowałam bo wiem co by mi powiedziała, że mam czekać a okres jak się nie pojawi powtórzyć test... ich stała gadka...
Okresu nie dostałam ale coraz mocniej plmie i mnie brzuch boli wieć pewnie jutro na bank dostane...
Nie pisze bo nie chce Was zanudzać swoją osobą i błachymi pierdołami wole to dusić w sobie i nie robić z siebie idiotki. Dziewczyny pisały, że dopuki nie wyjdzie test pozytywnie to nie pisać o podjżeniach ciąży więc sie nie odzywam
Kwiatku pisz pisz ile wlezie po to jest to formu

Cytat:
Gratuluję siostrze no i Tobie że zostaniesz ciocią

Cytat:
Goldika gratuluję!!!!
Witaj powodzenia i szybkiego zafasolkowania życzę

Cytat:
Mój tż jest kochany ale bardzo mocno stoi nagami na ziemi, no i niestety skrywa emocje w sobie jego podejście jest zdrowe - uda się to się uda, nie tym razem to następnym. Bardzo mi to pomaga bo się nie nakręcam niepotrzebnie. Ale wiem że jak się uda to baaaardzo się bedzie cieszył

Cytat:
A mój TŻ nic nie wie o tym, że się staramy ja chcę bardzo dziecka już... on też chce ale mówi, że jak będzie to będzie i będzie superale bez szaleństwa mówi, że nie będzie popadał w obłed... mówi, że musimy się do końca użądzać w nowym mieszkanku itp. ja dla tego jestem taka smutna bo sama to wszystko przeżywam... on nic nie wie o testach ciążowych i o tym wątku
Nawet nie wiecie jak mi ciężko samej z tym wszystkim ;(
No to tym bardziej kochana pisz nam tu o wszystkim co Cie nurtuje. Mój tż wie o wizażu i kiedys się denerwował a teraz jak dzwoni to sie pyta czy wizażuję możesz spróbować pogadać z tż i powiedzieć mu że bardzo pragniesz dzidziusia, ale nie narzucaj mu tego żeby przeżywal wszystko z Tobą i nie oczekuj tego od niego bo faceci często takich rzeczy nie rozumieją

A ja testuję w niedzielę jeżeli oczywiście @ się nie pojawi

DamiankaKamilka witaj i powodzenia

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2011-03-18 o 09:11
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości