|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku | |||
Marzec minął,kwiecień mamy-nasze dzieci i my witamy III-IV 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 1,92% |
Marzec minął,kwiecień idzie,nasz autobus gna o świcie III-IV 2011 |
5 | 9,62% |
Kwietniówki bilet kupiły-oby na dzidziusiowy autobus się nie spóźniły III-IV 2011 |
6 | 11,54% |
Autobus doganiamy,wracając ze szpitala maluszka w objęciach trzymamy III-IV 2011 |
5 | 9,62% |
Marzec minął kwiecień z nami,teraz my zostaniemy mamami III-IV 2011 |
18 | 34,62% |
Marzec minął,kwiecień leci a my czekamy na nasze dzieci III-IV 2011 |
17 | 32,69% |
Poród się zbliża a my z niecierpliwością czekamy, aż przyjdzie nasza godzina III-IV 2011 |
0 | 0% |
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
Wtajemniczenie
|
wpadłam jeszcze na chwilę bo właśnie tż zaraz wejdzie do domku zmęczony to obiadokolacje podgrzeję
![]() bardzo dziękuję Eirene ![]() ![]() wow szara myszka jaka slicznotka ![]() ![]() ![]() woszczyk slicznie wyglada kącik dla dzidzi ![]() ![]() no to dobranoc jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam mocno kciuki ![]() śliczna dziewczynka, ale fajnie, że tak o nas myślisz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
Anika, maleńka kruszynka
![]() Iweczka, gratuluję ![]() ![]() ![]() Nika, ładnie córcia rośnie, i super że jednak był lekarz ![]() Mirabilka, trzymam kciuki żeby Cię jeszcze wypuścili ![]() Szara Myszka, słodka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Wtajemniczenie
|
Minikal, Iweczka - kochane, wielkie gratulacje!!!
![]() ![]() Wszystkie fotki maluszkow piekne ![]() Mirabilka - ![]() ![]() Jutro bede miala juz lozeczko!!!! I komode!!!! ![]() ![]() ![]() Dziewczyny z lozeczkami 140/70!! Jaki rozmiar poscieli kupilyscie? Jaki pasuje najlepiej? Ide spac, bo padnieta jestem ![]()
#1927 |
Raczkowanie
|
o jakie tu dzis pustki...
dzien dobry wszystkim chociaz nie wiem czy taki dobry bo leje ![]() wiecie, juz trzeci dzien boli mnie brzuch i mam strasznie napiety i twardy tzn. nie caly czas bez przerwy ale niemal a od wczoraj wieczora taki nacisk na szyjke ze po wstaniu kroku nie moge zrobic tylko musze odczekac az troche popusci wizyte i ktg mam dopiero w srode i tak sie zastanawiam czy dotrzymam, czy to oznaki ze cos sie zbliza ![]() zielona w tych sprawach jestem jak szczypiorek na wiosne bo to nasz pierwszy porod bedzie...
#1928 |
Rozeznanie
|
no nie wierze pierwszy raz udalo mi sie ze jestem pierwsza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- a jednak rowno bylysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Raczkowanie
|
taaa.... wszystkie jeszcze spią... lub rodzą
![]()
#1930 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobryyyy
![]() nie wiem czy spałam czy nie ... takie jakieś czuwanie było... czasami tak mam... niby śpie niby nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę zrobić sobie kawusię i śniadanko jakieś ... no i syna z łóżka wyciągne bo na 9 do szkoły dziś ma ![]() ciekawa jestem czy któraś dziewczyna dziś na porodówce noc spędzała?? ![]() no a pogoda do bani... leje i leje i pochmurno jakoś i brzydko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 |
Zakorzenienie
|
Iweczka
gratulacje ![]() Mirabilka ściskaj nogi ![]() woszczyk pięknie ![]() a my wciąż nie złożyliśmy łóżeczka ![]() ciuszki i pieluchy poprane, teściowa sukcesywnie prasuje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1932 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzień dobry dziewczyny ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratulacje!!!! Ogromne gratulacje, sypiecie się jak szalone
![]() ![]() ![]() Żeby zmotywować wszystkie oczekujące do porodu przedstawiam Wam króla Filipka ![]() 1. ![]() 2. ruszone, ale musiałam pokazać Wam jaki z niego siłacz ![]() 3. w całej okazałości ![]() I pomyśleć, że dziś dopiero powinnam rodzić... ![]()
#1934 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bidulka...trzymam kciukasy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
HIHI twoj ksiaze jest cudowny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Ja wlasnie tak mam jakos od dwoch dni...niby spie niby nie...wstaje wczesnie i jestem wyspana mam tyle sily nie wiem o co kaman.... Wczoraj mialam wizyte z polozna...i jestem w szoku bo jak nie urodze do niedzieli to juz w poniedzialek mam sie stawic w szpitalu na ktg,maja sprawdzac czy sie cos tam na dole dzieje jakies rozwarcie czy cos a jak nie to beda jakis masaz robic zeby zaczelo sie dziac ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no ale jeszcze mój chłopczyk powinien nabrać trochę wiecej sił.. zeby też był takim siłaczem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale śpioszek piękny ![]() Nadunia też śliczna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
faktycznie, mały kulturysta ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
GRATULUJE NOWYM MAMUNIOM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aguś śliczny synek, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1938 |
Wtajemniczenie
|
trzyrazyi uuuu....to masz cały weekend na zmobilizowanie kluseczki do wyjścia... no mamusiu porozmawiaj z dzidziulkiem...
![]() prunelle fajnie że podoba Ci się imię mojego synka... ![]() no olusia to zabieraj się za składanie lóżeczka... ![]() ![]() ![]() ![]() kinga...no przyspieszaj ...przyspieszaj.. myśle o tobie i trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz nie spie od 6 ale w wyrku jeszcze polezalam, bo TZa nie chcialam budzic. W koncu tel. moj go obudzil bo zadzwonili, ze o 7.20 dostawa mebelkow dla Nina bedzie ![]() I juz mam lozeczko i komode ![]() No i czy ktoras poratuje z tymi wymiarami poscieli na lozeczko 140/70? ![]() ![]() trzyrazyi - no to rzeczywiscie szybko cie wolaja na masazyk ![]() ![]() Zaraz zabieram sie za prasowanie poki mam ten 1% checi ![]()
07.05.2011, 13.17 - Sono diventata la mamma di Adriano!!!! ![]() Moj Nino ![]() 02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!! ![]() Edytowane przez Anessa Czas edycji: 2011-03-18 o 09:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
Filipek to prawdziwy strongman
![]() u mnie z tego, co widzę, to długo można chodzić po terminie, robią tylko ktg, badają i do domu.
#1942 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Becherovka, no to ciekawe czy dotrwasz do środy ![]() Kinga, oby wirus wreszcie puścił ![]() Agaaga, przystojniak z Filipka ![]() Trzyrazyi, faktycznie szybko działają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Wtajemniczenie
|
prunelle bardzo dziękuję
![]() ide troche poleżakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Król Filipek cudowny ![]() Cytat:
![]() a ja dziewczynki, to jeszcze sobie posiedzę trochę w dwupaku (zresztą mam jeszcze czas) ale podobno przed porodem dostaje się powera, a ja bym tylko spała, jadła, odpoczywała, nawet wczoraj posprzątałam na siłę bo ile można leżeć ![]() Eirene nie urodziłaś przypadkiem, bo śniłaś mi się i jak wstawałam po tym śnie do toalety, to mi się tak jeden raz czknęło, a to zawsze mój ojciec mówi, że ktoś mnie wspomniał i pomyśłałam sobie, że może leżysz na porodówce i myślisz o mnie ![]() a w ogóle to wczoraj zaczęłam coś tam Niuniowi Małemu haftować i ściągnęłam sobie od aji metryczkę tylko dzisiaj muszę jechać kupić większy kawałek kanwy no i kolory nici odpowiednie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja już dzisiaj zaliczyłam morfologię i właśnie zjadłam śniadanko. Noc przechlapana, brzuch mi twardniał i bolał jak na @. Pierwszy raz to poczułam ![]() Zaraz biorę się za dalsze porządki i prasowanie bo jak tak dalej będzie to do terminu się nie wyrobię ![]() agaaga89 jakie ma pięściuchy zaciśnięte hehe, rośnie nam strongman Anessa a może napisz na allegro do jakiegoś sprzedawcy pościeli i zapytaj się jaką wielkość Ci proponuje. Przecież zawsze możesz zapytać i nie koniecznie kupować ![]() Kobitki co robicie dzisiaj na obiadek ?
#1946 | ||||||
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
U mnie też pogoda fatalna +3 stopnie i do tego strasznie pada ... wstałam dziś dość późno bo po 9 a to dlatego że wczoraj do późna oglądałam film w tv. chciałam iść dziś składać pity ale przez tą pogodę zrezygnuję i pójdę w poniedziałek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Pl.w 8 tc.powiedzieli ze mam termin na 18,ale tutaj caly czas na 20 z @ tak wynika i sie tego trzymaja.....z usg tutaj wsio ok dzieviak w normie..tez soie zdziwilam ale powiem szczerze ze ja tak jak pisalam wczesniej opieke w ciazy mam supoer nie zapeszajac...... dlatego sie nie zgadzam ze oni to wsio olewaja bo mnie nie olali w ciazy nigdy ![]() Ale przyznam ze w szoku bylam....... U mnie pogoda sliczna nie za cieplo bo tylko +10 ale w sam raz na spacerek na ktory sie wybieram za niedlugo :P:P Edytowane przez trzyrazyi Czas edycji: 2011-03-18 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
łazanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Zadomowienie
|
ego_ego faktycznie jak przyszły te maskotki to były szczelnie zapakowane więc może daruję sobie pranie, bo nie wiadomo co z nimi będzie
![]() prunelle myślę kochana, że skierowanie dostanę 4 kwietnia i od tego czasu będę na oddziale. Ściągną mi szew i będziemy cierpliwie czekać. Nie puszczą mnie do domu, bo akcja po ściągnięciu bedzie mogła się rozpocząć w każdej chwili. Mój gin powiedział, że będziemy obserwować co się dzieje po ściągnięciu szwu i wtedy decyzja kiedy cc. Zapewnił mnie jednak, że wrócimy do domu na "zajączka" z prezentem. Myślę, ze jak ściągną mi szew to szybko urodzę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.