|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze my mamy szampan w cenie bo i tak mamy za duży kłopot z winem
![]() Badzia sukienkę wyczaiłam w jakimś sklepie internetowym, ale jak za kawałek elastycznego worka 230zł to za drogo ;/ |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, to ja już poluję i dla was (na okazje oczywiście)
. Fajnie DELL będziesz miała tani i ładny welonik .Takaya a czy w poszukiwaniu wazonów na wesele byłaś w sklepach za 4 zł bo tam są fajne, dobre i tanie. |
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Passion hihi dzisiaj pierogów nie lepimy
Ale jakbyś przyjechała... To by się ulepiło a co! W sumie nie wiem co dziś na obiad Może naleśniki... Hmmm... Albo jakiś ryż Nie wiem![]() To się zastanowimy co z tym szampanem Może ten ruski w hurtowni weźmiemy... I do tego Piccolo![]() Dobra spadam,bo mam kartkę zrobić na dziś!
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny! Jestem jak zwykle ostatnia...
![]() Dark, w swojej sukience wyglądasz o wiele ładniej, zresztą już CI pisałam że jest taka inna ta też jest ładna ale jakoś dużo tego materiału i pogrubia, może to jest wzór na modelkę... Ruski szampan jest spoko cena przystępna i w smaku dobry ![]() Jak ktoś chce urozmaicić to można truskawkę wrzucić
Edytowane przez I_K Czas edycji: 2011-03-18 o 09:24 |
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tylko na jednego kwiatkai świeczniki, takie zwykłe, szklane też 1,99
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Dark byłam i zachodzę kiedy tylko mogę
Kupiłam kiedyś tam taki piękny duży kieliszek (kurcze mogłam kupić dwa, ale miałam tylko 8zł w gotówce a jeden był za 6). Myślę, że taniej niż 16zł za taki duży 30cm wazon o średnicy podstawy ok 15cm to nie znajdę
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie!!!!!!!!! Kieliszki na szampan!!!!!!!!!!! Muszę kupić jakieś tanie i ozdobić sobie a co
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
spodobał mi się..taki prosty i delikatny, i jasne ecru pasuje mi do sukienki
Cytat:
![]() Joasiunia, jesli mogę podpowiedziec jeszcze raz to bierz ruski szampan ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Lachonki, akurat tak sobie pomyślałam, że w sumie co za różnica jaki szampan... przeciez to i tak tylko toast ... dwa trzy łyki i po sprawie ![]() przeciez to nie degustacja |
||
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem ja u was dziewczyny ale u nas para młoda jak pije toast to ma związane kieliszki i ta wstążka (najczęściej jeszcze zakręcona) wisi to jak gil z nosa :/ mnie się to nie podoba, coś muszę z tym wymyślić, może by ich nie wiązał? chyba że to jakaś stara tradycja...
Edytowane przez I_K Czas edycji: 2011-03-18 o 09:40 |
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Zdawało mi sie że były tam takie ładne i odrobinkę tańsze wazoniki. A ja nadal obstaję przy kwiatkach w doniczkach
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
DELL no to pewnie ruski zostanie
Hihi![]() I_K no mi też się tak średnio podobają te związane kieliszki. Ja myślałam o jakimś napisie na nich Tylko nie mam koncepcji jak je zrobć![]() Kurka nie mogę fotki dodać tortu Bo dostałam filmiki z tortami... Robię Print Screena i nie mogę nic z tym zdjęciem zrobić Buuu A chciałam Wam naszego torta pokazać...
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia w KMPlayer
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
poczłapałam do sklepu i mam wieeeelka ochotę na ogórki. Zatem kanapka z pasztetem i ogórkiem kiszonym raz
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya hihi smacznego
Mnie ostatnio też na ogórki brało Mojej Mamci ogóraski są pyyycha ![]() Badzia a jak test? Robiłaś? Przeoczyłam coś??? No i jest udało się To nasz tort Tylko w różu będzie przystrojony
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tortów nie lubię ale popatrzeć zawszę można
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia tż chce jeszcze poczekać z testem.. ale chyba postawie go przed faktem dokonanym bo im później go zrobimy tym większe będzie rozczarowanie..
śliczny tort! |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia dzięx uwielbiam kiszone i marynowane ogórasy
jak mnie najdzie to wracając z zakupów siadam w busie otwieram słoik Krakusów i wsuwam ![]() Łooo ile kwiatów na tym torcie! prawie go z pod nich nie widać Ale fajny, a smaczny??
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewuszki
Możemy wziąć jeszcze 5-piętrowy, z tym,że każde piętro osobno... Tak rozwalone... Zresztą taki tort-5 piętrowy miała moja koleżanka i kuzyn TŻta Więc chcemy inny![]() No i możemy sobie wybrać smak tortu. Nie wiem na jaki się zdecydujemy No i tort smakuje... Nieziemsko! Babka robi wszystko w domu. U Niej zamawiamy i placki i tort. Właśnie u kuzyna TŻta jedliśmy ten zrobiony przez Nią mniammmm!!! Nie dość,że wygląd ma to jeszcze i smak A pamiętam jak znajomi mieli tort zamówiony w cukierni No to czy to była biała masa czy ciemna czy niby kawowa-smak taki sam. Bez różnicy. Jadło się go jak papier bleeee!!! W cukierniach robią wszystko na margarynach. A tu będzie masa na maśle No i swoje jajka... Hihi![]() A i płacimy za niego 150 zł. Plus nasze składniki. Badzia nie zwlekajcie! Bo jak jesteś w ciąży-to kwas foliowy kwas foliowy!!!!!!!!! |
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny tort, mi się marzył piętrowy, ale cukiernia, która niby pyszne robi, nie ma opcji pietrowej, a jedynie na stojaku "drzewku".
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Czekajcie bo ja chcę mieć o takiii
W różu znalazłam takowy na płytce hihi![]() A ten drugi-5 piętrowy-to tort koleżanki i kuzyna TŻta
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Lece do tyłu podczytać
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię tortów z kremem maślanym
Krem jest przepyszny!!! Zamiast dodawać cukier i żelatynę dodaje rozpuszczoną czekoladę, która dosładza śmietanę i powoduje jej delikatne zakrzepnięcie aby się nie rozpłynęła od gorąca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
Może naleśniki... Hmmm... Albo jakiś ryż
Nie wiem

Bo dostałam filmiki z tortami... Robię Print Screena i nie mogę nic z tym zdjęciem zrobić