Czarno - bia³y album - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Rêkodzie³o: szyde³kowanie, bi¿uteria DIY, makramy i inne > Papierowy zawrót g³owy

Notka

Papierowy zawrót g³owy Forum dla ludzi, którzy lubi± tworzyæ z papieru. Tutaj dowiesz siê jak zrobiæ ciekaw± kartkê lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzie³o. Zapraszamy.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2006-08-25, 11:29   #1
patrycjaaP
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 729

Czarno - bia³y album

Witajcie!
Chcia³abym skombinowaæ kolejny album i chce ¿eby by³ czarno-bia³y ale nie mam kompletnie pomys³u na ok³adkê i ¶rodke, wiem jak go skonstruowaæ i jak rozmie¶ciæ zdjêcia tylko z ozdobieniem amm problem a tu trafi³am tylko na jeden album z kropkami ( pozdrawiam w³a¶cicielkê albumu ) mo¿e macie jakie¶ zdjecia, pomys³y ( w miare proste i tanie )
z góry dziêki

powracam!
patrycjaaP jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-08-25, 13:03   #2
xxxfaustxxx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44
Dot.: Czarno - bia³y album

Mo¿e tak jak gdzie¶ tu ju¿ czyta³am . Wydrukowaæ czarnobia³e obrazki ... np. pla¿a i dwojga ludzi ... lub jakie¶ z lat 70 ¯eby fajny klimat utworzyæ. Porozdzieraæ , i poprzyklejaæ . Niekoniecznie prosto , mo¿e byæ pod ukosem . Bêdzie wygl±daæ oryginalnie . I mo¿esz jeszcze gdzieniegdzie pomalowaæ z³ot± farbk± ... lub posypaæ brokatem Wyjdzie super
Co do ¶rodka ... hmm...jakie¶ rysunki , ¶laczki przy zdjêciach . Tak ¿eby ka¿da strona albumu by³a inna . Nie wiem czy Ci siê spodoba . Ale ja uwielbiam np. albumy , pamiêtniki z rêcznie robion± ok³adk± i ¶rodkiem I ¶wietnie
wygl±daj± takie z wycinkami Mo¿e podasz jakis konkretny temat
Poszukam co¶ w necie :P
xxxfaustxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-08-25, 14:09   #3
patrycjaaP
Rozeznanie

Chce umie¶ciæ zdjêcia moje z moja przyjació³k± i wywowa³m je równie¿ w kolorze czarno -bia³ym koncepcje ju¿ na ok³adkê jako tak± mam.. tylko ten ¶rodek mnie mêczy ta z³ota farba mnie zaintersowa³a czy trudno jest j± dostaæ ? mysla³am nad tym ¿eby zrobiæ kó³ka jak na zdjêciu tyle ¿e czarno -bia³e strony beda czarne wiêc kó³ka bym mog³a kleiæ od bia³ych ¿eby siê nie zlewa³y co ty na to?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg scrap_3.jpg (117,7 KB, 90 za³adowañ)

powracam!
Stary 2006-08-25, 14:27   #4
irish_dancer
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 177

Te kó³ka "wyciê³am" na komputerze, no¿yczkami pewnie by mi nie wysz³y ale nie jest to pewnie niemo¿liwe mo¿esz w jednym miejscu na³o¿yæ na siebie na przemian czarne i bia³e kó³ka od najwiêkszego do najmniejszego, ¿eby nie by³o tak p³asko. ¯yczê powodzenia
a do czarno-bia³ych zdjêæ najlepiej pasuje bia³a ramka, powiedzia³abym nawet ¿e jest konieczna bo zamyka jakby kompozycjê. Polecam.
irish_dancer jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-08-25, 19:05   #5
patrycjaaP
Rozeznanie

wiem, wiem obowi±zkowo bia³a ramka! dziêki

powracam!
Stary 2006-08-25, 19:22   #6
xxxfaustxxx
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 44

Sama ju¿ nie rozumiem Zdjêcia bêd± czarno bia³e ... a album te¿ ma byæ???
No có¿ . A gdzie by³y¶cie na wakacjach ?? Je¶li morze to mo¿esz ponaklejaæ jakie¶ muszelki . Ale widzê jaki¶ pomys³ z kó³kami . Chyba ju¿ nie zdo³am pomóc
xxxfaustxxx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-08-25, 21:28   #7
patrycjaaP
Rozeznanie

A co to z³y pomys³? ju¿ widzia³am takie nawet na wiza¿u.. ana wakacjach by³y¶my nad morzem.
P.S mo¿e poka¿esz jakie¶ swoje prace?

powracam!
Stary 2006-08-25, 22:35   #8
Justin_14
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 310

muszelki? Hmmm, chyba nie beda pasowaæ do retro oza tym moga sie po³amaæ przy czestym ogladaniu
Justin_14 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2006-08-26, 09:48   #9
patrycjaaP
Rozeznanie

te¿ sie w³a¶nie o to boje.. poza tym chce zrobæ kremow± lub, lekko ³osoiow± ok³adke i ju¿ mam j± zaplanowan± w³a¶nie w tych kolorach,my¶le ¿e ok³adka czarno-bia³ego albumu mo¿e mieæ inny kolor. mam w domu w³±¶nie taki album tylko kupiony i bardzo stary i ma z³ot± ok³adkê i jest fajny

powracam!
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Papierowy zawrót g³owy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.