![]() |
#1861 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1862 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny trzymajcie mnie bo wyjdę zaraz z siebie. Napisałam posta wcisnęłam jakąś kombinację klawiszy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jedynie problem z fotografem mam. bo ten którego wybrałam jest ciężko osiągalny. końcem lutego byliśmy u niego na spotkaniu. potem miałam zadzwonic tylko do niego i umówic się na podpisanie umowy. tylko ze nie idzie sie do niego dodzwonic. dzwonię od soboty i słyszę tylko że abonent jest nieosiągalny ![]() - Ceremonia - Wesele (do oczepin lub ostatniej atrakcji na weselu) - Plener w dowolnym innym dniu po ślubie (W razie niekorzystnych warunków atmosferycznych można plener przełożyć na inny dzień. Na plenerze nie ogranicza nas miejsce ani ilość godzin/kadrów/miejsc - jesteśmy cały dzień do waszej dyspozycji) - 2 fotografów podczas całości trwania zlecenia - Sesję narzeczeńską ok. 2 miesiące przed ślubem jako gratis do pakietu (jest to sesja tzn. "próbna" na zasadzie luźnego spotkania, gdzie mamy okazję troszkę lepiej się poznać i przyzwyczaić was do obiektywu) Jako produkt końcowy otrzymujecie minimum 100 obrobionych graficznie i przygotowanych do druku zdjęć oraz cały materiał zdjęciowy (1000-1500 zdjęć) Nie pobieramy dodatkowych kosztów związanych z dojazdem. Nie wymagamy noclegu po weselu. Jedynym kosztem dodatkowym niezawartym w ofercie jest album, ponieważ jego koszt rozpatrujemy indywidualnie do upodobań i możliwości pary młodej Tutaj ich strona http://fotografomat.pl/index.html Tamten fotograf co nie mogę się dodzwonic to www.kiwus.pl bierze 2000 tys. a jeśli plener jrst innego dnia niż ślub to 2400 zł. zdjęcia robi sam, nie ma sesji narzeczeńskiej. Anecka - nie wiem czy to brak sterowników nie znam się na tym kompletnie ![]() Co do chrome to mam i nawet podoba mi się. tylko podpowiedz jak tam miec szybki dostęp do ulubionych bo bez tego ani rusz a ja co chwilę dodaję jakąś stronę w związku z milionami pomysłów weselnych ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-17 o 07:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do chroma ctr+shift+b |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;25773993]jak dla mnie to po prostu masz jakiś skrót klawiaturowy ustawiony w oprogramowaniu karty :P
A co do chroma ctr+shift+b[/QUOTE] Dziękowac ![]() Jeśli tak, to ten skrót klawiszowy sam się ustawił bo tak od początku jest. nawt po zakupie lapka tak miałam ![]() ![]() ide na śniadanko. zaczynam moją dietkę i mam nadzieję że wytrwam. do wesela trzeba trochę zrzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.lalux.pl/blog.html z Wrocławia http://bellanotte.pl/ z Bydgoszczy Nie wiem jak dla Was ale jak dla mnie 70% zespołów to tragedia ![]() A co do fotografa , chce wziąć jednego profesjonalnego a drugiego studenta fotografii w zamian za portfolio ![]()
![]() |
![]() |
#1866 |
Zakorzenienie
|
No więc fotograf będzie na 90% ten z Wrocławia. 1000-1500 zdjęc
![]() ![]() Idę na orbitreka wskoczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Anecka - będzie kampania na scom, dla matek które mają dzieci w wieku 3-12 mscy ![]()
Razem: 08.08.2009r ![]() Zaręczyny: 06.03.2011r ![]() Ślub: 28.09.2013r ![]() 41/40 ![]() Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2011-03-17 o 18:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Zakorzenienie
|
Apiska, wiem ze bedzie, ale nie mam gdzie wydrukowac ankiety zeby odeslac, bo nie jestem niby jeszcze zarejestrowana
![]()
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
odsyłać ankiete? eee ja tylko jakis czas temu o danych osobowych odsyłałam. O tym mowa?
![]() |
#1872 |
Zakorzenienie
|
chodzi chyba o to ich oświadczenie gdzie się wpisuje login a adres e-mail. wysyłałam im to jakoś rok temu ale mają na stronie jakiś nowy wzór czy coś w ten deseń i się z wysłaniem tego przymierzam już jakiś czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
o, to ja chetna jestem na ta ankiete Beata
![]() Dam znac ![]()
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
nie poinformowali mnie, że mają nowy wzór ;> kij im w oko, rok temu wysyłałam, wystarczy
![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Beata a macie uż piosenkę na pierwszy taniec? My kilka dni temu słuchaliśmy różnych, piękna jest Krajewskiego - wielka miłość oraz Ziji - Magiczne słowa http://www.youtube.com/watch?v=utXE5...eature=related . nie mogę tego słuchać, rozczulam sie od razu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Zakorzenienie
|
Cały czas się zastanawiamy się co wybrac na pierwszy taniec. póki co spodobał mi się krawczyk - tylko ty tylko ja
To co podałaś też śliczne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rIyL6...feature=fvwrel ![]() ![]() Tak w ogóle to jak ślub w 2012 to dlaczego ja ciebie jeszcze nie widzę w wątku ślubnym ![]() podaję link do aktualnej części ![]() Jak roku ślubu nie zmienisz to za kiecką razem śmigac będziemy ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-17 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze kurcze jakie zmiany sie tu porobily
![]() ![]() ![]() u mnie tez sie troszke pozmienialo, otoz nie jestem juz studentem na pol roku ![]() ![]() ![]() Dziewczyny wiecie gdzie moze w Legnicy dziala jakis wolontariat, bo kurcze pracuje w sumie malo i czas mi sie marnuje a skoro i tak juz pomagam to mozna przeciez jeszcze wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o piosenke na pierwszy taniec to mam ja od dawna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio za bardzo sie rozklejam, a wiec uciekam spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=beat@;25794615]Tak w ogóle to jak ślub w 2012 to dlaczego ja ciebie jeszcze nie widzę w wątku ślubnym ![]() podaję link do aktualnej części ![]() [QUOTE=beat@;25794615] bo my nie mamy daty zaklepanej ![]()
Razem: 08.08.2009r ![]() Zaręczyny: 06.03.2011r ![]() Ślub: 28.09.2013r ![]() 41/40 ![]() Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2011-03-17 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie ślęczę nad moim magicznym zeszyciekiem i zapisuję o co jeszcze nam podpytac orkiestrę i o co pytac fotografów w niedzielę we wrocku i jeszcze trochę pytań do mojej firmy cateringowej. przemagluje ich że hej
![]() ![]() Odnośnie 1 tańca to zobaczę w okolicach stycznia co w repertuarze ma orkiestra. w końcu grają na weselach to mają zapewne szeroką gamę utworów no i w ogóle jaki mają repertuar ![]() Gości mi wyszło 124 osoby + 3 osoby z orkiestry do nakarmienia i ew. 2 fotografów i może kamerzysta ale to jak się zdecydujemy. Aaa Paula taka moja rada, jak będziesz rozmawiac z orkiestrą to pytaj ich koniecznie kto ZAIKS opłaca. czy oni to robią czy to ty musisz opłacic. w moim przypadku płacę ja chyba że sala ma to w cenie, nawet nie wiem szczerze powiedziawszy. mówię ci przybądź do wątku ślubnego - dużo ważnych informacji napewno znajdziesz tam i dużo takowych uzyskasz ![]() Ajj tam data. jak rok 2012 będzie to nie musisz miec jeszcze konkretnej daty. dziewczyny wpisza cię na listę bez daty póki co ![]() Maudy - gdzie żeś ty się podziewała ![]() ![]() Ojj czemu wiedziałam że u ciebie z ew. tańcem to tylko BSB ![]() Nie ma spania nadrabiac musisz, spac będziesz później ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-17 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Wtajemniczenie
|
skoro nie ma spania to oki
![]() ogolnie przez dluzszy okres na wizazu nic nie pisalam, nie wiem ciezko jest mi sie przyzwyczajic ze nie studiuje i jakos tak dziwnie bylo ogolnie ![]() ![]() Czekamy na wiadomosci , na moja wypowiedz o zapisie do banku dawcow szpiku kostnego ( bo zorganizowalam taka mozliwosc) Wypowiada sie pani , i wypowiadam sie ja. Co moj taka komentouej -" Matko ale grupo wygladasz, musial cie naprawde blisko kamerowac. " skonczylam mowic o tym jak istotny jest przeszczep szpiku tata sie znowu odzywa -'Co ty tam mowilas, bo nie slyszalem" ![]() Bo tak to moj kolega jest tez fotografem , ale nie wiem na jakich zasadach robi sesje ale ewentalnie moglabym sie go zapytac co i jak jabyscie byly zainteresowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee no zaś to ATI - ja oszaleje ![]() ![]() ![]() ![]() Macie może kogoś kto się na tym zna i mi to dziadostwo wyłączy za niedużą kasę i jeszcze zrobi coś aby mi na IE niektóre strony się ładowały tzn. żeby nie było tak ze jak np. loguję się na facebooka i pojawia mi się komunikat że nie można wyświetlic strony ![]() Póki mi się z kompem nic nie dzieje to jest ok ale jak coś jest nie tak to szału dostaje ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-18 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Wtajemniczenie
|
http://anothertry.digart.pl/ tutaj mozna zobaczyc jego zdjecia . Jak bys byla zainteresowana to bede konsultowadc sie z nim dalej, pamietam ze kiedys robil zdjecia wlasnie na slubie kolezanki . Ale przyznam sie szczerze ze co i jak dokladnie nie wiem , ale jak by co to z checia zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
Be@ta - naciśij na pulpicie prawym myszy i wybierz ATI Catalyst Control Center, nastepnie znajdź coś takiego jak klawisze dostepu. Tam mówisz znaleźc skrót ctrl+c i to wyłączyć.
Się wczoraj upiłam winem, dziś odczuwam tego skutki ![]()
![]() |
#1885 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Beata, nie mam Twego numeru bo ja zmienialam numer i nie skopiowalam nic z karty
![]() ![]()
![]() |
#1888 |
Rozeznanie
|
![]()
mój post jak zwykle został olany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Zakorzenienie
|
Olenka,ja nie odpisalam bo z mla to ja sie nigdzie nie rusze no i nie ma czym wiec odpada, jakbym miala wiecej czasu to z checia
![]() Jak chcecie to looknijcie sobie na moja smieszke ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QJlXVN8azEY 1:16 rozbrajająca dla Nas ![]() ![]()
![]() |
#1890 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.