Legnica i okolice - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 07:27   #1861
Anabellita
Zadomowienie

Dot.: Legnica i okolice

Cytat:
Napisane przez famka89 Pokaż wiadomość
Słyszałam ,że dobra jest Agata Musiak - Jędrzejczak , przyjmuje na NFZ i prywatnie w szpitalu , ma USG w gabinecie . Raz byłam tylko u niej i chwalę sobie , a nie chodzę więcej ponieważ na NFZ czekałam ,aż 2 miesiące na wizyte.
Odradzam Tupaja z piekarskiej
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka i też poleciła Panią Agatę Musiak - Jędrzejczak

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 07:53   #1862
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Dziewczyny trzymajcie mnie bo wyjdę zaraz z siebie. Napisałam posta wcisnęłam jakąś kombinację klawiszy i strona mi się zamknęła i teraz od nowa muszę pisac

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Kurczę, wiecie co... nie chcę zapeszać, ale muszę się z Wami podzielić moim szczęściem - mam w brzuszku małą fasolkę Dziś rano zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki Od pół roku się staraliśmy i zaczęłam tracić nadzieje... w końcu zamówiłam na allegro testy owulacyjne i... udało się!!!
Jestem przeszczęśliwa!
No i w sumie to już nikt mnie do pracy nie przyjmie
Tylko macierzyńskie przejdzie mi koło nosa, ale to nic... damy radę!

A jeśli chodzi o bazę z heana to szukajcie w małych sklepikach kosmetycznych - w rosmanie mają tylko soraya. W Lubinie pewnie będzie w Domu Towarowym.
Moje gratulacje my pewnie będziemy się starac ale to dopiero po ślubie chyba że samo jakos tak inaczej by wyszło

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Gratulacje moje

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Beata własnie zobaczyłam, że macie termin ślubu na 18,08,2012, my wczoraj z tżem rozmawialismy i planujemy na 08,09.2012r ;-) co masz za zespół?
Zespół mam z Bolesławca. Nie mają strony internetowej. Pan z zespołu przywiózł mi po prostu płytkę z jakimś filmem z wesela tzn. urywki z wesela. Ale spodobało mi się to bo przynajmniej wiem jak grają na żywo bo na tych stronach w necie to wszystko brzmi pięknie ładnie a potem na sali porażka. A tu zespół sprawdzony. Do tego rodzice byli na 2 imprezach gdzie oni grali i jak mój tato śpiewał już razem z nimi to naprawdę jest ok. I co mi się podoba po oglądnięciu tego filmu od nich: wychodzą do ludzi, zabawiają ich. Chodzą z mikrofonem po sali grają a goście już po kilku głębszych zaczynają śpiewac do mikrofonu Aaaa zespól nazywa się EFEKT. jak wpiszesz w google efekt bolesławiec to pokaże się ale jakiś totalnie inny.....

Jedynie problem z fotografem mam. bo ten którego wybrałam jest ciężko osiągalny. końcem lutego byliśmy u niego na spotkaniu. potem miałam zadzwonic tylko do niego i umówic się na podpisanie umowy. tylko ze nie idzie sie do niego dodzwonic. dzwonię od soboty i słyszę tylko że abonent jest nieosiągalny no i teraz czy warto się tak denerwowac. bo nie chciałabym takiej sytuacji w dniu ślubu że jego nie ma i nie ma się też jak z nim skontaktowac. znalazłam alternatywę z wrocławia. małzeństwo - oboje cykają fotki na weselu. cena to 1500 zł a w cenie jest: Przygotowania (u Panny Młodej i u Pana Młodego w jednym czasie)
- Ceremonia
- Wesele (do oczepin lub ostatniej atrakcji na weselu)
- Plener w dowolnym innym dniu po ślubie (W razie niekorzystnych warunków atmosferycznych można plener przełożyć na inny dzień. Na plenerze nie ogranicza nas miejsce ani ilość godzin/kadrów/miejsc - jesteśmy cały dzień do waszej dyspozycji)
- 2 fotografów podczas całości trwania zlecenia
- Sesję narzeczeńską ok. 2 miesiące przed ślubem jako gratis do pakietu (jest to sesja tzn. "próbna" na zasadzie luźnego spotkania, gdzie mamy okazję troszkę lepiej się poznać i przyzwyczaić was do obiektywu)
Jako produkt końcowy otrzymujecie minimum 100 obrobionych graficznie i przygotowanych do druku zdjęć oraz cały materiał zdjęciowy (1000-1500 zdjęć)
Nie pobieramy dodatkowych kosztów związanych z dojazdem. Nie wymagamy noclegu po weselu.
Jedynym kosztem dodatkowym niezawartym w ofercie jest album, ponieważ jego koszt rozpatrujemy indywidualnie do upodobań i możliwości pary młodej
Tutaj ich strona http://fotografomat.pl/index.html
Tamten fotograf co nie mogę się dodzwonic to www.kiwus.pl bierze 2000 tys. a jeśli plener jrst innego dnia niż ślub to 2400 zł. zdjęcia robi sam, nie ma sesji narzeczeńskiej.

Anecka - nie wiem czy to brak sterowników nie znam się na tym kompletnie pokazuje mi się za każdym razem jak chce napisac literę "ć" (musiałam ją skopiowac bi się inaczej nie da) takie okienko jak w załączniku - jak masz jakąś radę to przyjmę ją z ogromną chęcią bo mnie to już denerwuje.

Co do chrome to mam i nawet podoba mi się. tylko podpowiedz jak tam miec szybki dostęp do ulubionych bo bez tego ani rusz a ja co chwilę dodaję jakąś stronę w związku z milionami pomysłów weselnych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dddddd.jpg (56,3 KB, 2 załadowań)

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-17 o 07:54
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 08:03   #1863
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość

Anecka - nie wiem czy to brak sterowników nie znam się na tym kompletnie pokazuje mi się za każdym razem jak chce napisac literę "ć" (musiałam ją skopiowac bi się inaczej nie da) takie okienko jak w załączniku - jak masz jakąś radę to przyjmę ją z ogromną chęcią bo mnie to już denerwuje.

Co do chrome to mam i nawet podoba mi się. tylko podpowiedz jak tam miec szybki dostęp do ulubionych bo bez tego ani rusz a ja co chwilę dodaję jakąś stronę w związku z milionami pomysłów weselnych
jak dla mnie to po prostu masz jakiś skrót klawiaturowy ustawiony w oprogramowaniu karty :P

A co do chroma ctr+shift+b
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 08:16   #1864
beat@
Zakorzenienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;25773993]jak dla mnie to po prostu masz jakiś skrót klawiaturowy ustawiony w oprogramowaniu karty :P

A co do chroma ctr+shift+b[/QUOTE]

Dziękowac

Jeśli tak, to ten skrót klawiszowy sam się ustawił bo tak od początku jest. nawt po zakupie lapka tak miałam jej jakie to wkurzające jest
ide na śniadanko. zaczynam moją dietkę i mam nadzieję że wytrwam. do wesela trzeba trochę zrzucic

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-17, 08:34   #1865
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie mnie bo wyjdę zaraz z siebie. Napisałam posta wcisnęłam jakąś kombinację klawiszy i strona mi się zamknęła i teraz od nowa muszę pisac

Moje gratulacje my pewnie będziemy się starac ale to dopiero po ślubie chyba że samo jakos tak inaczej by wyszło

Zespół mam z Bolesławca. Nie mają strony internetowej. Pan z zespołu przywiózł mi po prostu płytkę z jakimś filmem z wesela tzn. urywki z wesela. Ale spodobało mi się to bo przynajmniej wiem jak grają na żywo bo na tych stronach w necie to wszystko brzmi pięknie ładnie a potem na sali porażka. A tu zespół sprawdzony. Do tego rodzice byli na 2 imprezach gdzie oni grali i jak mój tato śpiewał już razem z nimi to naprawdę jest ok. I co mi się podoba po oglądnięciu tego filmu od nich: wychodzą do ludzi, zabawiają ich. Chodzą z mikrofonem po sali grają a goście już po kilku głębszych zaczynają śpiewac do mikrofonu Aaaa zespól nazywa się EFEKT. jak wpiszesz w google efekt bolesławiec to pokaże się ale jakiś totalnie inny.....

Jedynie problem z fotografem mam. bo ten którego wybrałam jest ciężko osiągalny. końcem lutego byliśmy u niego na spotkaniu. potem miałam zadzwonic tylko do niego i umówic się na podpisanie umowy. tylko ze nie idzie sie do niego dodzwonic. dzwonię od soboty i słyszę tylko że abonent jest nieosiągalny no i teraz czy warto się tak denerwowac. bo nie chciałabym takiej sytuacji w dniu ślubu że jego nie ma i nie ma się też jak z nim skontaktowac. znalazłam alternatywę z wrocławia. małzeństwo - oboje cykają fotki na weselu. cena to 1500 zł a w cenie jest: Przygotowania (u Panny Młodej i u Pana Młodego w jednym czasie)
- Ceremonia
- Plener w dowolnym innym dniu po ślubie (W razie niekorzystnych warunków atmosferycznych można plener przełożyć na inny dzień. Na plenerze nie ogranicza nas miejsce ani ilość godzin/kadrów/miejsc - jesteśmy cały dzień do waszej dyspozycji)
- Sesję narzeczeńską ok. 2 miesiące przed ślubem jako gratis do pakietu (jest to sesja tzn. "próbna" na zasadzie luźnego spotkania, gdzie mamy okazję troszkę lepiej się poznać i przyzwyczaić was do obiektywu)
Jako produkt końcowy otrzymujecie minimum 100 obrobionych graficznie i przygotowanych do druku zdjęć oraz cały materiał zdjęciowy (1000-1500 zdjęć)
Nie pobieramy dodatkowych kosztów związanych z dojazdem. Nie wymagamy noclegu po weselu.
Jedynym kosztem dodatkowym niezawartym w ofercie jest album, ponieważ jego koszt rozpatrujemy indywidualnie do upodobań i możliwości pary młodej
Tamten fotograf co nie mogę się dodzwonic to www.kiwus.pl bierze 2000 tys. a jeśli plener jrst innego dnia niż ślub to 2400 zł. zdjęcia robi sam, nie ma sesji narzeczeńskiej.

Z racji tego ,że czuje ,iż niebawem będzie pierścionek wybrałam parę pasujących mi zespołów

http://www.lalux.pl/blog.html z Wrocławia
http://bellanotte.pl/ z Bydgoszczy

Nie wiem jak dla Was ale jak dla mnie 70% zespołów to tragedia

A co do fotografa , chce wziąć jednego profesjonalnego a drugiego studenta fotografii w zamian za portfolio zawsze to więcej zdjęć = więcej pamiątek.
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 08:47   #1866
beat@
Zakorzenienie

No więc fotograf będzie na 90% ten z Wrocławia. 1000-1500 zdjęc studenta fotografii miec nie będę ale koleżanka z byłej pracy napewno będzie bardzo chętna i też coś cyknie ciekawego

Idę na orbitreka wskoczyc

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-17, 17:45   #1867
Olenka_16
Rozeznanie

Wink Dot.: Legnica i okolice

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Kurczę, wiecie co... nie chcę zapeszać, ale muszę się z Wami podzielić moim szczęściem - mam w brzuszku małą fasolkę Dziś rano zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki Od pół roku się staraliśmy i zaczęłam tracić nadzieje... w końcu zamówiłam na allegro testy owulacyjne i... udało się!!!
Jestem przeszczęśliwa!
No i w sumie to już nikt mnie do pracy nie przyjmie
Tylko macierzyńskie przejdzie mi koło nosa, ale to nic... damy radę!

A jeśli chodzi o bazę z heana to szukajcie w małych sklepikach kosmetycznych - w rosmanie mają tylko soraya. W Lubinie pewnie będzie w Domu Towarowym.
Gratuluję!!!..CO tam u was dziewczyny dawno mnie tutaj nie było hehe ale szczerze nawet nie mam czasu nadrabiać...co powiecie na spotkanie jak będzie ciepło może u mnie w Lubiążu na klasztorze hehe?byłyście? piękny jest;p
Olenka_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 18:51   #1868
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe to tak u nas, narazie wyczekuje @

Cytat:

Własnie mi tez na takim zespole zależy. My Będziemy dzwonić do Odeona z Wrocławia, bawiliśmy się z nimi 2 lata temu na weselu naszych swatów Świetne wesele, tak jak piszesz o Efekcie, wychodzą z mikrofonem do gości, a oczepiny? cudowne, nigdy się tak nie bawiłam, przebierance, tańce, wiersze, piosenki.
Cytat:
Jedynie problem z fotografem mam. (.....) znalazłam alternatywę z wrocławia. małzeństwo - oboje cykają fotki na weselu. cena to 1500 zł a w cenie jest: Przygotowania (u Panny Młodej i u Pana Młodego w jednym czasie)
- Ceremonia
Ale świetna opcja! My nad tym jeszcze nie mysleliśmy, kto miałby nam zdjęcia robić.[/QUOTE]

Anecka - będzie kampania na scom, dla matek które mają dzieci w wieku 3-12 mscy
Ślub
: 28.09.2013r

41/40

Edytowane przez Apiska
Czas edycji: 2011-03-17 o 18:55
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 19:18   #1869
Anecka
Zakorzenienie

Apiska, wiem ze bedzie, ale nie mam gdzie wydrukowac ankiety zeby odeslac, bo nie jestem niby jeszcze zarejestrowana

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 19:27   #1870
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Apiska, wiem ze bedzie, ale nie mam gdzie wydrukowac ankiety zeby odeslac, bo nie jestem niby jeszcze zarejestrowana
jak chcesz to podejdz jutro do mnie to ci dam drukniętą sama będę drukowac bo tej najnowszej im nie odesłałam

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-17, 19:36   #1871
Apiska
Zakorzenienie

odsyłać ankiete? eee ja tylko jakis czas temu o danych osobowych odsyłałam. O tym mowa?
Ślub

41/40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 19:38   #1872
beat@
Zakorzenienie

chodzi chyba o to ich oświadczenie gdzie się wpisuje login a adres e-mail. wysyłałam im to jakoś rok temu ale mają na stronie jakiś nowy wzór czy coś w ten deseń i się z wysłaniem tego przymierzam już jakiś czas.

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-17, 19:45   #1873
Anecka
Zakorzenienie

o, to ja chetna jestem na ta ankiete Beata tylko nie wiem czy wyjde z małą, bo ma padac :/
Dam znac

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-03-17, 20:39   #1874
beat@
Zakorzenienie

ok, mój numer masz

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-17, 21:19   #1875
Apiska
Zakorzenienie

nie poinformowali mnie, że mają nowy wzór ;> kij im w oko, rok temu wysyłałam, wystarczy

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Beata a macie uż piosenkę na pierwszy taniec? My kilka dni temu słuchaliśmy różnych, piękna jest Krajewskiego - wielka miłość oraz Ziji - Magiczne słowa http://www.youtube.com/watch?v=utXE5...eature=related . nie mogę tego słuchać, rozczulam sie od razu
Ślub

41/40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-17, 22:02   #1876
beat@
Zakorzenienie

Cały czas się zastanawiamy się co wybrac na pierwszy taniec. póki co spodobał mi się krawczyk - tylko ty tylko ja
To co podałaś też śliczne wybór będzie napewno ciężki

http://www.youtube.com/watch?v=rIyL6...feature=fvwrel
Tak w ogóle to jak ślub w 2012 to dlaczego ja ciebie jeszcze nie widzę w wątku ślubnym
podaję link do aktualnej części https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505806

Jak roku ślubu nie zmienisz to za kiecką razem śmigac będziemy

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-17 o 22:18
Stary 2011-03-17, 23:12   #1877
maudy
Wtajemniczenie

Kurcze kurcze jakie zmiany sie tu porobily gratuluje Wam serdecznie , oswiadczyn, malutkich fasolek w brzuszku Witam nowe kolezanki
u mnie tez sie troszke pozmienialo, otoz nie jestem juz studentem na pol roku Ale dalej dzialam w RUSS i co 3 miesiace mozna mnie zobaczyc w tv jak sie jakam .
Dziewczyny wiecie gdzie moze w Legnicy dziala jakis wolontariat, bo kurcze pracuje w sumie malo i czas mi sie marnuje a skoro i tak juz pomagam to mozna przeciez jeszcze wiecej . I czy wiecie moze jak mozna znalesc sponsotow () potrzebuje ich zeby mi jakos pomogli przy zbiorce krwi, tzn jakies gadzety prezenciki dla krwiodawcow. Ostatnia zbiorka krwi byla malutka dlatego teraz po juwenaliach planuje zrobic cos wielkego Konferencje , wieksza promocja zbiorki krwi i zeby pobic swoj rerkord
Jesli chodzi o piosenke na pierwszy taniec to mam ja od dawna Mimo ze do slubu mi nie spieszno bo nawet nie mam z kim piosenke juz mam . Pewnie nikogo ona nie zdzwi http://www.youtube.com/watch?v=ekL1HzsX99Y tutaj po hiszpansku http://www.youtube.com/watch?v=ws5IsiMUtf0 i acapella http://www.youtube.com/watch?v=MaGcAqcgWjY . W sumie to piosenka pasuje do mnie. Piosenka o skrzywdzonej dziewczynie ktora boi sie znowu pokochac i chlopak ja przekonuje o tym ze nie ma sie czego bac i ze nigdy nie bedzie plakac z jego powodu.
Ostatnio za bardzo sie rozklejam, a wiec uciekam spac
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-17, 23:22   #1878
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas się zastanawiamy się co wybrac na pierwszy taniec. póki co spodobał mi się krawczyk - tylko ty tylko ja
To co podałaś też śliczne wybór będzie napewno ciężki
Puściłam własnie Krawczyka Piotrkowi, i poiwedział, że nie chce Kilka piosenek z wątku o pierwszej piosence zapisałam i 3 nam się pokrywają Ania Szarmach - wybieram Cię, chłopcy z placu broni - kocham cię, kindla- z kims takim jak Ty, ziyo - magiczne słowa
[QUOTE=beat@;25794615]Tak w ogóle to jak ślub w 2012 to dlaczego ja ciebie jeszcze nie widzę w wątku ślubnym
podaję link do aktualnej części https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505806[/qoute]
[QUOTE=beat@;25794615]
bo my nie mamy daty zaklepanej
Ślub

41/40

Edytowane przez Apiska
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:27
Stary 2011-03-17, 23:34   #1879
beat@
Zakorzenienie

Ja właśnie ślęczę nad moim magicznym zeszyciekiem i zapisuję o co jeszcze nam podpytac orkiestrę i o co pytac fotografów w niedzielę we wrocku i jeszcze trochę pytań do mojej firmy cateringowej. przemagluje ich że hej w końcu to ja im płacę
Odnośnie 1 tańca to zobaczę w okolicach stycznia co w repertuarze ma orkiestra. w końcu grają na weselach to mają zapewne szeroką gamę utworów no i w ogóle jaki mają repertuar

Gości mi wyszło 124 osoby + 3 osoby z orkiestry do nakarmienia i ew. 2 fotografów i może kamerzysta ale to jak się zdecydujemy.

Aaa Paula taka moja rada, jak będziesz rozmawiac z orkiestrą to pytaj ich koniecznie kto ZAIKS opłaca. czy oni to robią czy to ty musisz opłacic. w moim przypadku płacę ja chyba że sala ma to w cenie, nawet nie wiem szczerze powiedziawszy. mówię ci przybądź do wątku ślubnego - dużo ważnych informacji napewno znajdziesz tam i dużo takowych uzyskasz

Ajj tam data. jak rok 2012 będzie to nie musisz miec jeszcze konkretnej daty. dziewczyny wpisza cię na listę bez daty póki co

Maudy - gdzie żeś ty się podziewała jak w tv mów natychmiast gdzie konkretnie

Ojj czemu wiedziałam że u ciebie z ew. tańcem to tylko BSB

Nie ma spania nadrabiac musisz, spac będziesz później

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-17 o 23:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-18, 01:06   #1880
maudy
Wtajemniczenie

skoro nie ma spania to oki
ogolnie przez dluzszy okres na wizazu nic nie pisalam, nie wiem ciezko jest mi sie przyzwyczajic ze nie studiuje i jakos tak dziwnie bylo ogolnie a w tv jestem w Dami z racji tego ze jestem na PWSZ organizatorem zbiorek krwi . Chociaz telewizja strasznie znieksztalca, nawet tato mi to ostatnio powiedzial :
Czekamy na wiadomosci , na moja wypowiedz o zapisie do banku dawcow szpiku kostnego ( bo zorganizowalam taka mozliwosc) Wypowiada sie pani , i wypowiadam sie ja. Co moj taka komentouej
-" Matko ale grupo wygladasz, musial cie naprawde blisko kamerowac. " skonczylam mowic o tym jak istotny jest przeszczep szpiku tata sie znowu odzywa
-'Co ty tam mowilas, bo nie slyszalem":cojest :

Bo tak to moj kolega jest tez fotografem , ale nie wiem na jakich zasadach robi sesje ale ewentalnie moglabym sie go zapytac co i jak jabyscie byly zainteresowane
Stary 2011-03-18, 08:38   #1881
famka89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
ogolnie przez dluzszy okres na wizazu nic nie pisalam, nie wiem ciezko jest mi sie przyzwyczajic ze nie studiuje i jakos tak dziwnie bylo ogolnie a w tv jestem w Dami z racji tego ze jestem na PWSZ organizatorem zbiorek krwi . Chociaz telewizja strasznie znieksztalca, nawet tato mi to ostatnio powiedzial :
Czekamy na wiadomosci , na moja wypowiedz o zapisie do banku dawcow szpiku kostnego ( bo zorganizowalam taka mozliwosc) Wypowiada sie pani , i wypowiadam sie ja. Co moj taka komentouej
-" Matko ale grupo wygladasz, musial cie naprawde blisko kamerowac. " skonczylam mowic o tym jak istotny jest przeszczep szpiku tata sie znowu odzywa

Bo tak to moj kolega jest tez fotografem , ale nie wiem na jakich zasadach robi sesje ale ewentalnie moglabym sie go zapytac co i jak jabyscie byly zainteresowane
To pewnie nie raz Cie widziałam na zbiórce oddawania krwi ; )
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-18, 09:05   #1882
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość

to pytaj go w tempie błyskawicznym i czy ma jakieś swoje portfolio bo w niedzielę jadę pogadac z fotografem do Wrocławia.

Nieee no zaś to ATI - ja oszaleje udało mi się przerzucic to na inną kombinację klawiszy ale i tak polskiego "ci" pisac się nie da co idzie zauważyc w tym co pisze. wszędzie jest tylko c a nie "ci"

Macie może kogoś kto się na tym zna i mi to dziadostwo wyłączy za niedużą kasę i jeszcze zrobi coś aby mi na IE niektóre strony się ładowały tzn. żeby nie było tak ze jak np. loguję się na facebooka i pojawia mi się komunikat że nie można wyświetlic strony a no i jak włączę kompa to się mnie system pyta czy coś tam odinstalowac... tylko skąd ja to mam wiedziec jak na się nic a nic nie znam na tym.
Póki mi się z kompem nic nie dzieje to jest ok ale jak coś jest nie tak to szału dostaje

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-18 o 09:10
Stary 2011-03-18, 09:40   #1883
maudy
Wtajemniczenie

http://anothertry.digart.pl/ tutaj mozna zobaczyc jego zdjecia . Jak bys byla zainteresowana to bede konsultowadc sie z nim dalej, pamietam ze kiedys robil zdjecia wlasnie na slubie kolezanki . Ale przyznam sie szczerze ze co i jak dokladnie nie wiem , ale jak by co to z checia zapytam

REKLAMA
Stary 2011-03-18, 09:44   #1884
Apiska
Zakorzenienie

Be@ta - naciśij na pulpicie prawym myszy i wybierz ATI Catalyst Control Center, nastepnie znajdź coś takiego jak klawisze dostepu. Tam mówisz znaleźc skrót ctrl+c i to wyłączyć.

Się wczoraj upiłam winem, dziś odczuwam tego skutki ahh, to wszystko przez ten pierwszy taniec heeheh
Ślub

41/40
Stary 2011-03-18, 09:50   #1885
maudy
Wtajemniczenie

Cytat:

Się wczoraj upiłam winem, dziś odczuwam tego skutki ahh, to wszystko przez ten pierwszy taniec heeheh[/COLOR][/I]
lyknij sobie witaminke C, albo cos cytrusowego zjedz. Mi zawsze po imprezie przed pojsciem spac i zaraz po wstaniu pomaga i potem nic nie dolega
Stary 2011-03-18, 10:55   #1886
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Be@ta - naciśij na pulpicie prawym myszy i wybierz ATI Catalyst Control Center, nastepnie znajdź coś takiego jak klawisze dostepu. Tam mówisz znaleźc skrót ctrl+c i to wyłączyć.

Się wczoraj upiłam winem, dziś odczuwam tego skutki ahh, to wszystko przez ten pierwszy taniec heeheh
Jak znalazłam to i to wyłączyłam to pisząc tą literę program mi się nie uruchamia ale i "ci" napisac tez nie idzie dalej. Ale ze mnie mózg komputerowy

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-18, 11:38   #1887
Anecka
Zakorzenienie

Beata, nie mam Twego numeru bo ja zmienialam numer i nie skopiowalam nic z karty ale mam dla Ciebie wazna wiadomosc odnosnie pracy

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

REKLAMA
Stary 2011-03-18, 15:30   #1888
Olenka_16
Rozeznanie

mój post jak zwykle został olany.
Stary 2011-03-18, 17:47   #1889
Anecka
Zakorzenienie

Olenka,ja nie odpisalam bo z mla to ja sie nigdzie nie rusze no i nie ma czym wiec odpada, jakbym miala wiecej czasu to z checia

Jak chcecie to looknijcie sobie na moja smieszke

http://www.youtube.com/watch?v=QJlXVN8azEY

1:16 rozbrajająca dla Nas banan na twarzy po wypowiedzeniu imienia

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2011-03-18, 18:43   #1890
Olenka_16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Olenka,ja nie odpisalam bo z mla to ja sie nigdzie nie rusze no i nie ma czym wiec odpada, jakbym miala wiecej czasu to z checia

Jak chcecie to looknijcie sobie na moja smieszke

http://www.youtube.com/watch?v=QJlXVN8azEY

1:16 rozbrajająca dla Nas banan na twarzy po wypowiedzeniu imienia
Może kiedyś latem) hehe...ale słodka ta Twoja ninka jak się slicznie śmieję kocham male dzieci!!!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości