|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
A odnośnie pędzla do nakładania minerałów to proponuję kabuki lub flat topa. Flat top daje większe krycie a kabuki mniejsze.
|
#1772 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
a to ja ci już koloru nie pomogę dobrać
![]() Ja mam czarną bo innego koloru nie akceptuje mój styl makijażu ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kredki czarnej 24k...to rzeczywiście widać te drobinki, jestem z niej bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Resscue21;25799310]a to ja ci już koloru nie pomogę dobrać
![]() Ja mam czarną bo innego koloru nie akceptuje mój styl makijażu a ja wlasnie zawsze maluje sie czarnymi i mysle o odmianie, szczegolnie, ze mam wiosenny typ urody :P No MM mi konkuruje z SR , są na równi ![]() a tego nie uzywalam, w sumie z morza martwego tez niewiele pamietam jak dzialalo, bo mialam to daaawno temu ale ogolnie chodzi o cala serie Planet Spa, jest swietna ;] a w tym zestawie akurat beda rzeczy, ktorych potrzebuje, wiec nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Co do kredki czarnej 24k...to rzeczywiście widać te drobinki, jestem z niej bardzo zadowolona ![]() Całe szczęście, bo nie lubię jak zwykłe kredki, które nie dają żadnego efektu, są reklamowane jako "wspaniały, diamentowy blask"
|
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po lewej flat top po prawej kabuki
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zamawiane:
Pierścionek Gabriella żółta kropa, a dla niego w sumie robiłam dodatkowe zamówienie Jak nie przyjdzie, to odstrzelę siebie i ten avon w kosmos![]() Brak jakiejkolwiek kropki przy emulsji Anew Rejuvenate na noc - też się wścieknę jak jej nie będzie, bo nie mam już kremu nja noc i szybciutko chciałabym mieć następny ![]() Czy mgiełka kokos fajnie pachnie? Bo wzięłam ją sobie z IOS - zielona kropa. Mam nadzieję, że jej zapach nie będzie zbyt słodki, bo takie zapachy mnie zatykają i duszą
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- dzieki kochana , ale wszystkie foty dawaj na katalogowy .
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak nie będzie mi odpowiadała, to dam komuś w prezencie do większego zamówienia A mam fajną klientkę, która bardzo często zamawia nasze mgiełki i kokosa chyba jeszcze nie miała - przynajmniej nie przypomina mi się, aby ją u mnie zamawiała.
|
|
|
|
|
#1780 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dorotka9009;2579946 5]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Zresztą mi każda mgiełka odpowiada
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biała herbata hmmm mam wrażenie że nic z moją buźką nie robi .
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
ja w sumie nie narzekam na peeling z białej herbaty
mialam wczesniej jedno opakowanie i jakis czas temu przyslano mi go darmowo w paczce, wiec uzywam dalej :P krem z glinka tez mi przypadl do gustu, uwielbialam tez maseczke peel-off z greckich morz, bo lubilam to zdzierac ale teraz chce normalna zmywalna, bo te platy czasami potrafia sie wplatac we wlosy w okolicach czola, lub nie wszystko chce zejsc za jednym zamachem i wtedy trzeba juz sie dodatkowo wspomoc woda :P
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dostałam go właśnie kiedyś bonusowo ale to trendujące tylko dostają te prezenty |
|
|
|
|
#1785 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Będę musiała poszukać w drogeriach. Chyba, że coś polecasz to daj znać na priv. ![]() Cytat:
Przecież jest wiele innych osób zachwyconych nią, twierdzących, że spełnia swoje zadanie.JA też jej nie używam, bo nie podoba mi sie zapach, ale jak ktoś chce, to ją polecam, bazując na opiniach wizażanek. Zresztą, uważam, że nasze SPA ogólnie to bardzo fajna seria. Cytat:
.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-18 o 11:53 |
|||
|
|
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
Nie, ze zwykłego
Nie pamiętam właśnie jakie były warunki tego prezentu, więc nie potrafię powiedzieć, skąd się u mnie wziął. |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałam jakiś czas temu dla córki spray ułatwiający rozczesywanie włosów z tej serii dla dzieci ale w końcu doszliśmy do wniosku że obetniemy jej te plączące się kikutkowe piórka i dobrze, bo włosy bardzo jej zgęstniały po tym i są zdrowsze. Oddałam więc ten spray mojej siostrze, która ma włosy sprężynki. Testowała go 2 tygodnie na wyjeździe i wczoraj wróciła zachwycona nim
Tak więc potwierdzam także to co wcześniej pisałyście, że u dorosłych też się świetnie sprawdza![]() dorotka a to może rzeczywiście coś mi się pomieszało, że to mogło być za spełnienie jakiś warunków. Często nie ogarniam co jest za co jak prezenty za trendujące i te za spełnienie warunków mam w jednej paczce. W sumie to bez różnicy mi to |
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówie za innych tylko za siebie . Moja własna opinia .
|
|
#1789 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
te Avonowe nie są tak fajne w porównaniu do tych |
||
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam co Avonu w sprawie cudownej malinowej mgiełki do ciała . I hlip hlip
Szanowna Konsultantko, Informujemy, że do katalogu 07/2011 Mgiełka do ciała Malina będzie niedostępna. Z pozdrowieniami, Joanna Zaorbrajt Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska
|
#1791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana , jak pierwszy raz o nich słyszysz? przecież wczoraj w nocy wysłałam Ci na PW info o tych pędzlach i tam były też fotki
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też ten kremik bardzo pasuje a że teraz jest w promocji kupię na zapas ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
podobała mi się tamten szampon nawet bardzo fakt ,że włosy po nim były matowe i inne niż zawsze ale po umyciu czasem nakładam maseczkę i wtedy już są normalne (piszę o szamponie oczyszczającym z Avonu -już niedostępnym , jakby ktoś nie wiedział )sheryl wysłałam Ci Pw w sprawie pędzli
|
||
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam że ten nawilżający olejek do włosów z Ps jest doskonały
|
#1795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spoko nie spiesz się ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- o którym olejku mówisz? tym zielonym oliwkowym Planet Spa , który został wycofany?
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu jakaś oliwka która nie przetłuszcza mi włosów a je nawilża .
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
o to fajnie, bo akurat też go mam i jeszcze nie używałam
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ważne jest aby namoczyć włosy najpierw bez mycia , nałożyć olejek ( trzymając go wcześniej minute w gorącej wodzie , ja go trzymam ponad 2 min ) posiedzieć z tym jakąś minute , nałożyć szampon i umyć włosy . Inaczej jak zrobimy włosy będą tłuste .
![]() Zamówiłam sobie teraz maseczkę śródziemnomorską z oliwką do włosów , zobaczymy co to jest za cudo
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-18 o 12:58 |
|
|
|
#1799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe a to ciekawe ten olejek leżał u mnie niezaczynany od jakiegoś czasu ( dostałam go chyba gratis za jakiś program motywacyjny ) a ostatnio oddałam go znajomej , bo jakoś myślałam ,że nie będę go używać i że może przetłuścić mi włosy ![]() ale co tam
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

Diamentowa no na czarnym srebrne drobinki już ciut mniej
Ale i tak ją lubie 
PS to chyba najlepsza seria w Avonie 
Ja zwróciłam.
Jak nie przyjdzie, to odstrzelę siebie i ten avon w kosmos

(piszę o szamponie oczyszczającym z Avonu -już niedostępnym , jakby ktoś nie wiedział