|
|
#1831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
A ja muszę bardzo pochwalić odżywkę o której piszecie (ta z orzechem i aloesem). Codziennie prostuję włosy i odkąd jej używam mam takie mięciutkie włosy jak po żadnej innej. I jestem w szoku bo szampony mi przetłuściły włosy i totalnie się dla mnie nie nadają, a ta odżywka wręcz przeciwnie. Także ja bardzo polecam
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, ale czasu mało, po za tym nie idzie Was nadrobić w krótkim czasie Nadrobiłam trochę i widzę, że na tapecie są zamówienia na kat5 Ja go odpuszczam, nie mam zamówienia, czekam na 6 Dziewczyny powiedzcie mi, dostanę w COK'u AM i ON ? Bo tak jak pisałam, nie zamawiam na 5 katalog więc nie dostanę ich. A mam trochę zamówień już na 6, ściągnęłam z katalogowego AM 6/11, ale niestety nie idzie się odczytać kodów Może ktoś wrzucić lepszą jakość, w miarę możliwości? No chyba, że już ktoś wrzucił a ja przegapiłam P.S. Klikając w linki od Dokii wyskakują mi cały czas błędy
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-03-18 o 14:14 |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torebka nie jest zapinana na zamek tylko na klips magnetyczny. Ale pasek rzeczywiście można przepiąć, no i ma mały bursztynek wszyty
|
|
|
|
|
#1834 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-18 o 15:38 |
||
|
|
|
#1835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze może trochę się zarobi
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Hej Koobietki
![]() Nadrobiłam Was już ![]() Widzę, że na różne włosy odżywka w sprayu orzechowa działa różnie.. wypróbuje w takim razie, może akurat będzie mi pasowała Również noszę na codzień proste włosy mimo kręconych z natury :Pdokia dziękuję za zdjęcie Abigail ![]() Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2011-03-18 o 17:11 |
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sądze iż dostaniesz
|
|
#1839 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Wronia3;25799163]co do pędzli to ja nie lubie avonowych... mam taki zestaw w złotym etui - tutaj wszystkie pędzle pomimo wielokrotnego prania śmierdzą i są szorstkie... zestaw leży nieużywany
mam również kabuki - okropnie szorstki leżą nieużywane - znam dużo lepsze pędzle[/QUO Dziwne bo moj pedzel do rozu i pudru sa bardzo delikatne i gladziutkie jakby z naturalnego wlosia. Zdjecia sa na katalogowym |
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciezki i nie dla mnie
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam wam na katalogowy moją szminkę numer jeden
teraz poluje na red kiss
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
ja torebke Batycki kupuje chociaz to nie moj stajl
![]() ale tak samo myslalam jak byl program TPS i tam po spelnieniu warunkow dostawalysmy zielona, czerwona lub pomaranczowa torebke Batycki - w ofercie wcale mi sie nie podobala i wiedzialam, ze do nieczego mi nie pasuje zaden kolor (bo kolory byly wybierane losowo), ale jak mi przyszla pomaranczowa to sie w niej zakochalam i do tej pory uzywam tylko na specjalne okazje - taka ponadczasowa klasyka wg mnie
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
witam podługiej przerwie
ja mam nawet duże zamówienie z katalogu 5 ale nie mogę się doczekac już 6 kurcze szkoda że w 5 nie zrobili fajnych ofert na próbki tj w 4 z tymi maseczkami ze spa... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
a co do ewentualnej sprzedazy na All tych torebek to mi sie wydaje, ze jeszcze teraz moznaby ja sprzedac za dobra kase (z opozniona wysylka oczywiscie), bo jak zaczna juz przychodzic i wszyscy beda obnizac jej cene byle tylko sprzedac to bedzie ciezko na niej zarobic
wydaje mi sie, ze podobnie bylo z tymi limonkowymi i fuksja (czy jakos tak ) - obserwowalam kilka aukcji, nawet znajoma pare razy wystawiala swoja, ale nigdy nie osiagnelo jej ceny minimalnej wiec nie sprzedala---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- a u mnie 5 masakrycznie zle...
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie. Mam zamówienie złożone u mojej liderki jakieś 2 tyg temu i nic. Czy liderki składają zamówienie z katalogu na końcu po swoich konsultantkach żeby obliczyć zarobek czy jak to jest?nie wiem czy złożyła mi to zamówienie czy nie, dałam jej je bo nie miałam na 150zł
|
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
Czy roll on pod oczy wlicza się do kwoty, która jest potrzebna do otrzymania prezentów?
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie klientka wyslała mi kod 09977 a ja nie mam pojęcia co to szukam i szukam nawet w strefie patrzyłam i nic
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z kat 5 to jest konturówka color trend purple black
|
|
#1853 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
jak wpisujesz kod na strefie to wyskakuje ci to jest
CT - znaczy color trend . i nie ma za co ![]() Kociaki co sądzicie o Lifftingującym żelu do biustu ??
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-18 o 18:18 |
|
|
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
wpisywałam w strefie i miałam produkt niedostępny bez nazwy
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
bo w kat 4 jest on niedostępny ,jest on w kat 5 , dlatego sie ciebie pytałam, o jaki kat ci chodzi .
|
#1857 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mało co mnie nawilża. plusem jest też to, że natychmiast po użyciu można się ubrać. no i zapach po balsamowaniu wieczorem zasypiam w minutę . kilka klientek go u mnie zamawia, więc im też pasuje.Cytat:
a w takim Morzu Martwym, jak dla mnie, to o 90% - nie mogę tego znieść. Cytat:
rano myję włosy i jest ok nie wiem czy coś robi dobrego z włosami, ale póki co nic złego
Edytowane przez czwartek Czas edycji: 2011-03-18 o 18:46 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wydaje mi się że one składają zamówienia kiedy chcą , tak jak KK ![]() najlepiej skontaktuj się z nią bo cos długo to trwa ![]() a te zamówienie policzy Ci po cenach katalogowych czy jak dla KK ? (w Twoim przypadku 15% ) ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
było o tym żelu jakoś ostatnio mówione/pisane ![]() dziewczyny pisały że nie za bardzo , lepi się i długo schnie jakoś tak ![]() a jak chcesz to możesz przeszukać ten i poprzednie wątki to może coś tam znajdziesz o tym żelu ![]() Ps. a tak w ogóle po 15 "poszłam " z forum i byłam na tej samej stronce co i teraz :jezyk: coś słabo produkujecie nowe posty ale w końcu Weekend , więc chyba odpoczywacie
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:10 |
||
|
|
|
#1859 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam odpowiedź w sprawie peelingu ze złotymi drobinkami.
Na podstawie informacji z Działu Marketingu, wyjaśniamy, że w najbliższych katalogach nie planujemy przywrócenia peelingu Skin so soft ze złotymi drobinkami. Jednocześnie zachęcamy do skorzystania z dostępnych w naszej ofercie katalogowej produktów z linii Planet Spa. Hmmm.... szkoda, Planet Spa to już inny przedział cenowy i wątpię żeby moje klientki - studentki wzięły PS zamiast SSS. W Planet Spa zostały już tylko dwa peelingi MMM i Tajski...
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sie uzywa jak nalezy to na ile razy starcza? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

Może ktoś wrzucić lepszą jakość, w miarę możliwości?
No chyba, że już ktoś wrzucił a ja przegapiłam 

torebka nie jest zapinana na zamek tylko na klips magnetyczny. Ale pasek rzeczywiście można przepiąć, no i ma mały bursztynek wszyty

, zapach może szybko się znudzić , nawet słodki, taki troszkę kwiatowy . Ja proponuję kupić próbki nr: 35824 w kat. 5 za 3,75 

wiekszosć jednak niezadowolona (tępy, białe smugi....).
)