|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
co do owu - moja przyjaciółka ma krwawienia owu - i mowią jeje ze tak bywa a mnie przed owu faktycznei coś kłuje, sieknie boli i miętoli ale mija w ciągu dnia |
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz już tylko czekam na wyniki, w połowie kwietnia
![]() No so Ty gadasz... ![]() I co ? Nie udało się. ![]() Szartowałam Wiecie jaką mam długą listę książek do przeczytania I albo ich nie ma w biblio, nie ma i nie było (nie wiadomo czy będą) albo jeszcze ich nie napisano i doszły polecane wczoraj przez Was Dobrze, że listę filmów mam krótszą A i tak, żeby czytać lub oglądać coś muszę mieć wenę ![]() W ogóle qrde jakby kcieć tak wszystkie książki kupować co się chce przeczytać, to po pierwsze trza by było mieć domek 3 piętrowy, a po drugie qpę kasy A jeszcze jak się taka jedna czy druga książka okaże beznadziejna (szczególnie przy moim książkowym wybrzydzaniu ) to już fogle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-18 o 14:19 |
|
|
|
#964 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-mysle ze jestes zdrowa
-to płodnośc cie zaatakowała ![]() Oprócz trzech podstawowych objawów płodności, istnieją jeszcze dodatkowe. Jednak nie występują one u wszystkich kobiet, a także we wszystkich cyklach tej samej kobiety. Warto je znać, ponieważ często pomagają w określeniu właściwych dla zapłodnienia dni. Są to:
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to pisałam z szyderczą nutką pod kątem zdjecia od Grynia, bo tak na prawdę to nie wiedziałam że juz cos ruszyło ![]() to zarzuć listę tytułów - może u mnie będą no nie udało się Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 14:28 |
|
|
|
#966 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie to ja mam chyba wszystkie te objawy
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
jednak chce syna - niech juz robi z klamką co chce ale niech nei ma takich objawów i nie cierpi na takie hardcory - jak kobieca natura
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa moja przyjaciółka ma 2 okresy w miesiacu - nie chce zrec tabsow - to by załatwiało sprawe ale ona nie chce przyjmowac hormonow - sie jej nie dizwię - i tak musi z tym zyc - co miech ma dwa okresy - najpierw @ a w środku okołoowulacyjne krwawienie - normalnie wypas |
|
|
|
#968 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a nie-krwawienia nie mam ,ale ostatnio mam nawet syfy podczass owu...a nigdy nie mialam
|
|
#969 |
|
Nindżopesz
|
Pilne pytanie, syt awaryjna.
Co się robi z wielkim jak stodoła udkiem indyka jeśli chcę je upiec? Kroi czy nie? Przecie z wierzchu się spali nim środek dojdzie. Wizażystki, co robić??? |
|
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przyznam ze mam takie ukłucie, szarpnięcie przed ze czasem stoje gdzies w kolejce i na głos krzyknę " aaaałła ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
jesli jednak naprawdę duże to mozna zrobic co sie chce - mozna przekroić - ale kurczaka przeciez ludzie pieką całego i nic mu nie ejst - cczy ono większe od kurczaka całego jest? |
||
|
|
|
#971 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no to super bo wlosnie osttanio przed owu mam wszystko identiko jak przed @ ino pztrzec jak krwawic tez bede ...łoesu i tak TZ mowi ze ja to jestem zawsze obolała bo albo jestem przed okresem, albo w trakcie ,albo po ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ale krwawic podczas owu to kicha jak tu se dzieciaka zmajstrowac w morzu czerwonym
|
|
|
#972 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Toć ba, wielkie jak moje łydki. A na poważnie udko kurczacze całe jest zazwyczaj spłaszczone a ten dziad z każdej mańki gruby. To chyba pokroję... |
|
|
|
|
#973 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale przeca piecze sie indyka w całosci
to c o samo udo ma sie nie dac
|
|
#974 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie no, chyba masz rację, że płodność mnie zaatakowała, nie chcę ![]() ale żeby owu 3 dni bolała? Cytat:
Cytat:
![]() po co kroić, przecież drób piecze się w całości i jest git więc czemu udo miałoby się nie udać?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja - doprawdy nie wiem jak - po pijaku?????? choc wtedy krew bluzga jeszcze bardziej - moze potem z atomizera Cytat:
piękny ten AV też - taki mrrrrr
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:16 |
||
|
|
|
#976 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-jak ja odstawiłam to mie masakrowało 3 miesace..potem jakos sie uspokoiło..ponadto mnie osyfiło,a włosy to juz nienadanzałam myc
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
A to co prześlesz mi? Nie no oki, zaraz coś zarzucę "Małe zbrodnie małżeńskie" Érica-Emmanuela Schmitta "Kwas siarkowy" Amelie Nothomb ‘Portret damy’Henry James ![]() "Dom ciszy" Orhana Pamuka Książki Christophera Moore’a Janusz Leon Wiśniewski - 'Bikini (tej nie polecam) "Zwycięzca jest sam", Paulo Coelho (tej też nie polecam) Fiodor Dostojewksi – "Idiota” Sprzedawca broni Cecelia Ahern - Gdybyś mnie teraz zobaczył Książki Katarzyny Pisarzewskiej i Olgi Rudnickiej (te polecam) Milion małych kawałków James Frey Jeździec miedziany - Paullina Simons Marcin Szczygielski. Pl-Boy. Dziewięć i pół tygodnia z życia pewnej redakcji Skrzynka mejlowa Holly - Holly Denham „Gruba”, „Alicja” - Natalia Rogińska "Kolacja we dwoje"Mike Gayle książki Dominiki Stec (takie lekkie na odmóżdżenie) Cień bliźniaka - Ewa Zaleska Siostrzyczka miłosierdzia - Ewa Zaleska książki Sophie Kinsella Jędza W Domu - Cathi Hanauer "Leń na kanapie" Cathi Hanauer Risa Green "Notatki przyszłej matki" "Żona piekarza" M. Pagno Joyce Carol Oates „Córka grabarza” Mavis Cheek Życie seksualne mojej ciotki FEDERICO MOCCIA TRZY METRY NAD NIEBEM książki Hołownii Noah Gordon - Medicus Oprócz tego czasem mnie nachodzi na Pani Bovary,Hrabiego Monte Christo (ale czy kiedyś je przeczytam?), jakieś komedie Fredro i inne starsze książki. Te powyżej to chyba w większości są na odmóżdżenie. A i parę takich trochę psychologicznych , poza tą listą powyżej.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-18 o 14:48 |
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz mam dosc dosc dosc - mam to od lat 7 kazdego roku kilka razy i dopiero teraz jedna fajna lekarka sie zainteresowała - zeby szukac przyczyn ale widac trzeba jej pomoc |
|
|
|
|
#979 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachelo-mnie bede sie zapładniac pijanym plemnikiem
..jeszcze nie trafi tam gdzie trzeba i bedzie cionsza pod kolanem ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- spoora-ta lista to mi wyglada jak z biblionetki -pani bovary polecam-z tym ze ja sie lubuje w 19 w powiesciach realistycznych .---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- i polecam np sniadanie u tiffanego (przeczytac)
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#981 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 | |||
|
Zakorzenienie
|
o rany
to ja już wolę deszcz ![]() Cytat:
Cytat:
trzaby kupić ale nie mam gdzie trzymać no i w końcu nie czytam może kiedyś Cytat:
ja bym nie dała rady tako, to bym przeczytała ![]() teraz czytam "Rozważną i romantyczną" ale średnio mi idzieSkończyłam sprzątać. Idę prasować. Chociaż kręgosłup już mi strzela. |
|||
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, to nie - to pozostaje dać menszu filmik do obejrzenia a nazajutrz strzelic se z atomka ja też realizm - naturalizm czasami Pani Bovary potwierdzam - i z uporem maniaka do "Little Children" (filmu) zachęcam - Bovary występuje tam w tle ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- straszno so nie? |
|
|
|
|
#985 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do ksiazek- to ja nie moge zdobyc hessego
-nigdzie nie ma , z jednej biblio zdobyłam siddharhte, a z drugiej wilka...no i tyle wiecej nie ma nigdzie nic
|
|
#986 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#987 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rakelo-a krystyne córke lavransa czytałaś>
![]() moj Tz twierdzi ze od samego tytułu mu słabo ..ale warto sie przełamać
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Zapiski myśliwego Turgieniewa są w dechę!
Kameno, nie ma co samemu kombinować- jak to coś ginekologicznego, USG wykaże. Ja tam nie znoszę hormonów i nawet za cenę bólu i innych atrakcji wolę czuć, że żyję. wiecie co? Upiekę dziś ptaka!!!! I pierwszy raz w życiu użyłam podkładu, znaczy kremu z podkładem- olay do jasnej karnacji. Baaardzo przyjemny i nic nie widać, tylko geba równiejsza kolorystycznie i jakaś aksamitna taka. jestem bardzo przejęta
|
#990 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

A i tak, żeby czytać lub oglądać coś muszę mieć wenę 

choc wtedy krew bluzga jeszcze bardziej - moze potem z atomizera
ja bym nie dała rady tak
, z jednej biblio zdobyłam siddharhte, a z drugiej wilka...no i tyle