|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fat Loss Jimpness Beauty/ Slimming Beauty
Stosowała któraś z Was ten specyfik?
http://allegro.pl/znasz-zelixa-merid...461548848.html Jakie macie na jego temat spostrzeżenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fat Loss Jimpness Beauty/ Slimming Beauty
Chciałam ostrzec wszystkie osoby które mają zamiar kupić to COŚ na allegro! NIE RÓBCIE TEGO... A już na pewno nie kupujcie u użytkownika Taylor76! Osoba ta sprzedaje preparat ten jako oryginalny, a w rzeczywistości nie macie pojęcia co łykacie! KAPSUŁKI NIE SĄ W BLISTRACH WIĘC NIE WIECIE CO KUPUJECIE. Poczytajcie sobie o FAT LOSS w internecie! Zobaczcie jak powinny wyglądać kapsułki! Nie dajcie się oszukać.. Tak jak ja sobie pozwoliłam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Millerna ma racje!!! Ja kupowałam ten preparat w blistrach, na allegro od użytkownika 'dindo', ale i mimo że był orginalny, nic nie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Może ktoś jeszcze ma doświadczenia z tym Fat Loss Jimpness ? Chcę kupić go od użytkownika kuropias na allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
kiciulka23 , kup takie opakowanie Fat Loss,zeby były to blistry (prostokątne pudełko a wnim 3 mniejsze pudełeczka, po jednym blistrze w każdym pudełęczku) a nie okrągłe, białe pudełeczko - PODRÓBA!!. Ja kupowałam te tabletki na allegro od 'didno'. Orginalne tabletki Fat Loss ,są to dwu kolorowe kapsułki (taki jasny zielono/seledynowe i ciemno zielone), z proszkiem w środku. Oczywiście nie otwierasz tej kapsułki, tylko połykasz w całości - ja otworzyłam, bo byłam ciekawa co jest w środku ![]() Przestrzegam jeszcze tylko,że te tabletki (nawet orginalne), nic nie działają. ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Te kapsułki są przezroczyste a w srodku mają brązowy proszek. I śmierdzą:/ I mnóstwo ludzi dało się na to nabrać... I Agresk ma rację - w plastikowym pudełku to PODRÓBA!!! Ja dałam się nabrać, a zwrotu nie uznano, bo opakowanie było otwierane :/ I co jest najlpesze - do Teylor76 nie ma sie jak przyczepic bo w koncu na aukcji nie ma zdjec kapsułek :/
Edytowane przez Millerna Czas edycji: 2011-03-14 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe, co to tak naprawde są za kapsułki i co zawierają (te od Teylor76) i na co są hehe... A cały czas duuużo ludzi je kupuje na allegro i tylko kase na marne traci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
migotka2009
teylor76 hmm ja nie narzekam dla mnie super działa schudłam 15kg za kazdym razem a wy tu piszecie głupoty bo przeczytałam ze nie orginalny czy orginalny nie działa chyba macie cos nie tak w zołądku za wolno pracuje ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- volvo445 ![]() ![]() ![]() Perełka 2000 Ja tez na tym stoje Edytowane przez migotka2009 Czas edycji: 2011-03-17 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=migotka2009;2577354 4]migotka2009
teylor76 hmm ja nie narzekam dla mnie super działa schudłam 15kg za kazdym razem a wy tu piszecie głupoty bo przeczytałam ze nie orginalny czy orginalny nie działa chyba macie cos nie tak w zołądku za wolno pracuje No nie wiem migotka2009, czy coś mi nie tak w żoładku pracuje, skoro na Adipexie schudłam 8kg w 16 dni, a przy Fat Loss nie schudłam ani grama w tym samym czasie i prowadząc taka samą diete i ruch.... Poprostu wmawiasz sobie,że Fat Loss działa i tyle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A dyskusja tutaj toczy się, jak już może zauważyłaś, na temeat tego, że użytkownik Taylor76 sprzedaje na allegro preparat FatLoss nieoryginalny... Nie wiem... Może Ty trafiłas na ten oryginalny, albo wmawiasz sobie własnie, że działa... Bo nie wiem jak może działac coś co nawet nie jest preparatem Fat Loss ale tak jak mówiła Agresk - nie wiadomo co to własciwie jest... Słuchajcie ja przed zakupem wysłałam zdjęcia kapsułek które znalazłam w necie (te oryginalne - zielono zielone) z zapytaniem czy własnie te są sprzedawane na aukcji.. Pani Taylor76 zapewniła mnie, ze to DOKŁADNIE te. Po czym otrzymałam brązowe :/ Po prostu żalll :/ I ja sie nadal zastanawiam czemu ludzie sa tacy głupi :/ Kupują coś nawet nie wiedząc co to... A jak może ktoś już zauważył na allegro są tez aukcje gdzie srzedawany jest orygialny preparat (przynajmniej tak mówią zamieszczone zdjecia) i to w tej samej cenie... A ludzie nadal kupuja te kapsułki w plastikowym pudełku :/ Róznica w tych aukcjach jest jeszcze jedna... Pani z podróbą roooozpisujeee sie na temat cudownego preparatu i jego dzialania. Pan z oryginałem zamieszcza jedynie krótka notke... Głupota ludzka nie zna granic :/ Ja już zreszta pisałąm o tym Fat loss, bo nie chce żeby ktoś dał sie nabrac tak jak ja... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=fat+loss I po prostu nie mam już słów :/ Edytowane przez Millerna Czas edycji: 2011-03-18 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||||
Przyczajenie
|
CO TO ZA BREDNIE! wCALE NIE PRAWDA, ŻE KAPSULKI POWINNY MIEC KOLOR ZIELONY, MAJĄ TAKI, ALE NA RYNKU W USA CZY W CHINACH. KOLOR KAPSULKI NIE GRA ROLI, W SRODKU JEST TO SAMO BEZ ROZNICY CZY JEST TO W PLASTIKOWYM PUDELKU CZY W LISTKACH ! JA WIDZIALAM DOKUMENTY PRZEWOZOWE Z FABRYKI ORAZ TWIERDZĘ,ŻE PRODUKT DZIALA, JUZ 2 OPAKOWANIE POŻERAM !
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- CO TO ZA BREDNIE! wCALE NIE PRAWDA, ŻE KAPSULKI POWINNY MIEC KOLOR ZIELONY, MAJĄ TAKI, ALE NA RYNKU W USA CZY W CHINACH. KOLOR KAPSULKI NIE GRA ROLI, W SRODKU JEST TO SAMO BEZ ROZNICY CZY JEST TO W PLASTIKOWYM PUDELKU CZY W LISTKACH ! JA WIDZIALAM DOKUMENTY PRZEWOZOWE Z FABRYKI ORAZ TWIERDZĘ,ŻE PRODUKT DZIALA, JUZ 2 OPAKOWANIE POŻERAM ! ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- CO TO ZA BREDNIE! wCALE NIE PRAWDA, ŻE KAPSULKI POWINNY MIEC KOLOR ZIELONY, MAJĄ TAKI, ALE NA RYNKU W USA CZY W CHINACH. KOLOR KAPSULKI NIE GRA ROLI, W SRODKU JEST TO SAMO BEZ ROZNICY CZY JEST TO W PLASTIKOWYM PUDELKU CZY W LISTKACH ! JA WIDZIALAM DOKUMENTY PRZEWOZOWE Z FABRYKI ORAZ TWIERDZĘ,ŻE PRODUKT DZIALA, JUZ 2 OPAKOWANIE POŻERAM ! ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
CO TO ZA BREDNIE! wCALE NIE PRAWDA, ŻE KAPSULKI POWINNY MIEC KOLOR ZIELONY, MAJĄ TAKI, ALE NA RYNKU W USA CZY W CHINACH. KOLOR KAPSULKI NIE GRA ROLI, W SRODKU JEST TO SAMO BEZ ROZNICY CZY JEST TO W PLASTIKOWYM PUDELKU CZY W LISTKACH ! JA WIDZIALAM DOKUMENTY PRZEWOZOWE Z FABRYKI ORAZ TWIERDZĘ,ŻE PRODUKT DZIALA, JUZ 2 OPAKOWANIE POŻERAM ! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
Tabletki zielone, czerwone czy jakies inne, ważne ze zawartosc jest ta sama. Jak przy każdym produkcie zdania sa podzielone. ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Tabletki zielone, czerwone czy jakies inne, ważne ze zawartosc jest ta sama. Jak przy każdym produkcie zdania sa podzielone. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Osobiście uważam że działają, kwestia koloru kapsulki jest tu absurdem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Och widzę, ze Droga Pani/ Pan nie za bardzo zna zasady panujace w kontaktach miedzyludzkich w internecie.. I po cóż te krzyki? I kilka wiadomosci identycznej tresci? Myslę, że tutaj kazdy dobrze widzi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem wręcz przekonana ,że uzytkownik_ i migotka2009 ,celowo zachwalają produkty Teylor 76 - to pewnie ona sama lub jakieś jej "koleżanki" .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dokładnie mam takie same odczucia :/
Obydwa konta założone kilka dni temuu :/ Takim osobom się nie wierzy.. Ja wiem co mówię i tylko nie chcę by ktokolwiek jeszcze dał sie nabrać tak jak ja Witamy Panią Taylorr jak milusio :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Niestety nie jestem kolezanka, znajnajomą ani rodziną Teylor, jedynie klientką i irytuje mnie że ktoś pisze głupoty. Owszem, ma prawo do wyrażenia swojej opini, ja także wyrażam swoją i twierdze, ze tabletki działają bynajmniej na mnie.
Co do forum, nigdy nie korzystałam z takiej formy podpowiedzi przy doborze specyfiku, gdyż wiem, ze zdania są zawsze podzielone i mogą być nie odbiektywne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach no i ciekawe jest jeszcze to, że skoro uzytkownik Teylor jest tak bardzo uczciwy to czemu gdy przed zakupem pytałam o kolor kapsułek zostałam najzwyczajniej w swiecie okłamana?? :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Popieram Millerne
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez agresk7 Czas edycji: 2011-03-21 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
No tak jak myśleliśmy - uzytkownik i migotka2009 to Taylor76 BRAK MI SŁÓW :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
manuela833
pani teylor76 jest uczciwą osobą niewiem dlaczego jej dokuczacie mało tego ze kupuje 2 szt i schudłam naprawde moze najpierw kupcie 2 a potem mozecie takie rzeczy pisac bo ja mysle ze bede miała racje ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Millerna ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- prosimy o dowód czy napewno te same CZEKAMY!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest wręcz ŚMIESZNE!!!! Pani Teylor ma ja już na wizażu 3 konta : do uzytkownika_ i migotka 2009,dołaczyła manuela833 , hehe... Ciekawe ile jeszcze kont Pani sobie założy,żeby chwalić swój oszukany produkt... Jedno jest pewne - żadna "wizażanka" nie uwierzy nikomu, kto pisząc na tym forum ma 1 wpis i dopiero co założył konto ![]() Edytowane przez agresk7 Czas edycji: 2011-03-27 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Przyczajenie
|
pudło
podło pudło pudło pudło ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- skoro tak to dlaczego do tej pory Millerna nie udowodniła tylko pisze w myslach ze to te same BARDZO PROSZE O DOWODY bo ja sie nie zgadzam bardzo grubo sie myli niewiem chyba powinnas isc do psy..... bo nie ma co robic w pisaniu ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- CZEKAMY RÓWNIEZ!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- UWAGA! która sie czepia jest wsciekła bo sama szuka pracy poczukajcie innej zaczepki zeby dała wam lepszą prace bo w pisaniu nie zarobicie ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- UWAGA! która sie czepia jest wsciekła bo sama szuka pracy poczukajcie innej zaczepki zeby dała wam lepszą prace bo w pisaniu nie zarobicie ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
skoro tak to dlaczego do tej pory nie udowodniła tylko pisze w myslach ze to te same BARDZO PROSZE O DOWODY bo ja sie nie zgadzam bardzo grubo sie myli niewiem chyba powinnas isc do psy..... ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Wiecie co jednym słowem powiem ze naprawde 2 0pak. działa sami sie przekanajcie bo pisanie nic nie daje tylko wrogowie w tym sie bawią Edytowane przez manuela833 Czas edycji: 2011-03-27 o 11:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Cześć Też jestem tu nowa Ale jak czytam wasze wpisy nie mogłąm sie oprzeć żeby coś napisać. Otóż powiem wam tak Od zawsze zmagam sie z nadmiarem kg. Kiedyś brałam meridie i ta faktycznie pomogła. Ale waga po 2 latach wróciła do "normy"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Jestem nowy
Ludzie przestancie wierzyc ja próbowałem wszystkiego nawet fatloss brązowy czy zielony nie działają czy orginalne opakowanie. Jedynie dieta i cwiczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Och dowód, dowód! Jaka pilna! Ależ mam dowód, bo nie oszukuje ludzi tak jak Ty i nie wciskam im informacji bez pokrycia. Ale wczesniej jeszcze jedno... Skoro taka jesteś pilna to najpierw powiedz nam gdzie widzialas te dokumenty przewozowe świadczące o tym, że to co sprzedajesz to nie syf??? Bo jakoś nie zauważyłam odpowiedzi na to pytanie... A teraz do rzeczy... Otoż twierdzę, że Taylor i użytkownik to na 100% ta sama osoba! Skąd taka informacja? Otóż dzisiaj otrzymałam komentarz negatywny na allegro :/ od taylor76 i w słowo w słowo jest identyczny jak post uzytkownika tutaj :/ i wlasnie dlatego twierdzę tak a nie inaczej... A co do dalszej częsci twojego postu.... To ja na brak pracy nie narzekam... Och i wiem ze na pisaniu nie zarobie, ale tez nie chcę tego osiągnąc pisząc tutaj :/ więc bez głupich komentarzy, które chyba miały być uszczypliwe, ale hmmm są żenujące :/ No i jak uwazasz że potrzebujesz jakiejs wizyty u specjalisty to nie krępuj się tylko proszę nie informuj nas o tym bo jakos nie jestem zainteresowana. A i jeszcze jedno :/ jak nie potrafisz zachować rozmowy na normalnym kulturalnym poziomie to zamilcz. Wszystkim to wyjdzie na dobre... No to chyba tyle... Jak sobie coś przypomnę to z pewnością dopiszę. zyczę paniom milego wieczoru ![]() O i jeszcze chciałam uspokoić Taylor, ze na brak szczęscia jakoś specjalnie nie mogę narzekać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
A wiecie, ze jesli wpiszemy w google FAT LOSS SLIMMING BEAUTY to wyswietla sie link do naszej rozmowy na Wizażu ? Cudownie ![]() ![]() I wybacz Taylor, ze nie odpisałam wczesniej na Twój ujmujący post, ale mam trochę rzeczy do roboty i nie czatuję cały dzień przed komputerem w oczekiwaniu na Twoje słodkie wiadomości :/ Edytowane przez Millerna Czas edycji: 2011-03-27 o 19:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Zgadzam sié Na pewno cudo sprzedawane przez Taylor to jakis syf bo capi nieziemsko. Oryginalne pomimo ze oryginalne tez nie dzialaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
ludzie oj ludzie po co tyle piszecie wy wszyscy nie macie racji
bierzcie sie za głowe tylko nadzieja jest dieta i cwiczenie od tego zacznijcie PISZECIE JAK MAŁE DZIECKO ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
takze nie piszcie głupot tylko brac sie za gimnastyke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Millerna Czas edycji: 2011-03-28 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
nie pouczam tylko opanujcie sie dla zdrowia ze to nie istnieje zaden lek bo wycofali z powodu zgonu a wy nadal nie wierzycie i na bank nie ta sama osoba.Miłego dnia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli tak jak pisałam na początku założonego wątku - Fat Loss nawet orginalny nie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny !!!mam problem i chciałam się kogoś poradzić,kogoś kto wie na 100%coś o FATLOSS SLIMMING BEAUTY.czy ktos to zarzywał,jak one działają i jak wygladaja...???A przedweszystkim czy jest mozliwośc podrobienia kapsułek w blistrach??/dziękuje za opd!!Pozdrawiam ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.