![]() |
#31 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Clarins, Lancome, Aquolina, Lempicka, Cacharel, Ellis Faas
niestety nic nie znalazlam
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
miszono, niestety nic nie znalazłam ![]() ale mam pytanie do Ciebie - jak zmieniłaś czcionkę?czy przy każdym poście zmieniasz ręcznie czy masz zapisaną w ustawieniach? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- niestety nic, pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Diorskin Forever 021- zuzycie ok. 15% bardzo mi się podoba,ale muszę odcień sprawdzić- ja mam 20. A kiedy został otwarty? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- nie znalazlam nic ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- niestety nic nie widze, chyba,ze masz cos pod lada ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- zastanawiam sie nad Lolitą, mogę prosić zdjęcie? ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
przykro mi,ale nic nie widze. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
Gosiu, przypomne sobie Armaniego i dam znac. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- niestety nic nie widze ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- czy Twoja Coco to zwykla czy Mademoiselle? ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- tusiaczek6,namietne_usta,Mimi87 nic nie widze. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- gucio jest zarezerwowany? |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No niestety muszę zmieniać przy każdym poście. No chyba że jakaś opcja w ustawieniach o której ja nic nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
W Sephorze i Douglasie bez problemu
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
irsin, jeśli chcesz code to ja bardzo chętnie. TBS peeling to normalna (standardowa) wielkość, czyli chyba 200 ml (nie jestem teraz w domu więc nie stwierdzę na 100%)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5
sprawdze sobie w syforze odcien dobrze? ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- [1=542942b10b98aefc608b751 431afece5be154cd7_658a178 224f65;25783356]irsin, jeśli chcesz code to ja bardzo chętnie. TBS peeling to normalna (standardowa) wielkość, czyli chyba 200 ml (nie jestem teraz w domu więc nie stwierdzę na 100%)[/QUOTE] no to super, czekam na wiesci zatem ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- kolciou chetnie zatem przygarnelabym ten krem ![]() podoba mi sie jeszcze u Ciebie: Estee Lauder, Double Wear Light, kolor 3 - 10 ml, nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co, wymiana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
StriV to najchetniej oddam za inny pod ślepia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
To sprawdz sobie kolorek, zreszta ja bede jutro wstawiala zdjecie tego podkladu. To jest cieply odcien. Nie potrafie powiedziec kiedy byl otwarty bo mam go z wymiany. Ale napewno jest swiezy.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- szkoda bo za M. oddalabym wiele ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() a moge wepchac nos w nie swoje sprawy i zapytac od kogo z wymianki jest podklad? ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
u Ciebie podobaja mi sie: Clarins Multi Active Skin Renewal Serum - serum przeciwzmarszczkowe (linia kosmetykow clarinsa dla 30 latek), 30 ml, nowe, nieotwierane, zakupione w sephorze, w kartoniku -> Guerlain Meteorities - Pink Fresh - cala paczka, testowane, w oryginalnym opakowaniu pikeny blog ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Lolita Lepmicka - Fleur Defendue EDP , 25/30 ml
coś u mnie ? ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
a co byś za nią chciała?
może coś wyszukam poza wątkiem....
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Benefit - High Beam , użyty parę razy, zakupiony w Sephorze - świeży- ze stycznia Benefit- Throob, piękny róż - neużywany, raz naznaczony paluchem przez moją siostrę ? Jeśli tak, napisz u mnie albo na priv, bo nie daję rady monitorować wątków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Hej, Gucio wolny, jesteś zainteresowana?
![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
witaj, czy wymieniłas juz krem lancome? interesował Cie u mnie krem pod oczy AAE clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- szukam pielegnacji do cery suchej, ale tylko nowej ![]() ponadto fajnej kolorowki i moze zapachy jakies? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- jutro sprawdze sobie zapach raz jneszcze i dam znac ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Oki
![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
viki, ciagle sie zastanawiam, a to dlateog, ze jeszcze mam 4 lata do 30 i zastanawiam sie czy na serum nie jest za wczesnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Coś za
Chloe edp intense, 1.2 ml YSLBelle d;opium edp, 1.5 ml Albo za róż Benefita?
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie widze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak uwazasz....stan skory to kwestia indywidualna..... moge oddac cos innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
coś za Aquolina - Pink Sugar Sensual edt 50 ml, ubytek jeden psik?
![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25882385 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.