|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Bo jeszcze nie ma cennika, to jest tylko do niego link, jak już cennik będzie, to link będzie działał
.---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Wpisz sobie teraz i sprawdź czy ten kod działa, potem przy zamawianiu wpiszesz sobie go jeszcze raz, ale chociaż będziesz wiedziała, czy działa. Może być, że nie będzie działał, kody z 21.02 nie działały. Trzeba napisać wtedy do oriflame i przyślą drugi kod. |
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma również nowych katalogów zagranicznych
|
|
#2466 |
|
Raczkowanie
|
czesc
mam pytanie czy byla ktoras z was kiedys na kursie makijazu oriflame, ktore organizowane sa na filiach? Jak tak to gdzie i jakie ogolne wrazenia Warto?
|
|
|
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
A ja się zastanawiam czy polować z rana na tą torebke paprockiego i potem najwyżej ją sprzedać bo dla siebie puki co nie moge jej zostawić ale sprzeda sie napewno jak nie wśród klientek to potem na FB napewno ktos będzie potrzebował bo denerwują mnie jiż aukcje na allegro
|
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a zauwazylyscie ze w kat5 nie ma wogole nie ma stron wyprzedazowych????
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma stron, ja podliczyłam zamówienie ok 150 pkt będzie
|
|
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bede polowac pozdrawiam
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pisalam do ori i mam już prezent z PL w koszyku i mam pytanie: założylam sobie subskrypcje na koktajl czekoladowy wellnes. automatycznie bedzie mi sie teraz dodawal do koszyka. tylko czy mogę zmienic jego smak? chetnie bym poprobowala innych...
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
ponoc waniliowy najlepszy
|
|
|
|
#2473 |
|
Przyczajenie
|
a tak w temacie, bo widziałam, że wątek o wellness umarł, czy ktoś z was używa/ł tych koktajli? chciałabym schudnąć i wyregulować cukier i się zastanawiam czy one mi faktycznie w tym pomogą...
|
|
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Ja się nie doczekam no gdzie ten katalog portugalski i cennik
|
|
|
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na samym początku mojej przygody z oriflame moja sponsorka mnie zaciągnęła :P Uważam, że nie warto (chyba, że ktoś kompletnie nie umie się malować to może coś podejrzy). Ja akurat byłam w roli modelki, więc byłam zadowolona, bo lubię jak ktoś mnie maluje
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odp
czyli kurs z tego co kazda kobieta z makijazu juz wie:P kurcze gdzie te zagraniczne katalogi juz nie moge sie doczekac
|
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
Jestem niepocieszona zamowieniem z z tego katalogu, ledwo pewnie uzbieram 100pkt (nie mam jeszcze nawet tylu).
Ostatnie zamówienia mialam nad ponad 300pkt. Albo ten katalog jest dla moich klientek nieciekawy (co mnie nie dziwi bo mnie rozczarował) albo muszą zużyć ostatnio kupione kosmetyki. A jak wasze zamówienia?
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
tez tak mam-juz kazdy wszystko ma...
juz przechodze sama siebie w szukaniu klientek:P typu panie w tesco kolo bloku czy ogolnie cale osiedle w roznych grupach wiekowych
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam ponad 200, ale szału nie robił ten katalog.
|
|
|
|
#2482 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie odnośnie pasków do określania rodzaju cery, bo zamowilam je ale nie wiem jaki kolor gdzie. bo na ulotce pisze o niebieskim i pomaranczowym a ja mam kolory pasków zielony i szary ;o
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 49
I czekam jeszcze na dwie osoby, ale szału nie ma Słabiutki katalog.. może później puszczą za to jakąś dobrą ulotkę![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tym katalogu i dzięki ulotce 150pkt
Ala ja mam pecha pojechałam sobie z zamówieniem i spłacić poprzednie do ori do katowic a tam awaria systemu czekałam ponad godzine i nic przyjechałam z kwitkiem
|
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
ja w kat. 5 tez slabiutko, no ale praktycznie malo osob go widzialo
![]() na pewno zamowie wiecej tych kremikow do rak za 6.90 i balsamow z ostatniej strony. To na pewno szybko sie sprzeda
|
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No to ja właśnie wyjątkowo w tym katalogu dużo PP nazbierałam, bo ponad 200, co często mi się nie zdarza
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mam pytanie. Jestem w oriflame od ponad roku ,wtedy mialam 17 lat teraz mam 18. Przyszła do mnie nowa umowa do podpisania (ze wzgledu na pelnoletnosc , skan dowodu itp.) i jednak chciałabym zrezygnowac z orflame. Czy jesli po prostu oleje tą umowę i nic nie wypełnie to czy bede ponosic tego konsekwencja ? Czy po prostu mam przestac robic zamowienia nie wypełniac tego i automatycznie po minieciu roku od wznowienia czlonkostwa zostane usunieta bez zadnych konsekwencji ? Mam nadzieje ,że napisałam zrozumiale
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
Cennik 6 już jest
.http://poland.oriflame.com/KlubOrifl...1_internet.zip Edytowane przez just75 Czas edycji: 2011-03-18 o 17:01 |
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
|
#2490 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy można jeszcze wysyłać karnet z PL z wodą GG i Eclat czy już za późno??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

.
Warto?