|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
![]() Zmieniono trochę skład i nadal jest to Casmir ale ostrzejszy, pikantniejszy.
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Princeska87 Winter Delice pachnie na każdym inaczej,ja czuję się w nim jak w lesie sosnowym,do tego wspaniałe nuty korzenne, a po ok. godzinie wychodzi piękne przydymione kadzidło Jeden z moich ukochanych zapachów |
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za opis
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Idealist ślicznie, łączy nas z 7 zapachów, słodziaków
![]() Figarro gratuluję także
|
|
|
|
#3755 |
|
gamma Orionis
|
Diagnozuję chomikanctwo
Przez Cię naszła mnie podwójna ochota na sushi. Do wewnątrz i na zewnątrz. Jak to to pachnie? Mieszasz? Da się tak do ludzi wyjść? ;]
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Jessica855
Idealist ślicznie, łączy nas z 7 zapachów, słodziaków ![]() Wielkie dzieki, Az 7 zapachow wspólnych to ciekawa jestem ile liczy Twoja kolekcja?
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj w lutym wklejałam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3611 od tego czasu więcej przybyło niż ubyło, m.in. Vanille Noire YR, Princess Very Wang, CSP Pomelo i kilka odlewek niby odwyk, ale słabo wychodzi
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Wtajemniczenie
|
Sliczna kolekcja i tyle próbek!!!
Też sobie ciągle obiecuje, że to już ostatnia flaszka ale nałóg mnie ciągnie. A teraz kiedy się tutaj pojawiłam to juz chyba całkiem po mnie
A woman's perfume tells more about her than her handwriting. Edytowane przez Idealist Czas edycji: 2011-03-14 o 23:24 |
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 4 flaszki cocona, Nature Millenaire, Ode au Reve, 3 Winter Delice....sephorowych wanilii cała szafa,ech to były czasy teraz zapasy mam tylko tego co ciągle używam ![]() Sushi dubelek mały przypadkiem wyszedł Polowałam na duży flakon, a że znalazł się kolejny maluch, to może i lepiej, przy tym jak bardzo i ciągle zmienia się mój gust ![]() Co do samego zapachu, Sushi to zapach ugotowanego na mleku ryżu + morskich glonów i do tego jeszcze trawa cytrynowa zapach delikatny, bardzo oryginalny Nie znam niczego podobnego i chyba nie bardzo da się z czymś pomieszać
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ratunku dla Ciebie już nie widzę wpadłaś w "nasze szpony" ![]() to bardzoooo przyjemne uzależnienie, więc nie ma co ubolewać ![]() |
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
witam!
postanowiłam pokazać co mam obecnie na stanie przepraszam za brak korków, ale już mam taką manię wrodzoną, że korki wyrzucam |
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam tu nie zaglądać, bo to nie dobre ma działanie na odwyk... skusiłam się i już żałuję
![]() Fig, jak ja Tobie Iparie zazdroszczę ![]() Już wiem, kto ostatnio wykupił wszystko na allegro Jak by Ci się znudziły, to ja sem chętna Ja mam odlewkę... i to kończącą się i płakać mi się chce, bo tego cuda nigdzie zdobyć nie mogę ![]() A tak w ogóle to piękna kolekcja, straszniaście mi się podoba ![]() Wszystkim pozostałym również gratuluję pięknych kolekcji, wiele piękności i cudowności ![]() Ja jeszcze tak do końca marca co najmniej poodwykuję... ...z małą przerwą na Satellite od Basiek
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-03-16 o 12:38 |
|
|
|
#3763 |
|
Wtajemniczenie
|
cudna kolekcja, podkradłabym połowę
najbliższe memu sercu zdjęcie 5 i 6. a w Russian Caravan Tea zakochałam się dzięki odlewce od Ciebie. muszę mieć flaszkę, muszę muszę... |
|
|
|
#3764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolciu, Eau d'Iparie sama dość długo szukałam, trafiła się flaszka i bardzo się ucieszyłam, potem zapytałam sprzedającej czy by można było z czasem na jakiś mały ( ) zapas liczyć, choć nie myślałam, że będzie na to szansa, zapach znika już ze sprzedaży.więc jak sprzedająca napisała, że wystawi mi 2 flaszki, to je kliknełam, jednak ostatnio stwierdziłam, że aż takiej ilości nie zużyję i jedną flaszkę oddałam na all Więcej nie będę oddawać Koluś, dzisiaj widziałam na all wisiała flaszka Cytat:
Niech się pięknie nosi Ja niestety nie używam ) to pewnie już bym ją oddała |
||
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
I ją mam, i to od naszej Kochanej Wizażanki (nie wiem, czy mogę napisać od kogo) Matko, co za radość Eh, bo to piękne kadzidełko, tak o nim marzyłam i się udało... a to wszystko dzięki Tobie Fig, bo mi się tak przypomniało patrząc na Twój zbiorek, żeby na all zerknąć... wpisałam i była, czekała na mnie ![]() Eh, dziękuję
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję Niech się pięknie nosi |
|
|
|
|
#3768 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Ja tam nie widzę wielu zmian - u Ciebie zresztą chyba już zawsze Będzie Cedr i Miodek YR Tak Cię kojarzę Gratuluję ogromnie tylu niszowych cudów ![]() Cytat:
Nieźle... Każdy ma "fizia" na punkcie czegoś Gratuluję |
||
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, najczęściej się spotykałam, że ktoś nie ma korka, bo kupił tester na kilku flakonach jednak zostawiłaś korki
|
|
#3770 |
|
Nocna Straż
|
W związku z wielkim wietrzeniem kolekcji - przedstawiam jej nowe lepsze oblicze
.Pierwsze i drugie zdjęcie to moi ulubieńcy, zdjęcie trzecie to kategoria do odstrzału - z tego Gucio w poniedziałek leci już do nowej właścicielki ![]() Odlewkownia od ostatniej publikacji wiele się nie zmieniła - powoli ją wykańczam, z nowości w niej: LL EDP i Zirh Icon W zbiorze pojawią się w przyszłym tygodniu Perły, no i za jakiś czas HP.
|
#3771 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Gratuluję ogromnie
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja, ja, ja Kasztanka miałam, ale puściłam w świat. Łączy nas Angel i pewnie pare odlewek
|
|
#3773 |
|
Nocna Straż
|
liv87, Princesko87 - dziękuję bardzo
![]() Jakimś cudem prawie wszystkie zapachy Hermesa lubię. Chętnie bym dodała do swojego zbiorku Eau de Orange Verte, 24 Faubourg - jednak wystarczają mi odlewki. Kasztanek z kolei przywędrował do mnie tej zimy jako zakup w ciemno i z przyjemnością używałam go nieprzerwanie do końca lutego , teraz praktycznie wszystkie perfumy z 2-go zdjęcia powędrowały na dno szafy , a w użycie weszły te z 1-go .Princesko - napisałam pw
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3775 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Generalnie - pięknie pachnące jest to nowe oblicze Twojej kolekcji |
|
|
|
|
#3776 | |
|
Nocna Straż
|
Cytat:
|
|
#3777 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, jeden z moich najulubieńszych zapachów.
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Wtajemniczenie
|
liv87
Cudownie ![]() Dziekuję pięknie, flakoniki też dziekują
A woman's perfume tells more about her than her handwriting. Edytowane przez Idealist Czas edycji: 2011-03-19 o 19:00 |
|
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
śliczne te Wasze kolekcje, dużo mi brakuje do nich, a i tak mój mąż twierdzi, że wpadłam w perfumoholizm
, ale co tam, jakiś nałóg trzeba mieć A poniżej moja ![]() Od lewej: Acqua di Gioia Eternity Moment carolina Herrera 212 sexy Lolita Kylie Minigue Showtime Kate Moss Velvet hour Light blue Currara touch & die Puma woman Playboy Play it Lovely Amor Amor Innocent zapomniałam jeszcze o moschino i love love, ale te leżą w kartoniku w szafce bo kupione w ciemno i niestety nie mój zapach Edytowane przez Leili Czas edycji: 2011-03-19 o 22:11 |
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słodko u Ciebie łączy nas Lolitka edp, Amor Amor, 212 Sexy, Innocent
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

ojojoj ja to chyba chcę

dzięki za opis

Nieźle... Każdy ma "fizia" na punkcie czegoś