Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 15:44   #2611
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

gucia daj znać jeśli uda ci sie coś załatwić w Bielsku bo ja ide na usg w PL i jak coś to tez bede chciała to zlikwidować.

Zjadłam pół tortu i chyba zaraz zwymiotuje !

zabcia w usa tez zumba w modzie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 15:47   #2612
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Żabcia jesteś zdeterminowana i to jeszcze jak! A minusowe kg tylko jeszcze bardziej mobilizują. Więc i wynagrodzona za to będziesz
dzieki

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zabciu to już wsiadam w kajak i płynę do Ciebie. za dalsze tempo zrzucania kg
dziekuje slicznie '

super to czekam na ciebie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

ojj i to bardzo w modzie

a tak wogole w weekend czeka mnie prostowanie wlosow takze trzymajcie kciuki zeby mi sie nie popalily hahaha :P

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2011-03-18 o 15:49
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 15:51   #2613
AgatkaL
Wtajemniczenie

Agatek...no wreszcie jesteś...widzisz, trzeba do nas częściej zaglądać, bo tak to jesteś mocno do tyłu

Lustereczko
...ale brzuchol, a imię bardzo mi się podoba Ksawery - super

Maja...no no, ale masz juz długie te "hery" Farbujesz je?

Ana...NAJLEPSIEJSZEGO

Ja byłam wczoraj zrobić odrosty i wyszły mi jakieś żółtawe wrrrr.... Ech...zawsze coś i coś.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 15:55   #2614
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja chce schudnac duzo ... 20kg ... 30kg to moje marzenie
to co w opisie aktualne, 4kg?

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mam ręcznik zawsze do wycierania rąk hehe

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Anulka sto lat dużo zdrowka, radości i szczęścia i bezproblemowego dokończnia budowy
Dziękuję Paulinko

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A
Ana...NAJLEPSIEJSZEGO
Dziękuję
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 15:57   #2615
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
śliczne włosy
uwielbiam takie i sama długo takie nosiłam
teraz mam krótsze i kolor czekoladowy jednak wyszedł jak ciemny brąz
dzięki
Cytat:
Maja...no no, ale masz juz długie te "hery" Farbujesz je?

zrezygnowałam z farbowania i jest różnica w kondycji włosów

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-18 o 16:10
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 15:59   #2616
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
to co w opisie aktualne, 4kg?
juz -5kg

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-03-18, 16:06   #2617
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
juz -5kg
oooo nieźle
Długo już to trenujesz?
a ta polska co tylko kg schudła?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 16:36   #2618
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
oooo nieźle
Długo już to trenujesz?
a ta polska co tylko kg schudła?
1,5 miesiaca
nie mam jakies specjalnej diety patrze tylko co jem nie to co wczesniej ...

a ta polka w 4 miesiace zrzucila tyle
musze jej wlasnie zapytac czy stosowala jeszcze jakas diete , pewnie tak ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-03-18, 18:31   #2619
iwka28
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

Anika - śliczna ta Twoja mała - nie widziałam jeszcze noworodka z taką ilością włosów i to blond

Atomufka - fajnie że Tż ma pracę, TY też znajdziesz, super się sprząta swoje hehehe

U mnie też zumba w modzie - co kto chodzi na fitness to zumba. Myślę że pilates nie jest złą alternatywą, bo pomaga rozciągnąć mięśnie, nie jest może tak spektakularne jak zumba ale przynosi efekty w postaci elastycznego ciała.
Żabcia - bóle pewnie odczuwasz z przeforsowania, dlatego też ja bym Ci poleciła ten pilates 1x tydzień właśnie jako odskocznię od forsownego treningu.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 18:54   #2620
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
gucia daj znać jeśli uda ci sie coś załatwić w Bielsku bo ja ide na usg w PL i jak coś to tez bede chciała to zlikwidować.

Zjadłam pół tortu i chyba zaraz zwymiotuje !

dam znać na pewno!

A z jakiej okazji ten tort?

Cytat:
a tak wogole w weekend czeka mnie prostowanie wlosow takze trzymajcie kciuki zeby mi sie nie popalily hahaha :P
wow! To będzie niezły wyczyn! A dlaczego chcesz prostować?

Cytat:
1,5 miesiaca
nie mam jakies specjalnej diety patrze tylko co jem nie to co wczesniej ...

a ta polka w 4 miesiace zrzucila tyle
musze jej wlasnie zapytac czy stosowala jeszcze jakas diete , pewnie tak ...
aż sama jestem ciekawa... daj znać jak z nią porozmawiasz

My właśnie z mężem założyliśmy wspólne konto. Zajęło nam to 1,5 godziny, ale jest!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 19:34   #2621
baja_86
Zakorzenienie

Ana wszystkiego dobrego, przyjemnego pisania pracy lic., obrony na 5, znalezienia pracy w przedszkolu i wybudowania domku marzeń
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 19:52   #2622
kliwia
Zakorzenienie

agatka za zolte bym nie zaplacila, zchrzanili niech naprawiaja idz tam z reklamacja.

ana 100lat
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 19:53   #2623
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:09   #2624
kliwia
Zakorzenienie

rosette tez bbym poleniuchowala

dzis jestem super zmeczona jakos.
zu konczy jesc wiec spadam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:12   #2625
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
|(...)
ooo, współczuję! Dla Ciebie to środek nocy!
Ale dzisiaj pospałaś pięknie - zazdroszczę!
(...)
Oj ciężko mi się dzisiaj wstawało Ale za to kimnełam się po obiadku

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
my już po wizycie u neurologa rozwój prawidłowy ale przez złe ustawianie stóp - wykrzywianie mamy chodzić na zajęcia na pewno do lipca, bo wtedy mamy kolejną wizytę i zadecyduje, powiedziała że możemy się dziś pożegnać ale wrócimy tu jak mały zacznie chodzić bo będzie miał tak powykrzywiane stopy że awaria, dlatego ćwiczymy je dalej plus zakładamy na nie plastry... boskooo będziemy mięli plajstra w domciu

aaaa i się z niego śmiała że raczkuje a na plecy się borok nie przewraca nasz mały straszek
Mam nadzieję, że plastry i rehabilitacja pomogą I w sumie lepiej chyba faktycznie kontynuować rehabilitację już teraz niż potem jak już Pat zacznie chodzić. A że ze wszystkimi problemami dotychczas poradził sobie świetnie, to i z tym sobie poradzi

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Mieszka się super,choć oboje z Tż cierpimy na bezsenność,ja to jesczze jakoś śpię,ale Tż mówi ,że nie przespał ani jednej całej nocy
Póki co mamy tu niezły bałagan,biegam ze ścierką kilka razy dziennie,ale sprzątanie własnego m to całkiem inne sprzątaniehehe Mam nadzieję,że za kilka dni jakoś tu będzie wyglądało to wkleję Wam jakieś fotki,bo na razie to nie ma sensu.
Poza tym dziwnie się czuję w kraju po takim czasie...jakbym przyleciała z innej planety dosłownie jedno jest pewnie cieszę się ,że jestem tu a nie tam. Na razie wszyscy nas odwiedzają ,komentują najbardziej mnie wnerwił mój szwagier ,który tak mnie przywitał: po co tu wróciłaś,jak się wyjeżdza to na stałe no comment..

Tż na 99% zaczyna nową pracę od kwietnia
Cieszę się, że dobrze wam się mieszka i trzymam kciuki za pracę tż i twoją.
A co do szwagra to bez komentarza

Cytat:
Zabciu al Ci zazdroszcze tego ciepełka u nas siąpi deszcz. Ja chce ciepełko

Zapisałam się do szkoły rodzenia
Super! Od kiedy zaczynacie?

Kiepsko dziś się czuję, chyba przez to ciężkie powietrze, fatalnie mi się oddycha. Jutro jeszcze czekają nas dwie imprezy imieninowe - najpierw u mojej babci, potem u teścia.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-03-18 o 20:15
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:13   #2626
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ktosiu 13 kwietnia

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:23   #2627
*Agatek*
Zakorzenienie

Ana wszystkiego co najlepsze!! Dużo zdrówka, szczęścia, więcej pieniążków i duuużo miłości! I pociechy z męża

Cytat:
Mieszka się super,choć oboje z Tż cierpimy na bezsenność,ja to jesczze jakoś śpię,ale Tż mówi ,że nie przespał ani jednej całej nocy
Póki co mamy tu niezły bałagan,biegam ze ścierką kilka razy dziennie,ale sprzątanie własnego m to całkiem inne sprzątaniehehe Mam nadzieję,że za kilka dni jakoś tu będzie wyglądało to wkleję Wam jakieś fotki,bo na razie to nie ma sensu.
Poza tym dziwnie się czuję w kraju po takim czasie...jakbym przyleciała z innej planety dosłownie jedno jest pewnie cieszę się ,że jestem tu a nie tam. Na razie wszyscy nas odwiedzają ,komentują najbardziej mnie wnerwił mój szwagier ,który tak mnie przywitał: po co tu wróciłaś,jak się wyjeżdza to na stałe no comment..

A gdzie się dokładnie osadziliście? Na początku czujesz się nieswojo, musi troszkę czasu upłynąć nim się przyzwyczaisz

A szwagier- wrr jak ja nie lubię takich ludzi
Cytat:
Zapisałam się do szkoły rodzenia
Super! Ile ta 'przyjemność' kosztuje?? Oo już doczytałam, że za free, kurcze, fajowo!

Cytat:
Agatek...no wreszcie jesteś...widzisz, trzeba do nas częściej zaglądać, bo tak to jesteś mocno do tyłu

Ja byłam wczoraj zrobić odrosty i wyszły mi jakieś żółtawe wrrrr.... Ech...zawsze coś i coś.
Hihi, no już będę na bieżąco

Byłaś u fryzjera i Ci skaszanił włosy?!! jak to tak?! Ja bym nie zapłaciła! Mogłaś się targować, albo coś, bo co jak co, ale jeśli wychodzisz niezadowolona to niedobrze!

Ja ostatnio robiłam sobie szamponetką moją siwiznę i miały wyjść- jasny brąz, a wyszły... czarne na szczęście już zlazło Teraz myślę jaki kolorek wziąć, biorę te na 28 myć to mam na 2 miesiące spokój

A ja na naszym wjeździe- pod górkę; wjechałam spokojnie, z ręcznego, bez przeorania wjazdu jestem z siebie taka dumna!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:38   #2628
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
rosi wpadnij do mnie ze ściereczką ja mam dość

scio już szkoła rodzenia na kiedy masz termin?

My jutro świętujemy urodziny Tż ,wpierw idzie na mecz z bratem a potem my na jakąś kolację

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 20:54   #2629
india83
Zakorzenienie

anika mała naprawde cudna, a ta jej czuprynka urocza

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Póki co mam nadmiar energii i ciągle bym tylko coś robiła, sprzątaławieczorem kładę się spać i usnąć nie mogę... Co do wieści porodowych to myślałam, że może anika przekaże jak wyczyta na wątku mamusiowego, ale ostatnio się za bardzo tam nie udziela, więc jak chcesz to możesz mi podać na pw swój nr komórki, to będę pisać do Ciebie jak coś

Wklejam dla cioć fotki brzuszka i bryki Ksawerego
wow jaki brzusio

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
india83, Ana***, Madzialenka, ktosia86, anika222, aniaaa84, Rosette, martucha84, AgatkaL, bzyczka1, Gucia0987 dziękuję Wam bardzo, za życzenia

Ale mnie tu dawno nie było

AgatkaL planuje ślub?!

wow, ale mam zaległości, pewnie nigdy tego bym nie ogarnęła
Lecicie z prędkością światła
gdzies Ty sie podziewała?

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[

my już po wizycie u neurologa rozwój prawidłowy ale przez złe ustawianie stóp - wykrzywianie mamy chodzić na zajęcia na pewno do lipca, bo wtedy mamy kolejną wizytę i zadecyduje, powiedziała że możemy się dziś pożegnać ale wrócimy tu jak mały zacznie chodzić bo będzie miał tak powykrzywiane stopy że awaria, dlatego ćwiczymy je dalej plus zakładamy na nie plastry... boskooo będziemy mięli plajstra w domciu

aaaa i się z niego śmiała że raczkuje a na plecy się borok nie przewraca nasz mały straszek
super, że rozwija się prawidłowo. Pat to super chłopak i ze stópkami sobie poradzi i oby jak najszybciej

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
dziewczynki jestem dzisiaj drugi dzień na diecie Dukana i już mam 1,5 kg mniej mam nadzieje że wytrwam jeszcze kilka dni w sumie to dziewczyny w pracy wpadły na pomysł zbiorowego odchudzania bo wiadomo że zawsze raźniej w kilka osób i we 4 dziewczyny sie odchudzamy
wow to niezłe efekty, ale pewnie przede wszystkim to utrata wody. ja niestety efektami pochwalic sie nie moge bo wytrwałam na tej diecie pól dnia

Cytat:
Cześć dziewczyny mamy już necik więc będę częściej zaglądać
Cytat:

witaj przybyszko z innej planety
zobaczysz, szybko przywykniecie, w koncu jestescie w domu

super, że TZowi z praca sie udało, teraz trzymam kciuki za Ciebie

a szwagra najlepiej olac...

maja ale masz piękne włosy

u mnie okropna pogoda - jesienna

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Ana słońce wszystkiego najlepszego!!!! spełnienia marzen i oby wszystko układało sie po Waszej myśli

tak w ogole dopiero dzis dotarły meble i TZ trosze się załamał jak zobaczyl tyle kartonów bo wszystkie meble bedzie sam skladał troche mu to zajmie

i w końcu odebralismy nasza pufe... superowa jest

http://www.twojemeble.pl/sklep,kateg...a_creatio.html
Stary 2011-03-18, 20:59   #2630
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-18, 21:03   #2631
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu 13 kwietnia
Super, wyrobisz się do porodu
Przypomniałam sobie dzięki Tobie, że muszę zadzwonić do szkoły rodzenia od kiedy ruszają zajęcia, bo już nas też zapisałam, ale teraz kończą jeszcze zajęcia z poprzednią grupą
Stary 2011-03-18, 21:03   #2632
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Atomufko 13 kwietnia to będzie 28 tydzień. Termin mam na 7 lipca

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 21:11   #2633
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Atomufko 13 kwietnia to będzie 28 tydzień. Termin mam na 7 lipca
a to jeszcze troszkę

india Wy to pewnie wprowadzicie się już do czyściutkiego domku? u nas ciągle ten pył....wrrrr

W ogóle miałam takie starcie z wykonawcą ,że szkoda gadać....Pisałam Wam wcześniej,że to znajomy Tż...koleś taki cham ,że brak słów.Zalał nam mieszkanie i twierdzi,że nic się nie stało...próbowałam z nim negocjować cenę...bo dla mnie to jest duży problem, w końcu to nowiutkie mieszkanie

agatek mieszkamy 30 km pod Poznaniem.

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-03-18 o 21:18
Stary 2011-03-18, 21:21   #2634
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-18, 21:21   #2635
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a to jeszcze troszkę

[B]india Wy to pewnie wprowadzicie się już do czyściutkiego domku? u nas ciągle ten pył....wrrrr [/B]
W ogóle miałam takie starcie z wykonawcą ,że szkoda gadać....Pisałam Wam wcześniej,że to znajomy Tż...koleś taki cham ,że brak słów.Zalał nam mieszkanie i twierdzi,że nic się nie stało...próbowałam z nim negocjować cenę...bo dla mnie to jest duży problem, w końcu to nowiutkie mieszkanie

agatek mieszkamy 30 km pod Poznaniem.
na czysciutki mieszkanie nie ma szans. na ten pył to jeszcze z pół roku się przygotuj. ja jestem w gorszej sytacji, bo pamietaj, ze calosci nie wykanczamy od razu,a wiec pylic sie bedzie non stop

i co , udało s ię wynegocjowac?
Stary 2011-03-18, 21:44   #2636
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No porąbany jest On twierdzi ,że nic się nie stało i że jak będzie potrzeba (czytaj jak wyjdzie wilgoć) to on przyjedzie i zamaluje....bo on daje 2 letnią gwarancję....To nie jest jedyna sprawa ,którą spieprzył,ja ogólnie nie jestem zadowolona z tego co oni tu wykonali i za taką kasę....fugi to musiałam palcem mu pokazywać ,które trzeba poprawić...
Mamy mu zapłacić jeszcze 450 zł ja generalnie nie chcę go oglądać...ale zostały jeszcze do położenia listwy przypodłogowe ,a sami raczej sobie nie poradzimy.Więc nie wiem co z tym fantem zrobić. Próbowałam wyciagnąć od niego jakieś pieniądze,ale ten koleś jest popieprzony,jedyne co to zmieszałam go z błotem-ale co ja z tego mam? tylko zszargane nerwy ,bo Tż powiedział,że nie będzie z nim gadał więcej...koleś na każde nasze zastrzeżenie miał gotową odpowiedź: tego się nie da ,tamtego też nie....
Prysznic tak nam zainstalował ,że leci woda ,musimy podkładać szmatki...powiedział,że mamy złożyć reklamację,więc tak zrobiliśmy ,po czym zadzwoniono do nas ze sklepu i poinformowano nas ,że to wina instalatora i że mamy sobie poczytać instrukjcę obsługi ,myslałam ,że padnę ,bo on oczywiście twierdził ,że kabina jest zamontowana prawidłowo...

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
na czysciutki mieszkanie nie ma szans. na ten pył to jeszcze z pół roku się przygotuj. ja jestem w gorszej sytacji, bo pamietaj, ze calosci nie wykanczamy od razu,a wiec pylic sie bedzie non stop

i co , udało s ię wynegocjowac?
ech u nas kochana pył będzie ze dwa lata...bo tyle jeszcze będą tu budować

szafa

Stary 2011-03-18, 21:52   #2637
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-03-18, 22:00   #2638
india83
Zakorzenienie

Cytat:
No porąbany jest On twierdzi ,że nic się nie stało i że jak będzie potrzeba (czytaj jak wyjdzie wilgoć) to on przyjedzie i zamaluje....bo on daje 2 letnią gwarancję....To nie jest jedyna sprawa ,którą spieprzył,ja ogólnie nie jestem zadowolona z tego co oni tu wykonali i za taką kasę....fugi to musiałam palcem mu pokazywać ,które trzeba poprawić...
Mamy mu zapłacić jeszcze 450 zł ja generalnie nie chcę go oglądać...ale zostały jeszcze do położenia listwy przypodłogowe ,a sami raczej sobie nie poradzimy.Więc nie wiem co z tym fantem zrobić. Próbowałam wyciagnąć od niego jakieś pieniądze,ale ten koleś jest popieprzony,jedyne co to zmieszałam go z błotem-ale co ja z tego mam? tylko zszargane nerwy ,bo Tż powiedział,że nie będzie z nim gadał więcej...koleś na każde nasze zastrzeżenie miał gotową odpowiedź: tego się nie da ,tamtego też nie....
Prysznic tak nam zainstalował ,że leci woda ,musimy podkładać szmatki...powiedział,że mamy złożyć reklamację,więc tak zrobiliśmy ,po czym zadzwoniono do nas ze sklepu i poinformowano nas ,że to wina instalatora i że mamy sobie poczytać instrukjcę obsługi ,myslałam ,że padnę ,bo on oczywiście twierdził ,że kabina jest zamontowana prawidłowo...

ech u nas kochana pył będzie ze dwa lata...bo tyle jeszcze będą tu budować
nie zazdroszcze tylu "baboli". ale niestety tak to z fachowcami bywa i to, ze znajomy to wcale nie znaczy, ze mozna byc pewnym porzadnego wykonania. a ze znajomymi to nawet czasem trudniej bywa. pociesze Cie, ze my bylismy na miejscu a i tak wiele niedociagniec mozna sie dopatrzec. a wiesz najgorsze jest to, ze wiekszosc wyszla w praniu, jak fachowcy byli oplaceni a nawet dawno zakonczyli z nami wspołprace- my nie bralismy faktur, wiec byc moze trudniej bedzie doczekac sie poprawek. choc umowiona juz jestem, wiec zobaczymy jak to bedzie. w ramach reklamacji komin went. do poprawy, no schody bedzie ciezko poprawic, ale w ramach rewanzu poprosze o bezplatne zamontowanie drzwi wew. zobaczymy co z tego wyjdzie ech nerwow to można natracić...
Stary 2011-03-18, 22:15   #2639
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześc

Już myślałam, że do was nie zajrzę. Od rana w biegu. Zaliczałam też dwa szkolenia. Było super A potem zajęłam się pisaniem tego raportu dla dyrekcji. Na razie jestem na 40 pytaniu (zajęło mi to już ok 6 godzin) a jest 106 pytań a jeszcze muszę się przygotować na hospitacje i opracować wyniki diagnoz końcowych chyba mi weekendu zabraknie

Marta trzymam kciuki za Pata

Atomufka witaj

Ana wszystkiego najlepszego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:15   #2640
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Miał pracowników,jak zobaczyłam tych chłopaczków-ledwo ze szkoły chyba wyszli...on sam to wiesz Pan właściciel firmy

Wiem ,że on wykorzystał to ,że byliśmy daleko.Ale z drugiej strony ,w zeszłym tygodniu montowali nam drzwi ,byliśmy tu na mcu,patrzyliśmy jak to robią i co ,niektóre drzwi są źle zamontowane...już złożyliśmy reklamację dodam ,że to zupelnie inna firma.
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
nie zazdroszcze tylu "baboli". ale niestety tak to z fachowcami bywa i to, ze znajomy to wcale nie znaczy, ze mozna byc pewnym porzadnego wykonania. a ze znajomymi to nawet czasem trudniej bywa. pociesze Cie, ze my bylismy na miejscu a i tak wiele niedociagniec mozna sie dopatrzec. a wiesz najgorsze jest to, ze wiekszosc wyszla w praniu, jak fachowcy byli oplaceni a nawet dawno zakonczyli z nami wspołprace- my nie bralismy faktur, wiec byc moze trudniej bedzie doczekac sie poprawek. choc umowiona juz jestem, wiec zobaczymy jak to bedzie. w ramach reklamacji komin went. do poprawy, no schody bedzie ciezko poprawic, ale w ramach rewanzu poprosze o bezplatne zamontowanie drzwi wew. zobaczymy co z tego wyjdzie ech nerwow to można natracić...
No nerwy to można stracić....nie zamierzam remontować chaty przez następne 100 lat

No właśnie ana 100 lat!!!!!!!!

cześć Madzia myślałam dziś o Tobie!

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości