|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. V
misislipy - buziak
dobranoc kobietki
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
misislipy
szkoda,¿e siê nie uda³o![]() do trzech razy sztuka w takim razie!
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
princeseczka: tata powiedzia³, ¿e mam siê od razu zapisaæ na egzamin, a nie czekaæ na maturê...i chyba tak zrobiê, w poniedzia³ek dostanê chyba wniosek o jazdach i fru do WORDU
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 376
|
misislipy
zabi³a¶ tyczkê (wybacz, ¿e tak piszê ale i mi siê to przytrafi³o i teraz ¶miejê siê z tego ) kiedy trzeci termin?
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia,tata ma racjê- jeste¶ na ¶wie¿o z tym wszystkim, pó¼niej mo¿e byæ trudno Ci do tego wróciæ
|
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
misislipy kochana a kurczaki tak mocno trzyma³am kciuki ;/ no nic nie przejmuj siê
g³owa do góry na pewno nastepnym razem siê uda! i za podej¶cie kochana wierzymy wszystkie w Cb nastêpnym razem na 100 zdasz! ;*
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#4957 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25814207]
na ³uku siê wy³o¿y³am... nie wiem jakim cudem to siê zda³o ale zaczê³am za szybko prostiowaæ samochód i wjecha³am na tyczkê... tyczka zgnieciona ko³ami... ech... no trudno [/QUOTE]wspó³czujê sylwia nie ma jak wyrozumiali i kochaj±cy rodzice ![]() -getinha_ wszystkie jeste¶my sp³ukane po PJ i tankowania dosz³y lub dojd± takie czasy, ale odkuj siê kochana, wiesz D5S poczeka id± wakacje 3mw teraz kilka dni i plasticzek jak tak Twoje autko jak dobrze pamiêtam co¶ ogl±da³a¶? Kolorowych snów |
|
|
|
#4958 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Dziêkujê
za wsparcie Powiem wam kochane ¿e nawet nie jestem zbytnio zmartwiona tylko tej kasy mi szkoda i tego ¿e nie poje¼dzi³am sobie ![]() a nie mog³am siê zapisaæ bo kasa by³a ju¿ nieczynna, ale uda³o mi siê znale¼æ moj± eLkê w S³upsku i da³am kasê pani I. i ona mnie umówi na nastêpny egzamin
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dzieñ
![]() misislipy ¶wietne podej¶cie! |
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Dzieñ dobry !
ajj ale okropna pogoda u mnie ;/ pochmurno, deszczowo, zero s³oñca ;/ mam nadziejê ¿e u Was troszkê lepiej a je¶li nie to przesy³am buziaka tak na poprawê pogody bo humorki na pewno dobre w koñcu to ju¿ weekend! misislipy super podej¶cie oby tak dalej wytrwale i do celu! ![]() i uciekam kochane wiêc ¿ycze jak najmilej spêdzonego weekendu tak ¿eby¶cie mia³y co wspominaæ ;P
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie le¿y ¶nieg-ok 20 cm
|
|
#4962 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
misislipy szkoda, ¿e siê nie uda³o - znam ten ból z pacho³kiem na ³uku.
![]() Dobrze, ¿e siê tym tak nie przejmujesz, nastêpny raz bêdzie Twój U mnie te¿ pogoda nienajlepsza. Zimno, szaro, deszczowo. A¿ siê wychodziæ z domu nie chce. Ale ¶niegu na szczê¶cie nie ma
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
Hello,
u mnie jako¶ ani bia³o ani padaj±co. Ale jest morko i wieje. Powinnam poprzesadzaæ kwiatki, ale nie mam ziemi. Samochod w gara¿u, nie chce mi siê otwieraæ, wpyrowadzaæ, zamykaæ, chyba kwiatki poczekaj±... To która nadzoruje nastêpn± czêsæ? Bo koniec ju¿ blisko. Wrózê przeprowadzkê wieczorem
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-03-19 o 10:30 |
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
uf wysprzata³am ca³y dom, padam
zaraz co¶ porobiê do szko³y,a potem idê na urodziny do babci![]() mam nadziejê, ¿e pogoda siê polepszy bo w czwartek jadê na wycieczkê klasow±
|
|
#4965 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam w zimowy bia³y dzieñ
![]() misislipy dzielna jeste¶!Cytat:
|
|
|
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nam powiedzieli, ¿e maturzy¶ci nie maj± czasu na ¯ADNE wycieczki i nawet do kina nas nie bior± jak id±...
|
||
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
a taka objazdówka na 3 dni
Kraków (zwiedzanie, bitwa na chóry, jakie¶ konkurencje)-Zakopane (wieczorem jaka¶ knajpka, nocleg)-£añcut (zamek)-Przemy¶l (zwiedzanie miasta)-Solina(wie¶ party, i 3 dzieñ wolny, tzn robimy co chcemy)
|
|
#4968 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale fajnie Sylwia
U nas jak s± teraz jakie¶ imprezy szkolne, to oczywi¶cie maturzy¶ci zostaj± i siê ucz±. Teraz bêdê mia³a rekolekcjê i musimy i¶æ do szko³y na fakultety.
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
nie u nas jest tak, ¿ maturzy¶ci mog± jechac na wycieczkê, ale maja czas do koñca marca
a imprezy szkolne, mo¿emy braæ udzia³, ale ¿adnych nagród nie dostajemy, tylko 1 i 2kl![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- a najlepsze w tej wycieczce jest to, ¿e jak bêdziemy mieæ te konkurencje w Krk to grupa która wygra dostaje z góry 5 z kartkówki z historii, któr± mamy zapowiedzian± po wycieczce wiêc jest o co siê staraæ
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja szko³a ogólnie zaliczana jest do tych dziwnych. Jeszcze odk±d zmieni³a siê dyrektorka, to ju¿ budynek zmieni³ siê w wiêzienie
![]() Kraków, Zakopane, £añcut, Przemy¶l, Solina - by³am wszêdzie Ach, jak Ci zazdroszczê tej wycieczki
|
|
|
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
te¿ tam by³am
ale bêdzie fajnie, ca³a nasza klasa bêdzie w jednym domku, 2 klasa w drugim i nauczyciele maj± swój
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Dziêkujê Ci bardzo kochana za wsparcie podczas oczekiwania...
Egzamin mia³am 03.03, wiêc dwa tygodnie. Jestem pe³na podziwu normalnie... ![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;25814207]Karolina mog³a¶ zdardziæ, ¿e nie zda³am na ³uku siê wy³o¿y³am... nie wiem jakim cudem to siê zda³o ale zaczê³am za szybko prostiowaæ samochód i wjecha³am na tyczkê... tyczka zgnieciona ko³ami... ech... no trudno [/QUOTE]Oj, szkoda... Ale nie bój nic- z takim podej¶ciem zdasz na pewno nastêpnym razem, bo nastawienie, to po³owa sukcesu! ![]() Mi³ego i cieplutkiego dzionka Wam ¿yczê dziewczynki!
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia, kiedy pierwsza jazda? Czy ju¿ jeste¶ po?
|
|
|
|
#4974 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 82
|
Cytat:
Oj, gdyby tak mo¿na siê choæ na dzieñ cofn±æ do szkolnych czasów... Eroll- w³a¶nie pierwsza mia³a byæ dzi¶, ale chyba nic z tego... Ma³¿ w pracy jest, a mieli¶my jechaæ ogl±daæ autko które wypatrzy³am dla siebie. Ma³¿ co prawda chcia³ tylko jechaæ ogl±daæ i odbyæ jazdê próbn±, ale ja tam mia³am zamiar przyjechaæ nim do domu! Hi.
Kobieta najsilniejsza jest, gdy jest kochana. Najs³absza za¶- gdy kocha... 03.03.2011- mam prawko! Edytowane przez _Kasik_ Czas edycji: 2011-03-19 o 12:09 |
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole te¿ by³o tak ¿e maturzy¶ci nigdzie nie wychodz±, jednak my sami sobie zorganizowali¶my wycieczkê- 3 dniow± do Trójmiasta
![]() Kasik nie ma to jak babskie kombinowanie ![]() mój gracik mo¿e ju¿ na poniedzia³ek bêdzie gotowy ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
No ale miejmy nadziejê,¿e kto¶ chêtny siê zg³osi
|
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
ale poczekajcie na przeprowadzkê, a¿ wrócê z urodzin
![]() ale dobry pomys³ princeseczka
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia o której mniej-wiêcej wrócisz?
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Eroll chcia³a na pocz±tku w±tku za³o¿yæ nastêpn± czê¶æ
![]() Misislipy przykro mi, ale widzê ¿e masz super podej¶cie, i to sie chwali ![]() Ja to po mie¶cie szybko nie ¶migam, zazwyczaj jak jadê to dzieci id± do szko³y (ok. 8) i wolê zwolniæ, gdy je widzê na chodniku...No i ogólnie napatrzy³am siê na skutki wypadków wiêc wolê byæ ostro¿na, nie tylko o 8 rano ![]() Nie ukrywam ¿e jak mknê tras± A2 W-wa - Siedlce to ciut szybciej, ale tam s± barierki z ka¿dej strony i jest bezpiecznie... ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
Tak sobie my¶lê, ¿e nie powinny¶my ujawniaæ has³a na w±tku, bezpieczniej by by³o w prywatnych wiadomo¶ciach. Sto lat dla babci
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-03-19 o 13:41 |
|
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
cieszê siê,¿e pomys³ siê podoba
![]() catttt oczywi¶cie,¿e w prywatnych |
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jednak wyci±gnê³am samochód, obwioz³am mamê po cmentarzach. Wieje okrutnie. Dobra, robiê kawê i szmatka w ³apki - bo poki co mam grunty orne w kuchni na pod³odze
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

) kiedy trzeci termin?
za podej¶cie
nie wiem jakim cudem to siê zda³o ale zaczê³am za szybko prostiowaæ samochód i wjecha³am na tyczkê... tyczka zgnieciona ko³ami... ech... no trudno 

za wsparcie