|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maziaje Karoli na naturalnych paznokciach- amatorsko :D
Cytat:
Tak teraz też patrzę, że na dwóch by było delikatniej. Ale nie ma co płakac bo niedługo zmywam Juz się przyzwyczaiłam do 5 kokardek ![]() Zakupy pokazałam na pazurkowym Właśnie wkleiłam. Tylko zapomniałam o brokacie i kulkach ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też sa ładne
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Ala- ale ja zawsze mam tak, że wszelkie elementy i rzeczy do poprawki widzę dopiero po zmalowaniu czegokolwiek na paznokciach :/
Żeby mi sie to chociaz w trakcie maziania rzucało w oczy to jeszcze bym może i poprawiała Ale już po fakcie mi się nie chce
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
pikne som
Tez kiedyś spróbuję, tyle że nie umiem robić uśmiechniętych frenchy i się tylko złoszczę ![]() Wolę skosy szybko sie je robi i nie uciapkam sobie skórek jak przy zwykłym
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
No z kokardkami cacy
ale to już innym razem...
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Do grzybków mialam dokladnie takie same odczucia jak dziewczyny - frencz super, a reszta trochę chaotycznie wyszła, tak średnio
![]() Ale już drugie - pięknie ! Takie pin-upowe wyszły . Kokardeczki bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee tam. Dajesz, dajesz ![]() W tutorialu nie było usmichu tylko proste krechy więc jak się bardzo zezłościsz to możesz maznąć takie od linijki ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie. Może kiedyś (o ile kiedyś jeszcze tak pomaluję paznokcie) kokardki będą tylko na 2 ![]() Cytat:
Masakra ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
urocze
![]() czym robiłaś kropeczki że takie równiutkie? następnym razem w wersji 2 kokardek poprosze
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze robiłam sondą ale gdzieś mi się zapodziała i teraz dziergam... taką nie do końca zatemperowaną kredką Dopszsz Następnym razem kokardki będą tylko na kciuku i na serdecznym
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
16. Brokatowy french na tapecie
![]() Trochę mi tam za mało czegoś. Pasowałoby czymś skontrastować ale dziś już mi się nie chce ![]() Posiedzę nad tym jutro
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-06-04 o 10:28 |
|
|
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
O te już są dużo lepsze!
Bo pazurki w muchomorki nie przypadly mi do gustu niestety... Ale french już ładniutki, tylko ja chyba też dałabym mniej tych kokardek ![]() A te wcześniejsze, czyli czterokolorowe, wiosenne strasznie mi się spodobały
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, wiem. Następnym razem tylko 2 kokardki ![]() ![]() Za wiosenne też dziękuję
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny french
![]() Powiedz co to za lakier ten brokatowy
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rób. Chętnie obejrzę To brokat. Zwykły, najzwyklejszy- kupiony na bazarku za ok. 3 zł ![]() Niestety nie spotkałam jeszcze lakieru brokatowego, który dawałby taki efekt więc muszę się męczyć z sypkimi brokatami
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
A mi z kolei bardziej przypadły do gustu muchomorki niż te... tu chyba za grubo nałożyłas brokat... tamte bardziej estetyczne choc kokardek mogloby byc mniej
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sliczny odcien tego brokatu
to srebrny holograficzny czy jakis jasniejszy taki? bo wyglada wlasnie na jasniejszy ![]() co do pazurkow to mam wrazenie ze sa tam jakies brokatowe nierównosci po bokach czy moze mi sie wydaje... ale ogolnie to bardzo lubie takie brokatowe frenche tylko duzo z nimi ciapania i mi sie nigdy nie chce ale sie musza slicznie blyszczec
|
|
|
|
|
#292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już poprawiłam wszystko ![]() Cytat:
![]() Jak wyżej Zdjęcie robiłam od razu po nałożeniu brokatu, przed wszelkimi poprawkami. Ale tak się pięknie błyszczał że chciałam szybko uwiecznić Prawda. Roboty z tym jest ale miałam chwilę czasu. I nie szczypałam się z tym wyjątkowo. Nie chciało mi się aż tak dopieszczać ![]() A błyszczy się cudnie
|
||
|
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa w ogóle nie wyglada na zwykly srebrny brokat
![]() no to wrzucaj pazurki po poprawkach na co czekasz
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pracy jestem Nie mam aparatu :p
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny pomysł ale wygląda jakby było za dużo brokatu, czekam na zdjęcie z topem bo myślę że lepiej będzie wtedy wyglądać
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Brokatowy frenczyk wygląda super (też pomyslałam że za grubo ale doczytalam, że przed nałożeniem topa i wyrównaniem - więc końcowo musi wyglądać pięknie).
Przec Ciebie nabrałam ochotę na jakiś frenczyk, chociaż to typ zdobienia który lubię najmniej !Mam tylko jedno malutkie "ale" co do kształtu (to dziewczyny z wizażu mnie nauczyły takiego pilnowania się z kształtem ) - na wskazującym palcu paznokieć nie jest kwadratowy tylko "ścięty po bokach" (nie wiem jak to wytłumaczyć) - nie wiem czy nie zauważyłaś, czy się porpostu złamał i musialaś spiłować I czekam na te brokatowe z 'dodatkiem' jeśli zrobisz, albo nowe !
|
|
|
|
|
#298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zrób coś. Namawiam Bo chętnie zobaczę ![]() Ja uwielbiam frenche i z ogromną chęcią oglądam u kogoś ![]() Wiem, wiem. I tak jestem w szoku, że dopiero teraz ktoś zwrócił uwagę ![]() Ale niestety nadłamał mi się kawałek wskazującego. A żeby było symetrycznie to podpiłowałam i drugą stronę :/ czekam teraz aż paznokcie trochę odrosną i będę kwadratowić jak należy ![]() Zaraz wrzucam nowe
|
||
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
No dopszsz... Miało być kontrastowanie frencha ale nie ffyszło
Wkurzyłam się i zmalowałam nowe ![]() 17. Nieśmiertelna zebra Lakier bazowy to Lemax Colour. Ale niestety numerów już nie posiadają Później wstawię zdjęcia lakieru w buteleczce ![]() Pierwszy raz w ogóle natknęłam się na lakiery tej firmy. Kolor jest piękny i w zależności od oświetlenia wpada bardziej w róż, koral lub pastelowy pomarańcz Niestety na zdjęciach nie da się tego nawet w najmniejszym stopniu pokazać :/ I kuleczki nałożone krzywo ale pierwszy raz bawiłam się czymś takim ![]() I zastanawiałam się czy zrobić taki wzorek na wszystkich ale stwierdziłam, że będzie za bogato i zostawiłam na dwóch
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2011-06-04 o 10:28 |
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co, nie wiem czy tego frencza zrobię bo teraz naszła mnie ochota na zeberkę
![]() Zeberka wyszła Ci po mistrzowsku! Nie mogę się napatrzec! Bulion moim zdaniem nie do końca chyba tu pasuje ale i tak mi się podoba Kolor lakieru świetny Piękne ![]() A z łamaniem się po bokach - niestety znam to bardzo dobrze i też muszę w ten sposob spilowywac albo scinać calkiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.