|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
i przez to dopiero wstałam bo wrociłam w srodku nocy
![]() i nie bede miała czasu zobaczyć się dzisiaj z TŻtem... i dobrze bo nei zasłużył ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- emilko a mogłabys mi ksiązkę pożyczyć i dzisiaj zabrać ze soba ?Zaginiony Symbol Dana Browna
|
|
|
|
#603 |
|
Matka Smoka
|
Hula - co z cat? i zrobisz mi przelew za podkład, bo chyba o nim zapomnimy w końcu?
![]() Byłam wczoraj w Lab Szkło i zakupiłam sobie zlewke i taki śliczniutki malutki lejek Wychodzi po parę złotych taniej niż z sklepach naturalnych. Jeszcze wyczaiłam taką szczotkę do mycia probówek, która może się nada do mycia buteleczek po mazidłach. I dostałam gratis to:http://www.zrobsobiekrem.pl/?243,pipetka-3-ml jojla - jak to się fachowo nazywa? bo jak zapytałam o pipety to pan mi pokazał takie dziwadła szklane, więc zaczęłam jąkając się tłumaczyć o co mi chodzi i pokazał to, ale nazwał inaczej. No ale na tym etapie stwierdził już chyba z całą pewnością, że chemikiem nie jestem i powiedział, że sprzedają to po 100 sztuk, więc da mi gratis Zapomniałam kupić bagietkę szklanąGeneralnie bardzo stresująca wizyta dla mnie - człowiek się dziki robi jak kupuje tylko necie i wszystko sobie może pooglądać najpierw dokłądnie i poczytać do czego toto
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cat mnie juz tak wk$%^$%&Y%$wia ze szok juz nie bede czekać na żadne jej obietnice ze mi dostarczytylko powiem jej ze przyjade po moje rzeczy bo mam dosyc tego;/
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Boję się, że te rzeczy już będą przeterminowane ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Co za masakra tutaj dziś ![]() Akurat jak ja mam dużo czasu i dużo do powiedzenia no!
|
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, zajrzyj na sigmę. Są nowe zamówienia.
I są moje piękne buciki, ale boję się, że znów będę za wysokie
|
#607 |
|
Matka Smoka
|
Shir, które? te wiązane? wysokie
Te mi się podobają, już kiedyś były. Jak zobaczysz szare robione to wpisz mnie proszę na 41:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300538407 Iduś ma znów napad na buty, wszystko mi zgarnie na pewno:/ |
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nad kopytkami zastanawiam, ale przedwczoraj kupiłam sobie kowbojki i nie będę przesadzać z zakupami
Zwłaszcza że takich butów jakie kupiłam szukałam od 4 miesięcy ![]() Aleeeee mi się nic już nie chce dziś, dokończyłam sprzątanie z wczoraj, pokłóciłam się z terrorystą, i nawet mi się nie chce obiadu robić... Więc pójdę na łatwiznę i będą żeberka z pomysły winiar A wieczorem odbieram zsk od szyrka
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-03-19 o 14:07 |
|
|
|
#609 |
|
Nie depcze krokusów
|
Znowu pokłóciłaś z terrorystą? A będziesz dziś u Kasi?
|
|
#610 |
|
Matka Smoka
|
blair - szyrek też na pewno ma kwas i wielkie serce, więc możesz od niej wziąć, bo mnie to pewnie ujrzysz dopiero jak koks przyjdzie
![]() Oglądacie X-Factor? Bo ja nie miałam okazji i trochę mnie zdziwiło, że z tych osób które są pokazywane w TV i mają 3xTAK to dopiero potem wybierają 30 osób tylko (poza kamerą chyba). I tym sposobem ta osóbka nie przeszła dalej. Dziewczyna pracuje jako kelnerka w Fortach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=p9vPy...layer_embedded edit: po raz kolejny zamiast kokos napisałam koks to jest takie piękne, że aż zostawię
|
|
|
|
#611 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - to gorolka z Jabłonki!
Cytat:
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej się fochnęłam, i teraz chodzi koło mnie jak koło zgniłego jaja i skacze
![]() Inne plany mam Cytat:
Zapytam jej czy ma Jak to nie przeszła dalej? Niemożliwe, naprawdę fantastycznie śpiewa! Najlepiej zaśpiewała ze wszystkich wtedy.Mi się jeszcze podobają Ci z Must be the music (chociaz programu nie ogladalam):
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-03-19 o 14:23 |
|
|
|
|
#613 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- A taka malutka, kruchutka, delikatna i sliczna |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
ja się na mojego również sfochowałam
menda jedna wczoraj w nocy jak wracałam z imprezy to przez msy pokazał mi dokłądnie gdzie jest moje miejsce w szeregu...wrrr..... a dzisiaj za to ma ochote mnie odwiedzić, no ale czasu nie mam przecież
|
|
|
|
#615 |
|
Matka Smoka
|
Hula, a gdzie jest Twoje miejsce niby?
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie do konca wiem bo On zawsze zrobi wszystko żeby wszyscy naokoło byli zadowoleni a dopiero później łaskawie troszczy się o nas i zawsze wychodzimy na tym do du*y;]
wczoraj nie chciałam wracać z imprezy sama, bo wiedziałam że u mnie na mieszkaniu nikogo nie bedzie i nie lubie być wtedy sama i nawet jak wracałam to jechał nocny do niego... to mi odpisał że moze kiedyś bede tak normalnie wracac z imprez tym nocnym ale narazie to jego siostra tam urzęduje :| |
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Poszłaś na imprezę bez niego, a potem chciałaś, żeby zaprosił Cię do siebie, ale on się nie zgodził, bo jego siostra siedziała w mieszkaniu?
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed pojsciem na impreze prosiłam go zeby mnie odebrał bo nie chciałam sama wracać z Czyżyn bo tam nigdy nie byłam sama miał isc do znajomych którzy mieszkają obok bo moja impreza to była babska impreza wiec każda z nas zostawiłą faceta w domu i mielismy wrócić razemno ale zmienił sobie plany a mi powiedzial tylko ze jak już rano wstane to żebym dała znak czy żyje :| Neciak.... co to za zmiane wprowadziłaś na fb? jak nie chcesz gadac to ok spoko nie ma sprawy ale mam nadzieje ze wiesz ze zawsze mozesz nam napisac, tu lub w klubie. |
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Hula
narazie nie powiem wprost bo nie chcę zapeszać, ale próbuję wrócić do przeszłości, jeśli wiesz o co mi chodzi.
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w razie czego to pamietaj ze jestesmy ![]() czasami warto sobie ponarzekać, a juz zwłaszcza na płeć męska tak jak ja dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- SKĄD JEDZIECIE DO KASIENCJI? bo bym chętnie z kimś razem pojechała
|
|
|
|
|
#621 |
|
Nie depcze krokusów
|
Z domu :P
Neciak - spójrz na mój podpis i uśmiechnij się
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#623 |
|
Matka Smoka
|
Hula - jak mieszkanie dzielone z siostrą, to raczej pozytywne jest, że się w nim nie rządzi (mówię jako siostra
. Że nie zainteresował się czy jesteś bezpieczna - przykre trochę, ale z drugiej strony faceci to chyba mniej się obawiają nocnych powrotów, ta ograniczona wyobraźnia![]() Po raz pierwszy w życiu nie mogę nic znaleźć wartościowego na wizażu. I nie szukam niczego dziwnego, tylko opinii i dyskusji o mikrodermabrazji. Albo coś jest nie tak z wyszukiwarką - w ogóle mi nie wyrzuca wyników z tym słowem, ale jak się ,,ręcznie przeszuka" to są wątki, tylko stare i nic nie warte. Zdzierałam się wczoraj po raz pierwszy i nie widzę efektów. Poza tym zastanawiam się kiedy wrócić do kwasów po tym. Kosmetyczka powiedziała, że za miesiąc, ale która biochemiczka słucha kosmetyczki
|
|
|
|
#624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo ladnie spiewala Mysle jednak, ze nie wzieli jej dalej poniewaz jest za malo 'medialna'-taka wlasnie malutka, spokojna
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak mnie wkurzał od paru dni i wczoraj stwierdziłam że czas aby miarka się przebrała:P więc dzisiaj zamiast spędzić wolny dzien z nim to spędzę z wizażankami ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Zastanawiam się nad torebkę z linka od kasiencji:http://allegro.pl/hit-duza-torebka-w...513028084.html Najbardziej mi pasuje szara,a le jest droższa, a wolę nie wtapiać za dużo kasy w noname torebki. Boję się, że bezowa będzie zbyt kawowa, a ecru zbyt biała albo żółta Rady? Chyba nie będzie się tak bazarowato świecić?Napisali, że matowa jest.
|
|
|
|
|
#627 |
|
Nie depcze krokusów
|
Emilka - o której się umawiamy?
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Cytat:
akurat nie mam na co narzekać, a cierpliwie czekać.
|
|
|
#629 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze 17.40 na rondzie mogilskim na przystanku 50? Bo o 17.45 mamy tramwaj
|
|
|
|
#630 | ||
|
Pani Buka
|
sami
![]() wiem że pogoda paskudna, ale ja dziś się poświęciłam i łaziłam po centrum bo znajomi przyjechali ![]() Cytat:
jak chcecie to przynieście oczywiście, najtańsze z Lidla może być ![]() Hula nie byłaś w pracy dziś? bo z GK to najlepiej iść na tramwaj na Św. Wawrzyńca Cytat:
![]() mam już jedną osobę do podziału przesyłki, chętnie przygarnę więcej!
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Niemożliwe, naprawdę fantastycznie śpiewa!
Najlepiej zaśpiewała ze wszystkich wtedy.