|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i niestety jest ona tak wyprofilowana, że tylko ją warto kupić.. kiedyś próbowałam żelową kredkę zatemperować zwykłą temperówką od kredek mojego dziecka i niestety to była porażka Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-19 o 11:11 |
|
|
|
|
#1953 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny, znow mam pytanie
![]() dlaczego przy podglądzie zamówienia moje 2 produkty nie mają wogóle tych swiateł ?
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio przekonałam się, że jeśli nie wyślę sms'a do wszystkich klientek, to większość z nich nie pamięta o terminie:/ Człowiek uczy się na błędach
|
|
|
|
#1955 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Ja właśnie ją znalazłam i "szłam" napisać że jednak jest![]() Czyli kolejne dwie rzeczy do listy
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie zauważyłam na str 68 zestaw pędzli hmmmm
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-19 o 11:19 |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie jak będą braki to też źle Kredka żelowa naprawdę godna polecenia |
|
|
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
ale bierz ją w ciemno- naprawdę warto.. tak fajnie temepruje że dużo żelu zostawia ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- z zestawem pędzli to może warto poczekać... jak sprzedaż kolorówkę złotą to dostaniesz ładniejszy zestaw gratis przecież |
||
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt !! dzięki kochana za przypomnienie
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
muszę wypróbować krem do rąk ze str.69.. miałyście go? jedna ze znajomych mojej znajomej, która pracuje w kwiaciarni , twierdzi że to najlepszy krem do rąk jaki kiedykolwiek kupiła , że nawet lepszy niż najlepsze kremy innych firm
no chyba powinnam go kupić aby mieć rzeczywiscie jakieś porównanie, jak do tej pory to najbardziej sobie cenię krem do rąk z MM... która z Was miała ten krem i coś o nim powie??
|
|
|
|
#1961 | |
|
|
Cytat:
![]() Już się nie mogę doczekać Święta Paczki,a to dopiero 5 kwietnia
|
|
|
|
|
#1962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sama sobie go też w tym kat zamówiłam ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
|
#1963 | |
|
|
Cytat:
) bo kończę mój inny najlepszy jaki znam Garnier,ale na ten może kiedyś... ale podobno faktycznie bardzo dobry
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista z 5:
podkład mineralny plus próbki (wezmę 2 pakiety); woda ProControl z netto; oczyszczający tonik z białą herbatą z netto 2 sztuki (zakochałam się w nim );oczywiście szminka Frosty Nectar woda toaletowa Ref reshing (zielona); balsam do ust z witaminą E 2 sztuki - mam nadzieję, że go nie zabraknie; szybkodziałający żel myjący przeciw wypryskom; mini wersja podkładu rozświetlającego; a dla Mamy błyszczyk Anew z demo (Natural Glisten) oraz torebka Julia Torebka dosłownie przed chwilą wpadła jej do głowy![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Zgadza się, idealnymi
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Miałam go. Jak dobrze pamiętam, to Ty lubisz bardzo słodkie zapachy więc on się Tobie podoba. Z trwałością, to tak średnio ale wydaje mi się, że jest bardziej trwały niż np. Outspoken mimo, że zapachy kompletnie różne. Ale do niego porównuje trwałość, bo wiem, że go sobie też zamawiasz. SF jest mega słodki ale nie duszący
![]() Cytat:
Żeby nie zapomnieć muszę sobie te kody do mojej listy dopisać |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
Co do tej kredki żelowej,to dopiero teraz zauważyłam,że wykrzyknik jest przy kolorowych a czarna i srebrna na spokojnie
|
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
dziekuje Ci kochana za opinie
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
ja z netto zamówiłam sobie 3 płyny do kąpieli i mi przyszły
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz wziąć nieograniczoną liczbę sztuk ![]() Kiedyś Cię już o to pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi
|
|
|
|
|
#1972 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1973 |
|
|
tak,ten,dla mnie najlepszy na świecie
potwierdzam,można dowolną ilość z netto,pewnie Ci się pomyliło z demo a ja siedzę i skleślam z piątki co muszę odrzucić,ech strasznie żal ![]() ale ponieważ z szóstki raczej będę zamawiać tylko dla siebie,więc porównuję co mogę przełożyć |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sarunieczka;2582265 0]tak,ten,dla mnie najlepszy na świecie
[QUOTE] no musze przyznać racje
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jak na razie zamówień u mnie jak na lekarstwo z 7, ale z moimi to i tak dobrnę do 250 zł. Liczę też na to, że jak zapowiada się słabo w ostatniej chwili się okazuje, że biję kolejny rekord w wysokości zamówienia więc okaze się![]() To ja z tym netto ciągle żyłam w nieświadomości, że każdy produkt tylko po jednej sztuce A klientce (o ile myślę o tej samej co Ty, która mieszka w innej miejscowości) przekazałam teraz k7 ale nic się nie odezwała. Umówiłam się z nią tak, że zawsze sama jej dostarczę albo osobiście albo przez kogoś Jak będę już składać zamówienie, to zapytam, czy teraz coś będzie zamawiać.
|
|
|
|
|
#1976 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oferty są nielimitowane. Moja lista na K5: Serum na zniszczone końcówki Kotek maskotka Krem i scrub do stóp czeklada i granat Jogurtowy nawilżający balsam do ciała Olejek przyspieszający i wzmacniający opaleniznę Podwójne cienie do powiek z minerałami Jedwabista kredka do oczu Żelowa kredka do oczu Temperówka Większość spowodowały wasze opinie
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście teraz w ręku z k5 więc powiem Wam, że w Netto 5 są jogurtowe balsamy do ciała za 5,90 Truskawka i Guawa oraz Mango i Passiflora i chyba warto po nie sięgnąć. Moje klientki bardzo je chwalą
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio przekonałam się, że jeśli nie wyślę sms'a do wszystkich klientek, to większość z nich nie pamięta o terminie:/ Człowiek uczy się na błędach
Mi ostatnio maja klientka przyniosła zamówienie dwa dni po zamknięciu katalogu na 300 zł i jeszcze jedno na 350 z innej firmy, też po zamknięciu katalogu... Porażka;( Dla mnie 5 była bardzo dobra, 6 cieńko.. Za to juz mam zamówienia na 7
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
tak, przynajmniej wszystkie moje zbiory świetnie się strugają... ona struga nie jak zwykłe temperówka że w szpikulec łącznie z drewnem, a samo drewienko struga tak walcowato że nie ścina wnętrza kredki
zaraz chyba fotki zrobię |
|
|
|
#1980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

tylko nie cierpię strugania ale Dokia pisała że temperówką ok więc zaraz zerknę w katalog jakie kolory i w jakiej cenie te kredki i temperówka 
Obliczyłam właśnie i klientki z 05 zamówiły na 237,99 zł,bez moich kosmetyków,a jeszcze jedna wzięła katalog do domu to może coś dorzuci