|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011
Cytat:
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011
AgaMili...
![]() wpadam rano od razu jak wstanę z łóżeczka ![]() U nas normalnie śniegu 30 cm, jak w środku zimy... porażka. wszystko zasypane
|
|
|
|
#2373 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze.Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymam mocno za Was dziewczyny kciuki i już się nie mogę doczekać dobrych wiadomościJa testuję jutro, na razie @ nie ma i mam nadzieję że nie przyjdzie
|
||||||
|
|
|
#2374 |
|
BAN stały
|
negatywny
thefall czekam z niecierpliwością na Twój wynik |
|
|
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
ale może jeszcze za wcześnie?Dopóki małpa nie przylezie-jest nadzieja
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
Kochana jeszcze nic straconego... powtórz test w poniedziałek. Kup ACON test ultraczuły, który wykrywa w moczu 10mlu czegoś tam
![]() JA NADAL RZMAM KCIUKORASY ZA CIEBIE I INNE DZIEWCZYNKI. Ja właśnie sprzątam i na 13.30 jade do szkoły ale na szczęście dziś mam tylko jedne zajęcia do 15.45 a jutro tylko zajęcia Buziaczki słoneczko nie martw się i powtórz test bo może za szybko zrobiłaś ![]() DZIEWCZYNY JABY JAKIEJŚ się nudziło, albo ma zły humor to polecam http://www.youtube.com/watch?v=jAsunniwu5w co ja się naśmiałam i napłakałam na tym filmie tytuł "chłopaki na ibizie" trwa z 1,2h jest troche głupkowaty ale jaja jak berety. POLECAM. Aha bo na youtubie ja Wam przesłałam tylko part 1/10 ale jak się skończy towyskoczy żeby oglądać kolejny part i tak cały film. :P warto obejżeć z mężami
27cs, ostatnia @ 26.01.2012 "Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal http://enpr.pl/1508/47129 Edytowane przez kwiatek23 Czas edycji: 2011-03-19 o 10:15 |
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
ehhhh u mnie znowu problem
mam zapalenie zęba i to potworne! oczywiście dostałam antybiotyk więc i ten cykl pójdzie do kosza ;(
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też negatywny Aga.
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Kochana tak mi przykro
ale @ jeszcze brak także nadzieja nadal jest Może zrobiłaś sikacza za wcześnie ? Poczekaj do @ jak nie przyjdzie testuj
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
senira666 wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia! Samych radości, uśmiechu i szczęścia!!!
AgaMili i TheFall podpinam się pod dziewczyny, póki @ nie przylazła to jest nadzieja:kxiuki: ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Dziewczyny może Wy mi pomożecie wczoraj poleciało mi odrobinkę jakby płodnego śluzu. Jednorazowo, już jest normalnie. WyGooglowalam sobie i na "zapytaj ginekologa" gin jednej dziewczynie napisał, że to normalne i absolutnie nie ma czym się martwić. Że to pseudopłodny śluz i nic nie grozi.Na kafeterii ktoś napisał dziewczynie, że jak taki śluz się pojawił to ciąża zagrożona i w zasadzie już można żegnać się z fasolką. Jestem przerażona. Co prawda o kafeterii nie mam pochlebnego zdania bo tam raczej ludzie "jaja" sobie robią ale i tak mnie to ruszyło. Nic mnie nie boli, czuję się tak jak się czułam. Wie coś któraś z Was na ten temat? aaa dodam, że wczoraj akurat przytulalałm się z Tż, może to ma wpływ
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Goldinka jak Cię nic nie boli to nie masz się o co martwić.
Niektórzy uważają, że ból krzyża to ewidentny sygnał, że nadchodzi coś złego, a część kobiet ma je od początku ciąży i wszystko pięknie wychodzi. |
|
|
|
#2383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
TheFall kochana przykro mi
|
|
|
|
|
#2384 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo dziękuję za odpowiedzi, od razu spadł mi kamień z serca. W czwartek na usg mam nadzieję, że zobaczę serduszko a wtedy będę już spokojniejsza mam na dzieję
![]() eeeeh co ja bym bez Was zrobiła. |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika nie czytaj nic na necie
|
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam pytanko. Martwie się bo odkąd zaczęliśmy się z mężem starać o dzidziusia moja @ znacząco się skróciła. Zawsze miesiączkę miałam 5-6 dniową, a w lutym 2 dni (ani kropelki trzeciego dnia), teraz w marcu 3 dni. Nigdy, przenigdy nie była tak krótka. Czy to może być ze stresu?? Nie wiedziałąm że aż tak się przejmuje
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
gdaulicie sobie tutaj nieźle. I widzę że już dwie kreski się pokazały niektórym ![]() ja zaglądałam czasami, podczytywałam, ale nie pisałam bo w sumie jeszcze się nie staraliśmy... ale w zeszłym tygodniu byłam u gina i powiedział że brać się do roboty ![]() no i od razu zaczęliśmy. Na szczęście mamy zupełny luz, nic nie mierzę nie liczę i nie nastawiam się w żadną stronę. Nawet wolałabym żeby nie było to już teraz bo chodzę na fitnes i chcę zgubić conieco więc oficjalnie dołączam do Was. Możecie wpisać mnie na listę??? inutil - asia 25 lat
Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-03-19 o 14:13 |
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moje krwawienia trwały zawsze 5-6 dni, a teraz co jest:??
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję i gratuluje
na razie mamy zupełny luz i przytulamy się spontanicznie ale często ostatnio udało się praktycznie w pierwszym cyklu (udało się ale się nie staraliśmy po prostu poszliśmy na całość). Nie wiem czy teraz przez ciągłe różne myśli nie będzie trudniej, ale nie myślę zupełnie o tym. Jak będzie to dobrze, jak nie to trudno... Chociaż przyznam się po cichu że podczytywałam wątek listopadowo -grudniowych mam a może to po prostu stres??? |
|
|
|
#2392 |
|
BAN stały
|
Dostałam w pracy @. Zadne slowa nie opisza tego ja mi zle. Widać jest mi pisane tylko 1 dziecko. Przez ostatni 2 miesiace robilismy to co drugi dzien wiec widac cos ze mną nie tak skoro nie doszło do zapłodnienia.
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie na razie tylko podbrzusze boli, nic dobrego z tego nie wyniknie. Jutro będzie 30 dc i jak według tego liczyć owulację to wypada 7 marca, z Tż przytulanie było, niczego już nie jestem w stanie zrozumieć. A z Tż dzisiaj rozmowa była, ze zamiast komandosów to mi jakichś harcerzy wysyła
|
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może jak odpuścicie trochę to się uda? bo dużo w głowie siedzi. A dwa miesiące to nie jest dużo czasu wierzę że się uda, jak nie w następnym to w kolejnym cyklu Cytat:
|
||
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
Kochana napewno wszystko jest ok. Skoro z jednym dzieckiem sie udało to z drugim napewno też się uda, tylko potrzeba czasu. Głowa do góry!!!
|
|
|
|
#2397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
TheFall Przyłączam się do dziewczyn. Dopóki @ brak to zawsze jest szansa. Ja mam dostać @ 25 marca, ale od dwóch dni mam dziwne plamienia, więc już coś czuję, że nici z naszych marcowych starań. Ale z drugiej strony zaczynam sobie to tłumaczyć, że w końcu przed nami cały kwiecień przytulania.
|
|
|
|
|
#2398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aga nie załamuj się bo tak jaki piszą dziewczyny 2 nieudane cykle nie znaczą że coś z Tobą czy Tż nie tak. Wiesz jaka jest naczelna zasada - nie dać się zwariować, bo psychika może nam zrobić figla. Postaraj się kochana podejść do tego bardziej spokojnie
Następnym razem sie uda Cytat:
Trzymam nadal kciuki
|
|
|
|
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
AgaMili
TheFall też trzymam w dalszym ciągu ![]() Witam nowe staraczki ![]() U mnie masakra, już nie pamiętam kiedy tak chorowałam. Gardło., kaszel i 39 stopni gorączki. Chyba zejdę z tego świata |
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
senira, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Ciebie i męża
DamiankaKamilka, ziebulka, henieczka witajcie Cytat:
![]() Hej, inutil, fajnie że zaczynacie już starania. To chyba wcześniej niż zamierzaliście? Kojarzę coś, że od maja mieliście się starać. Mam nadzieję, że więcej dziewczyn z aniołkowych mam niedługo do nas dołączy. Chciałam też z Wami tam trochę pisać, ale macie taką produkcję, że nie dałam rady ![]() Aguś, Kochana, muszę Ci trochę do słuchu przemówić Przecież jak się sama rozsądnie zastanowisz, to stwierdzisz, że Wasze starania jeszcze wcale tak długo nie trwają, prawda? Martwisz się, że przytulaliście się co 2 dni i się nie udało, ale przecież może być do tego mnóstwo przyczyn i nigdy nie dowiesz się jakich, tzn. dlaczego akurat w tym cyklu się nie udało. A może np. plemniczki popłynęły do drugiego jajowodu To żart oczywiście za następny cykl
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

, jutro rano wpadam od razu z wynikiem
.

Wczoraj dostałam @ 

nie martw się i powtórz test bo może za szybko zrobiłaś 

ale @ jeszcze brak także nadzieja nadal jest