|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Biorę właśnie tę różową od 2 miesięcy i coś marne efekty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1292 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ja to polecam tylko to, co na mnie działa, bo na mnie większość rzeczy kosmetycznych i suplementowych nie działa, albo robi nic i nie zachwyca |
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam zadowolona z Oil-Femin ale to raczej na nawilżenie skóry.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1294 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji - brałam to, gdy miałam problemy z cerą, jako dodatek do leczenia bardziej zaawansowanego . I byłam zadowolonahttp://www.fabrykazdrowia.pl/info/dr..._tabl-450.html O! A to ktoś miał?: http://www.fabrykazdrowia.pl/info/ol..._szt-5485.html
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 12:04 |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śląskie dziewczyny sieu siebie nie wstydzou i fotki najcześciej sou
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-19 o 13:15 |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
I to jakie
![]()
|
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie wybrałam- niby tak samo, tylko mniej będę "ubrana"-zamiast sukienki- spódnica i bluzeczka z dzianiny, zamiast marynarki- bolerko.
Rajstopki w kratkę zostają. Uff.
|
#1299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te dżinsy Cię nie upijają w brzuch jak mówisz, że masz taki duży? ![]() ![]() Ja się zawsze przebieram w domowe ubrania, a mój TŻ nie ![]() Może się z parę rzeczy na krzyż znajdzie ![]() Że jak? I w jakim znaczeniu buraka, bo znam ok. 3 ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Sama nii wiiim.Cytat:
Nie mogę kupić żadnych fajnych bluzek, ani w sklepach, ani na allegro A i nie czarne ). Polećcie jakieś fajne bluzki A i obcisłe, nie szerokaśne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1300 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sporcia-a tu?
Ja za to chcę zwykłe,czarne buty dobre na siłkę i spacery i nie za 3 stówy,bo mam inne wydatki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1301 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem kwiecie młodzieży!
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1304 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Słońce,nie słońce-zdjęcia mają być
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 13:32 |
|
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
1) pojedynczy przerzut o nieznanym punkcie wyjścia w celu lokalizacji guza pierwotnego, przy braku potwierdzenia rozpoznania lokalizacji ogniska pierwotnego innymi dostępnymi badaniami; 2) pojedynczy guzek płuca w celu różnicowania pomiędzy guzem łagodnym i złośliwym przy braku rozpoznania innymi dostępnymi metodami; 3) niedrobnokomórkowy rak płuca w celu przedoperacyjnej oceny zaawansowania, jeżeli inne badania nie dają jednoznacznej oceny stopnia zaawansowania; 4) ziarnica i chłoniaki nieziarnicze w celu wstępnej lub końcowej oceny skuteczności chemioterapii, wczesnego rozpoznania nawrotu, jeżeli tomografia komputerowa nie daje jednoznacznej oceny stopnia zaawansowania; 5) choroba wieńcowa w celu oceny zamrożonego mięśnia sercowego do precyzyjnego ustalenia wskazań/przeciwwskazań do rewaskularyzacji w przypadku braku jednoznacznych informacji z innych badań; 6) przed transplantacją serca w celu wykluczenia nieodwracalnego uszkodzenia w wyniku procesu zapalnego w przypadku braku możliwości wykluczenia tego stanu w innych badaniach; 7) padaczka w celu lokalizacji ogniska pierwotnego w przypadku braku możliwości zlokalizowania ogniska w innych badaniach; 8) mięsaki tkanek miękkich w celu oceny skuteczności chemioterapii po dwóch kursach i wczesnego wykrycia nawrotu; 9) rak piersi w celu przedoperacyjnej oceny zaawansowania w przypadku leczenia oszczędzającego przed biopsją jeżeli MR wykazuje pojedyncze ognisko; 10) rak jajnika w celu wczesnego wykrycia nawrotu, jeżeli inne badania nie dają jednoznacznej odpowiedzi, co do oceny stopnia zaawansowania i rozpoznania nawrotu; 11) rak tarczycy w celu lokalizacji ogniska nawrotu w przypadku wzrostu poziomu tyreoglobuliny, jeżeli inne badania nie pozwalają zlokalizować ogniska nawrotu; 12) podejrzenie przerzutów do kości, jeżeli inne badania nie pozwalają zlokalizować ogniska nawrotu; 13) planowanie radioterapii radykalnej o modulowanej intensywności wiązki w celu oceny rozkładu żywotnych komórek nowotworowych, hipoksji, proliferacji guza, jeżeli inne badania nie pozwalają w przypadku braku możliwości dokonania takiej oceny w innych badaniach; 14) radiochirurgiczne leczenie raka płuca o wczesnym stopniu zaawansowania w celu wykluczenia istnienia innych ognisk nowotworowych, jeżeli inne badania nie pozwalają ich zlokalizować; 15) rak jelita grubego w celu przedoperacyjnej oceny zaawansowania i wczesnego rozpoznania nawrotu; 16) rak przełyku celem oceny zaawansowania przed leczeniem i wczesnego wykrycia wznowy; 17) nowotwory głowy i szyi w celu wczesnego rozpoznania nawrotu; 18) złośliwe guzy mózgu celem wczesnego rozpoznania nawrotu dla określenia miejsca biopsji; 19) czerniak w celu kwalifikacji do operacji guza pojedynczego, jeżeli w skali Clarka grubość zmiany przekracza 1,5 mm. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Zazwyczaj w Alfatonie na allegro , lokalizacja w Zabrzu.
|
|
#1308 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() nie jestem pewna... jakiś czas temu był w jakiejś perfumerii chyba po 33 zł ale już nie ma, kupiłam na all za 53 zł z wysyłką. Cytat:
u nas w CO też przed długi czas na początku stał i nikt nie mógł z niego skorzystać. To jest chore. Cytat:
I wkurza mnie przy suplementach, że włosy się szybciej przetłuszczają
|
|
#1309 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Machnęłabym prawdziwą henną w ziółkach ale na jasno-ciemnych i tak będzie różnica. Więęęęc, postanowiłam kupić ten jasny Belle Color, powierzchownie maznąć to co wyłazi spod warkocza i zrobić kilka jaśniejszych pasemek na tych długaśnych odrostach. A potem przejść na hennę i ponownie maznąć się BC gdzieś za rok, o. Pff
|
||
|
|
|
#1310 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Mają urządzenie, a nie wiedzą kogo i kiedy diagnozować
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Sublimage la Creme Chanel jest rewelacyjny , tylko cena
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-19 o 14:17 |
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, dzięki za namiary.
|
|
|
#1314 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Poza tym pracownicy nie mogą robić tzw selekcji,że pan z takim skierowaniem to za miesiąc,a pani za tydzień niech przyjdzie Jak nie byliśmy jeszcze prywatni to i tak staraliśmy się ludzi onkologicznych przyjmować jak najszybciej.Teraz nie mamy kontraktu,więc sprawa jasna.---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Aż mi się wiesiołka zachciało Jakąś rozbiórkę zróbcie
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja juz po pracy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1316 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze
Ja pracuje co drugą sobotę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1318 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde-roota w soboty-never
![]()
|
|
#1319 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Takie se walnę buciki na siłownię klik
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

)

. I byłam zadowolona

A i obcisłe, nie szerokaśne