|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
Cytat:
Ja myślę że wyjdzie super, Dziewczyny maja ciemne naturalki i nia farbują i ładnie im bierze. Mi też ta londa nie przypasowała. |
|
|
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak to jest, czy po masce mogą włosy ściemnieć tak o pół tonu?
Bo kupiłam w aptece próbki waxu L'Biotici i po pierwszym położeniu maski do włosów zniszczonych (niby z cynamonem była) miałam wrażenie że ciutek ściemniały, ale jak umyłam po 3 dniach znowu włoski i tym razem położyłam waxa dla włosów blond, to liczyłam że to wróci do poziomu poprzedniego, ale nie... jest moim zdaniem ciut ciemniej, tylko nie wiem, czy to wynika z tego, że włosy się nawilżyły czy ta maska przyciemnia? (bo faktycznie efekt mniejszego sianka widzę, a przy moich puchaczach to jest coś )aha no i jak to jest ze stosowaniem masek, bo czytałam, że pisałyście, że niby dobrze nie po każdym myciu tylko tak do 2-3 razyw tygodniu... tylko, że moje włosy wolno się tłuszczą i ja je właśnie 2-3 razy w tygodniu myję... to mogę maskę co mycie???
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czas zmyć olej z głowy łazikowałam z nim od 10 na głowie.I jadę dzisiaj do Rossmannka, może trafię jeszcze na promocję nutrissów
|
|
#1625 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
No, tak najlepiej ![]() Cytat:
co Ty Kotka oglądasz? Cytat:
Ja też kiedyś byłam na rozmowie w sprawie pracy biurowej i się okazało, że to call center, wciskanie ludziom map ![]() Czekamy na foteczki kochana Pochwal się co pokupowałaś wczoraj ![]() Cytat:
Może spróbuj z tą 12 jednak ![]() Cytat:
Proszę, na dowód pokazuję zdjęcia - 1,5 tygodnie od farbowania ![]() Jak lubisz chłodne kolorki to ta farbka jest w sam raz ![]() Ale musisz też wziąć pod uwagę, że ja ją kładę na podkład, dlatego na odroście wychodzi jaśniej |
||||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
a powiedz mi czy ta mikroderm.działa na blizny po trądziku? Bo ostatnio słyszałam opinię że jednak lepszy byłby inny zabieg na blizny, a mikro jest mechaniczna i niekoniecznie pomoże. Ja osobiście blizn nie mam, ale też na wiosnę wybieram się na peeling tyle że nie na mikro, a inny
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Kati100
Mi tez wax przycinial i rudział bardzo szybko wiec poszed w smietnik. Ale dolce antu age nie mam tego. Na waxa duzo osob sie skatrzy ze wlasnie przyciemnia.
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc chyba jednak spróbuje ta c12 ![]() jak Adzi i Bunny są z niej zadowolone, a mają również ciemne naturalki to i ja spróbuję w końcu one robią i nie ołysiały to może mi to nie grozi
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Zmyłam olej z głowy, o rany! Tak delikatnych i mięciutkich włosków to ja dawno nie miałam
|
#1630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam 2 fotki ale niestety robione kom, akumulatorki mi padły podczas cykania fot i teraz się ładują
![]() Cytat:
iii kupiłam: serum do ciała "wyszczuplające" Eveline, krem do twarzy i płyn miceralny Biodermy, mleczko do ciała kozie mleko, masło do ciała czekoladowo-pistacjowe , lipsmackera, tusz i kilka maseczek do twarzy będę piękna na wiosnę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym spróbowała z C12 jak dziewczynki radzą Cytat:
Cytat:
![]() prostujesz
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po znalazłam na 4 zł na allegro i za 45 o_O
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2011-03-19 o 15:56 |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uwielbiam włoski po olejowaniu a jakim olejem robiłaś?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#1633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi Viking wyszedl ciemniej Cytat:
Zależy jakie to są blizny po trądziku, jeśli takie typowe, które nie są zbyt głębokie to jak najbardziej. Z tym, że korundowa lepiej tu zadziała, tak samo dobre są kwasy, Jeśli są to głębokie blizny to na pewno sie spłycą, rozjaśnią, ale całkowicie sie ich nie usunie. Tu juz są potrzebne mocniejsze zabiegi. Dermabrazja, mocne stężenia kwasów już u dermatologa. A w przypadku naprawde dużych blizn, to laser zostaje, ale takie po zwykłym trądziku sie raczej nie zdarzają ![]() Cytat:
To może ja go też wywale... tzn nie wywale bo go mam na 2 użycia a mi włoski sporo podratował. Ale juz go wtedy nie kupie więcej.Snow, Agata wy chyba macie ten z Beauty Formulas w tubce też, on wam jakoś zmienia kolor też? |
||||
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
snowwhite
a jaka ona ogólnie ma wode?
|
#1635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu spróbowałabym tą c12 właśnie ![]() A wody 12 się nie bój. Ja stosuję farbkę z rozjaśniaczem i się nie boję
|
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka ja mam waxa wosk w tubce i nic nie zmienia koloru włosów
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a jakbym sobie nałożyła olej na włosy na noc, rano umyła, nałożyła maske pod czepek na godzinke. To to nie bedzie za dużo? Nie obciąże włosów za mocno??
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
![]() A włoski widac ze ładnie złapało Chłodno, ale nie szaro |
|
|
|
|
#1638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! nie mogę przestać się głaskać żadnego problemu z rozczesaniem-cudo. Aaa oliwę z oliwek nałożyłam, bo tylko to w kuchni znalazłam. A wydaję się być lepsze od Kujawskiego ![]() A Ty czego używasz? ^^ ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
To niemożliwe,że można mieć tak ładne włosy! <ciągnie za włosy Snow> ściągaj perukę! ![]() ![]() ![]()
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
wstałam specjalnie żeby zobaczyć
ale ani na buteleczce ani na opak. nic nie piszą jak zwykle myślę, że może mieć 9% bo odrost wtedy mi ładnie rozjaśniły
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo 6% w Copehadze mi w ogóle odrostu nie złapało.MATKO BOSKA,JAKIE MAM ŻÓŁTE WŁOSY PO TYM OLEJU!!! LECĘ MYĆ JESZCZE RAZ I PŁUKANKĄ!! aaaaaaaaaaaaa
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak jest chłodno ale dziś już się delikatnie zmyło a waxa w tubce śmiało używaj ![]() Cytat:
![]() muszę Cię rozczarować, być może zawieść - to nie peruka ![]()
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
enchanted
ale masz ladne włoski ![]() snowhitee ale u Ciebie ten odrost złapało jasno, jak to możliwe świetny ten kolor. daj znać jak sie trzyma, oby się nie wyplukiwał.czekoladowo ja nie mam blizn, a tak pytam. Ja raczej chcę takie odświeżenie cery na wiosnę, zdarcie tego szarego naskórka ![]() Właśnie wiem że mocniejsze zabiegi to u dermatologa. Ja się wybieram na Jeet Peel z kwasem pirogronowym ![]() A tego Waxa ja nie mam |
|
|
|
#1643 |
|
Iga
|
Kupiłam dzisiaj nowość - LOREAL RECITAL PREFERENCE BLONDES COUTURE odcień M Baikal - bardzo jasny blond popielato-zlocisty zobaczymy co z tego wyjdzie ;D wczesniej farbowałam odcieniem Hollywood.
Widziałam z Majiblond odcien o takiej samej nazwie - próbnik ale nie opieram sie za bardzo na tym bo w koncu to inna seria chociaz firma ta sama :P Inny nowy kolor to Scandinavian czy jakoś tak, równie ciekawy Edytowane przez Electra123210 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:08 |
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać jak wyjdzie i wstaw zdjęcia
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:11 |
|
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swojego czasu miałam zabiegi nim bo można go stosowac na aktywne zmiany. Jeden z moich dwóch ulubionych kwasów Ja teraz sie trzymam migdałowego kwasu bo jest delikatny i nie łuszcze sie po nim widocznie, a ładnie odświeża buźke. No i fotouczulający nie jest. Ale jak sie zajme moimi przebarwieniami to właśnie na pirogron sie znowu wybiore ![]() Jak pójdziesz na pirogron to pamiętaj o filtrach na buźke później
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno się zastosuje |
|
|
|
|
#1647 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A te serum Eveline to te chłodzące? ![]() ![]() Cytat:
tak, prostuję, średnio co 3dni ale chronie włoski serum Mariona i wydaje mi się, że są w dużo lepszym stanie niż kiedyś ![]() Cytat:
![]() Kobiecie się nie dogodzi - never! ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Agatko ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
_eNchaNted_ co to znaczy farbowanie na podkładzie?
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zmierzyłam włoski
![]() I w najdłuzszym miejscu maja 42 cm, w najkrótszym - 35 Musze zaraz poszukac ile mi urosły od pazdziernika
|
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
CZŁOWIEKU, KTÓRY WYMYŚLIŁEŚ FIOLETOWĄ PŁUKANKĘ-dziękujęę
Dałam jej trochę więcej niż jest napisane na opakowaniu i efekt jest naprawdę przyzwoity.. hmmm Enchanted- SRAJDU BAJDU GADACIEEESnowwhite-
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

chociaż raz żeby mieć porównanie jak odrost weźmie ale boje się czy mi włosy nie wylecą po wodzie 12% 

Bo kupiłam w aptece próbki waxu L'Biotici i po pierwszym położeniu maski do włosów zniszczonych (niby z cynamonem była) miałam wrażenie że ciutek ściemniały, ale jak umyłam po 3 dniach znowu włoski i tym razem położyłam waxa dla włosów blond, to liczyłam że to wróci do poziomu poprzedniego, ale nie... jest moim zdaniem ciut ciemniej, tylko nie wiem, czy to wynika z tego, że włosy się nawilżyły czy ta maska przyciemnia? (bo faktycznie efekt mniejszego sianka widzę, a przy moich puchaczach to jest coś
)