|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. V :D
Dziewczyny gdzie dostanę jakieś porządne, składane parasolki?
Ostatnio kupiłam na targu pod Novą za 25zł i zaraz się połamała
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam na hali w leclerku, były za jakieś 50 zł i jestem z niej bardzo zadowolona. Ładne kolorki były...tylko to było jakiś czas temu, ale chyba warto tam zajrzeć.
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuje jakiejs dobrej stylistki paznokci .. Ktoras z Was podawala ostatnio namiary na jakas anie, ale nie moge cos znalezc ...
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poszukuję żółtej chustki albo szaliczka. Patrzyłam na tygodniu na Wileńskiej i koło Novej i nie znalazłam.
Może gdzieś w sklepach widziałyście?
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://paznokcielublin2.blog.onet.pl/ |
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, zwrócilyscie może uwage czy w kosmetycznym na zamojskiej sa takze lakiery do frencha firmy Barbra? czy tylko kolor alike?
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A slyszalas moze cos o niej ? Juz nie pamietam nawet kto ja polecal, a moja mam pilnie poszukuje jakiejs sprawdzonej stylistki, bo dziewczyna u ktorej zawsze robila wyjechala za granice ... A moze slyszalyscie cos o salonie belleza na sapiehy , tam kolo biedronki?
Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2011-03-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znalazłam chustkę za 6zł z metką nawet
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mama na pewno będzie zadowolona
"Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me" Edytowane przez wunia83 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:06 |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma prywatne ubezpieczenie zdrowotne?
Zastanawiam się na czymś takim, bo taniej wychodzi składka [od 50zł do 100zł, w zależności od ilości lekarzy, zabiegów i więcej z hospitalizacją] niż jednorazowa wizyta u lekarza za 100zł. Tylko zupełnie nie wiem gdzie się ubezpieczać ![]() Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mbank ma podobno fajną ofertę
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma problemów przy zapisach do danego lekarza? Nie mają pierwszeństwa pacjenci, które idą całkowicie prywatnie?
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
W razie choroby (akurat mi) przysługują też dwie wizyty domowe rocznie (korzystałam, nikt nie robi problemów), więc odpada problem jechania z grypą do przychodni i czekania z gorączką w poczekalni pełnej rozkosznych starszych pań Co do zapisywania się do lekarza: niby trzeba to robić przez infolinię ubezpieczyciela, ale ja zapisuję się sama, a potem dzwonię na infolinię z prośbą o potwierdzenie wybranego przeze mnie terminu. W ciągu 15 minut (w dni robocze) dostaję SMSa z potwierdzeniem. Jeśli chodzi o badania: wymagane jest skierowanie od jakiegokolwiek lekarza - nie można pójść zrobić sobie morfologii ot tak, trzeba przyjść z kwitkiem. Ale nie jest to dla mnie jakimś ogromnym problemem Nie ma najmniejszego problemu z umówieniem się na wizytę, pacjenci "całkowicie prywatni" nie są traktowani inaczej, przynajmniej nie w luxmedzie, bo tam głównie chodzę. Uff, ale się rozpisałam
"Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me" Edytowane przez wunia83 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:52 |
||
|
|
|
#286 |
|
Rozeznanie
|
Szukam czarnej ramoneski, klasycznej bez żadnych ćwieków itp, najlepiej z prawdziwej skóry ale może być też ekoskóra. Widziałyście gdzieś?
Coś w stylu tej z obrazka
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pytanie, gdzie można kupić jakieś fajne i niedrogie kapcie? |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- u mnie to wygląda tak, że mam opiekę medyczną w Medicoverze ( coś a'la Luxmed, tylko trochę mniejszy), całodobową opiekę medyczną i dostęp do wszystkich prawie specjalistów i badań za free, tylko chyba usługi stomatologiczne z rabatem 10 lub 15 %
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w Stradivariusie natomiast są z eko jak i naturalnej.
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A już widzę cennik ![]() Dzięki, szkoda tylko, że jakbym teraz się ubezpieczyła to dopiero od maja mogłabym korzystać
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2011-03-19 o 21:32 |
|
|
|
|
#291 |
|
Konto usunięte
|
Ponawiam pytanie o duzy wybór torebek w przystępnej cenie.
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
A byłaś na bazarku pod Novą? Albo na Ruskiej? Ceny nie przekraczają raczej 100zł. Na Ruskiej pewnie są o wiele tańsze torebki, ale może i jakościowo gorsze (ale to tylko przypuszczenie!). Na bazarku natomiast kupiłam w tamtym roku bardzo fajną torebkę, za którą zapłaciłam chyba 80zł, ale bardzo dobrze się nosi, nic złego się z nią nie dzieje. Jeszcze dziewczyny rozmawiały tu kiedyś o jakimś panu który sprzedaje torebki na targu na przeciwko Leclerca i ma duży wybór i przystępne ceny.
|
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
gdzieś koło pksu novej ruskiej moja koleżanka kupiła ostatnio torebkę za 35zł
|
|
|
|
#294 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. V :DDziewczyny poszukuję żółtej chustki al
Reserved w Olimpie
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie można kupić krem Eveline?Dokładnie ten ?
http://www.eveline.com.pl/product/id...a_noc_25+.html W Rossmanie albo w Naturze?
Edytowane przez kenio26 Czas edycji: 2011-03-20 o 11:12 |
|
|
|
#297 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie tanio i dobrze jakościowo wywołam zdjęcia, tylko chce to zrobić w hurtowej ilości
ok.500sztukw formacie 10x15 standardowym błyszczące. I parę w trochę większym... Ostatnio przechodziłam i kolo centrum krwiodawstwa widziałam szyld po chyba 17gr/szt. opłaca się? czy są może naprawdę tanie miejsca w Lublinie?? Pomocy! |
|
|
|
#298 |
|
goniąca własny ogon..
|
Czy w Decathlonie są jeszcze jakieś wyprzedaże na kurtki?
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Z czystym sumieniem polecam sklep Hanka na Świętoduskiej za Naturą w dół. Dzięki poradzie jednej wizażanki kupiłam tam parasolkę składaną, lekką jak piórko i trwałą. Ceny nie pamiętam, ale na pewno 50 zł. Warto. |
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie o sprawdzoną krawcową
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy otwierają River Island w Plazie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.