|
|
#1381 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Wiecie co,idę do wanny ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Nooo Jeszcze powinna dopisać-nic nie mówcie mojej teściowej!!!!
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo chyba muszą jakoś myć ![]() Cytat:
![]() Myli u mnie klatkę schodową jakimś buczącym urządzeniem. Płytki wyglądają czyściutko, ale smród jest łokrutny. Jakby ktoś wagon starej plasteliny podgrzał :/
|
|
#1383 |
|
Nindżopesz
|
A dziękuję
![]() |
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Red
a to biubiu sklep dla mnie ![]() Szkoda tylko, ze mi sieu nic nie podobie ![]() a nie - tylko toto mi się podobać ![]() http://biubiu.pl/bluzki/z_krotkim_rekawem/antoska.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-19 o 18:26 |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale pewnie kupię w przyszłym miesiącu, bo ten miesiąc jest sponsorowany przez rachunek za ogrzewanie i prąd
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O rzeczywiście PS A to Maja też będzie rodzić? Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, jak to jest z licznikami od wody i ogrzewania? Razem z rachunkami przyszło pisemko,że będą wymieniać i legalizować liczniki. Koszt wymiany (w sumie ok. 800 zł od mieszkania) pokrywają mieszkańcy. Nie wiecie czy to się płaci za jednym zamachem, czy rozkładają na raty? Nadprogramowe 800zł do wydania na raz to jednak sporo kasy jest
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
małom palpitacyji nie dostała
![]() Cytat:
![]() W kwestii emerytury, to jestem optymistką liczę na to, że nie dożyję
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
I czego się śmieje z nieobeznanej z porządkowymi wynalazkami koleżanki?
![]() Cytat:
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zasadę - umiesz liczyć? Licz na siebie Dotyczy to jak najbardziej kwestii finansowej Może to głupie ale odkąd mam pracę przywiązuję wielką wagę do tego, żeby mieć jakieś oszczędności, być w jakikolwiek sposób zabezpieczoną finansowo. Mam na tym punkcie lekkiego fijoła![]() Ves - współczuję tych liczników. Mam nadzieję, że to się da rozłożyć na raty. Kwota jest spora
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 18:34 |
|
|
|
#1392 | |||
|
Zakorzenienie
|
a w sumie gdybym jednak kupiła tę bluzkę, to bym musiała dodatkowo kupić biały, albo cielisty stanik, bo nie mam
![]() Mogli by jakąś premię dać ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() Mogliby o takich pomysłach uprzedzać kilka miesięcy wcześniej. Wtedy udałoby się tyle jakoś bezboleśnie zaoszczędzić ![]()
|
|
#1393 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bezsladowo to własnymi ręcona na kolankach najelepiej-szmata mokra+szmata sucha i smug niet ![]() Cytat:
wg mnie raczej nie maja wyjscia...tylko podzielic na raty ...fogle to strasznie duzo to jest , ja za legalizacje wodomiezry płaciłam 150 zł w tamtym roku
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
przykro mi
też mnie to zastanawia Cytat:
i współczuję tych liczników ![]() mnie kiedyś dobijało wiosenne wyrównanie prądu taki rachuneczek na 2,5 - 3,5 tyś ![]() teraz za cały rok płacimy mniej Cytat:
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Piję trzecią kawę dzisiaj
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam, oj tam ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - myślę podobnie jak Spoora. Że zdają sobie sprawę, że to jest taka kwota, że nie każdego, ot tak, jest stać, żeby ją wyjąć z portfela
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1398 | |
|
Nindżopesz
|
Mi się podoba ichniejsza sukienka: http://biubiu.pl/sukienki/zielony_tulipan.html
Uczeszę na głowie a wydepiluję na... ![]() Cytat:
Tak więc od razu kładź na nie zimne szmaty, pojemniki z wodą czy co tam. |
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak było, do dziś nie jestem w stanie pojąć skąd brały się te wyrównania , bo były jeszcze rach. co miesiąc oczywiście albo co trzy już nie pamiętam
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam jakąś komedię romantyczną na Canal + z Johnem Corbettem
I nawet momenty były
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-19 o 19:09 |
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
![]() co to "✂✂✂✂a" jest??? http://www.youtube.com/watch?v=jIlPZ4I1DNk pop-black metal? ![]() (ten w kiecy nawet niezłe, ale tego się przecież nie da oglądać ani słuchać )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-19 o 19:11 |
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O świetna ![]() Tylko się nie pomyl
|
|
|
|
#1403 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Refren fajny
||
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
coś z cyklu cudze chwalicie, swego nie znacie
czyli świeże polskie miensko (szkoda, że kiepawo widać )http://www.youtube.com/watch?v=37Sqh...eature=related wybywam kąpać "tak ✂✂✂✂a tak!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-19 o 19:27 |
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chylam czoła ręcznie to tylko schody przecieram, bo są strome i się zbytnio schylać nie muszę ![]() to była wersja P.
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam ten sam problem
tylko piwa nie mam ![]() Cytat:
ja mam zwykły, z paseczków. Robi smugi że dramat. Ale u mnie i tak podłoga jest brudna po 0,5 dnia więc whatever ![]() Cytat:
![]() ja też Dla mnie nie do wyobrażenia nawet (pomijając że nie umiem kucać ani klękać )No i nic nie robię. Wkurzam się tylko. Jakiś zły ten tydzień jest, niech się już kończy wreszcie
|
||
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
takiego mopa sobie kupię
http://allegro.pl/leifheit-zestaw-tw...513508029.html
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
a ten wokal powinien Polly podpasować
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-TMcXwJKmuI dobre bo fińskie
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Fitam
![]() Cytat:
![]() Poza tym jestem niereformowalna - kupiłam kolejne 3 mydła...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Jeszcze powinna dopisać-nic nie mówcie mojej teściowej!!!! 

Bo chyba muszą jakoś myć 

taki rachuneczek na 2,5 - 3,5 tyś
I nawet momenty były
(szkoda, że kiepawo widać