Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 17:54   #4801
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nie no, ja to na prawdę lubię sobie sprawiać ból.
Nie miała baba ochoty na słodkie oraz nie była na diecie to sobie włączyła blogi kulinarne do oglądania.
Masochistka

Mój TŻ zaległ na kanapie i mecze katuje Odreagowuje bo mięliśmy ostre spięcia ze znajomymi ostatnio

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:04   #4802
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem bardzo przyjemna. Możesz śmiało podbijać wiosnę.
Zwłaszcza z postawionym kołnierzem mi się podoba. Do tego jakaś kolorowa chusta i miodzio.
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem jest ok.
Dzięki

U mnie coś dzisiaj średnia atmosfera w domu...
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:10   #4803
ijaa
Zakorzenienie

Postanowiłam! Jutro robię takie zdrowe batoniki: http://wino-i-oliwki.blogspot.com/20...bakaliami.html
Przed @ niestety prędzej czy później się złamię, więc warto bym miała pod ręką coś zdrowego.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:26   #4804
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evilcia Pokaż wiadomość
Też właśnie oglądam kuchenne )) szkoda, że to znowu gdzieś w Polsce, a nie blisko mnie. Z chęcią bym poszła do indyjskiej restauracji.
z tego co wiem dzisiejszy odcinek jest z Poznania, nie ogladalam bo bylam u przyjaciółki, ale jutro sobie zarzucę powtórke i chetnie sie do tej knajpy wybiore

Hania ja pieklam 30min bez termoobiegu (mam ale nie wlaczylam tej opcji) i wyszła bajeczna, idealna pyszna! Dudi jesteś moim pizzowym guru dziekuje za ten przepis, a jeszcze bardziej mój P. który uwielbia takie grube ciasto

Kelpie kurteczka bardzo fajna, idealna na wiosne, ja bym na Twoim miejscu smiało nosiła pokaz baleriny i Ty Marta tez!

Co do Lili to moim zdaniem moze znowu miec problemy z laptopem skoro zniknela i sie nie odzywa. Bardziej mnie martwi ze Effie i Niniona dawno nie pisały, aaa no i Ssnow co sie dawno nie odzywała przywołuje do porządku!

Ijaa zazdroszcze znajomoego z tymi biletami, co to za konkurs? aaa i nie odpowiedziałaś kiedy przybywasz do Poznania wypić ze mna kawe w Starbucksie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:29   #4805
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

jejciu ja mam tak samo...jak nie zjem czegoś słodkiego to mnie nosi ...własnie też zbliża mi sie @

właśnie zjedliśmy z TŻ pomidorówkę z wczoraj ... i zostało jeszcze na jutro ..

dzisiaj byliśmy na zakupach i zostało nam trochę ponad 100 zł do końca miesiąca ... ale na szczęscie mam trochę zapasów . W realu byliśmy na zakupach i z 3 kg bananów kupilismy bo były dziś po 1,49 zł oprócz tego pomysły na ... z winiary - bo były w promocji 4 w cenie 3 i oprócz tego za zakup 3 sztuk winiary dostawało się zdrapkę i torbę materiałową na zakupy... wiec mamy 3 torby ( żółte -- tak mi się podobają, takie wiosenne ), boloński garnek i 2 notesiki na lodówkę ( też mnie cieszą , bo ostatni taki notesik mi się skonczył, a jak zobaczę, że czegoś mi brakuje, to zawsze wpisuje na listę )

kupiłam też płyn uniwersalny cif ( też promocja 2 w cenie 1 )

niedługo będę musiała kupić płyn do płukania i nie wiem czy wziąść eden z biedronki czy może jednak droższy silan/lenor/?/ chciałabym zapach wiosny mieć w domu aż żałuję, że nie kupiłam tych 2 lenorów czy tam silanów co były w biedronce

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:44   #4806
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Ijaa zazdroszcze znajomoego z tymi biletami, co to za konkurs? aaa i nie odpowiedziałaś kiedy przybywasz do Poznania wypić ze mna kawe w Starbucksie
Dokładnych szczegółów nie znam, ale kolega jest farmaceutą i jakaś firma zorganizowała konkurs na sprzedaż jakiś produktów w regionie - bilety wygrywa apteka która sprzeda najwięcej.
Coś w ten deseń!

A co do Poznania, to powiem Ci moja droga, że może szybciej niż myślisz. Co prawda towarzyszył by mi TŻ, ale to chyba akurat jest najmniejszy "problem".
Dzisiaj nawet rozmawialiśmy o tym, że chętnie byśmy się gdzieś wybrali jak będzie ładna pogoda. Na wojaże w góry czy nad morze potrzebny jest urlop bo nie opłaca się jechać na weekend, a Poznań jest tak przyjemnie blisko.
Dam znać jak tylko coś ustalimy.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-03-19 o 18:48
Stary 2011-03-19, 18:50   #4807
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Ja niedawno wróciłam z zakupów masakra 300 zł po rabacie 11 zł mniej zawsze coś ale ogólnie tragedia jak wszystko jest drogie!
Ja sobie tłumaczę dzisiejsze zakupy bo szoku dostałam przy kasie no ale: szczotka na kurz razem z miotłą 25 zł, wkład do zapachu do wc 18 zł cena mnie powaliła, papier toaletowy 10 zł, papierosy 23 zł, ulubiony sos i nachos dla tż prawie 20 zł i 100 zł nie ma, reszta to takie drobiazgi i podstawy jak sól, skrzydełka, udka, jakaś wędlinka, jogurty, makaron, worki na śmieci itp no ale 200 zł żeby to kosztowało :conf used:

Jak pensje nie pójdą w górę to będzie tragedia w kraju bo jakbyśmy mieli z tż żyć z mojej pensji to ledwo by na jedzenie wystarczyło. Pani przy kasie powiedziała, że wszystko poszło w górę owoce, warzywa, mięso i jeszcze ma zdrożeć bo ja jeszcze niedawno za takie zakupy płaciłam 50 zł mniej!

Dobrze że od mamy dostałam tydzień temu 6kg proszku persil i 2 litrowego lenora który mój brat przywiózł z niemiec.

Mama się też pytała czy nie chcę cukru bo brat przywiózł do wiadomości cukier w de kosztuje 0,6 euro w przeliczeniu max 2,50 !!!!!
A teraz porównajmy nasze i ich zarobki
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:52   #4808
201604250957
Konto usunięte

Ijaa to super! bardzo sie ciesze, wiesz, ze zawsze masz sie czuc zaproszona do miasta doznań i Twój Tż także, jak najbardziej! jak sie zrobi ciepło to w Poznaniu jest naprawde wiele fajnych miejsc do zwiedzenia 3mam Cie za słowo i czekam na info w takim razie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:55   #4809
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Dudi jesteś moim pizzowym guru dziekuje za ten przepis, a jeszcze bardziej mój P. który uwielbia takie grube ciasto

Kelpie kurteczka bardzo fajna, idealna na wiosne, ja bym na Twoim miejscu smiało nosiła pokaz baleriny i Ty Marta tez!

Co do Lili to moim zdaniem moze znowu miec problemy z laptopem skoro zniknela i sie nie odzywa. Bardziej mnie martwi ze Effie i Niniona dawno nie pisały, aaa no i Ssnow co sie dawno nie odzywała przywołuje do porządku!
ciesze sie ze smakowałomój tż stwierdził ze znowu jakiemuś chłopu obcemu"dobrze"zrobiłam

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
jejciu ja mam tak samo...jak nie zjem czegoś słodkiego to mnie nosi ...własnie też zbliża mi sie @

właśnie zjedliśmy z TŻ pomidorówkę z wczoraj ... i zostało jeszcze na jutro ..

dzisiaj byliśmy na zakupach i zostało nam trochę ponad 100 zł do końca miesiąca ... ale na szczęscie mam trochę zapasów . W realu byliśmy na zakupach i z 3 kg bananów kupilismy bo były dziś po 1,49 zł oprócz tego pomysły na ... z winiary - bo były w promocji 4 w cenie 3 i oprócz tego za zakup 3 sztuk winiary dostawało się zdrapkę i torbę materiałową na zakupy... wiec mamy 3 torby ( żółte -- tak mi się podobają, takie wiosenne ), boloński garnek i 2 notesiki na lodówkę ( też mnie cieszą , bo ostatni taki notesik mi się skonczył, a jak zobaczę, że czegoś mi brakuje, to zawsze wpisuje na listę )

kupiłam też płyn uniwersalny cif ( też promocja 2 w cenie 1 )

niedługo będę musiała kupić płyn do płukania i nie wiem czy wziąść eden z biedronki czy może jednak droższy silan/lenor/?/ chciałabym zapach wiosny mieć w domu aż żałuję, że nie kupiłam tych 2 lenorów czy tam silanów co były w biedronce
ja ostatnio wąchałam w netto ichnie płyny(niemieckie)i po wypłacie zatestuje uwaga 4l za 8 zł

no i po sobocie dziś na obiad miałam buraczki na zimno ziemniaki i gotowe ryby panierowane z netto(flądra 500g za 7,50--mam na 2 obiady)dobra ta ryba chociaż nie smakuje jak flądra bardziej jak mintaj ale mięsko białe ale uwaga są to platy nie mielone tak jak w paluszkach na przykład tylko w całości
potem sie kimłam z dzieckiem,zjadłyśmy podwieczorek(pomarańcza i sok przecierowy pysio)i na spacer a zaraz obejrze tylko muzyka na polsacie i piwko a co

wiecie co pomyślałam ,może lilii do mamy pojechała
martwie sie o effie miała problem z tż oby szybko do nas wróciła

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę

Edytowane przez dudipopka
Czas edycji: 2011-03-19 o 18:57
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 18:56   #4810
oli_19
Zakorzenienie

Witajcie,
Czy mogę się dołączyć do par aktywnie oszczędzających.
oli_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:01   #4811
dudipopka
kobieta za ladą

wiecie widziałam dziś na mieście promocje piersi z kurczaka w sklepie ogólnospożywczym z działem mięsnym----->filet z kurczaka 17 zł za kg
udka maja po 9,20
pomijam fakt ze w tesco teraz jest taniej udka po 4,70 za kg(kupiłam 2 na rosól 3 zł zapłaciłam)a w tesco piersi mają po 12 zł
ceny mnie porażają ja nie wiem jak sie jeszcze musze spiąć gdyby julki nie było mogłabym jeść byle co ale ona musi mieć różnorodnie

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez oli_19 Pokaż wiadomość
Witajcie,
witaj zapraszamy

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 19:04   #4812
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie,
Witaj
Napisz coś o sobie/o Was.

A jako wkupne i by tradycji stało się zadość poprosimy o przepis na jakieś Twoje popisowe danie.

Stary 2011-03-19, 19:05   #4813
oliwka__
Zakorzenienie

Dudi ja nie mam wyboru na zakupy tutaj gdzie jeżdzę jest tylko PiP, Intermarche, netto i biedronka. Wiadomo biedronka tania reszta sklepów droga nawet intermarsche jest droższe od PiP. Ja największe zakupy robię jak jadę do miasta rodzinnego i wtedy Lidl, Aldik, Tesco, Rossmann są moje
Stary 2011-03-19, 19:07   #4814
evilcia
Zadomowienie

Właśnie zjadłam kolację a jutro z rana na siłownię pospalać tłuszczyk z boczków
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:09   #4815
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj
Napisz coś o sobie/o Was.

A jako wkupne i by tradycji stało się zadość poprosimy o przepis na jakieś Twoje popisowe danie.
Hmm no więc mieszkamy we własnym mieszkanku. Ja studiuję zaocznie i pracuję na pół etatu, a tż na całym, niestety ledwo kasy do wypłaty starcza
Moje popisowe danie...hmm rolady ze schabu ale przepis raczej mało wyszukany i pewnie każda zna
Stary 2011-03-19, 19:16   #4816
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm no więc mieszkamy we własnym mieszkanku. Ja studiuję zaocznie i pracuję na pół etatu, a tż na całym, niestety ledwo kasy do wypłaty starcza
Moje popisowe danie...hmm rolady ze schabu ale przepis raczej mało wyszukany i pewnie każda zna
a ja nie znam , ale chetnie poznam dawaj go tu

skad jestescie?
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:21   #4817
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
a ja nie znam , ale chetnie poznam dawaj go tu

skad jestescie?
Mieszkam na granicy małopolski i śląska
Plaster schabiku rozbijamy tłuczkiem, solimy, smarujemy musztardom, kładziemy pokrojone w słupki ogórki kiszone, marchewkę, kiełbasę lub boczek. Zwijamy i związujemy nitką. Podsmażamy z cebulą aż się ładnie zarumieni. Podlewamy bulionem i dusimy do miękkości (ok. 1,5 h). Sosik zagęszczam mąką jeśli jest zbyt wodnisty. Podaję z kluskami śląskimi i zasmażaną kapustą kiszoną.

Edit: to na jedna porcję oczywiście Ja przeważnie biorę 30 dkg schabu i robię z tego dwie rolady.
Stary 2011-03-19, 19:24   #4818
Haniula
Zakorzenienie

Alee mam dziś lenia zrobilam sobie wagary od szkoły w nadziei ze naucze sie na jutrzejsze kolokwium i co i notatki leza ładnie obok mnie nie ruszone
I teraz wlasnie dedukuje czy jechać rano czy pojechać dopiero na nastepne zajęcia Bo wsume na kolokwium nic nie napisze, ale przynajmniej obecnośc bede miała Za to na TAK przekonuje mnie fakt 2 godzin wecej snu

Ale jedziemy jutro wieczorem do znajomych z zaproszeniem na ślub, i do CH porozglądać się za jakimś laptopem bo ten już na ostatnich siłach jest znowu wydatek i to przed samym ślubem

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Mieszkam na granicy małopolski i śląska
Plaster schabiku rozbijamy tłuczkiem, solimy, smarujemy musztardom, kładziemy pokrojone w słupki ogórki kiszone, marchewkę, kiełbasę lub boczek. Zwijamy i związujemy nitką. Podsmażamy z cebulą aż się ładnie zarumieni. Podlewamy bulionem i dusimy do miękkości (ok. 1,5 h). Sosik zagęszczam mąką jeśli jest zbyt wodnisty. Podaję z kluskami śląskimi i zasmażaną kapustą kiszoną.

Edit: to na jedna porcję oczywiście Ja przeważnie biorę 30 dkg schabu i robię z tego dwie rolady.
aaa to takie zrazy ja myślałam ze w całości schab

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-03-19 o 19:26
Stary 2011-03-19, 19:25   #4819
zetafon
Zakorzenienie

powiedzcie mi skąd takie różnice w cenie cukru?? czemu cukier kosztuje tyle w polsce a w niemczech prawie 2 razy mniej?przecież co chwile człowiek słyszy że plantatorzy buraków cukrowych jęczą że produkcja im się nie opłaca,że w skupie ceny są małe itp.mieszkamy w chorym kraju.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-19, 19:25   #4820
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Alee mam dziś lenia zrobilam sobie wagary od szkoły w nadziei ze naczze sie na jutrzejsze kolokwium i co i notatki leza ładnie obok mnie nie ruszone
I teraz wlasnie dedukuje czy jechać rano czy pojechać dopiero na nastepne zajęcia Bo wsume na kolokwium nic nie napisze, ale przynajmniej obecnośc bede miała Za to na TAK przekonuje mnie fakt 2 godzin wecej snu
Ehh ja tydzień temu zwiałam z "niezapowiedzianego" kolokwium... ale można mieć na tych ćwiczeniach jedną nieobecność to jak mogłabym nie skorzystać.
Stary 2011-03-19, 19:27   #4821
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Baleriny takie http://www.butyboti.pl/katalog/polbu...-3587860000007 tylko, że moje takie błękitno niebieskie. Chciałam takie beżowe jak w linku bo by pasowały do tej kurtki właśnie, ale nie było rozmiaru.

A z kurtką to chciałam się upewnić bo ona dosyć stara jest i na pierwszy rzut oka pomyślałam, że jest ok, ale lepiej się zapytać

Cytat:
Witajcie,
Witam
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:28   #4822
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Alee mam dziś lenia zrobilam sobie wagary od szkoły w nadziei ze naucze sie na jutrzejsze kolokwium i co i notatki leza ładnie obok mnie nie ruszone

Ale jedziemy jutro wieczorem do znajomych z zaproszeniem na ślub, i do CH porozglądać się za jakimś laptopem bo ten już na ostatnich siłach jest znowu wydatek i to przed samym ślubem

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

[/COLOR]

aaa to takie zrazy ja myślałam ze w całości schab
Hę...to się zraz nazywa? A to nie wiedziałam... A teraz wujek google jednak pokazuje, że jednak to samo.
Stary 2011-03-19, 19:37   #4823
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Hę...to się zraz nazywa? A to nie wiedziałam... A teraz wujek google jednak pokazuje, że jednak to samo.
No ja taką nazwe znam
ale teraz bym sobie zraza zjadła z kaszą i buraczkami

musze sie opanować bo ostatnio tż babcia patrzy na mniie i mowi"nooo ale dupke to ona maa - bedzie dobrze rodzić"
Stary 2011-03-19, 19:41   #4824
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
No ja taką nazwe znam

musze sie opanować bo ostatnio tż babcia patrzy na mniie i mowi"nooo ale dupke to ona maa - bedzie dobrze rodzić"
Ja dziś sobie kokosanki upiekłam i dopycham teraz chipsami... Przepijam herbatą ziołową bo już czuję zbliżającą się rewolucję żołądkową od tych dzisiejszych kombinacji.
Stary 2011-03-19, 19:49   #4825
ijaa
Zakorzenienie

TŻ mi świadkiem, że zaraz zacznę wyjadać cukier z cukiernicy!

Stary 2011-03-19, 19:51   #4826
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
powiedzcie mi skąd takie różnice w cenie cukru?? czemu cukier kosztuje tyle w polsce a w niemczech prawie 2 razy mniej?przecież co chwile człowiek słyszy że plantatorzy buraków cukrowych jęczą że produkcja im się nie opłaca,że w skupie ceny są małe itp.mieszkamy w chorym kraju.
Zetafon już Ci tłumaczę (chyba dobrze) A więc cenę cukru zawdzięczamy dzięki UE a mianowicie limity cukru produkowane w pl są ustalone przez UE my źle to rozegraliśmy/wynegocjowaliśmy i stąd tak małe limity.
A przez to że sprowadzany z Brazylii cukier jest droższy bo plantacje były mało urodzajne to przez to płacimy więcej. A najwidoczniej w Niemcy wynegocjowały dobre limity i tam cena jest niska bo są w stanie wyprodukować tyle ile zużyją.
Ale to tak jak z paliwem u nas kosztuje 5 zł a w USA 2,60 za GALON! kpina dosłownie to co u nas się dzieje w kraju
Stary 2011-03-19, 19:51   #4827
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Moj dziadek jadł łyzeczkami

albo robił takie cukierki, z przypalaneo na patelni cukru. takie karmelki, słodkie jak diabli
Stary 2011-03-19, 19:58   #4828
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
albo robił takie cukierki, z przypalaneo na patelni cukru. takie karmelki, słodkie jak diabli
Ty mi nie podsuwaj takich pomysłów.

Ratuje mnie tylko to, że poza cukrem nie mam absolutnie nic słodkiego w domu.

Stary 2011-03-19, 20:09   #4829
oli_19
Zakorzenienie

Cytat:
Ty mi nie podsuwaj takich pomysłów.

Ratuje mnie tylko to, że poza cukrem nie mam absolutnie nic słodkiego w domu.
Ja w chwilach ataku słodyczowego jem łyżkę miodu lub kakao, pomaga.
Stary 2011-03-19, 20:45   #4830
wiznatalka
Rozeznanie

Hej

Co za fatalny dzień, od rana bolała mnie głowa po obiadku musiałam zrobić sobie drzemkę.. wstałam tak zła, że bez kija nie podchodź, dostało się oczywiście TŻ posprzątałam, no i z tym bólem głowy zaczęłam ćwiczyć - pomogło humor lepszy i głowa nie boli, polecam taką terapię

Cytat:
W ogóle to znajomych mamy kochanych i dzięki nim będziemy w najbliższym czasie częstymi gośćmi w kinie - kolega wygrał (i jeszcze prawdopodobnie wygra) mnóstwo biletów, że sami nie nadążają ich wykorzystywać.
Cieszę się, bo bardzooooooo lubię chodzić do kina.
ale faaajnie

Cytat:
Postanowiłam! Jutro robię takie zdrowe batoniki: http://wino-i-oliwki.blogspot.com/20...bakaliami.html
Przed @ niestety prędzej czy później się złamię, więc warto bym miała pod ręką coś zdrowego.
ja też muszę coś takiego wymodzić

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ciesze sie ze smakowałomój tż stwierdził ze znowu jakiemuś chłopu obcemu"dobrze"zrobiłam

Cytat:
Witajcie,
cześć

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
wiecie widziałam dziś na mieście promocje piersi z kurczaka w sklepie ogólnospożywczym z działem mięsnym----->filet z kurczaka 17 zł za kg
udka maja po 9,20
super "promocja"

Cytat:
No ja taką nazwe znam

ale Cię skomplementowała

Cytat:
oj, to źle z Tobą , wiem jak to jest, łączę się w bólu..

Cytat:
Ja w chwilach ataku słodyczowego jem łyżkę miodu lub kakao, pomaga.
miodek ale u mnie by się nie skończyło na jednej łyżce
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości