|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
I dużo moich klientek też, po prostu każdy lubi co innego i każdemu co innego odpowiada i tyle
|
|
|
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
A jak wam idzie zbieranie zamówień z kat.5 hmm?
Mam taką chrapkę na te pędzle przy zamówieniu za 65 zł z kolekcji... |
|
|
|
#2104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2105 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie używałam ale mam dwie klientki które chwalą, ale one obie używały w czasie ciąży żeby uniknąć a nie likwidować... Cytat:
![]() Cytat:
ale nie testowałam w sandałkach tylko takich niepełnych, z odkrytymi palcami. myślę że mógłby być problem w przypadku zapiaszczenia?Cytat:
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe moze przeczytaja to zmieni sie decyzja w sprawie niedostpene albo gorzej nic nie bedzie |
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... nasmarowałam im maila, tak że dzwonili do mnie z przeprosinami.
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy przychodzi już spray zapobiegający łamaniu się włosów? bo dwa katalogi już jest opóźniony, nie wiem czy klientka jeszcze go zechce...
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny ejwonowy wieczór
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie Twoje piękne loki
![]() i wogóle piękna z Ciebie dziewczyna ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- wogle to mam nową klientkę; wysłałam jej linka z katalogami 04 i 05 no i odpisała mi z zamówieniem na 05; chciała zamówić Perceive Dew, z tym, że odpisała, że bierze, bo w katalogu 05 nie ma w promocyjniej cenie Perceive, które uwielbia; przekazałam jej, że perceive jest w 04 za 55zł i jak chce to jej zamówię, a tego nowego PD dam jej próbkę, bo wiem, że mocno obiega od tego normalnego perceive ... poszła na to no i zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam, bo z jednej strony - ja również uwielbiam perceive a to nowe mocno się różni i MI wogóle nie pasuje, więc nie chciałam, żeby kupowała w ciemno; a z drugiej strony - a jak jej się jednak spodoba czy nie pomyśli, że ją naciągnęłam ![]() teraz mnie tak naszło, bo póki co myślałam, ze dobrze zrobiłam ... ja bym z ciemno perfum nie kupowała ....
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Wypróbowałam dziś po kąpieli masło tropikalne i tak zapach lżejszy niż w tropikalnym kremie do stóp co w moim przypadku działa na plus, skóra mięciutka, bardzo szybko się wchłania, dosłownie kilka minutek, nie czuję też takiej śliskiej powłoki na sobie, więc to też moim zdaniem dobrze.
Co do tajskiego musu to powiem szczerze, że czeka na swoją kolej, moje klientki są z niego zadowolone i te co wypróbowały kupują dalej- więc co kobita to inne odczucia. Siedzę przed kompie w masce na twarzy tej wygładzającej z planet spa- za moment będę zrzucać skórę, i tak mi się przypomniała opinia klientki co do tej maski. Babka po 50 bardzo zadbana, chodzi do kosmetyczki raz na tydzień- i mówi mi tak, że ma taki delikatny meszek na twarzy który u kosmetyczki depiluje (nie wiem czym nie pytałam). Ostatnio kosmetyczka jej pyta co robi że tego meszku nie ma - i okazało się że to po tej masce. Zrywając ja pozbywa się tego meszku. Była strasznie zadowolona. Swojej listy do 5-tki nie przygotowałam dalej, wciąż czekam na opinię balsamu do ciała z anew- dziewczyny czy któraś miała okazję wypróbować, a może ma już opinię jakiejś klientki
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wyszłam z wanny z czerwonymi plamami na brzuchu , już wiem na bank że uczula mnie nasz płyn do kąpieli
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest nowa i będzie wiedzieć że nie chodzi Ci tylko o naciągnięcie jej i zależy Ci również żeby była zadowolona z zakupów. i będzie Ci ufać na przyszłość
|
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, az sie usmiechnęłam, a loki wyprostowane
Dziękuję Dobra pamięć Już 5 lakierów neonowych sprzedałam
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak spodobają jej się nowe, to też sobie weźmie i dodatkowo zarobisz![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Bez obrazy, ale mam nadzieję, że tylko Ciebie nie lubią |
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i obfocić jak chcesz
|
|
|
#2121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też mi się na początku wydawało - że dobrze zrobiłam, a potem zaczęłam wątpić za dużo wymyślam przy sobocie ... muszę dopić to wino, co mam nalane, to się niczym nie będę przejmować
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
zochawks
ładna kolekcja lakierów... Wśród nich star, dla mnie beznadziejny... ostatnio po pół godz zaczął mi sie scierac na końcówkach;( |
|
|
|
#2123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2) a dziewczyny nie pisały o KREMIE DO TWARZY tylko o KREMIE POD OCZY więc to nie jest dziwne że je oczy piekły itp ![]() Cytat:
limitowana czyli Specjalna edycja wody Perceive
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-19 o 20:32 |
||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj przy sobocie maziam się czym popadnie, ale dziś mam avonowy urlop tzn. nic na ryj nie nakładam
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
razem z moimi będzie ze trzy stówy,może więcej
narazie mam od klientek zamówienia m.in na Treselle,Far Away Dreams,Play męskie,konturówki do oczu,coś do stóp,żele senses ![]() Cytat:
poproszę o fotkę szukam tym razem jasnego cienia,bo mam same ciemne,coś do rozjaśnienia właśnie,srebrny już mam,teraz zachciało mi się złotego
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-19 o 20:37 |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-19 o 20:46 Powód: lit |
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kremy pod oczy z anew to mnie uczulał reversalist po nim mi strasznie oczy łzawiły, natomiast rejuvenate był spoko- bardziej lubiłam ten zielony na noc dobrze nawilżał i napinał skórę rano była bardzo mięciutka, natomiast ten na dzień jak dla mnie mógłby być gęstszy i mocniej nawilżać.
Idealny dla mnie to byłby taki: zielony z rejuvenate i biały z clinical- to byłoby doskonałe połączenie
|
|
|
|
#2130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

I dużo moich klientek też, po prostu każdy lubi co innego i każdemu co innego odpowiada i tyle

... nasmarowałam im maila, tak że dzwonili do mnie z przeprosinami.