|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
aaa Grazin to o sklep chodziło
![]() Dzięki za wyjaśnienie :P Anula tu jest ta reklama http://www.youtube.com/watch?v=fz7Cs...layer_embedded tylko że na koncu w polskiej wersji jest napis "mam nadzieję, że będzie dziewczynka" jesli dobrze pamiętam. Edytowane przez eweska Czas edycji: 2011-03-19 o 21:48 |
|
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
Ale dzisiaj pędzicie...
Powiedźcie mi czy jak się zgłasza kobieta do szpitala na KTG bo "dziwnie" się czuje to na izbę trzeba iść, tak? i oni wtedy robią tylko ktg i jak wszystko ok to do domu. A jak się coś dzieje to na oddział, jo? Kurcze przed chwilą wróciłam do domu i umieram już z bólu. Trochę się nachodziłam dzisiaj i nawet po drodze wyłam bo nie wiedziałam co się dzieje. Nie chce panikować ale boli mnie bardziej niż wczoraj.
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
anula nie zapomimy kochana
![]() lolcia mam 19 czapek:P tylko tych w mikro rozmiarach reszta jak pisałam lezy w siatce w drugim pokoju bo by mi w komodzie zawadzała ![]() ale myślę ze takiemu maluszkowi trzeba zawsze czapeczki zakładac zeby go nie zawiało. REKLAMA CALZEDONII
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak wszystko bedzie odbrze to przeciez Cie nie beda trzymac na siłe w szpitalu. jak Cie boli to idź prosze Cie...
|
|
#1025 |
|
Rozeznanie
|
Grazin oczywiście to już jest pewne
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
saniuś - nie zdażyłam zrobić obiecuję poprawę jutro .a ten kg na tydzien dobrze że się teraz tio zaczęło dopiero.zadzwonie w pn - narazie mam furagin czy coś takiego. anula przepięknie wyglądasz!!!! atiz - masz talent ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Siasiek nie powiem Ci bo u mnie jest inaczej, ale jedż na izbe przyjęć. nie czekaj skoro jest gorzej. idę się kąpać - jak nie zajrzę dzisiaj to dobranoc. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-03-19 o 21:59 |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania; Lolus, Grazin Dzieki za pamiec o mnie
![]() ![]() ![]() czytam Was na bieżąco tylko weny mi brak Dobija mnie ten cukier.. juz nie chce sie zalic i tu skarzyc wiec wole nic nie pisac. Dzis, wczoraj nawet na czczo 100 (norma do 90) a po posiłku wczoraj 130,140 raz 150 (norma wg mojego lekarza do 110, a wg andziotki i info z netu do 120)Dzisiaj juz mega przegiecie teraz wieczorem... piekniusio po posiłkach bylo caly dzien bo ok 90-100 a teraz po kolacji 162 !! najlepsze jest to, ze za 2 min zmierzyłam i 140 bylo. Jak to jest, ze tak moze sie zmieniaac... i na dodatek ciagle głodna chodze, głowie sie co zjeść by było ok... wczoraj to juz płakałam nad sniadaniem... woda zabarwiona mlekiem i na tym ugotowana owsianka.. a cukier zly Agus, Twoje przygody niezłe ! Dobrze, ze sie Toba zaopiekowali. A czy cisnienie 140/80 to złe ??? Bo ja notorycznie mam 140/80 badz 140/90... i bardzo czesto wlasnie takie. sliczne brzuszkowe sesje, miło na Was patrzec Ja sie zmierzyłam i od 2 tyg ciagle 102 na wysokosci pepka i 102 w biodrach. Z tą moja głodowa dieta to niedlugo chyba zaczne chudnac. Listopadowa, Twoje gratulacje były przedwczesne chociaz dziekuje,Jak pisałam jedna jaskółka wiosny nie czyni ![]() edit: zmierzyłam teraz znów czyli 3 raz w ciagu 20 min i jest 126 ! Qwa to ktory wynik pradziwy ??!!
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-03-19 o 22:02 |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
eweska dziekuje za link! ale cos z moimi hormonami nie tak, bo sie nie poplakalam..hmmmm co sie ze mna dzieje..reklama Libero wylala ze mnei hektolitry lez...
![]() grazin jeju ile czapeczek.......ja mam moze ze 4 male.... moze 5..siasiek jak cie tak boli to zmykaj przeciez na KTG, co tu jeszcze robisz, raz dwa przezorny zawsze ubezpieczony![]() a gdzie jest DAISYYYY dzisiaj?? narzekalam ostatnio ze Zosia niemrawa...ten czas nalezy do pzreszlosci , dzisiaj wygina sie w kazda strone..i grzebie mi w pachwinie i wypycha sie nad pepkiem, nei nadazam za ta mala gimnastyczka
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, napisałam wykład dla Moniquac i nie wkleił mi się post. To mój net zamula, czy wizaż?
Atiz, pisałam, że fajne gotowe królestwo masz, a kot się wpasował w klimat ![]() Moniquac, Uroseptu nie można przyjmować, jeśli jest się uczulonym na jakiś składnik, albo jeśli bierze się go dużo i często. Jest moczopędny, więc może wypłukiwać składniki mineralne, których teraz musimy brać sporo. Nie ma badań na ciężarnych, więc producent się zabezpiecza i pisze w ulotce, że nie brać w ciąży, albo po konsultacji. Tobie zalecił lekarz, więc spokojnie
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
daisunia
![]() przeciez pisz po to tu jestesmy zeby nmie tylko o pierogach gadać ale zeby sie pocieszyc jak jest nam smutno czy źle. spytam bo nie wiem czy wiesz,a le na pewno wiesz. przed pobraniem sobei krwi z palca do zbadania trZEBA konkretnie umyć ręce mydłem i dopiero pobierac. dodatkowo pierwsza kropelke krwi ktora wypłynie zetrzec i zbadac drugą. ale pewnie to wiesz. a jesz to co jadłas wczesniej czy produkty z mniejsza zawartością cukru? przykro mi ze sie smutasz ![]() Cytat:
daj linka
|
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
[
Cytat:
![]() :przytu l:.
|
|
|
|
|
#1032 | ||
|
Zadomowienie
|
Siasiu jeśli rzeczywiście tak mocno Cię boli.. a z opisu wynika, że tak! To jedź na KTG!!
Ja dla uspokojenia nerwów zgłosiłabym się na IP.. Artiz a jaka małpa fajna w rogu Cytat:
Zdjęcie z serduszkiem do ramki się nadaje Cytat:
Ale zawsze to chyba nie.. W lipcu czy sierpniu czy upale też?? eee.. qrde nie wiem! Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-03-19 o 22:07 |
||
|
|
|
#1033 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Łaa ale chłopaki daja czadu zwłaszcza ten na dole co jest głebiej schowany ja nie wiem co on tam wyrabia ale mnie boli, pewnie kopie po kręgoslupie i po jakis innych narzadach, ale miłe to nie jest. |
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, tych rabarbarowych jestem ciekawa
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Siasiek, JEDŹ! Jesteś dla mnie oazą spokoju, a jeśli już coś takiego, na pewno masz powody. Trzymam kciuki
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Siasiek Jak tak bardzo boli to lepiej jedź na IP, bez podstaw nie zostawią Cię w szpitalu
Cytat:
Nie potrafię pomóc, bo kompletnie się na tym nie znam. Trzymam tylko kciuki, żeby było coraz lepiej
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
daisyyy glowa do gory! bedzie dobrze! cukier sie ureguluje, jedz czesto a malutko, bedzie dobrze, duzo wiary w siebie, napewno wszystko bedzie ok, jak sie smutasz to pisz, zamiast trzymac to w sobie kochana, przeciez po to tu jestesmy noooo!!!
grazin UWAGA WKLEJAM REKLAME LIBERO KTORA WYWOLUJE U MNIE HISTERYCZNE SPAZMY PLACZU, JESLI BEDZIECIE NA NIEJ WYC TAK JAK JA, TO NIE CZUJE SIE ODPOWIEDZIALNA ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WFXWG...eature=related lolciu chyba nie mam w domu tak duzej ramki, zeby taki grubasek jak ja sie w niej zmiescil dziekuje kochana jestes bardzo ![]() a ja chyba juz jednym oczkiem na was patrze... |
|
|
|
#1039 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, biedulko! Kurde, strasznie mi przykro, nawet nie umiem pomóc
SKARŻ SIĘ TU ILE WLEZIE |
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
no śliczna reklama
![]() jeju jak mi sie zachciało mojego sebusia utulic nie pobeczałam sie ale w innych okolicznościach pewnie bym uroniła łezke a teraz jakos nie
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Kochane Dziewuszki
Dziekuje Wam nie chciałam pisac, bo nie chciałam zanudzac i być monotematycznaGrazin, NIE WIEDZIAŁAM !!!!!!!!!! Lekarz mi nie powiedział, ze tak trzeba Znalazłam posty dot. zwrotu kaski za ZZO, nawet robione jakis czas wstecz Moze komus z Was sie przyda http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,1...platy.html?v=2
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuuuu nikt ale to zupelnie nikt sie mna nie zainteresowal
![]() Jestem nieszczesliwa i nikt mnie nie lubi, a ja Was tu dwie godziny nadrabiam, podczas gdy w Wysokich Obcasach jest artykul o moich Balkanach, do ktorego nawet nie zajrzalam, bo wybralam Was ![]() W zwiazku z powyzszym sie obrazam i sobie jade w dluga podroz i wcale Wam nie powiem, gdzie jade i w ogole mnie nie interesuje, ze sie bedziecie o mnie martwic o nie nie
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierze ze sie nie poplakalyscie.....a ja dalej z lezka w oku!!!!
))mimbi co to za foch? przeciez pamietamy! daisyy ![]() caluje cala reszte bez wyjatku mooocno ![]() ja juz zasypiam , postaram sie jeszcze zajrzec rano, caluski
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze bedzie dobrze, infirmuj nas mimbi łi low ju
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
mimbi, tu nikt o nikim nie zapomina
anulka jak mami ? Przylatuje? Grazin, teraz bede sie pilnowała Jak fajnie, ze Was mam, od razu mi lepiej Zjadłam plasterek chudego serka i pomidora bo juz przymieralam glodem po kolacji. Tymczasem, d w o niebo lepszym nastroju mykam spac bo małz juz chrapie a ja tez mam ostatnich dni dośc na dodatek standardowozis o 6.10 wstałam Slodkich snow i spokojnych Siasiu trzymam kciuki mocno
|
#1047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zosia nigdy nie miała czapki po kąpieli ... jakoś nie mogę tego zrozumieć ... jakoś w ogóle mało jej zakładałam czapkę ... ale latem to przecież dziecko w pełnym słońcu nie siedzi, więc też nie widzę sensu jeszcze dodatkowo czapkę zakładać, w wózku np ![]() Cytat:
jeeeeeeeeeenyśka co za smak ![]() Cytat:
poza tym przed rozpoczęciem każdej paczki pasków trzeba tam je jakby "wgrać" (brakuje mi słowa) |
|||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
andziotku no sama nie wiem czy to konieczne zakładac czapke
ale tyle ich mam ze chyba po prostu bede musiała je uzyc choc raz;Pale sama nie wiem ![]() zmykam bo tż za chwiole wraca wiec musze udawac ze cały dzien nie bylo mnie na wizazu:P haha do poniedziałku kochane
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(choć maluszki słodziutkie)a na CALZEDONI ryczę
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Andziotku ja tak w skrytości ducha czekałam, aż ty opowiesz o czapeczkach Zosi ![]() ..bo Zosieńka tak jak mój syneczek z poczatku czerwca! Ok, koduję w głowie co napisałaś ![]() Ddaaiissyy duzo pozytywnych myśli, uśmiechu i samych wyników w normie Ci życzę I ja uciekam do spanka. Paaapaaa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

obiecuję poprawę jutro 

daj linka