Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 19:29   #3451
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga: zespół i wodzirej już zaklepani
Brawo

Cytat:
Napisane przez joanna1133 Pokaż wiadomość
Jestem z podlasia. Tutaj robi się takie duże wesela po 300 osób niektórzy nawet na 450 Wesele będzie w sąsiedniej miejscowości 3km więc niedaleko. Nowa sala, ładna, stylowa i jest na tej samej ulicy co kościół.
Pierścionek rzeczywiście bardzo się świeci i dlatego mi się podobał. Chciałam żeby był zauważalny.. jakby to powiedzieć bardziej okazały:P(wszystkie moje pierścionki są skromniejsze).
Pierścionek jest jak najbardziej okazały Piękny

Ja będą jedną z tych, których nie dziwi wielkość Twojego wesela, jako, że sama prosić będę ok. 230 osób... Ja znów wolałabym mniej Ale co zrobić, jak tyle się ma bliskich ludzi, z którymi chce się dzielić te piękne chwile..

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja mam wrażenie, że duże wesela to tradycja nie tylko na podlasiu ale ogólnie na wsiach takie robiono. Ja pochodzę ze świętokrzyskiego i też duże wesela się tam robiło. Teraz może trochę mniejsze tak na 200. Tyle, że dawniej wesele było w stodole/remizie/ pod namiotem wojskowym na podwórku a teraz jak robi się w salach to wzrosły koszta więc ludzie ograniczają się trochę.
No właśnie, kiedyś to się robiło w remizie i nie ważne było, czy przyjdzie 30 osób więcej, ławkę dodatkową się dostawiło, parę talerzy i było. W dzisiejszych czasach jednak większość par zamawia lokal z obsługą wszystkiego, bo niewielu jest takich, którym chce się za wszystkim ganiać. Ale spowodowane jest to myślę głównie migracją ludzi - kiedyś wszyscy w jednej wsi mieszkali, cała rodzina i znajomi, to można było robić takie wesela, a teraz jak wszyscy porozjeżdżani po Polsce i świecie, to zwykle bez noclegów się nie obejdzie, więc już i liczy się inaczej...

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
PS. wielocytuję

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie świetny link

http://www.sadistic.pl/dlaczego-od-d...ry-vt72182.htm
hahahhaha
Genialne

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Momentami ten horror musial byc zabawny Ale momentami to dziecko az chciało uciekac, to mi wtedy do smiechu nie było :P Mi humor zawsze poprawia to:

http://www.youtube.com/watch?v=2Ns7za7h99A

Od TZ zazyczylam sobie wlasnie takiego Bobasa
hehe, dobre zamówienie złożyłaś teraz 3mamy kciuki, żeby je odpowiednio zrealizował

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
No i już wiem, że jednak nakłamałam Ostatecznie się dowiedziałam, że ogólnie jest tak, że za nocleg za osobę się płaci. Ale cała góra nad salą jest dostępna i można z tych pokoi korzystać, pod warunkiem że w zajeździe nie ma innych gości. I za to się już dodatkowo nie płaci
No właśnie i mi się wydało podejrzane, że udostępniają noclegi za darmola... Eh, nie ma nic za darmo.
U nas chociaż tyle dobrze, że jak wynajmujemy lokal z noclegami, to już obcych tego wieczoru nie wpuszczają do hotelu. Zresztą my pewnie i tak zajmiemy wszystkie pokoje, to nawet nie mieliby gdzie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
A ja się z moim nie widziałam od 8 stycznia i jeszcze pewnie ze 2 miesiące tego nie zrobię. Straszne uczucie tak za kimś tęsknić, nikomu nie życzę.
Nie wyobrażam sobie... My się parę godzin nie widzimy i już tęsknimy i się potem witamy, jakbyśmy się miesiąc nie widzieli

Cytat:
Boże dziewczyny...samotne z nas panny młode, a oto i chlebek (urusł skurczybyk)...a pachnie tak, że nie moge się doczekać az wystygnie, częstujcie sie
Mniaaaaaaam Niniejszym zasiadam do stołu
Fajny przepisik, może i my kiedyś taki wypieczemy

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę zajrzyjcie tu:

http://r-film.pl/portfolio/
Fakt, dobry jest Szkoda, że z Opola, bo nawet nie mielibyśmy nigdzie po drodze, żeby się z nim spotkać. Nie polecę Ci nic niestety, bo jednak szukaliśmy głównie w rejonach Lublina...

Wróciłam, bitki zrobiłam, Babci całą szafę uporządkowałam Następnym razem weźmiemy się za drugą Od wczoraj jadę normalnie na takim spidzie sprzątaniowym, że szok To chyba przez pms - pierwszy od daaawna bez regulacji hormonalnej

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-03-19 o 19:34
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:29   #3452
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę zajrzyjcie tu:

http://r-film.pl/portfolio/

i dalej na KLIP Plenerowy MArlena i Wojciech

Poprostu zakochałam się w tym teledysku!!!!
Proszę powiedzcie mi co to za piosenka? Czy to nie przypadkiem Feel???

Wogóle to chciałbym mieć coś takiego ale ten kamerzysta jest chyba z OPola a ja spod Warszawy i raczej drogo wychodzi.
Czy któraś z was może polecić kamerzystę z mazowieckiego który robi takie rzeczy???

Wogóle na youtube ten r-film ma jeszcze kilka innych klipów w zamku=cudowne są!!!
No filmik robi wrażenie. Na 100% to Feel. A z mazowieckiego kamerzysty niestety nie polecę, nie moje rejony

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:46   #3453
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dziewczyny podpisaliśmy dzisiaj umowę z zespołem Kolejna sprawa załatwiona W okolicy Wielkanocy wybieramy się jeszcze do Księdza

a u nas zostało jeszcze 532 dni...

Podziwiam Was dziewczyny, że organizujecie takie duże wesela
Stary 2011-03-19, 19:50   #3454
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
przepis na 1,5 kilo chlebka:
- 525 ml wody
- 725 g mąki pszennej
- 150 g mąki żytniej
- 3 małe łyżeczki soli
- 1,5 dużej łyżki cukru
- 225 g posiekanych orzechów włoskich lub laskowych
- 2,5 małej łyżeczki suszonych drożdży

wrzucamy wszystko do automatu i czekamy 3h - najlepszy tylko z masełkiem czosnkowym
tak myślałam ze chlebek z maszyny bo poznałam kształt chlebka z maszyny ja uwielbiam piec, ale cebulowy
Cytat:
Już się trochę przyzwyczaiłam, taki nasz związek na odległość trwa już ponad rok. Najbardziej było mi żal na samym początku. Przez 4 lata widywaliśmy się praktycznie codziennie i to po kilkanaście godzin. Teraz pocieszam się tym, że jak dobrze pójdzie to w październiku pojadę do niego i juz będziemy razem Oczywiście codziennie rozmawiamy na skypie ale to nie jest to samo. Nie można dotknąć drugiego człowieka, poczuć jego zapachu. Spoko wytrzymam, tylko najgorsze są wieczory, weekendy i takie głupie święta jak choćby dzień kobiet czy walentynki...
biedroneczek witaj w klubie samotnych PM gdzie Twojego tż wywiało?
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 19:54   #3455
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
taki chlebek jest na pewno bardziej zdrowy a zaryzykuję stwierdzeniem że i mniej kaloryczny bo mozna go zrobić tylko z ciemnej mąki, także śmiało, nie musisz czekac do konca diety
dobry pomysł :P a za 6 dni przechodzę na drugi poziom diety i będę mogła taki zjeść już nie mogę się doczekać
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 20:08   #3456
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
tak myślałam ze chlebek z maszyny bo poznałam kształt chlebka z maszyny ja uwielbiam piec, ale cebulowy

biedroneczek witaj w klubie samotnych PM gdzie Twojego tż wywiało?
Holandia, chyba znienawidzę te tulipany
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 20:12   #3457
Maripossa
Zakorzenienie

hejka
My chyyyba znalezlismy orkiestre sa z Katowic, 5 fajnych chlopa z jajem poki co sluchalismy ich tylko na necie, ale polecila mi ich moja klientka u ktorej grali na weselu i byla zachwycona (a babeczka b.fajna i gust mamy podobny), tylkooo nie znam jeszcze ceny Musimy sie w najblizszym czasie z nimi dogadac. No i tez druga kwestia ze przez ostatnie 'wydarzenia' jestesmy totalnie splukani tak wiec nasze przygotowania stanely w miejscu
Super, ze u Was chociaz sa postepy

sciskam, caluje i zycze milego sobotniego wieczoru!
Maripossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 20:54   #3458
(kicia)
Zakorzenienie

hej laseczki jak spędzacie wieczór

ja oglądam Must be the music ale musialam wyjsc bo wykonanie piosenki Hello mnie rozwaliło
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-03-19 o 22:23
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 21:23   #3459
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Holandia, chyba znienawidzę te tulipany
no nie moge mój też siedzi w holandii to się do nie myślałas żeby do tż dołączyć?
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

ja oglądam Must by the music ale musialam wyjsc bo wykonanie piosenki Hello mnie rozwaliło
kurcze ja nie mam polsatu... a chętnie bym obejrzała
seagirl rozwaliłas mnie tym kamerzystą, cuda robi naprawdę
Stary 2011-03-19, 21:35   #3460
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

ja oglądam Must by the music ale musialam wyjsc bo wykonanie piosenki Hello mnie rozwaliło
hejlooo hejloooo - nom masakra a zapowiadalo się tak ładnie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 21:57   #3461
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hejlooo hejloooo - nom masakra a zapowiadalo się tak ładnie
też tak myślałam fajna dziewczyna ale jak zaczęła śpiewać. A miny jurorów

Stary 2011-03-19, 22:01   #3462
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
przepis na 1,5 kilo chlebka:
- 525 ml wody
- 725 g mąki pszennej
- 150 g mąki żytniej
- 3 małe łyżeczki soli
- 1,5 dużej łyżki cukru
- 225 g posiekanych orzechów włoskich lub laskowych
- 2,5 małej łyżeczki suszonych drożdży

wrzucamy wszystko do automatu i czekamy 3h - najlepszy tylko z masełkiem czosnkowym
Dzieki, za pewno wyprobujemy

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podpisaliśmy dzisiaj umowę z zespołem Kolejna sprawa załatwiona W okolicy Wielkanocy wybieramy się jeszcze do Księdza
Super! Masz tu jakiegos linka do ich strony, zebysmy mogły posłuchać?

A ja juz spakowana TZ wlasnie bierze prysznic, a pozniej jakis milusi wieczorem mam nadzieje Do usłyszenia juz z Polski!!!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:01   #3463
jagodzia133
Zakorzenienie

ja oglądam w necie przez oficjalną stronę przynajmniej reklam nie ma ;p jutro sobie obejrzę
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-19, 22:04   #3464
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
no nie moge mój też siedzi w holandii to się do nie myślałas żeby do tż dołączyć?
Jak tylko skończę szkołę uciekam do niego
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:05   #3465
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Myśmy z TŻ i siostra skakali po kanałach, ale w końcu stanęło na Bitwie na Głosy i jestem załamana, że Cugowski odpadł, bo najlepszą robote wykonał, ale tu niestety nie chodzi o wykonane piosenki, tylko o popularność
a, że moja siostra umuzykalniona to komentowała wszystko.

A ta laska z Kenii... no cóż, niektórzy nie powinni śpiewać.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:08   #3466
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Myśmy z TŻ i siostra skakali po kanałach, ale w końcu stanęło na Bitwie na Głosy i jestem załamana, że Cugowski odpadł, bo najlepszą robote wykonał, ale tu niestety nie chodzi o wykonane piosenki, tylko o popularność
a, że moja siostra umuzykalniona to komentowała wszystko.

A ta laska z Kenii... no cóż, niektórzy nie powinni śpiewać.

zgadzam się w 100%

w sumie ja oglądałam wyniki i np moim zdaniem ten zespół co wygrał może i fajnie zaspiewali ale nie mieli ciężkiej piosenki

Stary 2011-03-19, 22:18   #3467
ibyza
Wtajemniczenie

kurcze, zapomniałam o Must be the music ale ze mnie ciołek
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 22:29   #3468
jagodzia133
Zakorzenienie

ja liczyłam na Cugowskiego świetny głos najlepszy z wykonawców w bitwie a poza tym z mojego miasta
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-19, 22:39   #3469
gregia
Zakorzenienie

a ja oglądam na TLC ,,wstydliwe choroby"- nie macie pojęcia jakie dolegliwości potrafią mieć ludzie i jak co 2 spytany przypadkowy młody Anglik nie wie co to jest prostata
Stary 2011-03-19, 22:47   #3470
jagodzia133
Zakorzenienie

dowiedzą się jak ich to dopadnie;p ale tak naprawdę jestem w szoku cywilizowany kraj telewizor,internet itd. a oni takich rzeczy nie wiedzą. szok
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-19, 22:48   #3471
(kicia)
Zakorzenienie

lecę spać Dziewczynki dobranoc

Stary 2011-03-19, 22:57   #3472
menippe
Raczkowanie

Witam
chciałabym dołączyć do Waszego postu
My planujemy wesele w lipcu 2012 i jesteśmy na etapie szukania jakiegoś fajnego miejsca. Powiedzcie mi proszę podpisywałyście z restauracją jakąś umowę? Mogłabym prosić ewentualnie o rady co w takiej umowie ma być zawarte?
menippe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 23:06   #3473
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dowiedzą się jak ich to dopadnie;p ale tak naprawdę jestem w szoku cywilizowany kraj telewizor,internet itd. a oni takich rzeczy nie wiedzą. szok
co prawda to prawda...
jagodzia ja już pare razy takie odpowiedzi usłyszałam od młodych Anglików, że nie wiedziałam czy smiac sie czy płakać nad ich głupotą...

Lecę też spać, miłej nocy dziewczynki
Stary 2011-03-19, 23:18   #3474
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Witam
My planujemy wesele w lipcu 2012 i jesteśmy na etapie szukania jakiegoś fajnego miejsca. Powiedzcie mi proszę podpisywałyście z restauracją jakąś umowę? Mogłabym prosić ewentualnie o rady co w takiej umowie ma być zawarte?
Witaj i opowiadaj o was
ja już podpisałam umowę i miałam w niej:
-wiadomo data dane personalne bal bla bla
-cena za osobę i co jest uwzględnione w menu
-czy sala płaci (ZAiKS) dopytaj się dokładnie
-jaką karę poniesiesz za zerwani umowy
-ilość wpłaconej zaliczki
-przypuszczalną liczbę gości
-że restauracja zobowiązuje się podawać tylko smaczne potrawy przygotowane ze świeżych produktów
-dokładnie do kiedy macie zgłosić ilość osób które przyjdą na weselę
-kiedy macie się spotkać i wybrać menu i obgadać szczegóły
zapytaj się: co jeśli stłucze się kilka rzeczy, czy oddają resztki jedzenia po weselu czy nie (dla wielu osób to istotne),
ja miałam tylko tyle z tego co sobie przypominam
resztę się dogaduje miesiąc przed ślubem
aha to jest zależne jeszcze od sali jaka jest bo czasami też trzeba pytać o dekorację u mnie takie podpunkty nie były potrzebne
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-03-19 o 23:23
Stary 2011-03-19, 23:48   #3475
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Boże dziewczyny...samotne z nas panny młode, a oto i chlebek (urusł skurczybyk)...a pachnie tak, że nie moge się doczekać az wystygnie, częstujcie sie
mniam

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Witaj i opowiadaj o was
ja już podpisałam umowę i miałam w niej:
-wiadomo data dane personalne bal bla bla
-cena za osobę i co jest uwzględnione w menu
-czy sala płaci (ZAiKS) dopytaj się dokładnie
-jaką karę poniesiesz za zerwani umowy
-ilość wpłaconej zaliczki
-przypuszczalną liczbę gości
-że restauracja zobowiązuje się podawać tylko smaczne potrawy przygotowane ze świeżych produktów
-dokładnie do kiedy macie zgłosić ilość osób które przyjdą na weselę
-kiedy macie się spotkać i wybrać menu i obgadać szczegóły
zapytaj się: co jeśli stłucze się kilka rzeczy, czy oddają resztki jedzenia po weselu czy nie (dla wielu osób to istotne),
ja miałam tylko tyle z tego co sobie przypominam
resztę się dogaduje miesiąc przed ślubem
aha to jest zależne jeszcze od sali jaka jest bo czasami też trzeba pytać o dekorację u mnie takie podpunkty nie były potrzebne
hihi, naprawdę w umowie wpisali, że zobowiązują się podawać smaczne potrawy?

idę spać, mieni mi się wizaż przed oczami
Stary 2011-03-19, 23:53   #3476
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
mniam

hihi, naprawdę w umowie wpisali, że zobowiązują się podawać smaczne potrawy?

idę spać, mieni mi się wizaż przed oczami
naprawdę nie żartuję ;p sama byłam w szoku ;p
ja też lecę dobranoc
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-03-20 o 00:00
Stary 2011-03-20, 00:39   #3477
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Witam
Dołączaj Jak będzie data, to wpiszę do kalendarza, a tymczasem opowiadaj o Was wszystko

Tu są przykładowe wzory umów, może się przydadzą: http://wesele.plock.pl/niezbednik-1.html

A mój TŻ już dawno poszedł spać, a ja rozmawiam na gg z Przyjaciółką (moją Świadkową zresztą) i dowiedziałam się, że wygląda na to, że spotkała swojego ideała Już jakiś czas była na to gotowa, więc wiedziałam, że to kwestia czasu, ale no naprawdę... Poznali się na e-darling, a okazało się, że są z sąsiednich wsi/miast, ale się wcześniej nie znali. Z każdą rozmową odkrywają coraz więcej wspólnego i chociaż są ostrożni, bo po swoich przejściach, to jednak coraz bardziej się angażują... Ale mi się japa cieszy, bo Ona naprawdę już na to zasługuje i jestem taka szczęśliwa, że wreszcie spotkała faceta dla siebie A wszystko wskazuje na to, że to taki sam perfect match jak u mnie i TŻ

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-03-20 o 01:08
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 10:00   #3478
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dołączaj Jak będzie data, to wpiszę do kalendarza, a tymczasem opowiadaj o Was wszystko

Tu są przykładowe wzory umów, może się przydadzą: http://wesele.plock.pl/niezbednik-1.html

A mój TŻ już dawno poszedł spać, a ja rozmawiam na gg z Przyjaciółką (moją Świadkową zresztą) i dowiedziałam się, że wygląda na to, że spotkała swojego ideała Już jakiś czas była na to gotowa, więc wiedziałam, że to kwestia czasu, ale no naprawdę... Poznali się na e-darling, a okazało się, że są z sąsiednich wsi/miast, ale się wcześniej nie znali. Z każdą rozmową odkrywają coraz więcej wspólnego i chociaż są ostrożni, bo po swoich przejściach, to jednak coraz bardziej się angażują... Ale mi się japa cieszy, bo Ona naprawdę już na to zasługuje i jestem taka szczęśliwa, że wreszcie spotkała faceta dla siebie A wszystko wskazuje na to, że to taki sam perfect match jak u mnie i TŻ
Hej ;* haaaa pierwsza ;p ale z was śpiochy ;p
też się cieszę że spotkała super facet tym bardziej że jest po przejściach ja lubię jak się ludziom w życiu układa dużooooo dużoooo szczęścia dla nich oby już nie musieli szukać drugiej połowy ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-20, 10:07   #3479
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dzieki, za pewno wyprobujemy

Super! Masz tu jakiegos linka do ich strony, zebysmy mogły posłuchać?

A ja juz spakowana TZ wlasnie bierze prysznic, a pozniej jakis milusi wieczorem mam nadzieje Do usłyszenia juz z Polski!!!
Nie wiem czy można podawać linki... ale w każdym razie jest to zespół PROMUZ z Sosnowca Baaardzo podoba mi się wokal dziewczyny i w sumie dlatego ich wzięliśmy Cena to 2 800 zł z wyprowadzeniem (bez 2500) więc myślę, że nie tak najgorzej

menippe- witaj lipiec jest dość popularnym miesiącem jeśli chodzi o wesela, więc już czas, żeby szukać lokalu powodzenia życzę
Stary 2011-03-20, 10:10   #3480
(kicia)
Zakorzenienie

Witam nową PM

U mnie pisze że wykonawca zobowiązuje się o przygotowania z właściwą starannością posiłków i potraw wg menu. A i znalazłam jeszcze punkt że kawa i herbata są podawane bez limitów co jak dla mnie jest dużym plusem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości