|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
W przyszłą sobotę wypróbuję ![]() Co do aromatów to ja sie obkupiłam w tym sklepie http://www.yerbamatestore.pl/cat-pol...spozywcze.html Posiadam brzoskwiniowy moim zdaniej najlepszy tiramisu czekoladowy, nugatowy raj, ajerkoniak, malina, gruszka, poziomka, chery i coś tam jeszcze ![]() Ja mam okres w połowie listka tabletek do tego brak posiedzenia na porcelanie i czuje się jak piłka
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje za stronke z aromatami ![]() |
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
kapucha kiszona i sok z niej na czczo, kawa "z gruntem" też na czczo, ciekła parafina do wypicia, masażyk brzusia, na mnie działają nie wiem czemu chińskie warzywa na patelnię...., xenna
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki,własnie oglądałam walkę kliczko &solis i co totalna lipa a myslałam że bedzie na co popatrzec,a tu 3 minuty i po walce,z niecierpliwoscia czekam na walke Adamka
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masaż nic nie daje chinskie sprobuje i pomsyle nad xenna ale kapuche wyprobuje najpierw hehe moze sie uda
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych aromatów to są mega wydajne kilka kropel brzoskwinki na duzy jogurt 2-3tabletki słodziku i w smaku jak jogobella brzoskwiniowa Lepiej zainwestować w kilka smakow tych po 10ml niż jeden o większej pojemności bo bedziesz używać i używać. Ja jeszcze połowy nie wypróbowałam bo tak sie tej brzoskwinki uczepiłam a kupiłam 30ml ![]() Buteleczki mają fajny aplikator. Przed pierwszym uzyciem ściągnąć zatyczkę i zrobić iglą dziurkę w zakraplaczu. Jak chcemy aby kropla nam wypłynęła to przechylić buteleczkę, ścisnąć zakraplacz i pieknie sie kropelkuje. Czekoladowego dodaję do ciasta czekoladowego i czasem rano do bułeczki czekoladowej. Do kawy też jest pycha. Do herbatki używam poziomki i zapach jest tak intensywny po 3 ktoplach jakbym nie wiadomo jaką herbatę parzyła. Ale sie rozpisałam o tych aromatach ![]() Moją mame rusza Figura 2 bo zawsze biegnie po niej na kibel a na mnie ona nie działa. Czasem mam myśli zeby zjeść cos starego zeby w końcu iść na tron
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-03-19 o 23:52 |
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#98 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czasem z opóźnieniem ale działa...Cytat:
![]() aromaty chyba muszę zamówić - toffi mnie korci, nugat i truskawka |
||
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja zamawiałam to truskawki nie było
a po jeden aromat nie bede kuriera opłacać..może kiedyś się skuszę jak wejdą inne smaczki![]() Co do kibelka to przypomniało mi się. Drażnienie odbytu czasem powoduje ze szybciej nam sie chce kupke np jak sie wycieramy po całej akcji czasem jest tak że jeszcze coś "wyjdzie" ja np tak mam Tak sie zachowują matki zwierzęta jeśli chcą pobudzić młode do wypróżniania.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-03-20 o 00:18 |
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
KAPUSTA KISZONA RZĄDZI!!!
100 ml soku mi starcza 5 minutek i od razu biegnę do WC. Nie ma żadnych rewolucji tylko... spokojne załatwienie sprawy Uciekam oglądnąć jakiś filmik i do spanka. Słodkiej nocy
|
|
#101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Ale się wyszalałam na basenie
tylko sił mi brak.. za 2-3 godz. muszę odebrać siostrę z jakiejś imprezy tiramisu pycha wygląda ![]() a ja chlebek upiekłam i smakuje też pycha
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
11.50zł kurier. W Warszawie można kupić w sklepie na Koszykowej.
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż czasami to aż kiszki mnie bolą takie zastojee... chyba Was zabiję Jak nigdy nie przepadałam za ciastami,a już nawet nie pomyślałam,żeby je piec to chyba w następny weekend uraczę się serniczkiem,albo polecanym przed Jedyyną tiramisu... A co do tych TŻów to u mnie jednak też nie za ciekawie... Kłócimy się często ostatnio,o pierdoły ... Zwłaszcza,że widzę u chłopaka lekkie zaburzenia zaufania... Dla przykładu opowiem Wam naszą dzisiejszą kłótnię (jest całkowicie bez sensu i jak dla mnie jego zachowanie jest dziecinne...) Wiadomo,zanim poznałam Jego to spotykałam się (a raczej próbowałam) z innymi facetami,ale byłam dziewicą. Nigdy nie byłam z kimś za dłuższą metę,czyli nawet nie pomyślałam o tym,by stracić z którymś dziewictwo. Mój pierwszy raz był z moim teraźniejszym chłopakiem,i to dopiero wtedy ,gdy byłam pewna-zajęło mi to jakieś pół roku. Dzisiaj dowiedziałam się,że TŻ wątpi w to,że byłam dziewicą,a co lepsze uważa,że skoro nie miałam nikogo na dłużej to musiał być to ledwo znany przeze mnie facet... Pokłóciliśmy się okropnie,nie chce go widzieć na razie..Przegiął strasznie. Co lepsze oczekuje dowodu,ale nie da się przecież udowodnić czegoś czego nie było...Owszem przy pierwszym razie była krew...Ale wiadomo stres,trochę się wstydziłam więc szybko zakryłam czerwoną plamę... Nie wiem co mam robić... Pewnie powiecie żebym dała sobie spokój z Nim,ale nie potrafię Naprawdę myślę,że to tej jedyny,jak chce potrafi być najcudowniejszym człowiekiem na świecie,ale właśnie czasami ma takie humoryyy ... Nie wiem jak to naprawić (chociaż to on powinien teraz o tym myśleć a nie ja )Eeeech... Te facety... Wyżaliłam się troszki i jakby lepiej Mam nadzieję,że jutro porozmawiamy w cztery oczy i przemyśli sobie coś przez noc...
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy możecie mi powiedzieć gdzie mogę dostać foremki do muffinek? jadę dziś na zakupy, od jutra zaczynam Dukana, doszlam do wniosku, że nie ma na co czekać, chociaż zima za oknem to wiosna tuż tuż i każdy dzień się liczy!
![]() miłego dnia |
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim pięknie dukającym!!!!
Jejku dziewczyny czy Wy też tak źle spałyście????? W nocy była chyba pełnia... Normalnie czuję się jakbym w ogóle nie spała... ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Cytat:
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczynki
U mnie dzis kolejny dukajacy dzien Waga bez rewelacji, ale mogłam sie tego spodziewać po PW, jest wzrost a mianowicie + 0,6 kg...cóż mam nadzieje ze szybko zejdzie ![]() Od dzis mam P - własnie zjadlam sniadanko: 2 jaja na twardo i serek homo na slodko ![]() Na obiadek planuje jakies miesiwko ale jeszcze nie wiem co i jak, mam w lodwoce makrele wiec jesli nic nie wymysle to pewnie na nia padne. Humorek dzis nieco lepszy niz wczoraj, zrobilam sniadanko dla calej rodzinki ale focha na meza mam dalej i chyba nie predko mi przejdzie. Pomiedzy nami cos ostatnio sie zepsulo a juz na pewno nie jest tak jak bylo wczesniej i to mnie strasznie martwi. Oddalilismy sie od siebie, czuje to ![]() Nie bede z nim rozmawiac bo doskonale znam jego zdanie na ten temat, twierdzi ze wszystko jest w porzadku i ze to pewnie ja mam cos na sumieniu skoro jestem taka zaborcza
|
|
#108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to WODA, nie tłuszcz - niemożliwe jest odłożenie tłuszczu, bo 1kg to nadwyżka 7000 kcal![]() Cytat:
u mnie wzrost +0,5kg, ale wszystko wyjaśniają warzywka lecę zrobić sobię placuszki i do szkoły...
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie z rana znad kawusi i placuszków cynamonowych
Drugi dzień PW czas zacząć waga jak wczoraj więc nie jest źle. Nadiia24, to teraz jak jesteś na P to znów będą zabójcze spadki a każda będzie Ci zazdrościć mroziq, głowa do góry! Musisz pogadać z facetem bo jego zachowanie naprawdę nie jest fair. Przecież on Cię obraża. I nie możesz pisać, że to ten jedyny i już. Ja mojego jedynego poznałam na początku 5 roku w sposób zupełnie przypadkowy (nikt nas nie poznawał - po prostu spotkaliśmy się w nocy na przystanku i zagadał do mnie). Jesteś młoda i znajdziesz kogoś innego (lub masz czas na zmianę zachowania aktualnego TŻ). Przecież tak być nie może żeby zarzucał Ci kłamstwo w kwestii tak dla Ciebie ważnej jak dziewictwo. Pogadaj z nim bo Ty na prawdę nie zasługujesz na takie traktowanie! ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2011-03-20 o 09:23 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to musi być nadwyżka, więc zakładając, że na oddychanie, chodzenie, spanie, trawienie, spalamy ok. 2000 kcal, to jeszcze trochę więcej tego kurczaka ![]() widzę, że nasze śniadanie jest bardzo podobne, właśnie wszamałam placuszki, a teraz wzięłam kawę przed lapka **a! no i też mam drugi dzień PW, bo tym samym rytmem idziemy
|
|
|
#111 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
Faceci są dziwni ![]() Cytat:
Zależy ile chcesz wydać Powodzenia w dukaniu ![]() Cytat:
Mój też nigdy nie widzi tego, że jest jakiś problem i uważa że ja wszystko wyolbrzymiam, bo przecież "wszystko jest w porządku" Niby inteligentny facet, a jednak zrozumieć pewnych spraw nie potrafi Cytat:
Najgorsze że mój ma w pracy do czynienia z wieloma kobietami i jakby chciał mnie zdradzić to nie miał by z tym problemu Chętna pewnie by się znalazła
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki! Ale się rozpisałyście.... Za dużo cytowania więc napiszę tak ogólnie.
1. Gdy brałam tabletki i byłam na diecie to faktycznie plamienia a nawet @ były kiedy im się podobało ale tylko na początku - teraz musiałam odstawić tabletki ale i pod koniec ich brania i teraz już jest w miarę regularnie @ przychodzi 2 dni wcześniej i tyle (poza tym, że jeszcze 2 dni wcześniej a potem w trakcie boli mnie brzuch jak cholera :/ ). 2. Tż to temat rzeka - ja mam to szczęście, że on więcej robi w domu (bo jest w nim w ciągu dnia dłużej), codziennie rano robi mi kawkę i ciasto kładzie na stół więc jak już wstaję to mam wszystko gotowe no i jeszcze szklankę wody do tego, bo zawsze dzień zaczynam od szklanki wody na czczo. Więc kobitki każdego faceta można ułożyć (mój jest jedynakiem i wszystko zawsze mama mu robiła - nawet kanapki do pracy gdy miał prawie 30 lat a nie byliśmy jeszcze razem) - trzeba tylko jasno określić reguły gry bo inaczej to nam na głowę wejdą. U mnie raz zrobiłam taką zadymę (jeszcze wtedy studiowałam dziennie, miałam 2 prace (pełen etat za dnia i jeszcze nocki w drugiej co jakiś czas), że mu się odechciało jakiegokolwiek marudzenia hehe 3. Co do osłabionych włosów na diecie to pokrzywa pita regularnie jest rewelacyjna i bardzo je wzmacnia no i woda w organizmie się aż tak nie zatrzymuje. 4. Na zaparcia u mnie działa kiszona kapusta popita szklanką coli - szybko i skutecznie ![]() Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam hehe A no właśnie - u mnie dziś spadek 0 700 ale wczoraj mało jadłam i piłam a dziś PW więc jutro pewnie będzie lekkie wzrościk ale co tam
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaż z drugiej strony, ja nie mam koleżanek, cały czas trzymam się z dwoma facetami (teraz jednego przenieśli do innej grupy na studiach i rzadziej się z nim widzę), no i TŻ musiał się przyzwyczaić - mimo, że w jednym z nich byłam zauroczona przez kilka dni, a TŻ o tym wie. jednak znają się, spotykamy się w 4 przy wspólnym hobby, więc widzi jaki mamy do siebie stosunek a kiedyś poszłam z TŻtem na jego uczelnię po wyniki z egzaminu i ta dziewczyna przyszła, to pogadał z nią, a ja stałam z boku, nawet nas sobie nie przedstawił i kłócimy się o to często, że np. jak z nią gada na gg to potrafi grać w swoją ukochaną grę i przerywać gdy ona odpisze, a jak ja go proszę to "zaraz"... eh, też się wyżaliłam...
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa przestała na mnie działać, a chemi brać nie zamierzam ![]() Hej wam Z moim kocurkiem jeszcze gorzej nie wiem już co się dzieje W zeszłym tyg biegałam po wecie codziennie na zastrzyki, w czwartek był ostatni, dostał do domu antybiotyki i proszek który ma rozpuścić te kryształki w moczu... 1 dzień było ok,nie popuszczał z krwią za to teraz robi to ze zdwojoną siłą Do tego strasznie płacze i traci apetyt ... kazałam mamie zebrać siuski i do pojemniczka i jutro po pracy zaniosę je do weta na badanie bo jeśli to byłoby kryształki w pęcherzu to zastrzyki... antybiotyk i specjalistyczna karma by podziałała, za karme tyle siana dałam ;/ on biedny się tak strasznie męczy... jeśli to będa kamienie czeka nas operacja i przepychanie
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
a ja mam dziś chandrę zaraz idę na Vacu - pójdę się wymęczyć, może zostanę na silce - a potem może pójdę sobie kupić jakieś spodnie (wiem że to jeszcze nie czas) ale może humor mi się poprawi, chociaż na chwile. ja odstawiłam tabletki i zaczęłam kleić plastry - i u mnie nic niepokojącego się z @ nie dzieje - zawsze przychodzi punktualnie, żadnych plamień i trwa max 5 dni. poza tym życzę miłego dzionka. |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna, dziewczyną, ale jak jakaś inna wykaże nimi zainteresowanie to zaczyna im trochę odbijać W sumie rozumiem to, chyba każdy lubi wzbudzać zainteresowanie u płci przeciwnej nawet jeśli nic ma z tego nie być bo jest się w szczęśliwym związku Mimo wszystko jest to strasznie irytujące Koleżanki z roku, koleżankami z roku Mój co roku ma do czynienia z kilkudziesięcioma nowymi studentkami
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajoma wizażanka ma podobne problemy ze swoim kotowatym Jak chcesz to dam Ci do niej kontakt, na pewno coś doradzi bo zna się na kotach
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
haha
a ja swojego gówniarza ( jest młodszy o pół roku, ja jestem z grudnia z On lipca) poznałam w liceum długa historia z tym moim starszeństwem... ale do 3 klasy nie wiedziałam jak On się nazywa, jakoś nieszczególnie przypadła mi do gustu ta grupa ludzi i tak jakby przychodziłam tylko na zajęcia i nie uczestniczyłam w ogóle w życiu klasy... do czasu kiedy zrobiłam tatuaż... zobaczył go na necie i zaczęliśmy pisać... dużo pisać, a pod koniec lutego w zeszłym roku przyjechał mi naprawić komputer * i wkurza mnie to, że też mało robi... ostatnio nawet powiedział, że jestem samolubna, bo mu też budyniu nie zrobiłam, On gra cały dzień a ja muszę coś robić, wtedy jak już nadmiernie mój TŻ przegina to dostaje porządny opiernicz i nagle anioł pomagania się z niego robi teściówka nawet mu brudne rzeczy z pokoju wynosiła i śmieci sprzątała ![]() ![]() * żałuję jednak, że się nie zważyłam przed dietą, niby nie miałam możliwości, ale dla chcącego... bo było trochę więcej niż mi się wydawało Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-03-20 o 10:21 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

kochane skad bierzecie te wszystkie dziwne aromaty? ja niestety mam tylko standardowe !
ja tez sie boje warzyw bo zawsze mam wzrosty i to czasami az rece opadaja
a nic nie dziala!

czasem z opóźnieniem ale działa...

)

i kłócimy się o to często, że np. jak z nią gada na gg to potrafi grać w swoją ukochaną grę i przerywać gdy ona odpisze, a jak ja go proszę to "zaraz"...