Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 23:10   #2161
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja go kupuję
Super! Liczę na Twoją rzetelną opinię Moja Mamuśka czai się na niego, ale stwierdziła, że poczeka aż ktoś inny go kupi i napisze czy warto
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 23:10   #2162
kloog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Znam-polecam nie są limitowane
Hmm... no to dziwne, bo np. właśnie z oferty demo 06 zestaw produktów do makijażu jest limitowany...
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 23:32   #2163
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
czy on ma alkohol?? bo mi to akurat nie przeszkadza, ale klientka mnie pytała który jest bez alkoholu u nas w ofercie i nie umiałam jej odpowiedzieć na te pytanie
Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
oo bezalkoholowy to może go zamówię bo napewno nie wysuszy

ja też będę czekać na fotki torebki bo się naprawdę poważnie nad nią zastanawiam lub nad Melissą ale najpierw chciałabym zobaczyć fotki Kristiny i wtedy pomyśleć nad jedna

ja akurat na solarium nigdy nie byłam więc nie mam czego sobie wmawiać
to jest ten sam tonik solusions bezalkoholowy, moc nawilżenia
torebkę melissa polecam, fajnie się nosi
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a ja znalazłam ostatnio w szufladzie te skarpetki do refleksologii, pamięta je jeszcze ktoś? nie używałam ich jeszcze ani razu ale może byłyby dobre właśnie do nałożenia na noc na krem??
pamiętam, ale ich nie zamawiałam
Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
A jak wam idzie zbieranie zamówień z kat.5 hmm?
Mam taką chrapkę na te pędzle przy zamówieniu za 65 zł z kolekcji...
żeby się nie okazało, że to jakieś miniaturki, bo nigdzie nie napisane jakie są długie
Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a zegarek PAVIA z demo5?? Warto kupic??

Co powiecie a podkładzie Anew przeciwzmarszczkowym?? Bo nie wiem czy mam go mamie polecić
podkład fajnie się rozprowadza, dobrze kryje, nie widać odstających skórek, jeśli ktoś ma, tylko zawiera rozświetlające drobinki, zależy co kto lubi, ja akurat wolę mat
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 23:36   #2164
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
Hmm... no to dziwne, bo np. właśnie z oferty demo 06 zestaw produktów do makijażu jest limitowany...
czasem jednak można kupić więcej sztuk a czasem tylko jedną
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 23:42   #2165
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Dobrej nocki ejwonmaniaczki
Stary 2011-03-19, 23:46   #2166
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Super! Liczę na Twoją rzetelną opinię Moja Mamuśka czai się na niego, ale stwierdziła, że poczeka aż ktoś inny go kupi i napisze czy warto
oki, na pewno uprzejmie doniosę
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:05   #2167
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

żeby się nie okazało, że to jakieś miniaturki, bo nigdzie nie napisane jakie są długie

Ja też się czaje na te pędzle. Byłam w coku ale zapomniałam sie o nie podpytać. W tym tygodniu do nich polece na zwiady Mam pędzle co były w takim woreczku z organtyny i musze przyznać ze pędzel do pudru/różu jest świetny tak samo jak będzelek do cieni. Gabeczki nie używam i wyrzuciłam. Pędzelkiem do ust nakładam mocne ciemne kolory aby było tak delikatniej i precyzyjnie. Na all jest kilka aukcji z tymi pędzlami tylko po fotach nie można osądzić jakiej są one długości.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:09   #2168
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
No bez żartów

Ja też lubię Tajski mus
Widzę że jednak jest trochę zwolenniczek tego musu (a już myślałam że jestem jedną z niewielu która go chwali) Chyba opinie o nim sa wyrównane
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:18   #2169
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
wiecie co teraz tak patrze na zamówienie które wysłalam do avonu , w zamówieniu wysłanym mam perceive dew , a na fakturze go w ogóle nie ma , nawet nie pisze że produkcja opóźniona czy cos czy w ogóle jest nie dostępny . Po prostu go nie ma hmmmmm

kurrrrrczaki i tak samo z różem też wysyłam i tez go w ogóle nie mam na fakturze !
Ja tak miałam z szamponami dla mojej mamy i siostry. Zamówiłam, a na fakturze nic, przy drugim zamówieniu też nie przyjdą bo też nie są uwzględnione na fakturze. Nie wiem o co chodzi, czy mi je w końcu doślą. Zaraz naskrobię do nich wiadomość i opier#$%^%

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Miałam dwa zamówienie z różnicą chyba 2 dni wysłane na kuriera i ani jedna paczka nie doszła w terminie... nasmarowałam im maila, tak że dzwonili do mnie z przeprosinami.
Ale ja mam na myśli opóźnienia w produkcji, a nie w dostawie.,
Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość

Co powiecie a podkładzie Anew przeciwzmarszczkowym?? Bo nie wiem czy mam go mamie polecić
Ja już o niego jakiś czas temu pytałam, bo moja klientka go chciała i dziewczyny polecały. Opinii mojej klientki nie znam, bo mam zwolnienie na córkę i niestety jej nie widzę, a to pani ode mnie z pracy W poniedziałek będę ją widzieć więc jak tak bardzo Ci się nie spieszy, to mogę podpytać ją, czy odpowiada jej i dlaczego, co i jak;0

Edytowane przez cinusiowa
Czas edycji: 2011-03-20 o 00:19
cinusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 00:29   #2170
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Ja tak miałam z szamponami dla mojej mamy i siostry. Zamówiłam, a na fakturze nic, przy drugim zamówieniu też nie przyjdą bo też nie są uwzględnione na fakturze. Nie wiem o co chodzi, czy mi je w końcu doślą. Zaraz naskrobię do nich wiadomość i opier#$%^%

Ale ja mam na myśli opóźnienia w produkcji, a nie w dostawie.,

Ja już o niego jakiś czas temu pytałam, bo moja klientka go chciała i dziewczyny polecały. Opinii mojej klientki nie znam, bo mam zwolnienie na córkę i niestety jej nie widzę, a to pani ode mnie z pracy W poniedziałek będę ją widzieć więc jak tak bardzo Ci się nie spieszy, to mogę podpytać ją, czy odpowiada jej i dlaczego, co i jak;0
Będę wdzięczna;*
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 07:24   #2171
MaT
Wtajemniczenie

Dopiero jestem na bieżąco z czytaniem postów, więc z opóźnieniem piszę
Cytat:
muszę wypróbować krem do rąk ze str.69.. miałyście go? jedna ze znajomych mojej znajomej, która pracuje w kwiaciarni , twierdzi że to najlepszy krem do rąk jaki kiedykolwiek kupiła , że nawet lepszy niż najlepsze kremy innych firm no chyba powinnam go kupić aby mieć rzeczywiscie jakieś porównanie, jak do tej pory to najbardziej sobie cenię krem do rąk z MM... która z Was miała ten krem i coś o nim powie??
Kuzynka mojego męża kupuje je regularnie, jak tylko są w promocji, więc w 4 i 5 prosiła o zamówienie po 10 sztuk . Pamiętam, że jak kiedyś nie było ich długo w dobrej cenie, to poszła z tubką do apteki i porosiła o zrobienie wg składu Ma problemy ze skórą na rękach i jest pod opieką dermatologa, który od czasu do czasu przepisuje Jej maleńkie tubeczki maści, które na krótko wystarczają, a ten krem jest o większej pojemności i wg Niej, działa niemal identycznie, jak ta maść
Cytat:
.....i cienie
Cytat:
Napisane przez KasiaD86 Pokaż wiadomość
....lakiery...
Przepraszam, że tak od rana marudzę, ale ktoś przeglądający tylko forum Katalogi i ..., może mieć niedosyt opisów, bo aż się prosi o nazwy odcieni
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 07:29   #2172
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Ja uzywam go od ladnych paru lat a mam 25 i bardzo sobie go chwale. Zawsze mam jedna sztuke na zapasie. Mysle ze spokojnie mozesz go uzywac.
Cytat:
ja miałam na niego alergię, i podobno wiele osób płakało po jego użyciu

a jeśli chodzi o oznaczenie wieku, to wcale nie musisz się trzymać tych reguł z opisu , wszystko zalezy od potrzeb skóry.. spróbuj tego kremu, może Ty nie będziesz płakać po nim
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jestem zadowolona z tego kremu
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja go miałam i moja kumpela też go sobie zamówiła i obie nie byłyśmy zadowolone- szczypał nas strasznie w oczy choć starałam się jak mogłam żeby omijać oczy ile się da ale mimo to szczypał i ją i mnie ale tylko ten jeden, nie pamiętam teraz czy ten żel czy ten krem bo tam jest jedno na dzień drugie na noc
Cytat:
jeśli chodzi o kremy pod oczy z anew to mnie uczulał reversalist po nim mi strasznie oczy łzawiły, natomiast rejuvenate był spoko- bardziej lubiłam ten zielony na noc dobrze nawilżał i napinał skórę rano była bardzo mięciutka, natomiast ten na dzień jak dla mnie mógłby być gęstszy i mocniej nawilżać.
Idealny dla mnie to byłby taki: zielony z rejuvenate i biały z clinical- to byłoby doskonałe połączenie
dziękuję dziewczyny ślicznie za opinie: roza: wezmę go, a jak mi nie spasuje to zwrócę

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a tonik chciałam jakiś kupić naprawdę dobry obojętnie jakiej firmy (ale myslałam że może coś z Avonu byłoby okej ) ale jeszcze nie wiem dokładnie jaki sobie mam tonik kupić
ja cały czas szukam toniku idealnego, i był taki jeden antybakteryjny bezalkoholowy Soraya niebieski, z trawą cytrynową, fajnie oczyszczał i był delikatny, i w moim przypadku mniej pryszczy po nim. Z Avonu miałam ten idealna równowaga i go używałam dopóki nie odkryłam tamtego

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Tez myslalam nad tym kremem a mam 25 i zamawiam zestawik z miniaturkami i tym kremem pelnowartosciowym w k7. Mam nadzieje ze sie nie zawiode
ja go wezmę teraz, za taką cenę żal nie spróbować, a do k7 mogę mieć inne wydatki

Cytat:
Diamentowa blue zdecydowanie. Zawsze gdy sa w promocji mam zamowienia na pare sztuk tej kredki. Podobno jest swietna!!

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Najlepszy tonik jaki w zyciu uzywalam to plyn micelarny z Avene ktory ma roznorodne zastosowanie. Cudenko warte swojej ceny
diamentową twilight sparkle czy jakoś tak, i ja polecam piękna kreska i kredka bardzo trwała

a właśnie, co to jest ten płyn micelarny, i czy każda wiekowo może go używać?
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 07:35   #2173
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Przepraszam, że tak od rana marudzę, ale ktoś przeglądający tylko forum Katalogi i ..., może mieć niedosyt opisów, bo aż się prosi o nazwy odcieni
Popatrz dobrze na zdjęcie jak otworzysz, są na zdjęciu wpisane nazwy lakierów Tak jakby w dole lakierów białą czcionką dlatego mogą nie rzucać się w oczy
Stary 2011-03-20, 08:01   #2174
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Immenseness Pokaż wiadomość
Płyn micelarny służy głównie do zmywania makijażu. Ma konstystencję podobną do toniku. Można go używać w każdym wieku, chyba , że jest oznaczenie na opakowaniu (np. Ziaja płyn micelarny 30+). Ja używam wody micelarnej

Miała któraś podwójny cień do powiek z minerałami, który teraz jet w netto?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:02   #2175
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość

Ja będę do nich dzownić , wole ich przez tel opierdzielić .

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 08:15   #2176
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dysia172 Pokaż wiadomość
mam takie pytanie, troche dziwne ale byłabyś w stanie, a raczej czy chciałabyś zainstalować u siebie taki dodatek do Firefox'a by usuwać reklamy ze str??
taki konkurs mam, nie licze co prawda na pierwsze miejsce ale przynajmniej na drugie, bo ciężko znajdować osoby które to zainstalują. Byłabym naprawdę wdzięczna, ale jeśli nie to zrozumiem oczywiście
Podałabym Ci link
sama mam go zainstalowanego _

http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/701e35948bd1d51da38e46c6a d706860

pisać na priv jeśli chcielibyście mi pomóc dziękuję bardzio
do mnie mówisz ? jak tak to nie dzięki , a poza tym to nie miejsce na taki wątek !

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
ale te Demo można tylko po jednej sztuce i tylko raz a nie w każdym zamówieniu - 1szt w katalogu przecież
ale co Ty mówisz , od wieków tak robie i nigdy nie było problemów.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Dobrej nocki ejwonmaniaczki
zgapiara zgapiara

Maleństwo moje
Stary 2011-03-20, 08:29   #2177
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
ale co Ty mówisz , od wieków tak robie i nigdy nie było problemów.
Dobrze mówi z demo zawsze można było zamówić tylko jedną sztukę danego produktu w katalogu, nie ważne ile zamówień składasz. Chyba, że masz dwa konta, albo kiedyś pomylili się na Twoją korzyść
A, mam takie pytanko do Ciebie O torebkę BATYCKI walczysz ze swojego konta? Bo coś wspominałaś, że tylko 1000zł miałaś do uzbierania, a przecież Liderzy nie mogą polecać... Więc nie czaję
Stary 2011-03-20, 08:36   #2178
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Dobrze mówi z demo zawsze można było zamówić tylko jedną sztukę danego produktu w katalogu, nie ważne ile zamówień składasz. Chyba, że masz dwa konta, albo kiedyś pomylili się na Twoją korzyść
A, mam takie pytanko do Ciebie O torebkę BATYCKI walczysz ze swojego konta? Bo coś wspominałaś, że tylko 1000zł miałaś do uzbierania, a przecież Liderzy nie mogą polecać... Więc nie czaję
Mój mąż też jest konsultantem avonu wszystko jasne ?

Kociaki wysłałam zamówionko na kat 5 , zaczną je fakturować z dniem pierwszego nowego kat jak się nie mylę tak ?

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-03-20 o 08:40
Stary 2011-03-20, 08:39   #2179
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Kuzynka mojego męża kupuje je regularnie, jak tylko są w promocji, więc w 4 i 5 prosiła o zamówienie po 10 sztuk . Pamiętam, że jak kiedyś nie było ich długo w dobrej cenie, to poszła z tubką do apteki i porosiła o zrobienie wg składu Ma problemy ze skórą na rękach i jest pod opieką dermatologa, który od czasu do czasu przepisuje Jej maleńkie tubeczki maści, które na krótko wystarczają, a ten krem jest o większej pojemności i wg Niej, działa niemal identycznie, jak ta maść
Dzięki za info ale dzięki tej opinii to nie biorę 1szt tylko 6szt (+6 polerek, bo opłacalne aby jeszcze teraz dosłać zamówienie)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 08:40   #2180
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Też mam zamówienie na Just Play dla niego Chciałam kupić Swojemu, ale powiedział, że są dla niego za delikatne
Oprócz tego mam zamówienie m.in. na zielone i fioletowe ice sheers, 2 żele senses, zestaw sss ten zielony ujędrniający, puder w kamieniu
Just play dla niego jest ulubionym zapachem mojego mezczyzny. Jeste delikatny swiezy i na co dzien idealny. Niestety u nas zostal wycofany z produkcji. Ale zaowazylam ze bedzie dostepny co jakis czas w HT na stronach wyprzedazowych od 1,4F do 2f wiec obkupie mojego M.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:41   #2181
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
no jasne, więc "Demo nielimitowane" możesz brać po 1szt na kk w katalogu, czyli na siebie i na niego, a nie po ileś sztuk a z Demo nilimitowanego możesz nawet cały karton zamówić
Stary 2011-03-20, 08:42   #2182
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Just play dla niego jest ulubionym zapachem mojego mezczyzny. Jeste delikatny swiezy i na co dzien idealny. Niestety u nas zostal wycofany z produkcji. Ale zaowazylam ze bedzie dostepny co jakis czas w HT na stronach wyprzedazowych od 1,4F do 2f wiec obkupie mojego M.
Just play potwierdzam dałam próbkę mojemu mężowi i poprosił abym mu go zamówiła , bo powiedział że w koncu trafił na wodę która go nie drażni swoim mocnym zapachem

Maleństwo moje
Stary 2011-03-20, 08:43   #2183
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Kociaki wysłałam zamówionko na kat 5 , zaczną je fakturować z dniem pierwszego nowego kat jak się nie mylę tak ?
czyli dopiero we czwartek
Stary 2011-03-20, 08:43   #2184
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no jasne, więc "Demo nielimitowane" możesz brać po 1szt na kk w katalogu, czyli na siebie i na niego, a nie po ileś sztuk a z Demo nilimitowanego możesz nawet cały karton zamówić
no chyba że tak , dzieki za dopełnienie mojej wiedzy

Maleństwo moje
Stary 2011-03-20, 08:43   #2185
Immenseness
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Płyn micelarny służy głównie do zmywania makijażu. Ma konstystencję podobną do toniku. Można go używać w każdym wieku, chyba , że jest oznaczenie na opakowaniu (np. Ziaja płyn micelarny 30+). Ja używam wody micelarnej
w takim razie muszę wykończyć mój obecny tonik i mleczko najszybciej jak się tylko da
Bizarre has hardly any...'

Immenseness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:46   #2186
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Kupiłam sobie dwufazowy nawilżający olejek do ciała " satynowa miękkość " ten zielony i nie wiem czemu ale pachnie mi jak proszek do prania

idę się poczyścić tym aparatem solutions , może się w końcu do niego przekonam

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-03-20 o 08:49
Stary 2011-03-20, 08:48   #2187
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Albo ciężarówkę

Cytat:
w takim razie muszę wykończyć mój obecny tonik i mleczko najszybciej jak się tylko da
Nienawidzę mleczek Dlatego rano stosuję tonik, a na wieczór wodę micelarną i jest git

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 08:59   #2188
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:

Wiesz, ciekawość ludzka Dzięki za zaspokojenie
Stary 2011-03-20, 09:00   #2189
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
dziękuję dziewczyny ślicznie za opinie: roza: wezmę go, a jak mi nie spasuje to zwrócę

ja cały czas szukam toniku idealnego, i był taki jeden antybakteryjny bezalkoholowy Soraya niebieski, z trawą cytrynową, fajnie oczyszczał i był delikatny, i w moim przypadku mniej pryszczy po nim. Z Avonu miałam ten idealna równowaga i go używałam dopóki nie odkryłam tamtego

ja go wezmę teraz, za taką cenę żal nie spróbować, a do k7 mogę mieć inne wydatki

diamentową twilight sparkle czy jakoś tak, i ja polecam piękna kreska i kredka bardzo trwała

Plyn micelarny to taka cudowna woda w ktorej wykozystana jest nanotechnologia czyli czasteczki odbijajace brud od powierzchni skory.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 09:02   #2190
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Wiesz, ciekawość ludzka Dzięki za zaspokojenie
hehe a miała być to tajemnica upsss

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Plyn micelarny to taka cudowna woda w ktorej wykozystana jest nanotechnologia czyli czasteczki odbijajace brud od powierzchni skory.
no ale raczej na moje 21 lat ten płyn się jeszcze nie nadaje

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości