|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Kliwus - calkowicie cie rozumiem! tak jak pisza dziewczyny, dobrze by bylo jakbyscie troche czasu sami spedzili, odnowili wasze uczucie! nawet wieczorne polozenie sie przed TV i poprzytulanie jakos umili atmosfere. Faceci niestey w wiekszosci (na pewno nie wszyscy) maja mniej cierpliwosci do dzieci i pewnie dlatego twoj tak malo czasu spedza z Zu, bo go to meczy! ale na pewno sie poprawi i bedzie dobrze!
A apropos tematu tatuskow-to strasznie denerwuja mnie tacy, ktorzy wracajac z pracu-musza odpoczac a kibieta dalej lata jak motorek z dzieckiem, z obiadkiem-tak jakby ona caly dzien z dzieckiem odpoczywala! zostawilabym takiegio na kilka godzin sam na sam z dzieckiem, to na pewno zaraz chcialby isc do pracy na nadgodziny ![]() A mnie dzis moja babcia zestresowala! zadzwonila do mnie w poludnie mama ze babcia sie wybiera do niej i chce ze do mnie podejsc. A ze kuzynka gdzies po drodze jechala to miala babci podrzucic. Juz mi to nie pasowalo bo w domu bajzel, umowilam sie z kolezanka... no ale babcia to babcia, lubie jak mnie odwiedza. Postawilam wszystko na nogi. Posprzatalam, wybralam sie wczesniej do kolezanki i jak wracalam to mama juz dzwoni ze oni sie zbieraja z kuzynka i jada. ale nie dojechali do mnie... okazalo sie ze sie babcia z kuzynka nie dogadaly i juz do mnie nie przyjechaly-a jak motorek dzis latalam... i caly dzien byl nie taki jak trzeba. Teraz padam i ide spac -dobranoc zonki Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-03-19 o 22:21 |
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję bieganiny! Kochana dobrej nocki!
|
|
#2704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kliwia te nieporozumienia z pewnoscia sa chwilowe. Jestescie przemeczeni, a na wiekszy luz na razie sie nie zapowiada z stad to napięcie i sprzeczki. Dziewczyny juz chyba wszystko napisały w kwestii facetów i dzieci. tez uwazam, ze przydałaby sie chwilka tylko dla Was Cytat:
oby cisnienie szybko sie unormowało Cytat:
ale rzeczy pomału przewoże, wiec dzien przeprowadzki zbliza sie coraz bardziej.Mezowi skrecanie mebli niezle idzie, dzis zmontowal stolik RTV, 2 stoliki nocne i komode. jestem z niego dumna miałas dzis dzien na wysokich obrotach ![]() Cytat:
ja tylko wtedy widziałam te krotka wypowiedz w nowosciach.a przeprowadzka pewnie niedługo tak w ogole dzis dzwoniła do mnie moja przyjaciolka z Cypru, ale za nia tesknie ale w okolicach wakacji zjawi sie tu na urlopie
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro się tym zajmę. Mąż ma w poniedziałek urodziny to będzie w sam razKochana, mam nadzieje, że przyjdzie szybko ciepła wiosna i że będzie się Wam świetnie mieszkać. Trzymam kciuki i daj koniecznie znać kiedy nastanie godzina zero A mąż dzisiaj odwalił kawał dobrej roboty! Sprzątania współczuję, ale ponoć swoje się dobrze sprząta - mam nadzieje, że tak też jest w Twoim przypadku.Ty masz przyjaciółkę na Cyprze, ja moją w Stanach. Czekam na jej powrót bo maile mi nie wystarczają, a ze skype'a nie potrafię korzystać (nie potrafię się do niego przekonać) to kontakt mamy ograniczony. Mój Krulik wraca w czerwcu![]() Żabcia, jak tam wypad w góry?
|
|
#2706 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
No to pijemy!
![]() Teraz przez ten tydzień, był krótki czas, kiedy z mężem byliśmy w tym samym wieku.
|
#2708 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
My w tym samym wieku jesteśmy przez pół roku
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry śpiochy
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam te worki z biedornki. super mi sie kapa ozdobna zmiescila z biduchami tam.
madzia, moze kup na probe ? ktosia polecala z takim bialym tylem w kolka worki i one z tych tanszych byly dzieki za wsparcie. ![]() ale wiecie jak to jest przez gg , maz filuje i zobaczy ![]() ale pogadalismy szykujac kapiel dla dziecia. moj maz pomaga mi, ale wiecie, czasem jeden tekst i ja mam nerwa ze robi mi laske ze wezmie dziecko do odbicia ale jest ok.poprzytulalismy sie jak zuzia poszla spac
|
|
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
agus87 dziękuję
Gucia o tak obracały nim nie źle udanego spotkania ze znajomymi![]() Katunia to cię babcia wystawiła... india83 super że przyjaciółka przyjeżdża.. bosko... owocnego ciągu dalszego w skręcaniu mebli![]() Kliwiulka jesteś przemęczona i na wszystko pewnie patrzysz ostrzej.. a mąż hmm może go to przerosło, nie tam myślał że będzie, a tu jednak rzeczywistość jest czasem inna... powiedz mu wszystko co ci leży na sercu... wszystko wszystko... myślę że to oczyści atmosfere.... buziakuje i jak coś to wiesz gdzie mnie szukać... ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia u mnie było podobnie, że nie bardzo chciał się Julką zajmować, ale ostatnio powiedział do mnie tak - wiesz, do mnie dopiero dotarło,że dziecko mam....
heh...niby lepiej późno niż wcale i od tej pory widzę, że chętniej się nią zajmuje, mała zaczęła go poznawać i cieszyć się na jego widok i jest zupełnie inaczej
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Im bliżej czwartku tym mam większy stres Jakoś nie czuję tego mojego tematu na hospitacje. Tak jak wcześniej czułam, tak teraz nie. Wczoraj miałam próbę, mąż był moim uczniem. Mąż mówił, że tamt fajny, ale ja już sama nie wiem....Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Katunia szkoda, że w końcu babcia nie przyjechała. |
|||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
U nas kolejna niedziela bez TZ juz nie pamietam kiedy nie byl w pracy w niedziele... ale na szczescie rodzice nas znow przygarna
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Madziu a jaki masz temat tej hospitacji ? bo mi ucieklo ?? |
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia "woda to skarb" dokładny scenariusz wkleiłam w k. w temacie nauczycielek
Kurde w październiku miałam na temat cukru i baaardzo mi się ten temat podobał a teraz nie wiem dlaczego nie. Może też stres, że aż 3 osobowa komisja będzie na tych zajęciach??
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu fajny temat, zaraz spojrze na scenariusz.
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu - przejrzalam, ogolnie fajny, poczytam potem jeszcze dokladniej i jak cos to napisze w k. Teraz zbieram sie do rodzicow.
kurcze muuuusze w koncu wiecej tym moim autkiem pojezdzic bo stoi i sie marnuje a ja sie nie wprawaiam w role kierowcy
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia dziękuję
kochana ćwicz jazdę, abyś potem nie była takim kierowcą jak ja
|
|
|
|
#2724 | |||
|
Zakorzenienie
|
agatku
wow jaka gwiazda z Ciebie a jak Ci się układa z Tż?No nie wiem czy te 30 km to tak niedaleko teraz po powrocie troszkę zaczyna mnie to przerażać,bo dojazdy mi nie przeszkadzają tylko trzeba zarobić na benzynę ech ... Ale póki co jestem dobrej myśli a mieszkamy w wiosce ,w której dotąd mieszkało 300 osób,ale po rozbudowie naszego osiedla przybędzie kolejnych 300 mieszkańców Na razie jest cisza i spokój,przez pierwsze dni nie mogłam spać przez tą ciszę Okolica jest przepiękna ,niedaleko mamy Park krajobrazowy ech nic tylko czekać na wiosnę ![]() Dziewczyny powoli dojrzewam do wklejenia zdjęć mieszkania na forum tylko w tym tygodniu dokupimy krzesełka i parę rzeczy w ikei i coś wrzucę Tż jak słyszy ikea to mdleje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj trochę popiłam i dziś jakaś taka wczorajsza jestem wpierw byłam u rodziców,a że mieli gości akurat to pojadłam i podrinkowałam z rodzicami hehe jak dziwnie,a potem Tż wrócił z meczu i pojechaliśmy na miasto świętować jego urodziny,do knajpy znajomych....no i mnie spili z nimi zawsze tak na szczęście obyło się bez ciepłej wódki,którą lubią podawać swoiim znajomym tak dla jaj![]() Madzia trzymam kcuiki za czwartek ![]() katunia dlaczego nie jezdzisz? faktycznie autko się marnuje.Powiem Ci ,że ja też mam spore opory przed jazdą ...W irlandii śmigałam wszędzie sama,a tutaj raz się przejechałam z Tż do miasta i jak wysiadłam z auta to spocona z nerwów byłam...Muszę się przestawić nie ma bata... Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-20 o 11:41 |
|||
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka (nie) dziekuję
![]() ooo to super widoki będziesz miała. Już się nie mogę doczekać zdjęć mieszkanka
|
|
|
|
#2726 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez sie ciesze wlansie maz sie obudzil, przygotowalam mu sniadanko i zaraz wyruszamy na dalsze skrecanieCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a zdjecia to mogłabys juz teraz jakies wkleic, wiesz jak ja ich wyczekuje?? ![]() ech nie lubie tej nieswiezosci po alkoholu... naprawde nie rozumiem ludzi, ktorzy pija codziennie- wykonczyłabym sie
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
India oby, oby
![]() Mi tam jedno piwko na tydzień wystarczy, ale jakby go nie było to też spoko Codziennie pić bym nie dała rady
|
|
|
|
#2728 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz masz czyściutko! Cię babcia zmobilizowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Wy jak? lepiej się dogadujecie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...i widoki zapowiadają się obiecująco ![]() a co do benzyny i dojazdów to znam ten ból... szczególnie koszt benzyny...
|
|||||
|
|
|
#2729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tydzień temu wyszorowałam wszystkie listwy przypodłogowe ,wczoraj zauważyłam że wyglądają tak jak przed czysczeniem Wiesz co ja chętnie bym sobie pomieszkała w mieście,ale coś za coś ,w mieście musielbyśmy się zadowolić 40 metrami w bloku a tu w tym mieszkanku jest taka przestrzeń,że szok Ok postaram się wkleić jakieś fotki szybciej ,dziś mamy gości wiec może jutro. W ogóle dziewczyny proszę o dużo kciuków ,wszystko odnośnie pracy powinno się wyjaśnić w nadchodzącym tygodniu ![]() Cytat:
w ciągu 2 tygodni o 20 gr w górę...mam nadzieję,że już bardziej nie zdrożeje...
|
||
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
maz poszedl z mala na spacer
![]() umylam podloge w kuchni bo juz sie kleila zrobilam bita smietane do deseru, i zaraz zrobie karte ktora wreczy zuzinka swoim chrzestnym [martucha wykorzystalismy Twoj teks w calosci, chyba jakis tantiem Ci sie nalezy ]pokroilam ciasto, nasyzkowalam talerzyki, aaaa jeszce kubasy na kawe [bo lubia we wiadrekach pic jak to mowie sie na duze kubki, albo nocniki haha] atomufka fajnie tak podrinkowac, jak mi sie chce winka aaaa chyba kupie sobie biale winko i bede po lyku przez 2 miesiace je pic jeszcze musze zuzince jakis stroj naszykowac :mysli: |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

ale rzeczy pomału przewoże, wiec dzien przeprowadzki zbliza sie coraz bardziej.
ja tylko wtedy widziałam te krotka wypowiedz w nowosciach.
ale w okolicach wakacji zjawi sie tu na urlopie 

juz nie pamietam kiedy nie byl w pracy w niedziele... ale na szczescie rodzice nas znow przygarna
szczególnie koszt benzyny...