|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Ja też właśnie nie jestem systematyczna jeśli chodzi o cwiczenia. A kiedyś byłam i to jak - przez 9 lat uprawiałam sport i miałam naprawdę fajną figurę, cwiczenia były dla mnie codziennością, ale odkąd poszłam na studia to przestałam cwiczyc i powoli to widac
No ale idzie wiosna i miejmy nadzieję lato, a nie chcę straszyc pomarańczową skórką w szortach Tylko, że o bieganiu nie ma mowy, wybieram hula hop, basen, brzuszki i lekką dietkę ![]() jlys tylko cwiczenia, dużo owoców i warzyw, żadnych suplementów nie będę brac
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-03-19 o 22:02 |
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
hej
jlys nieciekawa sytuacja, ale najważniejsze żebyście Wy byli w tym dniu szzęśliwi, pomyśl, że cała ta otoczka to tylko drugorzędna sprawa Cd tipsów to ja się chyba nigdy nie przekonam.. choć akurat te od ALuni mi się podobają. Ale jednak większość wygląda nieco sztucznie, a do tego cena zamiast raz w miesiącu na paznkocie mogłabym chodzić np. do dentysty albo np na wspomniany już wyżej aparat do prostowania zbierać jejku, chyba się też zmobilizuje i się przejdę do ortodonty.. chociaż te ceny, o których piszecie są zatrważające swoją drogą Miss - bardzo fajne postanowienia Baby - byłam au pairką w Londynie (miesiąc), pod Dublinem (4miesiące) i w Izraelu, ale tam bardziej jako niania, bo spałam u TŻ i miałam normalną stawkę godzinową. dwie pierwsze rodzinki wyczaiłam na au pair world bardzo polceam tą stronkę ogólnie bardzo miło to wspominam, zwłaszcza Irlandię, kraj piękny,a do tego rodzina super, chyba najlepsze miesiące mojego skromnego życia ![]() dwie pozostałe rodzinki - jedna z LA (nie pytajcie ) druga mieszkająca w miejscowości TŻ zostały też wyczajone w necie dlatego ja tam w żadne agencje nie wierzę, znam osobiście jedną laskę, która poleciała "z agencji" do USA i spała w jakiejś piwnicy, w dodatku nie miała za bardzo jak wcześniej wrócić Bjuti i Baby - tylko mi się nie odchudzać !! obie macie super figurę, a diety tylko wyniszczają organizm, jedynie co warto ćwiczyć troszkę, bardziej dla zdrowia i utrzymania formy, a nie utraty kilogramów. nie dajmy się zwariować, potem będziemy gołymi kjosteczkami na plaży straszyć Kamea !!! powodzenia jutro!!! mocno trzymam kciuki~!
Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-03-19 o 22:26 |
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Fajny film na TVN-ie się zaczął, 'Big Stan'
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
to może sobie obejrze bo uciekam od kompa
![]() dobranoc wszystkim
|
|
#695 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że się w końcu dogadaliście. Najważniejsze, żeby między Wami było OK. Reszta jakoś się ułoży!!! Musi.![]() Cytat:
). Zwłaszcza teraz, kiedy zdobędę trochę doświadczenia jako niania to mogłabym pojechać. Ale nie wiem kiedy, bo wakacje trochę za krótkie na miesięczny wolontariat (o ile się dostaniemy) i trzy miesiące w pracy za granicą. W dodatku, co ja wtedy z TŻ pocznę? Tyle czasu byśmy się nie widzieli.Dziewczyny, napisałam 3/4 strony licencjatu i już mam dość. Płakać mi się chce... to chyba panika. ![]() *dlatego chyba, z tego wszystkiego, wyszukuję sobie "zagadnienia" i przetrzepuję internet (najpierw o aparacie, paznokciach, zaraz się skończy na tym, że będę czytać o warunkach otrzymania wizy do Australii...), szkoda tylko, że żadne nie dotyczy mojego licencjatu. Mam serdecznie dość wszystkiego. Wy też? A mój smutny wniosek na dziś: większość problemów zaczyna się tam, gdzie brakuje pieniędzy.
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
głowa do góry swoją drogą tu się kłania złota rada przesiadywania w uczelnianych bibliotekach i czytelniach.. przez pierwsze pół godziny ludzie a adhd się skręcają, bo im trudno skupić się na jednej czynności, ale potem praca jest efektywna ![]() Wniosek z pieniędzmi to niestety święta prawda zawsze sobie myślę, co bym zrobiła gdybym np w rmf wygrała te kilkadziesiąt tysiaków ![]() A cd Australii to najlepiej jechać na dłużej nawet 9 miesięcy czy rok - po licencjacie idealny czas cd rozłąki z TŻ to jestem pewna, że jesteście to w stanie przetrwać,a takie doświadczenie być może nawet jeszcze bardziej scementuje Wasz związek człowiek się trochę usamodzielni, zarobi, nabierze nowej energii.. no i może spełnić swoje marzenia o dalekich podróżach zresztą nie powiadziane, że nie możecie jechać razem ![]() A dołki są złe, dołkom mówimy zdecydowane nie Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-03-19 o 22:45 |
|
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No może i byśmy pojechali, ale nie po licencjacie tylko już raczej po mgr, bo jak wrócimy, to nam się nie będzie chciało tego mgr kończyć. Chyba, że wzięłabym dziekankę na jeden semestr. Ale to ja - gdybym się dostała, to mogłabym jechać... A z wizą dla TŻ i całym załatwianiem byłby kłopot. Chociaż jest to temat do przemyślenia. ![]() Na potwierdzenie mojej tezy: - żeby mieć święty spokój od wszystkich i mieć "swój kawałek podłogi" do mieszkania, potrzeba KASY - żeby się rozwijać, swoje pasje (uprawiać sporty, uczyć się języków, doskonalić talenty, itd.) trzeba KASY - żeby wypocząć (wakacje/relaks/kino) potrzebna jest KASA - żeby samemu zorganizować wesele, tak jak się chce trzeba... noo.. dokładnie, niczego innego jak KASY. I tak dalej. Bo jak nie ma kasy to se można palcem po mapie, albo w nosie podłubać. Idąc dalej Kto nie ma miedzi, ten w domu siedzi, jak mawiali starożytni Rosjanie. Pod warunkiem, że oczywiście ten dom ma. No, ale... Dołkom mówimy nie -> dlatego przeglądając kwejka natknęłam się na coś takiego, jak widać na załączonym niżej obrazku. I zapytowuję się Was: czy chciałybyście takie coś na swoim torcie weselnym? Dla mnie nie jest chamskie czy ordynarne, a zabawne: Lubię to! ![]() A takie ciasteczka zrobię TŻowi na urodzinki. Tylko są dopiero w listopadzie, więc muszę to sobie jakoś zapisać, żeby nie zapomnieć.
|
|
#698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze byla paula_krk ale juz dawno sie chyba nie udziela
|
||||
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
Świetne te ciasteczka!
TŻtowi na pewno się spodobają
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
KU*WA!!! Te 3/4 strony, co dziś napisałam, się nie zapisało, bo coś mi się schrzaniło z wordem i jest to plik tylko do odczytu i nie mogłam tego zapisać.
Zawsze pod górkę.
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem..
Zmarzłam jak nie wiem..po uczelni nie miałam busa do domu i szłam 3km na nogach Tż nie za bardzo chciał wierzyć ze dałam radę w 35 w taka pogodę no ale jak mu pokazałam zdjęcie zrobione na dowód to mu oczy wyszły pogadaliśmy trochę i po przekalkulowaniu wyszło, ze gdyby sie wprowadził do mnie to po 3latach spokojnie moglibyśmy kupić mieszkanie i w tym czasie już wyprawić wesele , Tż po przedstawieniu faktów doszedł do wniosku że to przemyśli potem ogl mecz Barcy-wygrały mędy Gaja łoo jak słodko-a czemu tak rzadko tak śpicie? ![]() Soul wszystkiego najlepszego![]() Kamea fajne butki ![]() Miss nie martw się czasem tak to jest że sama gorączka sie utrzymuje pazurki ładne, takie skromne co do tipsów-zależy jak chcesz, zawsze możesz założyć na ślub a potem ściągnąć![]() fajne ciasteczka, a figurka na tort wymiata ![]() aQo1 co za artykuł Bjuti trochę Cię nie było mój też nie rozumiem że jak tak nie potrafię ale dobrze ze zadowolono z pracy jest piona za mały paluszek-mam 9![]() Jlys to super że zmniejszyliście pierścionek ojj współczuję sytuacji Dobrze ze doszliście do porozumienia ![]() Alunia łaaa ale świecidełek mnie sie podobają![]() co do kont-ja mam w pko i mi pobierają 2.50zł na miesiąc
|
#702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podobno hartują takie rzeczy, ale chyba częsciej przeziębiają ![]() Zmykam spać, jutro o 7:20 wyjeżdżam, wieczorem zdam relację trzymajcie kciuki, dobranoc
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam na tej Inwazji i powiem Wam ze film swietny. bardzo mi sie podobal, juz nie mowie o tzcie ktory po prostu zakochal sie w tym filmie:P |
|
|
|
|
#704 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamea nom mam nadzieję że mi się nie pogorszy od tego
dobranoc![]() ![]() Sylvi to mnie to bardzo cieszy-pewnie też będziemy zadowoleni
|
#705 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie, wiedziałam, że miałam coś jeszcze napisać. Powodzenia jutro, trzymamy kciuki, dasz sobie radę. Bo czemu by nie?
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
paczek wracaj do zdrowia
Miss niezle z tym skasowaniem weźmiesz się za to jutro z nową werwą, nie martw się Sylvi jutro czekam na relację z sali smaobójców, bo smaa bym poszła, ale nie wiem czy warto ![]() dobranoc wszystkim, które uciekły spać
|
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
Co taka cisza?
napisałam właśnie list motywacyjny ![]() Netali dzięki za troskę
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co się denerwować, tylko pozostaje albo samemu dozbierać albo zmniejszyć skale imprezy.Miss, a co to za wolontariat we Włoszech?? Mówiłaś nam już cos o tym?? Bo ja nic nie pamiętam tell me more about it
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze nie chce mi się spać a jutro a 8 na uczelnie
![]() ![]() jeszcze mam kolosa prawdopodobnie a nie chce mi sie uczyć nawet...
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
Paczek teraz nawet nie masz co się uczyc, lepiej się położyc i wyspac
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
aQo1 mnie się zawsze dobrze uczyło w nocy-taka cisza
ale teraz mam lenia![]() nic idę spac bedę wieczorem bo po uczelni tylko zjem i jadę z Tż do kina dobranoc i miłej niedzieli
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-03-20 o 00:41 |
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
No chyba że tak, mój mózg o tej porze już słabo pracuje
I zawsze wolałam wcześnie się uczyc ![]() Teraz będzie leciała 'teksańska masakra piłą mechaniczną' ogladała któraś? Bo nie wiem czy warto siedziec do 2.30
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie generalnie śmieszą horrory
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
netali jeszcze co do seriali 'Seks w wielkim mieście'
i uważam że Twój były dobrze zrobił, że wysiadł jak mamuśka mu dosrywała ;P co jak co, ale ja również tego NIENAWIDZĘ i doskonale rozumiem ![]() baby super, gratuluję pracy w drugim biurze ale radziłabym Ci Hiszpanię, w Tunezji nie wiadomo czy będzie bezpiecznie... narazie chyba jeszcze nie jestco do wpadek, to chyba nie miałam, ale zdarzają się mega obciachowe sytuacje np., gdy jestem u TŻ i jest rrr i Mama dzwoni a ja odbieram... jeszcze np. Mama pyta 'co robisz' hehe i często są takie sytuacje, albo gadam z koleżanką i sie umawiam na spotkanie, albo TŻ gada z kumplem i jenocześnie 'siedzi we mnie' ;Pjeszcze jedno, ale to meeega żenada: jazda autobusem z masłem na włosach zobaczyłam to dopiero w domu... musiało się to stać na przystanku jak kończyłam jeść kanapkę i wiał straszny wiatr rozdmuchując mi kudełki więc się upaciałam ![]() no i mega gleba na Krupówkach nie musze mówić ile tam był ludzi ![]() jmam mBank i nigdzie nie ma tak dobrze jak u nich ![]() jlys zróbcie po prostu wszystko po swojemu, na tyle na ile Was stać, nawet jeśli będzie tylko 20 najblizszych osób na obiedzie w restauracji, tak myślę trzymam kciuki za Was ![]() kamea 'jak Ty dzieci urodzisz'? no soryyy :/... trzymam kciuki za obiad, napewno dasz radę jak juz powiedziano - bądź sobą nie przejmuj się głupimi tekstamico do odchudzania... ja mam 'stówę w d*pie' i uważam że to jest ok, bo piękność Marylin Monroe tyle miała hehe ale jednak przynajmniej 5kg chciałabym zrzucić, bo jak byłam chudsza to lepiej się czułam... jak dostanę pierwszą jałmużną z UP to kupię sobie stepper zdrowe odżywianie, trochę ruchu i znów będę piękną ![]() co do paznokci - miałam raz w życiu tipsy i nieee nigdy więcej, nie mówiąc ile kasy oszczędzam nie mając sztuczniaków :P wolę swoje naturalnie nieideały teraz są w całkiem niezłej kondycji ![]() ---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- santom cytuję część oświadczenia, które musiałam podpisać UP: Zostałam poinformowana o okolicznościach pozbawienia mnie możliwości kontynuowania stażu w przypadku: - opuszczenia z przyczyn nieusprawiedliwionych więcej niż jednego dnia stażu, - naruszenia podstawowych obowiązków określonych w regulaminie pracy, a w szczególności stawienia się do odbycia stażu w stanie wskazującym na spożycie alkoholu, narkotyków lub środków psychotropowych lub spożywania w miejscu pracy alkoholu, narkotyków lub środków psychotropowych, - nieprzedstawienia zaświadczenia o niezdolności do pracy wskutek choroby na druku określonym w odrębnych przepisach, - usprawiedliwionej nieobecności nieumożliwiającej zrealizowanie programu stażu ... w przypadku nieukończenia stażu z własnej winy zostanę pozbawiona statusu osoby bezrobotnej na okres wskazany w art.33 ust4 pkt3 (120, 180, 270dni) oraz będę zobowiązana do zwrotu kosztów stażu, z wyjątkiem sytuacji, gdy powodem nieukończenia stażu było podjęcie zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej mam nadzieję, że coś się rozjaśni papa
|
#715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo lubie tego typu filmy![]() a dlaczego pytasz skad jestem?
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
|
#716 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomimo tego, ze powiedzialam, ze jak drzwi sa zamkniete to nie wchodzic ![]() Cytat:
jestesmy mlode!Cytat:
fajowe! masz przepis? ![]() Cytat:
i kolor i "trojwymiar" ![]() Piona (smutna)... My wczoraj ogladalismy mecz Śląska z Gdańskiem ![]() A wczoraj w Bitwie na Glosy (na zywo) jednej z uczestniczek chlopak sie oswiadczyl http://www.pudelek.pl/artykul/31132/...a_cugowskiego/Dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Miss, mozesz podac linka do tej dziewczyny co paznokcie robi? Nie moge znalezc
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pko bp i mi pobieraja 0,99zl za karte i 4,99zl za konto
jak teraz na poczatku kwietnia mi pobiora tyle to bede na minusie mam nadzieje tylko ze nie grozi to zadnymi konsekwencjami
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
kasia.diet nic się nie stanie jak będzie trochę na minusie. Po prostu jak chciałabyś zamknąć ten rachunek to przy okazji rezygnacji będziesz musiała tą sumkę zapłacić w placówce banku
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Ostatnio sporo TŻtuję i dlatego rzadko bywam na forum. jakoś tak te wieczorki z Bebopem pokochałam miłością szczerą i czystą ![]() Pączek, rzadko zasypiamy, bo ja jestem wiercipiętek to raz, a dwa - muszę mieć duuuużo przestrzeni dla siebie na łóżku, żeby zasnąć (żeby móc się bez problemu walać po wyrze ).Kamea, kciuki za obiadek z teściami Nie słuchaj gadania o rodzeniu. Szerokie biodra ok, ułatwią poród zapewne, ale gruba dupa tylko przeszkodzi.Jlys, dobrze, że się dogadaliście ![]() ja oglądałam Teksańską... . Strasznie smieszny i strasznie schizofreniczny Teraz zaczynam powoli myśleć, czy opłaca się pójść na OCZY JULII. To film twórcy Sierocińca i labiryntu Fauna, które były boskie. Ten tak bosko się nie zapowiada
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-20 o 10:56 |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ukradli mój wzór pierścionka![]() Kamea daj znać jak tam Cię utuczyli zawsze można wykonać cesarkę co oni się tak martwią o twoje biodra![]() ha a u mnie słłłłońce świeci
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

No ale idzie wiosna i miejmy nadzieję lato, a nie chcę straszyc pomarańczową skórką w szortach
Tylko, że o bieganiu nie ma mowy, wybieram hula hop, basen, brzuszki i lekką dietkę 

jejku, chyba się też zmobilizuje i się przejdę do ortodonty.. chociaż te ceny, o których piszecie są zatrważające
swoją drogą Miss - bardzo fajne postanowienia
ogólnie bardzo miło to wspominam, zwłaszcza Irlandię, kraj piękny,a do tego rodzina super, chyba najlepsze miesiące mojego skromnego życia

Musi.

Zawsze pod górkę.
Tż nie za bardzo chciał wierzyć ze dałam radę w 35 w taka pogodę no ale jak mu pokazałam zdjęcie zrobione na dowód to mu oczy wyszły
wszystkiego najlepszego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jeszcze np. Mama pyta 'co robisz'
fajowe! masz przepis?