Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 10:16   #3481
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

a ostatnio u mnie w hotelu była para rozmawiać z managerem o organizację wesela. I musieli zapytać o umowę, bo kiedy skończyli, manager przyszedł i zaczął się śmiać, że po co umowa, że jeśli coś pójdzie nie tak, to chyba wystarczającą karą będzie antyreklama. Więc go zgasiłam, że podpisywanie umowy jest na porządku dziennym i że nawet sobie nie wyobraża, jakie rzeczy czasami mają miejsce... i wtedy trzeba dochodzić swoich praw przed sądem.
Stary 2011-03-20, 10:20   #3482
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Jagodzia ja od 8na nogach włączyłam wizaż ale musiałam pilnować siostrzeńca.

Jakie macie plany na niedzielę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 10:34   #3483
Stka
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny. Chciałam się przywitać i dołączyć do grona. Widzę, że dyskusja na temat ślubów 2012 w pełni rozkwita Milo będzie wymienić doświadczenia z innymi Pannami Młodymi
Stka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 10:43   #3484
(kicia)
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłan dziewczynki. Właśnie założyłam moje nowe jeansy które wczoraj odebrałam od krawcowej z racji tego że jestem niska muszę zawsze skracać nogawki. I co się okazało ? Jedna nogawka jest dłuższa niż druga. No masakra. W adidasach nie widać tego ale w pantoflach okropnie. jutro znowu je zaniose ale będą i tak źle skrócone bo będą wg tej krótszej nogawki. Boże co za idiotka. Zawsze były za długie to teraz poleciała w drugą stronę. A zaznaczyłam jedną nogawkę czyli druga powinna być analogicznie zrobiona bu

Stary 2011-03-20, 10:50   #3485
Madziuniusia
Zakorzenienie

my z TŻ dzisiaj pewnie będziemy się kisić w domu i przygotowywać coś do szkoły. Na obiadek rosołek z makaronem i schaboszczaki

Kicia współczuje ze spodniami...
Stary 2011-03-20, 10:55   #3486
nena1984
Zakorzenienie

Witam niedzielnie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłan dziewczynki. Właśnie założyłam moje nowe jeansy które wczoraj odebrałam od krawcowej z racji tego że jestem niska muszę zawsze skracać nogawki. I co się okazało ? Jedna nogawka jest dłuższa niż druga. No masakra. W adidasach nie widać tego ale w pantoflach okropnie. jutro znowu je zaniose ale będą i tak źle skrócone bo będą wg tej krótszej nogawki. Boże co za idiotka. Zawsze były za długie to teraz poleciała w drugą stronę. A zaznaczyłam jedną nogawkę czyli druga powinna być analogicznie zrobiona bu

Współczuję...ja mam niestety zawsze w drugą stronę i połowę spodni za krótkich, a z tym to się już nigdy nie da nic zrobić. Ale teraz to wiesz, w zasadzie każda długość jest modna od szortów, po spodnie do kolan, 7/8 aż po długie. Jeśli to rurki, to będzie dobrze

A u mnie dzis rodzinka przyjeżdza z maleństwem dwumiesięcznym płci męskiej Oby tylko nie chcieli mnie prosić na chrzestną Niestety jestem chora więc tylko z daleka sobie na to cudo popatrzę

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 11:01   #3487
niut0
Zakorzenienie

Witam nowe PMki
opowiedzcie nam coś więcej

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
naprawdę nie żartuję ;p sama byłam w szoku ;p
ja też lecę dobranoc

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dołączaj Jak będzie data, to wpiszę do kalendarza, a tymczasem opowiadaj o Was wszystko

Tu są przykładowe wzory umów, może się przydadzą: http://wesele.plock.pl/niezbednik-1.html

A mój TŻ już dawno poszedł spać, a ja rozmawiam na gg z Przyjaciółką (moją Świadkową zresztą) i dowiedziałam się, że wygląda na to, że spotkała swojego ideała Już jakiś czas była na to gotowa, więc wiedziałam, że to kwestia czasu, ale no naprawdę... Poznali się na e-darling, a okazało się, że są z sąsiednich wsi/miast, ale się wcześniej nie znali. Z każdą rozmową odkrywają coraz więcej wspólnego i chociaż są ostrożni, bo po swoich przejściach, to jednak coraz bardziej się angażują... Ale mi się japa cieszy, bo Ona naprawdę już na to zasługuje i jestem taka szczęśliwa, że wreszcie spotkała faceta dla siebie A wszystko wskazuje na to, że to taki sam perfect match jak u mnie i TŻ
ale historia super! trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy można podawać linki... ale w każdym razie jest to zespół PROMUZ z Sosnowca Baaardzo podoba mi się wokal dziewczyny i w sumie dlatego ich wzięliśmy Cena to 2 800 zł z wyprowadzeniem (bez 2500) więc myślę, że nie tak najgorzej

menippe- witaj lipiec jest dość popularnym miesiącem jeśli chodzi o wesela, więc już czas, żeby szukać lokalu powodzenia życzę
dokładnie
właściwie od czerwca do września jest sezon ślubny, ale zauważyłam, że najpopularniejszy jest czerwiec i sierpień - przynajmniej w mojej okolicy. Gdy szukaliśmy sali w jednym miejscu mieli już komplet, właśnie na te miesiące, i to na 2013 r.
Stary 2011-03-20, 11:08   #3488
(kicia)
Zakorzenienie

nena właśnie to są takie rozszerzane na dole lekko.

Ja odliczan dni już do środy bo wtedy zaczynam weekend i wkońcu spędze trochę czasu z TŻ. A i w środę idziemy na obiad z chrzestną TŻ wkońcu musimy jej zakomunikować o ślubie o jagodziaznasz może jakąś dobra nie droga restauracje na starym mieście? Tylko nie czarcia łapa

Stary 2011-03-20, 11:22   #3489
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja odliczan dni już do środy bo wtedy zaczynam weekend i wkońcu spędze trochę czasu z TŻ. A i w środę idziemy na obiad z chrzestną TŻ wkońcu musimy jej zakomunikować o ślubie o jagodziaznasz może jakąś dobra nie droga restauracje na starym mieście? Tylko nie czarcia łapa
A Czarcia Łapa nie była w Kuchennych Rewolucjach?
Stary 2011-03-20, 11:59   #3490
(kicia)
Zakorzenienie

DobraDusza tak dokładnie to ta restauracja.

Stary 2011-03-20, 12:12   #3491
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
DobraDusza tak dokładnie to ta restauracja.
A to dlaczego tam akurat nie? Myślałam, że teraz już dobrze dają jeść
Stary 2011-03-20, 12:19   #3492
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
A i w środę idziemy na obiad z chrzestną TŻ wkońcu musimy jej zakomunikować o ślubie o jagodziaznasz może jakąś dobra nie droga restauracje na starym mieście? Tylko nie czarcia łapa
Jeśli chodzi o fajną restaurację na Starym Mieście, to ja mogę polecić Atrium - często bywaliśmy tam swojego czasu z TŻ, dobra włoska kuchnia. Nasi znajomi robili tam nawet obiad po ślubie cywilnym w tamtym roku i też byli bardzo zadowoleni, obsługa tip-top.

Cytat:
Napisane przez Stka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Chciałam się przywitać i dołączyć do grona. Widzę, że dyskusja na temat ślubów 2012 w pełni rozkwita Milo będzie wymienić doświadczenia z innymi Pannami Młodymi
Witaj i opowiadaj o Was!

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Witam
chciałabym dołączyć do Waszego postu
My planujemy wesele w lipcu 2012 i jesteśmy na etapie szukania jakiegoś fajnego miejsca. Powiedzcie mi proszę podpisywałyście z restauracją jakąś umowę? Mogłabym prosić ewentualnie o rady co w takiej umowie ma być zawarte?
Witaj, lipiec fajny miesiąc na ślub I też opowiedz coś o Was, pochwal się pierścionkiem, jeśli już po zaręczynach.

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a ostatnio u mnie w hotelu była para rozmawiać z managerem o organizację wesela. I musieli zapytać o umowę, bo kiedy skończyli, manager przyszedł i zaczął się śmiać, że po co umowa, że jeśli coś pójdzie nie tak, to chyba wystarczającą karą będzie antyreklama. Więc go zgasiłam, że podpisywanie umowy jest na porządku dziennym i że nawet sobie nie wyobraża, jakie rzeczy czasami mają miejsce... i wtedy trzeba dochodzić swoich praw przed sądem.
To się manager popisał profesjonalnym podejściem do tematu ...

Ja dzisiaj najpierw trochę popracuję, a potem biorę się za pisanie magisterki. Chcę żeby wraz końcem marca ten temat był już zamknięty
Stary 2011-03-20, 12:29   #3493
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A to dlaczego tam akurat nie? Myślałam, że teraz już dobrze dają jeść
Byłam tam raz i jakoś atmosfera mi się nie podobała

Stary 2011-03-20, 12:36   #3494
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
bahari gratuluję załatwionych spraw

joanna1133 witaj ja też będę miała duże wesele i również jak Ty uwielbiam takie huczne imprezy witaj menippe Stka

D0tk4 takiego bobaska to i ja mogłabym mieć

DobraDusza88 gratuluję zespołu

ja na obiadek też przygotowałam schabowe
Stary 2011-03-20, 12:48   #3495
Madziuniusia
Zakorzenienie

evoonia schabowe górą! do tego ziemniaczki i buraczki zasmażane
Stary 2011-03-20, 13:04   #3496
(kicia)
Zakorzenienie

A to Atrium jest gdzieś przy urzędzie stanu cywilnego

Stary 2011-03-20, 13:08   #3497
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej Dziewczyny

Witam nowe PMki!!!!

Od wczoraj okropnie mnie dyńka boli. Dzisiaj rano było ok, a teraz znowu koszmar... Pewnie nic konstruktywnego dzisiaj nie zrobię
Nie po odpisuję Wam zbytnio, wybaczcie!!!

i miłej niedzieli życzę

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:21   #3498
evoonia86
Zakorzenienie

ziemniaczki a i owszem ale ja do tego będę miała suróweczkę
Stary 2011-03-20, 13:29   #3499
Madziuniusia
Zakorzenienie

to smacznego, ja już zajadam pałaszuję jak to mówi Ewa Wachowicz
Stary 2011-03-20, 13:32   #3500
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Uffff długo mnie tu nie było...chyba z tydzień...i to jest istny ZAWAŁ SERCA ILE POSTÓW PRZYBYŁO w tym czasie!!!!!!! MASAKRA! Zaczęłam nadrabianie od mojego ostatniego wpisu, czyli 90strony, ale chyba gdzieś na 95 się poddałam sorrki, obiecuję poprawę (czyt. postaram się tu zaglądać częściej)

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witaj Nie gadaj, że nadrobiłaś wszystkie wątki Gratulację za wytrwałość Ja właśnie przed obawą upałów wybrałam środek września. Dla mnie to jest idealny okres. Nie za gorąco, ale jeszcze wystarczająco ciepło
Hahaha hahahaha JA NIE PRZECZYTAŁAM WSZYSTKICH WĄTKÓW!!!! No co Ty... Ja tylko szukałam miejsca, w którym mogę się dopisać do wątku Ale dzięki za miłe przywitanie Zstanawiamy się nad wrześniem właśnie....

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
nightbutterflyVIP - my własnie wybralismy 7.07 - i teraz trochę się boję że jednak moze byc za gorąco, ale lata w Polsce są mało przewidywalne, może równie dobrze być ponuro, zimno albo padać deszcz - odpukałam w czoło, bo jeszcze dziś nie malowane

niuto
to ja zakładam przedział 170-175 cm, kto dołączy??
Ooooo zazdrrrroszczę!!! Piękna data
A po tekście z niemalowanym czołem - padłam świetne!!!

Ja mam jakieś 169-170 wzrostu, więc chyba się załapałam na dwa przedziały haha

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
ja chcialam na poczatku 30 czerwca, ale termin był juz zajety tam gdzie robie wesele, wiec stanęło na 23 czerwca. Chcialam koniec czerwca, bo wtedy juz jest ciepło, ale nie strasznie goraco, zielono, słonecznie i w plenerze nie zmarzne w samej sukience
No w sumie tak....Czerwiec to piękny miesiąc, moi Rodzice właśnie w czerwcu brali ślub i mięli piękną pogodę ...ale czerwiec to jednak dla Nas za wcześnie...a konkretnie dla mnie tzn. jeśli 07.07 nie wypali, to chciałabym mieć choć miesiąc więcej na odłożenie kasy....każdy tydzień ma tutaj znaczenie Bo mam wypłatę co dwa tygodnie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP witaj Skoro jest sala która wam pasuje to może lepiej odpuścić sobie 7.7 i wybrać inny termin? Wiesz każda data będzie tą wyjątkową jeśli weźmiecie tego dnia ślub a sala to ważna rzecz. Przynajmniej ja na to patrzę w ten sposób.
Masz rację w 100%... Data 07.07 po prostu spodobała się Nam wizualnie....., tak naprawdę nic dla Nas ona nie znaczy...wiesz, nie jest to żadna rocznica czy pamiętna data dla Naszego związku...., więc spokojnie możemy z niej w każdej chwili zrezygnować. Dlatego zaczeliśmy się już zastanawiać nad wrześniem....czy sierpniem....bo wtedy zamek w Niepołomicach ma wolne terminy (to właśnie tam chcieliśmy zrobić imprezę 07.07, ale jest już zajęte...), choć okazało się, że restauracja zamkowa ma wolny ten termin....dlatego chcemy się tam przejechać i kuknąć na tą restaurację, jak ona wygląda... A jeśli się Nam wyda niewystarczająca, to zastanowimy się nad wolnymi terminami oferowanymi przez zamek. Już zaczęliśmy nawet szukać innych zamków i pałacy na terenie małopolski i śląska..., więc i miejsce i data wciąż jakby stoją Nam otworem... Decyzja zapadanie dopiero w maju, kiedy to będziemy w Polsce Wtedy już trzeba będzie zaklepać datę i miejsce, podpisać umowę, wpłacić zaliczkę... Nie mogę się już doczekać maja!!!!!:lov e:

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Kicia poprzedni rok w ogóle nie był fajny na śluby albo za gorąco około 30 stopni lub deszcz - wahania niesamowite.

Może utworzymy 150-165 przedział ? he he
W zeszłym roku to w ogóle powodzie były....non stop lało....
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:33   #3501
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki ))

NightButterflyVIP - witamyyyy
Podziwiam za przebrnienie wszystkich watków To sie musiałaś naczytać Jeśli Wam sie sala podoba, to ja bym wybrała inny termin .. A co do temperatury w lipcy czy tez czerwcu, sierpniu albo wrzesniu nigdy nie mozesz byc pewna. Taki urok polskiego lata Poza tym, Pan Młody nie musi byc cały czas w garniaku. Tzn. moze przeciez zdjac marynarke
Nie no, następna!!! Hahahaha Fajnie tak być podziwianą i w ogóle Szkoda tylko, że niezaslużenie..... Dzięki bardzo za miłe przywitanie Data, póki co, jest ruchoma...nad miejscem też nie zadecydujemy dopóki nie obejrzymy każdego osobiście Pogoda, wiadomo, jest nieprzewidywalna...choć większe szanse na piękną słoneczną sobotę są właśnie w czerwcu/lipcu...słabsze w sierpniu, czy wrześniu...a październik to już w ogóle słabiutko..... Mój TZ już zapowiedział, że NIE ZDEJMIE marynarki.... Już ja Mu wytłumaczę, że będzie musiał Oczywiście na sali weselnej
Stary 2011-03-20, 13:34   #3502
evoonia86
Zakorzenienie

Madziuniusia dziękujemy
Stary 2011-03-20, 13:34   #3503
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
O Laska! Przeczytałaś wszystkie posty w wątkach?? Szalona kobieto A naszym tutaj niektórym nawet się kilku stron nie chce czasem nadrobić Normalnie honorowo wpisuję do kalendarza Może na razie bez daty.
Co do tych miesięcy, to jak już Dziewczyny pisały - w naszym kraju nigdy nic nie wiadomo. Ja np. lubię gorąco i wolę płynąć w upale niż trząść się z zimna. Więc wybraliśmy lipiec i zamawiamy na niego najlepszą pogodę z możliwych, więc zapraszam, dołącz się

A daty bym się kurczowo nie 3mała, szczególnie, jeśli nie jest dla Was jakoś wyjątkowa. My sobie wymyśliliśmy datę, ale to było już ponad pół roku temu i wtedy jeszcze można było wybrzydzać A teraz to myślę, że już trzeba Wam po prostu znaleźć najlepszą salę, bo jest ona zdecydowanie ważniejsza, niż data - przynajmniej w moim pojęciu.
No nie mogę Naradziłyście się wszystkie, czy co? JA NIE PRZECZYTAŁAM PONAD 10 000 postów!!!!!! Chyba by mi to zajęło rok.... I...co teraz...? Honorowe wpisanie do kalendarza trzeba będzie usunąć???? Buuuuuuu............ Tylko nie to!!!
Aaaaaaaaale z tym lipcem to kusisz.....kuuuusiiiiiisz !!!!!!!
Zgadzam się z Twoim zdaniem co do miejsca i sali...

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witam Nową PMkę I gratuluję wytrwałości podczas przebrnięcia przez wątki
Witam również
....Ja już chyba po prostu zacznę przyjmować te gratulacje....co Wy na to ??? HAHAHA
Stary 2011-03-20, 13:40   #3504
Karolina_83
Raczkowanie

A my właśnie wróciliśmy z rowerów Ale nam tyłki zmarzły mam nadzieję, że żadne choróbsko się nie przypląta.
Ale najważniejsza rzecz odnośnie spraw ślubnych - byliśmy już w kościele i mamy zaklepany ślub na godzinę 17.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:43   #3505
Madziuniusia
Zakorzenienie

NightButterflyVIP aaa to przyjmij jeszcze moje gratulacje

Dziewczyny a teraz tak serio. Myślimy z TŻ o zapoznaniu w swięta naszych rodziców. A konkretnie jego rodziców z moją mamą. I teraz zastanawiam się czy to ma być w pierwszy czy drugi dzień i czy na obiad, jeśli tak to co ma być na ten obiad, czy na kawę i ciasto.
Stary 2011-03-20, 13:45   #3506
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
A to Atrium jest gdzieś przy urzędzie stanu cywilnego
Tak, to jest mniej więcej na przeciwko trybunału właśnie.
Stary 2011-03-20, 14:05   #3507
evoonia86
Zakorzenienie

u nas była to obiado-kolacja Tż chciał takie tradycyjne, więc zrobiliśmy o 18:00. najpierw formalności, a później późny obiadek. generalnie siedzieliśmy chyba do 2
Stary 2011-03-20, 14:10   #3508
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj i opowiadaj A jak będzie data, to wpiszę do kalendarza.

W ogóle Dziewczyny to postanowiłam, że zanim ktoś nie napisze czegoś o sobie to w ogóle nie będę wpisywać, będę miała mniej roboty z czyszczeniem. Bo jeden wpis nie powinien być automatycznie wpisem do kalendarza, niech będą chociaż ze 2 posty od razu i dopiero wtedy

Cytat:
Oj, współczuję, najgorzej to tak rozwalić spodnie... Ale może uda się jeszcze z nich zrobić coś fajnego.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Witam nowe PMki!!!!

Od wczoraj okropnie mnie dyńka boli. Dzisiaj rano było ok, a teraz znowu koszmar... Pewnie nic konstruktywnego dzisiaj nie zrobię
Nie po odpisuję Wam zbytnio, wybaczcie!!!

i miłej niedzieli życzę
Wiem co znaczy boląca dyńka, więc współczuję bardzo Z doświadczenia wiem, że najlepiej wtedy położyć się spać, a jak się nie da (u mnie zwykle nie ma opcji), to włączyć jakiś film, który się dobrze zna i lubi, byle zająć czymś umysł, ale żeby też tego umysłu specjalnie nie wytężać... Wtedy głowa zajmuje się oglądaniem i na trochę "zapomina" o bólu.

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No nie mogę Naradziłyście się wszystkie, czy co? JA NIE PRZECZYTAŁAM PONAD 10 000 postów!!!!!! Chyba by mi to zajęło rok.... I...co teraz...? Honorowe wpisanie do kalendarza trzeba będzie usunąć???? Buuuuuuu............ Tylko nie to!!!
Aaaaaaaaale z tym lipcem to kusisz.....kuuuusiiiiiisz !!!!!!!
Zgadzam się z Twoim zdaniem co do miejsca i sali...

Witam również
....Ja już chyba po prostu zacznę przyjmować te gratulacje....co Wy na to ??? HAHAHA
Eh, w takiej glorii już byłaś i z niej rezygnujesz? To tym bardziej honorowo jesteś wpisana, bo nie zebrałaś pustych pochwał
Lipiec jest cool Ale sierpień i wrzesień też Grunt, żebyście mieli odpowiednią salę Także dawaj znać, jak idzie zaklepywanie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A my właśnie wróciliśmy z rowerów Ale nam tyłki zmarzły mam nadzieję, że żadne choróbsko się nie przypląta.
Ale najważniejsza rzecz odnośnie spraw ślubnych - byliśmy już w kościele i mamy zaklepany ślub na godzinę 17.
Gratulacje 17:00 to fantastyczna godzina

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a teraz tak serio. Myślimy z TŻ o zapoznaniu w swięta naszych rodziców. A konkretnie jego rodziców z moją mamą. I teraz zastanawiam się czy to ma być w pierwszy czy drugi dzień i czy na obiad, jeśli tak to co ma być na ten obiad, czy na kawę i ciasto.
Hm, myślę, że najlepiej, jak zapytacie Rodziców co i kiedy by woleli. chyba dobrze by było zrobić obiad w drugi dzień świąt, kiedy jest już "luźniej", a jedzenia jest sporo. Przy jedzeniu lepiej się gada Potem jakaś kawka i domowe ciacho I będzie miodzio. Ale w sumie najlepiej, żeby sami Rodzice wyrazili opinie, jak Im najbardziej pasuje

U nas dziś na obiadek bitki z kaszą jęczmienną i mizerią A za jakąś godzinę jedziemy do Znajomych w Grodzisku - fajnie będzie na parę godzin wyrwać się z miasta.

A, znalazłam wczoraj nową metodę na pływające świeczki - piękne, co? http://chatka.soup.io/post/116930455/Image

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:14   #3509
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Jagodzia ja od 8na nogach włączyłam wizaż ale musiałam pilnować siostrzeńca.

Jakie macie plany na niedzielę
ja idę na imprezkę do teściowej tyko nic jesć nie będę bo dziewczynki dietka
Cytat:
Witam
Cytat:

wiesz co ja chodzę do Aviatora niewielka knajpka, jedzenie mi smakuje (zle byłam tam ponad pół roku temu niestety nie mam czasu a teraz ta dieta) często są tam studenci bo to koło kul-u jest. A tak poza tym to nie wiem raczej unikam jedzenia na mieście.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Dziewczyny!
miałam ważyć się za kilka dni ale dzisiaj kupiłam wagę i no musiałam się zważyć
Uwaga! W ciągu 10dni schudłam 6,2kg

Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:26   #3510
evoonia86
Zakorzenienie

jagodzia133 o kurde jak dużo zrzuciłaś zdradzisz sekret diety? bo mój Tż przechodzi na dietę, ale póki co to tylko zaczął od brzuszków

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości