|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam 50 zł i nie wiedziałam czy mi starczy na podróż do domu a teraz już naprawdę się kładę, bo komp mi zaraz padnie, bateria umiera, a nie wiem gdzie jest kabel dobranoc
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-03-19 o 23:29 |
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie ostatni rzut oka na wizaż (to uzależnienie.. bez dwóch zdań ) i też uciekam lulu.Dobranoc blondaski
|
|
|
|
|
#1774 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry blondyneczki
![]() Cytat:
![]() także ubaw miałam pierwsza klasa ![]() Jak będziesz go pospieszała, to się streszczy ![]() Farbuj szybciorem, bo ciekawe jesteśmy Cytat:
![]() Myślałam, że Ty świętujesz i się nam nie chwalisz Jak tam po imprezowaniu? Wybawiona? ![]() Cytat:
i wszystkie będziemy Cię wspierać jak skorzystasz z naszego kusicielstwa Cytat:
Cytat:
Ja w piątek się troszke jackiem z colą nabżdryngoliłam i w domku w dodatku, więc bezpiecznie Wstajemy kochane, cieszymy się niedzielą jutro wiosna |
|||||
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
wczoraj mnie nie było cały dzien i ile nadrabiania miałam, aż wstałam od rana żeby wszystko przeczytać istny szał wczoraj miałam, byłam u siostry, potem za zakupach, po południu u babci na imieninach a wieczorem w kinie z kolegą Agatko-nie dziwię Ci się, że Cie kusi farbowanie, skoro masz już farbki w domu, bo mnie kusi choc ich nie mam ![]() byłam w Naturze i SP wczoraj i nigdzie nie mieli 9,13 excellki ![]() ja bym na Twoim miejscu też nią robiła Snow- bardzo ładny kolorek i zakupy w SP bardzo podobne zrobiłysmy.. a co do 10 1/2 1 majirel to by Ci wyszły po niej białe włosy, chyba że chcesz jeszcze jaśniejsze ![]() Enchanted- Twoje włoski również śliczniusie ![]() Kochaneczka- mi się podoba ta 10 pasuje Ci...ale nie mogę się zdecydować czy lepsza od 11, w każdym razie jest super i tak kurcze jestes do kogoś tak podobna..zawsze się zastanawiam do kogo ![]() ![]() ![]() Dziewczynki dodałam Barbie fotkę do albumu
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-03-20 o 07:41 |
|
|
|
#1776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to rzeczywiście nabiegałaś się wczoraj że hoho ale jak bieganie jest przyjemne to można od czasu do czasu takie dni przeżywać ![]() Jakie zakupki porobiłaś? Same kosmetyczne? ![]() Włoski dziękują ![]() A Barbie lecę czym prędzej oglądać
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w SP wpadł mi w oko taki o to kosmetyk : https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci/Spray-rozjasniajacy ciekawe czy działa i w jaki sposób
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No, ten spray ciekawy to jakaś nowość?Ja właśnie siedzę na all i robię zakupy kosmetykowe |
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poważnie aż tak jasno wychodzi ta 10 1/2.1? Bo na próbnikach wygląda tylko ciut jaśniej od 10.21 ![]() a teraz lecę do klubu póki Tż śpi
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
ja dzisiaj bede raczej nieobecna na wizazu wiec zycze wam mile spedzonej niedzieli bo u mnie piekna pogoda sloneczko swieci cieplo ![]() wszystko nadrobie pewnie jutro takze pozdrawiam was robaczki ![]() snow kochana zazdroszcze takich wloskow kazdy farbka kazdy kolorek mozesz sobie zrobic sama i ci wychodzi ...normalnie ODDAWAJ WLOSKI !!
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-03-20 o 10:44 |
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry blondaski
Jaki piękny dzień słońce świeci ptaszki śpiewają no po prostu WIOSNA PRZYSZŁA. Ja tylko na chwilkę bo dopiero wstałam idę się mazać i szykować do pracy.Za dwie godz. Was nadrobię a tym czasem chciałam powiedzieć ze wrzuciłam parę fot moich ost zakupów.Sorry ze na wieszakach ale to tak na szybkiego wczoraj cykałam. spodnie to tak w ogolę nie oddają tego co trzeba.Ale wszystkie rurkowate a granatowe na kantke do kostek To do zobaczenia za później
|
#1782 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U Was słonko? A u mnie szaro buro i smętnie.. ![]() Jutro wiosna kalendarzowa, więc mam nadzieje, że słonko wyjdzie choć na chwilkę ![]() Caskada - udanej rodzinnej ciepłej niedzielki ![]() Adzi - idę sobie pooglądać te Twoje cacuszka |
||
|
|
|
#1783 |
|
Raczkowanie
|
Jaką farbą uzyskać taki kolor ciepłego blondu ?
http://img690.imageshack.us/i/12998400135216.jpg/
Czy wystarczy tylko rozjaśniacz i tyle ??? |
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś może bym zrobiła, ale za pozno wstałam ![]() I musiałam umyć włosy bo mam dziś trochę spraw i z tłustymi nie wyjdę. Także znowu bede sie zastanawiać, ew.odwiedzę fryzjerke do której się zapisałam i albo przepiszę się na wcześniej albo zapytam jej czym by polecała robić, czy farba czy pasemka rozjasniaczem i już
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczynki!
Agatka farbuj farbuj ![]() cascada miłej niedzieli ![]() Adzi super zakupki już wstawiłam komentarze ![]() a ja właśnie umyłam główke siedze teraz z dolce na włoskach i ide zaraz spłukać.Ciekawa jestem czy ten mój odrost się wypłucze trochę i zrówna z włoskami tak jak to się stało u czekoladki czy nie ale wymysliłam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
laski jakby nam tak szybko wlosy rosły jak zapełniamy te wątki to byłoby zaj******!!!!! Cytat:
![]() Cytat:
oglądam wiocha.pl edit: snow mówię o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aranczowe.html
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2011-03-20 o 11:33 |
||
|
|
|
#1787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 40 minutach polewasz woda, malaksujesz cale i trzymasz jeszcze 5 minut. gotowe! dluzej na cale nie trzymaj- zreszta ulotka o tym mowi, bo ci sie niebieskie porobia.
|
|
#1789 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jaką farbą uzyskać taki kolor ciepłego blondu ?
Raczej samym rozjaśniaczem takiego odcieniu nie uzyskasz
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Kol...-11475-big.jpg Myślę, że być może tą farbą uzyskałabyś odcień zbliżony do tego co ma Avril
|
#1790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obudziło mnie słoneczko ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
wrzucisz tu? w załącznikach? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
i czasami jadę za free |
|||||
|
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrześniowa ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taki katar ze sie dusze ![]() asia c12 lepsze bo i na rude i zolte pomaga, a a10 mi wychodzilo cieple i rude...na odroscie...
|
|
#1793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też uwielbiam takie poranki słoneczne, ale niestety dziś oka nie nacieszyłam
|
|
|
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierścionek super ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
sama nie będę masowała ![]() czemu dziś nie? co się stało ?
|
||
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstanie to będzie masował
Ja zawsze po hulańcach mojego męczę w końcu to przez niego bolą A, bo dziś słonko śpi sobie za chmurkami i nie chce ani na chwilke wyjrzeć
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zresztą to nie przez niego on jest z tych obserwujących ![]() a to jak za chmurkami to nieładnie u mnie świeci chociaż i tak mniej niż wczoraj
|
|
|
|
|
#1798 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To nieładnie, że się ze swoją drugą połówką nie bawił ![]() mój zawsze hula ze mną do białego rana. Ja już nie mogę, a on na siłe mnie wyciąga na parkiet - cwaniak, bo w płaskich butach tańczy No nieładnie ale może jutro będzie dla mnie bardziej łaskawe
|
||
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja..jestem poczatkujaca na tym forum i mam ostatnio dosc swojego koloru włosow...marzy mi sie blond jaki ma np.magda mołek lub aneta zajac.....i jakies fajne ciecie...
A tu widze pare fajnych kolorkow włosow
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile trzymałaś Stockholm na odrostach ? 30 min wystarczy ? i mam nakładać pędzelkiem przedziałek po przedziałku na same odrosty, a później zmoczyć włosy i masować jak podczas mycia włosów przez 5 minut ? help ![]() nie mam pojęcia jak farbuje się odrosty, a nigdzie nie znalazłam łopatologicznego wytłumaczenia mi nie żółkną na szczęscie https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci/Spray-rozjasniajacy ten sprej to pewnie takie coś jak z Joanny ( ten z Joanny ma maksymalnie 2% wody utlenionej) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

popiszę licencjata, dobra wena jest

doradź mi co robić bo chyba zgłupieje przez te włosy