|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1112 | ||||
|
Moderatoreska
|
Jejku ale lecicie z tymi postami
![]() Ja w koncu poprasowałam, na razie jedną pralkę dzieciowych ubranek, swie kolejne sie suszą a to na razie białe rzeczy tylko i kremowe, a jeszcze będzie ze 3 pralki kolorowych Ale dzis mężula niechcęcy nastraszylam ![]() On mi puszcza sygnalki ma polską kom więc przez nia nigdy nie rozmawiamy, ewentualnie jakby sie cos działo, no i ja mu jedynie piszę smski na ten telefon bo z netu za darmo. No i on dzis jak rano wstał jak zwykle puścił mi sygnałek, a że ja jeszcze leżałam na łóżku to mu odpuściłam, tylko nie wiem jakim cudem chciałam puścic sygnałek i nacisnęłam czerwoną słuchawkę żeby sie rozłączyć, no i odłozyłam telefon, po chwili słyszę jak ktoś gada halo, halo, patrzę a to mężul odebrał bo jak puszczam sygnałek jeden dwa to nie odbiera, ale jak mu telefon dzwonił i dzwonił to odebrał bo myślał że coś ważnego, że cos się dzieje, że może już rodze Cytat:
Do malego pokoju nie wchodzę bo ubranka dzieciowe leżą tam i czekają na pranie, a synal z mamą śpi więc do pokoju tez mało wchodzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Lolus audi hihi
anulki i moj mąz jezdza audi moj ojciec równiez jezdzi audi... i równiez nie ma isofixja mam yariske i isofix tez mam Obydwa autka mamy sporo po 2000r.... jednak jak widac audi nie dostosowało sie do realiów i wymogow A to moja ulubiona marka i tak ja kocham i na pewno zamienie toyote na audi
|
#1114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niemiecki auta ponoć najlepsze! A tu proszę.. Za to powiem ci, że mój mąż też ma audi i już ma!! Nie sprawiedliwe.. tyle, że on ma nowsze niż ja Wczesniej jeździłam Peugotem i miał.. tyle, że wtedy isofix nie był mi jeszcze potrzebne. Ba! nawet wtedy zastanawiałam się co to jest hehe Ddaaiissyy kiedy przystępujesz do większych zakupów? Bo z tego co dziś czytam, to łóżeczka jeszcze nie macie, tak? My mebelki mamy zamówione, ale jeszcze troszkę trzeba czekać.. Poza tym wiele jeszcze rzeczy muszę skompletować! Aż wtyd pisać, przed majowymi mamusiami, że wszystko u mnie jeszcze nie gotowe heh A gdzie Princi? Zaginęła po wczorajszych wieeeelkich zakupach
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Loluś, o kurcze czyli róznie audiki wyposażone... może od wersji wyposażenia jest to uzależnione? Pojecia nie mam
w czestochowie w ASO powiedzieli mi, ze jak nie ma to nie da sie zamontowac ale już wiem od Anulki, że da się !! Ania nam wszystko objaśni Na zakupach skoncentruję sie na pewno jak już będę na L-4. ciezko mi po pracy jezdzic i ogladac - nie chce mi się samej, a małż wraca z pracy zdecydowanie za pozno, aby jechac na zakupy. W weekendy z kolei najchetniej lezałabym plackiem no albo jestem u rodziców i tez nic z tego. Tak wiec w kwietniu zaczynam. Wózek juz wiem jaki chce, musze tylko go pro forma na zywo obejrzec, bo nie mialam okazji go poprowadzić w sklepie. Pościel.. hmm może ta milo ? (o ile nazwy nie przekręciłam) a łóżeczko pewnie suma sumarum drewniane. Na razie mam ciuszki, choc tez nie jakieś obsesyjne ilości, podkłady poporodowe, smoczki dwa i butelki dwie.. i to wszystko :| ale rozmawialam z kolezankami z pracy (obie mają termin na 25.06) i obie tez jeszcze nie mają zakupów Wiec nie jest zle, nie martw się Loluś. Zdazymy Dziewczonko, kiedy babcię wypisują? czy juz polepszyła się jej hemoglobinka?
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Mamusie!
))Ewesko, macie dwa pokoje? No to wyprawkę masz, tylko prasowania masa, mnie też to czeka wkrótce ![]() Moniquac, ogromna zmiana w mieszkaniu, oczywiście na plus! Bez urazy, ale to wcześniej, to masakra była. A teraz ślicznie! Pajacyki cudne Ten Hypnose, to ja też polecam, jest w trójce moich ulubionych ![]() Bosz, dziś chyba na kawie będę jechać cały czas, specjalnie mnie nie pobudza, ale niech ja się pooszukuję ![]() W ogóle, to dziś włosów nie myłam, masakry nie ma, ale jakoś się nieswojo czuję, bleeee ;/ Miłego dnia ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Anula! Czy ja dobrze zrozumiałam, że Mama dziś przylatuje?! Ale szybko
|
|
|
|
#1117 |
|
Moderatoreska
|
Mary niestety mamy tylko dwa pokoje , mam nadzieję że za dwa góra trzy lata przeprowadzimy sie na większe mieszkanko
![]() widać że dzis niedziela bo pusto tu ![]() Tylko ja nie mam tż-ta w domku to siedzę na necie :/ |
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko, ale 2 pokoje to w sam raz, dacie radę
a synek nie chce osobnego pokoju? u nas podobnie, tylko dwie osoby mniej, mamy małą sypialnię i większy salon z aneksem, na szczęście łazienka nam się udała, wielka i wygodna ![]() kochana, ja też przed TV albo przed kompem spędzę dzień, bo nie chce mi się nigdzie wychodzić. Potem tylko goście na kawę, ale na krótko, więc lenistwo całą niedzielę
|
|
|
|
#1119 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Ale pokój swój ma, ma swoje łózko i wszystko w pokoju
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, myślałam, że pokoik dla Maluszków, a Synek z Tobą woli
Powiem Ci, że strasznie jestem ciekawa tych Twoich maleństw |
|
|
|
#1121 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Musi mieć też swoje miejsce do nauki, wtedy zamknie sie u siebie w pokoju i dzieciaki mu nie będą przeszkadzać ![]() No i w nocy sie wyśpi bo mu nikt płakac nad głową nie będzie, a synal rano wstaje do szkoły, wiec wyspany musi być ![]() Też jestem ciekawa chłopaków moich ![]() zresztą jak każda z nas jest ciekawa swoich dzieciaczków
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pije CARO z nestle ![]() wrocilam z obiadku, zjadlam tez lody i inne smakolyki teraz leze tz tez juz jest caly poobijany
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
Ja na chwilke tylko.
Nadrobiłam uff. Zrobiłam obiadek ,a nizej zdjecie moich i tz-ta wypocin. Pierwszy raz robiłam rogaliki i wyszły mniamusne !!! Monia pzredpokój czadowy.My to całe mieszkanie robilismy od podstaw,kupilismy jak piwnice i wsio tzrebabyło zrwac,ocieplac,obnizac,og rzewanie,okna no wsio wsio ,wiec wiem jaka to radosc
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
daisy cały czas myślę, co u Ciebie z tym cukrem może być. Ja nadal się kłuję, chcę sprawdzić czy faktycznie moja dr ma rację, ale odstawiłam słodycze, jedynie dżemu nie odpuściłam i łyczek coli, bo mi na zgagę pomaga
Głodna jednak nie jestem, na śniadanie np. zjadłam 3 kromki chleba pełnoziarnistego z serem i szynką i miałam po tym 95, a na jeden z obiadów przysmażane ziemniaki z jajkiem i było 102. Ogólnie obiadów nie jadam, bo źle na mnie wpływają ciepłe posiłki, czuję się senna i ociężała, nawet jak mało zjem i od razu mój trądzik różowaty daje o sobie znać, więc zamiast obiadu wcinam chleb, chociaż faktycznie urozmaicenie żadne. Wagowo nadal 4,5 -4,8kg na plusie, bez zmian od bardzo dawna, chociaż wizualnie brzuch duży i 102 w pępku ![]() Co myślicie o tych nasączonych gazikach http://allegro.pl/gaziki-alkoholowe-do-pep...1499049432.html Kupić ? Nie kupić? Będę tam jeszcze inne rzeczy zamawiała, więc mogę skorzystać z jednej przesyłki, ale czy warto? Od jakiegoś czasu czuję w brzuchu jakby mlaśnięcie (ewentualnie coś takiego, jakby strzelanie z paznokcia), nie wiem co to. Słyszę to od ok. 3 miesięcy, najpierw raz na dwa dni, ostatnio po 2-3 razy dziennie, ale są to mlaśnięcia pojedyncze, więc czkawka to nie jest. Mówiłam gince, ale nie wie, co to? A posłuchać nie miała jak, bo zdarzają się stosunkowo rzadko, jak pisałam max 3 razy dziennie, ale bardzo wyraźnie.
Edytowane przez Kiara76 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:07 |
|
|
|
#1125 |
|
Rozeznanie
|
ja pospałam sobie troszke potem zjadłam obiadek i dalej leze
andziotku mój maz co niedziele oglada, kaczki,gumisie i te inne baje poranne chociaz w niedziele bedzie sie zajmował dzieckiem-razem beda baje oglądać
|
|
#1126 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o i gratuluje przeprowadzki ... nie ma to jak być na swoim Siasiek oby już było lepiej, może się już te skurcze nie powtórzą. Trzymam kciuki ![]() Anula_81 pewnie bardzo się cieszysz, że mama przyjeżdża A zmęczenie myślę, że ci minie przy rozpakowywaniu rzeczy, które mama przywiezie ci dla malutkiej Moniqac bardzo ładne pajacyki kupiłaś Piękna szafa Cytat:
Ja się boję tym bardziej, że moja mam przy porodzie całkowicie straciła wzrok w jednym oku. Miała robione w kącik oka zastrzyki ze sterydów i widzi, ale ma teraz bardzo dużą wadę. Jak szła do porodu, to miała taką wadę jak ja teraz ... u mnie okulista oczywiście nie widzi zagrożenia Także ja ogromnie boję się naturalnego porodu, ale na cc na życzenie mnie niestety nie stać Dziewczonko trzymam kciuki, żeby ci przeszło Mazianka z czym zrobiłaś rogaliki? Ja uwielbiam takie, zawsze robie jedną blachę z serem i jedną z nutellą. Mój mąż mnie dzisiaj rozbroił ... leżeliśmy po śniadaniu na kanapie, a pies leżał pod stołem i nagle było słychać takie delikatne beknięcie, a mój mąż "to on już beka?", a ja na to "no przecież on często beka i jeszcze bąki puszcza, co ty pierwszy raz słyszysz?", mój mąż "no pierwszy raz" i z taką zadumą na twarzy "ale kurcze jak on to robi w tych wodach?", a ja "w jakich wodach, o czym ty mówisz?" i w tym momencie uświadomiłam sobie, że mój mąż myślał, że to Antoś sobie w brzuchu po śniadaniu beknął
|
||
|
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
U mnie dzisiaj piękna pogoda i byliśmy w parku na spacerze z tej okazji Ale ja ostatnio to jestem taka śpiąca,że nie wiem co się dzieje, czy to przesilenie wiosenne czy ciąża. Pewnie jedno i drugie.Siasiek kurczę, co się dzieje Mam nadzieję że jednak wytrzymasz jeszcze ze 2 tyg?24kasia86 cieszę się, że zamówiłaś sobie takie łóżeczko jak chciałaś Fajne jest i super wygląda.Lolka bardzo fajne te łóżeczka i kojce Graco. Namówię Mamę żeby dla Małej kupiła, bo moi Rodzice 200 km od nas mieszkają,więc się przyda w razie odwiedzin. Grazin ja mam chyba 12 czapeczek, dostałam wszystkie ![]() moniqac rewelacyjne efekty remontu! A co co terminu CC to w sumie z jednej strony dobrze wiedzieć kiedy konkretnie spodziewać się rozwiązania, a z drugiej rozumiem stres z powodu wyznaczonej godziny 0 Będzie dobrze. I przystopuj z tą robotą, pracusiu:Peweska no to żeś męża zestresowała A bałagan to u nas też się sam robi Panele i kurz to w ogóle jakaś masakra;/ Ale to sztuczne tworzywo przyciąga, elektryzuje kurz niestety.atiz no no, ekstra ten pokoik! Podziwiam i gratuluję talentu
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Agnieszka.M
,o bekaniu dziecka w brzuchu to jeszcze nie słyszałam
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie
W końcu Was nadrobiłam Gaduły !! Jechałam od 3 strony i zajęło mi to chyba ze 2 dni ![]() Połowę nie pamiętam tego co napisałyście (ale to się wytnie) Więc tak : Atiz Masz talent. Piękny pokój i te obrazki na ścianie Moniqa Zaje*ista metamorfoza przedpokoju i Synuś jaki wieeelki !! Siasiek trzymaj się i zaciskaj nogi. Musi być dobrze. Odpoczywaj jak najwięcej. Daisy Mam nadzieję, że teraz cukier będzie w normie ![]() Eweska Takie zakupy i za niewielką kasę . A brzuszek masz przecudowny.Moria Piękny brzusiu Kasia Mam takie samo łóżeczko tylko z misiem. Dziewczyny macie wszystkie piękne brzusie. I te małe i te duże. Wszystkie są kochane Gusia Piękne łóżeczko Grazin Ale masz kolekcję czap dzidziowych !! ![]() Więcej nie pamiętam ![]() A teraz co u mnie : Ogólnie czuję się już dobrze (pomijając sapanie i zmęczenie od czasu do czasu) Wojna w domu między teściówką a moim TŻ o to że jest niemiłosierny leń (że ona jest). Mój sen był koszmarny dziś. Mianowicie : śniło mi się, że rodzę. W pewnym momencie zapytałam tych lekarzy czy mogę iść kupę, bo bardzo mi się chciało. Pozwolili. Poszłam do WC a tam ani jednego kibelka. Za to były jakieś pralki i tam kobiety się załatwiały. Więc nie czekając na nic otworzyłam i wsadziłam tam tyłek i ... Godzina 3:47 dziś w nocy to pies teściowej piszczał jak nienormalny. Najpierw myślałam, że może to dzidzi u sąsiadów płacze (żaden sąsiad nie ma dzidzi małej), ale później się otrząsnęłam i zajarzyłam o co chodzi. Ale byłam zła. Nie dość, że mnie obudził i poszłam do niego, żeby go wypuścić z kuchni to jeszcze pedał ugryzł mnie w nogę ![]() Więc teściówka w tej złości na psa powiedziała, że go wyda komuś i pozbędzie się problemu sikania w czystą, świeżą pościel ( bo tak zrobił nie raz ) i dzidzi nasze będzie bezpieczne, bo nie będzie trzeba aż tak pilnować, żeby ten psiór cholerny nie wlazł i nie użarł jak mnie dzisiaj. Dobra kobietki. Nie smęcę. Zaraz wrzucę fotki mojego brzuchola i łóżeczka Adrianka.
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za syf w łóżeczku, ale to część Adriana ubranek do prasowania. I ta podłoga
będzie robiona jak nam trochę kasy wleci. W tym tyg jedziemy po jakiś dywan normalny.Jeszcze tyle wydatków mamy, a brak siana nas wstrzymuje. Najważniejsze, że już mam torbę spakowaną, wszystko dla dzidzi mam. A reszta później. Trudno A brzuszek 34 tyg i 2 dni. Wrzucam dla porównania z 28 tyg i 2 dni.
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
Jest tu ktoś ??
Odezwijcie się, bo smutno
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka.M daaaaaaawno sie tak nie usmialam
Martulka ale szczuplusia jestes Kiara a jakie normy dała Ci pani dr na czczo oraz 1h po jedzonku? Piekne masz wyniki ![]() zazdroszcze trzymaj tak dalej - wszystko jest oki u Ciebie.Zastanawia mnie, czy u osób które maja krzywą idealna, to czy po zjedzeniu slodkiego, tez mają podwyzszony cukier - jak Ty np po cini minni ? I druga sprawa mnie zastanawiajaca, ze w ciagu 10 sek wynik rano mogl mi sie zmienic ze 146 na 124.. znaczna różnica.. Ja mam strasznego smaka na budyn, mam bez cukru.. i chyba go zjem ![]() agusia, to oklad z mlodych piersi zaserwuj mezowi
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a lozeczko swietne - w koncu takie samo jak moje ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac wow teraz twój przedpokój wygląda bosko
Lolka1212 podziwiam za odwagę dałaś sobie laserem grzebać w oczach ja mimo że mam dużą wadę wzroku i też od liceum to jakoś za chiny ludowe bym się nie zdecydowała na taki zabieg my do łóżeczka turystycznego mieliśmy tylko kołderkę, ochraniacza nie trzeba, bo te boki są bardzo miękkie i nic się dzidzi nie stanie, ale najczęściej Zosia pod kocykiem spała, teraz Zocha nadal nie używa poduszki, bo jakoś tak się przyzwyczaiła że nawet jak jej dam to nie umie na niej spać i odkłada na bok ![]() mary poziomkowa jaka jest ta twoja trójka tuszów do rzęs bom ciekawa ![]() Kiara76 ja czułam jak Zosi kości przeskakują w brzuszku może to to ...Agnieszka.M kochana nie bój się ! sama wada wzroku nie jest niebezpieczna podczas porodu, liczy się to w jakim stanie jest siatkówka i to właśnie ocenia okulista podczas kwalifikacji do porodu, bo to ona może się odkleić podczas wysiłku jakim jest parcie, można mieć małą wadę i mieć siatkówkę w gorszym stanie niż nasza (ja mam dużą wadę a dno oka jest ok więc też nie mam przeciwskazań do porodu SN ) Martulka000 śliczny brzuszek - aktualne mieszkanko no i to poporodowe też co tu tak mało postów rozpędziłam się z tym czytaniem a tu już koniec ![]() mężul właśnie wyjechał do Wawy, tzn dziś dojedzie do naszego rodzinnego miasteczka, prześpi się a jutro rano do Wawy .. trochę przerażony był że nas zostawia same .... ja w sumie też ciut strachu mam, bo niech zacznie się coś dziać to co ja zrobie ?????? samochód mam - ale co ??? sama mam jechać i to jeszcze z Zosią do szpitala ???? mam nadzieję że jutro będzie spokojny dzień !! (na prośbę mężula żeby Zosia była jutro grzeczna - z jej ust popłynęło kategoryczne NIE ! )jedyne co przyszło nam do głowy to poprosić znajomych, żeby byli w pogotowiu jakby co .... no ale każdy pracuje i do nas mają gdzieś ok godziny drogi ... dziś sporo się nałaziłam a czuję się rewelacyjnie, nic mnie nie boli skurcze rzadkie i niebolesne więc jestem dobrej myśli ....
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-03-20 o 19:07 |
|
|
|
#1135 |
|
Rozeznanie
|
Ddaaiissyy to bardzo się cieszę, że ci moj mąż dał powód do uśmiechu
![]() Martulka bardzo zgrabny brzuszek Ja właśnie skończyłam robić babkę. Nie wiem jak wytrzymam teraz te 50 minut, jak babka siedzi w piekarniku
|
|
|
|
#1136 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Agus nie dość, że termin mamy taki sam to jeszcze łóżeczko . Pięknie Andziotku musi byc dobrze . Gabrysia spieszyć się chyba nie będzie. A Zosieńka będzie grzeczna
|
#1137 |
|
Rozeznanie
|
Andziot to musisz być jutro bardzo grzeczna, żeby nic się nie zaczęło dziać. A Zosieńka się pewnie tylko z tatusiem przekomarzała
i będzie się zachowywała bez zarzutu Ja mam to szczęście, że moi rodzice mieszkają od nas 7 minut samochodem, a teście 15 minut ... także jakby męża nie było, to powinien się ktoś w pobliżu znaleźć. Na 100% nie mogłabym zadzwonić na pogotowie, bo nie chce rodzić u mnie w mieście. |
|
|
|
#1138 |
|
Moderatoreska
|
Jestem i ja, ponad trzy godziny wisiałam na skype jak to w niedzielę :P
Martulka śliczny brzuszek, a jaka ty szczuplutka jesteś ![]() Kącik dla malenstwa super ![]() No widzę że wieczorową porą coraz nas tu więcej
|
|
|
|
#1139 |
|
Raczkowanie
|
90 przed i 120 - 1h po posiłku, a te zmiany wartości krótko po sobie, to faktycznie zastanawiające, cukier systematycznie spada, ale tak gwałtownie
![]() andziot o tym nie pomyślałam , może faktycznie kości jej przeskakują tak jak mnie w stawach kolanowych - jak starej babci strzelają kiedy wstaję
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Ewesko, przyznam się, że Twoje maluszki najbardziej wzbudzają moją ciekawość
![]() Słuszne rozwiązanie z tym osobnym pokojem syna, ma swój kąt, a Ty maluchy będziesz miała pod ręką Mazianko, smakowite rogaliki! Ja też dziś robiłam, ale z gotowego ciasta francuskiego, więc szału nie ma ![]() A jak Ty się w ogóle czujesz? Aguś, jak ciśnienie? Kiaro, ja nie kupowałabym tych gazików Agnieszko, padłam na historię kanapową z mężem Martulko, fajnie, że macie już gotowy kąt dla dziecka! Co do bałaganu, to pewnie każdą z nas czeka, bo przecież pranie, prasowanie ![]() A czemu ten Wasz piesek piszczał? Młody? Może siku chciał? Pić? Jeść? No i czemu w kuchni zamknięty? Tu chyba nie sam psiak jest problemem, tylko fakt, że nie został odpowiednio wyszkolony. Naprawdę będziecie go oddawać? Trochę serca, cierpliwości i systematyczności i takiego psa da się nauczyć, żeby nie gryzł i nie sikał do łóżka. Bez stosowania przemocy, ma się rozumieć. Andziot, nie używałam nie wiadomo ilu rodzajów, ale trochę czasu zajęło mi znalezienie ideału moi faworyci, to MF 2000 calorie, Lancome Hypnose i Pupa Flex Up. Wszystkie w wersji z klasycznymi szczoteczkami, żadne tam curved. Ze względu na cenę używam MF Aha, jeszcze fajny był LRP ![]() Uważaj tam na siebie i nie wywołuj wilka z lasu Zosia będzie grzeczna, a Ty się będziesz dobrze czuła |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

mam nadzieję, że bóle przejdą i nie będziesz musiała jechac do lekarza.. ale jesli rzeczywiście tak mocno czujesz skurcze to pewnie innego wyjścia nie ma.. a powiedz, dlaczego tak bardzo nie chcesz zostać w szpitalu jesli lekarze stwierdzą, że jest taka potrzeba?! Warto tak się upierać i wzbraniać?
Czekamy na Ciebie fasolko

)

A to moja ulubiona marka
w czestochowie w ASO powiedzieli mi, ze jak nie ma to nie da sie zamontowac
ale już wiem od Anulki, że da się !! 

02.08.2014
będzie robiona jak nam trochę kasy wleci. W tym tyg jedziemy po jakiś dywan normalny.
trzymaj tak dalej - wszystko jest oki u Ciebie.
ja mimo że mam dużą wadę wzroku i też od liceum to jakoś za chiny ludowe bym się nie zdecydowała na taki zabieg