|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię kosmetyki naturalne i mineralne oraz kilka innych :)
-wydane
-zarezerwowane (może ulec zmianie) Mam na wymiankę kilka rzeczy mianowicie: -peeling lodhar hesh-(zostało : 2 łyżki odsypki;brak oryginalnego opakowania-wyrzuciłam) -etja olejek pichtowy-(zużyte ok.2.0ml) MAZIDŁA -spirulina 10g 03/2013-nowa nie używana -próbka kwasu hialuronowego 5ml-nie używana -próbka bromelaina 1200 gdu 1g -struna,nie używana -peeling różany drobnoziarnisty 2 łyżki stołowe (struna) ZSK -korund mikrodermabrazja zostało 180g na 200g JOPPA -Soft Coverage Light #1-struna AwGM -Faith 2.0; 2.5 -Peace 2.5; 3.5 -Hope 3.0 -cień Tenacious (brąz) wszystkie próbki były używane do testu paskowego Interesują mnie: -próbki cieni , róży 100% mineralnych (oprócz EDM) -henna z Amlą i Jatrophą -olej z pestek malin lub pachnotki -puder perłowy -woda termalna Uriage -podkład ADORNED WITH GRACE MINERALS: Faith 4.0 ZDJĘCIE NIE JEST JUŻ AKTUALNE !!! Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2012-03-28 o 10:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię kosmetyki naturalne i mineralne oraz kilka innych :)
mydło alep nature -(nie używane)
-olej arganowy 55ml Biolander-(pół butelki) moze cos u mnie?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
-mydło alep nature -(nie używane) -hydrolat rumiankowy Naturado-(trochę więcej niż pół butelki) Ile % olejku jest w mydelku?
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A po ile gdzieś gram (tak na oko) mogłabyś mi odstąpić odsypek cieni mineralnych tranqil babe ?? Chodzi mi o te :
* EDM cień movie night- opakowanie samplowe ok 60% (opakowanie po podkładzie),matowy, cielisty kolor. * EDM cień Little Black Dress czerń z drobinkami -odsypka pół sampla * EDM cień Cardamon, odsypka w strunie * odsypki cieni silk naturals ,max pol sampla w słoiczku po edm : -Bone- matowy , biała wanilia - Honey błyszczący miodowy Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2011-03-19 o 20:06 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd masz mydelko? Czy znajdziesz cos u mnie za mydlo nowe i hydrolat?
|
|
#7 |
|
A cobra on my left...
|
Hej!
![]() Interesuja mnie odsypki tych peelingów: peeling lodhar hesh-(zostało pół pudełka;brak oryginalnego opakowania-wyrzuciłam) -peeling suhada ryż-imbir -(zużyta 1 łyżeczka od herbaty) oraz ekstrakt z grejpfruta Citrosept. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-mydło alep nature -(nie używane) -olej arganowy 55ml Biolander-(pół butelki) -peeling lodhar hesh-(zostało pół pudełka;brak oryginalnego opakowania-wyrzuciłam) -peeling suhada ryż-imbir -(zużyta 1 łyżeczka od herbaty) ?
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Fluxus9 jak dużo chcesz odsypek tych peelingów za odsypki
LUCY: -odsypka Espresso Liner -odsypka Plum Liner ? Po łyżce stołowej ? po 2? |
|
|
|
|
#10 |
|
A cobra on my left...
|
to może po 2 łyżki za pół linera Plum i Espresso?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
i toszkę Nekkid jak by można ? a to w woreczkach strunowych czy pudełeczkach ? bo ja Ci wyślę w woreczkach i jak chcesz mogę dać 3 próbki kremu lavery do cery mieszanej ?
|
|
|
|
|
#12 |
|
A cobra on my left...
|
ok, to 2 odsypki moich minerałów w woreczkach strunowych, a jeden postaram się wysłać w sloiczku za odsypki Twoich peelingów i Laverę?
Wysyłamy jutro poleconym?
|
|
|
|
|
#14 |
|
A cobra on my left...
|
to już by było na Twoją niekorzyść
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
to najwyżej dołóż słoiczek samplowy różu Peony (matte) ? wtedy będzie ok ?
zależy mi aby wydać te rzeczy bo będą leżeć i marnować się a tak to ktoś będzie miał pożytek ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Widzę że organizowałaś wspólne zamówienie z Adorned with Grace Minerals . Czy będziesz jeszcze takie robić ? Chciałabym zamówić ok 14 próbek to może ja Ci wyślę te odsypki , próbki i ekstrat w pon lub wtorek ? a ja poczekam na wspólne zamówienie z Adorned with Grace Minerals i wtedy wyślesz mi razem zawsze coś się na przesyłce zaoszczędzi :P ??Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2011-03-20 o 18:49 |
|
|
|
|
#17 |
|
A cobra on my left...
|
ok, dołożę Peony
![]() To wyślij mi w tym tyg poleconym, a ja w przyszłym tyg. otworzę Adorned with Grace, to się dopiszesz
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbyś była nadal zainteresowana to mogę dać po pół objętości słoiczka z każdego cienia
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
tak nadal jestem
a czy cienie edm mają nieograniczoną datę ważności bo ten Lauroyl Lysine ? w słoiczkach te cienie byś mi wysłała ?
Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2011-03-22 o 19:52 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Interesują mnie: -olej arganowy 55ml Biolander-(pół butelki) -próbka podkładu sc Joppa Light 1 w małym słoiczku (używany do wypróbowania) -masło jojoba BU 50g (nie używane) Zerknij do mnie.. Poza wątkiem mam jeszcze sporo minerałów (róży, cieni, podkładów) Ps. jakie są daty ważności oleju i masła?? |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za olej raganowy i hydrolat rumiankowy?
mam po za watkiem cienie i róże mineralne tylko jakie kolory Cię interesują ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=828 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
i jaka jest data ważności?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Yasinisi niestety z nieuwagi
![]() ![]() Interesują mnie róże głownie różowe mogą być bardzo jasno brzoskwiniowe ale nie ceglaste ! a cienie wszystkie kolory ![]() Jak możecie napiszcie jakie maci poza wątkami tylko róże i cienie oprócz edm ?? trochę tego nie aktualizowałam nie mam już hydrolatu rumiankowego
Edytowane przez emmagirl Czas edycji: 2011-05-07 o 15:49 |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
spodobał mi się jedynie hydrolat rumiankowy którego już nie ma.
![]() pozdrawiam.
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie mam oczar jeszcze w lodówce. hmm. a z jakiego sklepu?
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o róże to mam głównie EDM.. jedyny z innej firmy jaki posiadam to Romance ze Sweetscents.. Mam 4 g w strunie..
Cieni mogę zrobić odsypki większe (0,6 g w strunie) z: - EDM Little Black Dress (czarno-szary z drobinkami) - EDM Exhale (braz) Mniejsze na spróbowanie (0,1-0,2 g w strunie): - EDM Lovers Lane (odcienie brazu) - GOSH Sandstone - Meow Dr. ZhiCATo - 3 pigmenty z Allegro (2 jasne fiolety i wanilia) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

mam jeszcze 2 używane ale jakby ktoś chciał to mogę wymienić jedno z nich jest 25% a drugie też 20%