|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() Tylko wydaje mi sie jak na moje myslenie z w 10 dni dośc sporo zrzuciłaś..chyba za sporo... chodzi mi o to ze w tak krókim czasie tylko kg. Wydaje mi sie że powinno sie zrzucac powoli i dłuższym czasie niż Twój. A mi może ktoś poradzi co mam zrobić żeby przytyć?
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
oj przytyć to i ja bym mogła. próbowałam już ale nic z tego. chyba już mam taką przemianę materii
|
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile dobrze to napisałam ;p jest mniej rygorystyczna w 2 etapie. a w 1 można jeś warzywa polecam mniej szkodzi niż dukan. A jeśli chodzi o ćwieczenia to polecam http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/calineczkazbajki...llian+Michaels brzuszki są mało skuteczne Cytat:
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-20 o 14:56 |
||
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia no to gratuluję sukcesu. A ile chciałaś docelowo zrzucić bo już dokładnie nie pamiętam ?
Chatka bardzo dobry pomysł bo wiele osób tylko przychodzi pisze datę i znika. Jak zdecydują się częściej zaglądać to wtedy można te osoby dopisać. Ja właśnie wróciłam z Lublina zawiozłam siostrę do domku a teraz siedzę czytam wizaż i oglądam tv
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-20 o 15:10 |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
od 10-16 ale już wiem że 10 to za mało żeby zmienić wymiary. bo już jest 6 i widzę że musi być min.14 zobaczymy ;p
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
umowa z fotografem podpisana tak się ciesze że kolejny krok do przodu ![]() polecam ![]() http://www.tomasz-horowski.pl/glowna.aspx
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę napewno
Eh a ja właśnie zauważyłam że mój ślubny zeszycik uległ zniszczeniu mały urwis się dorwał nawet nie wiem kiedy. Eh. TŻ wymyślił że mi organizer ślubny kupi na allegro.
|
#3518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Świetny wybór, przepiękne zdjęcia ![]() Właśnie oglądam buciki slubne. Wpadły mi w oko te http://moda.allegro.pl/kotyl-wygodne...510278438.html Co o nich myślicie??
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-03-20 o 15:32 |
|
|
|
|
#3519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulację ale moim zdaniem to za dużo w za krótkim czasie. Optymalne chudnięcie to 2-3 kg na miesiąc plus ruch i wtedy nie grozi efekt jojo, bo niestety obawiam się, że taka szybka utrata wagi grozi właśnie powrotem niechcianych kilogramów, czego Ci oczywiście nie życzęCytat:
Dziewczyny...wykrakałam, jestem a w zasadzie będę chrzestną Igorka, nie jest to może moje ulubione imię...ale za to dzieciaczek cudny i taaaaaaaki grzeczny A propo imion, macie już jakieś w głowach dla swoich przyszłych pociech. Ja bym strasznie chciała bliźniaki i wtedy nazwałabym je Staś i Nel. A jak się nie uda to ustaliliśmy z Tż że synek będzie Mikołaj a córeczka Marysia Choć Tż się upierał przy Kubusiu, ale teraz bardzo dużo tych Kubków ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
nena1984, gratuluję zaszczytnej funkcji!
![]() Ja też bym chciała bliźniaki Ale u nas w rodzinach nie ma niestety "przesłanek genetycznych" ku temu, że tak to ujmę... Co nie zmienia faktu, że ja bym się bardzo ucieszyła z dwójeczki z jednym razem Imion jeszcze nie mamy wybranych tak na 100%, chociaż kiedyś TŻ powiedział, że chciałby dla córki Michalina - po tatusiu Mi się średnio podoba, zobaczymy jeszcze, mamy jakieś 5-6 lat żeby wymyślić.Brydzia_, gratulacje! U nas fotografa dalej niet...(kicia), ja mam taki "zeszycik", a właściwie cały folder ślubny na dysku - tylko awaria kompa mogłaby go zniszczyć, polecam zatem wirtualne przechowywanie danych Oczywiście w realu mam też teczkę na umowy itp., ale zdjęcia, linki, mp3, filmik - wszystko na kompie. malwus20, bardzo ładne butki. Ja będę mieć coś w podobnym stylu (w sensie palce-pięta), ale robione w sklepie z obuwiem tanecznym na zamówienie. A co do przytycia to można by się skonsultować z trenerem - podobno te same ćwiczenia wykonywane w odpowiedni sposób (wolno lub szybko) pozwalają albo schudnąć albo rozwinąć masę mięśniową.
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia133 no to muszę tą dietkę podrzucić Tż
![]() Brydzia_ gratuluję umowy ![]() nena1984 no to gratuluję bycie chrzestną zobowiązuje sama mam 2 chrześniaczki, ale już takie starsze: 3 i 4 latka. ale laski są cudowne co do imion to mi się strasznie podoba Marysia, ale Tż mówi, će to takie starodawne malwus butki fajne, ale jak dla mnie mogłby mieć ciut wyższy obcas ![]() tenebrosa moja siostra jest Michalina i chociaż ma już 18 lat to ciągle wszyscy mówią o niej "nasza mała Misia" swoją drogą ja z babcia wybraliśmy jej to imię
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-03-20 o 15:53 |
|
|
|
#3522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli możesz to podaj link do jakiś innych które nie będą wyglądały jak slubne a będą białe?? Oczywiście bez urazy, nie jestem złośliwa ale mi białe buty obojętnie na kim i przy jakiej okazji kojarzą mi się ze slubnymi..
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o buty do ślubu, to ja akurat nie mam takiej ambicji, żeby posłużyły mi więcej niż 2 razy - w dniu wesela i na plener
Ale to może dlatego, że w ogóle mam manię kupowania butów i mam ich już bardzo dużo na wszelkie okazje, więc te ślubne nie muszą być praktyczne pod tym względem, żeby móc je założyć jeszcze po ślubie na inne uroczystości. Podchodzę do tego zakupu tak jak do sukni, welonu czy reszty stroju np. diademu. Też założy się tylko... dwa razy Natomiast buty ślubne muszą być dla mnie praktyczne pod względem tanecznym, dlatego będą robione u profesjonalistów.
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() oglądaliśmy też papierowe zdjęcia z pleneru z tamtego roku których nie ma na stronie i jeszcze bardziej się utwierdziłam że dobrze wybraliśmy ![]() od razu lżej na sercu jak kolejna rzecz odhaczona ![]() kicia a to są specjalnie organizery ślubne ? nie wiedziałam
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do imion chciała Wiktoria dla dziewczynki kocham to imię sama mam tak po bierzmowaniu ale jest to ostatnio tak popularne imię że jeszczę się zastanowię jeszcze podoba mi się Oliwia dal chłopca Kubuś ale tak ma na imię mój siostrzeniec, dla chłopca nie mam typów ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-20 o 16:07 |
||
|
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie białe to ślubne. Nigdy nie kupowałam białych butów na jakąś okazje bo ten kolor jest raczej zarezerowany na ślub. Nie mówię tu o jakis sandałach czy japonkach.
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
nena te pierwsze są boskie ale problem jest w wysokości obcasa. Mało jest takich czółenek które tak by wyglądały a miały obcas 8 cm a na allegro szukałam wielokrotnie
|
#3530 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczęta
Chyba "za-wielo-cytowałam" ![]() Cytat:
fajne zdjęciaCytat:
"[QUOTE=nena1984;25845742]Gratulację ale moim zdaniem to za dużo w za krótkim czasie. Optymalne chudnięcie to 2-3 kg na miesiąc plus ruch i wtedy nie grozi efekt jojo, bo niestety obawiam się, że taka szybka utrata wagi grozi właśnie powrotem niechcianych kilogramów, czego Ci oczywiście nie życzęDziewczyny...wykrakałam, jestem a w zasadzie będę chrzestną Igorka, nie jest to może moje ulubione imię...ale za to dzieciaczek cudny i taaaaaaaki grzeczny rzeczywiście duży spadek wagi - musisz uważać aby nie mieć później efektu jo-jo wymaga od Ciebie samokontroli i naprawde niesamowitego zaparcia aby nie popełnić później tych samych błędów żywieniowych co wcześniej... ja chyba rozważam pójście do dietetyka.. mam jeszcze 8-9 m-c do mierzenia sukni wymarzonej może przez taki okres da rade więcej zrzucić.. przy pomocy fachowej pomocy... Gratuluję zaszczytnego tytułu chrzestnej ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- hmmm dziewczyny co źle zrobiłam że wypowiedź neny się nie wyświetliła jak dwie poprzednie ? Trochę groch z kapustą wyszedł z tej mojej wypowiedzi
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
ja natrafiłam przez przypadek, teraz w trakcie szukania na te ostatnie
i się zakochałam - niby laboutin, ale śmiem wątpić, chociaż .... z tym że nie mam takiego założenia, że moje buty muszą być białe, jest tylko jeden problem, bo w styczniu już sobie kupiłam buty do ślubu...i jak tak dalej pójdzie to do przyszłego roku kupię z 5 par butów przeznaczonych tylko na wesele ale dodałam do obserwowanych i zobaczymy, moze sie uda za jakąś rozsądną cene kupić, na razie jest koło 100 zł---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- baskaeta Twój komputer cos mnie nie lubi
|
|
|
|
#3532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy w ten dzień liczy na wygodę, wygląd rzecz jasna też ale jak na nie patrzę to według mnie slubne bo białe bez wzgledu na to jak wyglądają. Nie wiem może to ja jestem jakaś dziwna ale nie widzę w nich nic nadzwyczaj innego. Nawet gdybym takie miała nie założyłabym ich na inna okazje niż własny ślub.
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
moje buty ślubne też raczej będą na wesele i plener. generalnie to ja nie jestem fanką jasnych butów (białych, kremowych). poza tym ja dość szybko niszczę buty (nawet bardzo szybko ścieram obcasy) więc i tak pewnie za długo by mi nie posłużyły.
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() noo ja też nie wiem o co chodzi
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie da sie znaleźć takich jak wstawiła nena z obcasem max 8 cm i żeby jeszcze były mega wygodne.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-03-20 o 16:23 |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zadomowienie
|
a ja powiem Wam że na cywilny kupiłam białe ładne butki proste na obcasie takie zwyczajne w każdym razie i wiecie co.... były tak sztywne że wytrzymałam w nich 4 h a później zmieniłam na japonki... dobrze że to było u nas w domu bo jakby to wyglądało na sali
Teraz dosłownie boję się kupić buty na ślub I mam dylemat jakie muszą być by mi było wygodnie... Kiedyś w salonie przymierzałam takie mięciutkie - myślicie że takie z salonu ślubnego by były lepsze?? Po za tym słyszałam że suknię kupuję się do butów Może rozsądniej zamówić takie?? Co myślicie w tym temacie??
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-03-20 o 16:22 |
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
oj to już zależy co kto lubi, część osób za wygodne uznaje szpilki, inne wolą niższe obcasy. Ja na codzień biegam w wysokich szpilkach, mam 10,12 cm (ale dobrze wywazone) i dla mnie katorgą jest chodzenie na płaskim, po prostu łydki mnie bolą. A buty o wysokości 4-8 cm też mogą być niewygodne, czasami wysokość ma w tym względzie najmniejsze znaczenie :p
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
basketa ja oglądałam buty z salonu ślubnego ale może by były wygodne ale były same takie z czubem i paseczkiem a ja chce zwykłe czółenka z zaokrąglonym czubkiem. Ja buty chcę w te wakacje kupić żeby już na pierwszych przymiarkach je mieć. Ale nadal nie wiem co wybrać na allegro są i niskie i wysokie ale te wysokie dla mnie są ładniejsze. A nie kupie 2 par bo będzie problem z długością sukni
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
ale mi chodzi hmmm o taką miękkość w środku buta... i właśnie dobrze wyważone to podstawa...
Idę zmierzyć obcas buta z cywilnego
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
acha jeszcze mi sie przypomniało, widziałam że jest wątek prezent ślubny dla męża planujecie coś takiego?? bo pierwszy raz o tym słyszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

Imion jeszcze nie mamy wybranych tak na 100%, chociaż kiedyś TŻ powiedział, że chciałby dla córki Michalina - po tatusiu