|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
|
|
|
|
#2552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie: wiecie moze, czy mozna kupic jeszcze w ori taka "nabieraczke" / łopatke do pomadki??
wieci o co cho ??
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przy okazji - miałam brak ilościowy, od razu w filii wypełniłam wniosek i pani kazała mi przyjść z fakturą po odbiór za 2 tyg. Oczywiście mam wszystkie faktury z 1,5 roku tylko nie tę ostatnią najważniejszą - ona naprawdę jest potrzebna czy to tylko by w filii było łatwiej znaleźć mój kosmetyk (pamiętam, że babka dopisała coś na niej oprócz swojego nazwiska)? Pytanie 2 - wiecie coś na temat nowego serum Perfect Body? Tym razem nie napisali na jakiej grupie testowali by osiągnąć 2cm w 4 tyg. I jak z wydajnością? Zastanawiam się nad zestawem serum+szorty.
|
|
#2556 |
|
Przyczajenie
|
zamawianie katalogów
Kochane, czy możecie mnie wtajemniczyć, jak zamówić większą ilość katalogów po niższej cenie? Wpisuję kod i podaję 15szt, a cena za sztukę niezmiennie 2zł :/
|
|
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was stosowała może witaminy i minerały z linii Wellness? Konkretnie chodzi mi o:
o Multivitamin & Mineral woman – zapas 60-dniowy, Jakieś efekty były widoczne? Po wyczytaniu ich działania, kusi mnie żeby je wziąć, tylko nie wiem czy się sprawdzą, czy nie lepiej będzie kupić witamin w aptece?
albo przestaniesz gadać o swoich kilogramach i schudniesz, albo idź być grubym gdzie indziej! Czasami bywam niemiła... tzw. podryw na kasztana, a polega on na tym, żeby rzucić kasztana pod nogi faceta, podejść do niego, a następnie z zawadiackim uśmiechem zapytać "Hej! To Twój kasztan?" Edytowane przez berrberys Czas edycji: 2011-03-20 o 00:58 |
|
|
|
#2558 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak czy siak, witaminy obecnie są w brakach (do 23.03) więc chcąc nie chcąc znów kupiłam kolejne opakowanie Merz S. Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=14692 http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=15359 oraz szpatułki, ale do kremów: http://pl.oriflame.com/products/prod...?prodCode=4718 coś w ten deseń -> http://ee.oriflame.com/catalog-image..._EE/4718_1.png Można, ale jedynie na brak jakościowy. O tym, ze nie można zwrócić na UGS pisze na wniosku: "Unikalna Gwarancja Satysfakcji Oriflame nie dotyczy próbek, materiaΠów pomocniczych, literatury, produktów z ofer ty pozakatalogowej oraz produktów sprzedawanych w ramach ofert specjalnych. Do pozycji tych ma zastosowanie standardowa procedura reklamacyjna." |
||||
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
Słowacki 6:
http://sk.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml Edit: ale nie widać stron
Edytowane przez just75 Czas edycji: 2011-03-20 o 08:19 |
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie i proszę o odpowiedź, jeśli teraz nie zamówię na 100PP to bez problemu dostanę paletkę, skoro miałam tamtym katalogu 100PP? Nie muszę mieć 100, żeby mi ją dodali do koszyka prawda?
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
Nagroda z programu jest za wypracowane 100PP. Mozna ją odebrać z dowolnym zamówieniem ( niekoniecznie na 100PP). Jeżeli paletka przysługuje za sprzedaż w kat4 to do odbioru jesteś uprawniona tylko w kat.5. Natomiast jeżeli paletka przysługiwała za sponsorowanie ( a więc wypracowana za katalogu 3) to możesz ją odebrać w kat. 4. Później nagroda przepada.
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Dostaliście e-maila z brakami?Bo ja czekam i nic..
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
To może jak nie dostaliśmy e-maila z brakami to ich wogóle nie bedzie....hmmm
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
No to co zapomnieli wysłać e-maila.
|
#2568 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
nagroda dotyczy Programu Witamy
|
||
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
Też się właśnie zastanawiam co z tymi brakami. Wczoraj przy wpisywaniu zamówienia wyświetliło mi się, że nie ma olejku aromatyzującego powietrze i różowego mydełka dla dziewczynek. Oby jutro wszystko było
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiam, czy któraś z Was widziała rozmowę z Paprockim i Brzozowskim w programie "Kawa czy herbata"
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...odatki/4161200 a tu ich strona dotycząca dodatków dla Oriflame: http://www.oriflamefashion.pl/strona_glowna,index.xhtml mnie sie osobiście bardziej podoba ta mała torebka, moze dlatego ze nie kojarzy mi sie z torba do pracy tylko relaksem na zakupach ![]() ![]()
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
dzeiwczyny czy wy też nie możecie zobaczyć na stronie ori całej tej zakładki gdzie są faktury i produkty niedostępne ? Jak chcę tam wejść to pisze "Brak dostępu, brak uprawnień do wglądu" .... dziwne.
|
|
|
|
#2572 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie wszystko działa. Mnie osobiście torebka P&B nie podoba się. Materiał może nie jest najgorszy, ale kształt i rozmiar nie odpowiadają mi. Mogli się bardziej postarać. Interesuje mnie za to apaszka. Nie było jej u mnie w filii i nie wiem czy brać w ciemno, czy sobie darować. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez nie dziala strona Ori, nie moge nic sprawdzic, ani zamawiac
![]() Chyba maja awarie ktoregos serwera
|
|
#2575 |
|
Przyczajenie
|
hmmm mi działa większość rzeczy, ale właśnie zgłupiałam, bo patrzyłam, że wszystko mam z zamówienia i może mi się uda do tych 100pp dobić, ale jak sprawdziałam w weryfikacji to się okazało, że nie ma 4 rzeczy z zamówienia! ale mam nadzieję, że chodzi o to, że nie ma ich na ten katalog, - nowości i jutro rano będą! bo sie zirytuje okropnie.
|
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Mi wszystko działa normalnie...
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
fakt ze w slowackim nie widac jeszcze stron ale dajcie sobie na koniec na 140 i do tylu pozniej to widac wkladke
sa sliczne akcesoria do kuchni |
|
|
|
#2578 |
|
Raczkowanie
|
u mnie przez caly czas wyskakuje komunikat polaczenie przerwane !!
jak dziewczyny zamowienia z kat 5?? u mnie slabo jak zwykle cos klientki skąpe na wiosne sie zrobily gdyby nie rabat z grupy to pewnie bym tylko cos sobie na pare pp wziela bo teraz jak nie ma lojalnosciowego to marniej bedzie z dobijaniem do 100pp
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 5 dobrze, mam ok. 260PP, z tego o dziwo tylko 10PP jest moich. Ale żadna z moich klientek nie wzięła rzeczy oznaczonej logiem "20 lat w Polsce", coś chyba kiepskie te promocje były, albo takie klientki mam
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- No i konkurs z miodzikami zakończony...
Edytowane przez aneczka2238 Czas edycji: 2011-03-20 o 16:48 |
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jaki będzie następny konkurs
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.