|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Ale co????
Ja tymczasem ogłaszam rozpoczęcie podkolekcji słodziaków- kupiłam...Hypnotic P. ![]()
|
#1652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze się muszą perfumy zwietrzyć bo dżinn z flaszki to zuoo ![]() z lampy lepsze ![]() Cytat:
![]() już się czepiał, że wazony nieładne z baźków zrobiłam bo "za długie te patyki" ![]() Jutro od rana pewnie znów będzie darcie japy "nic nie robisz! do roboty idź!" ![]() A spie**alaj, póki zasiłek mam, to nie chce mi się zapie***lać do roboty do wawy po 5 godzin dziennie bo przecież w skierniewicach żadnej roboty dla baby ni ma za więcej niż minimalne 8 stów p.s. i jestem w chuja wredna i przekorna - im więcej będą mi drzeć mordę, ze do roboty mam iść, tym bardziej będę siedzieć w domu na dupie :ikonka fak: I nie rusze póki się nie zamkną i nie przestaną dyktować co mam robić Póki co mi się nic nie chce, czekam aż się zachce ![]() wpadaj do mnie - mam 10 hektarów takiego łogródka, to się wyszalejesz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:30 |
||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
nawet cały
, nie lubię grzebać w ziemi ![]() Cytat:
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie takie zuoo, wstałam niczym s✂✂✂✂ionek
![]() Cytat:
i nie wdawaj się w dyskusje ![]() a dziś bardzo dobrze mu powiedziałaś ![]() ![]() edit moje pierwsze nożyczki
|
|
|
#1656 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu kupiłam rozjaśniającą farbę do włosów - jednak - za 10 zeta w promocji na dwa użycia Wellaton Złoty Blond Jutro pobawię się w Ju i zrobię sobie sama pasemka, ohohoho [:/
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam HP
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
ohohohoho [:\
(dla Red)
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-03-20 o 18:49 |
|
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się nie wdajeu - po prostu się nie odzywam, a jak zrobieu swoje (np. skończe śniadanie), to se wychodzę z kuchni i ideu do siebie Szkoda mi nerwów na próbę dyskutowania z kimś, kto wie wszystko najlepiej i w ogóle nie słucha zdania drugiej łosoby Ale samo słuchanie darcia tyż potrafi krwi napsuć P.S. mamie tez się oberwało, bo przyszła po starszym i do mnie "Trzeba będzie jechać chyba po jakąs wódkę, bo jak to tak..." Aż mnie ✂✂✂✂a zateklepało "I Ty to mówisz??? żeby znowu pił? To po czyjej jesteś w końcu stronie???" Tez się uciszyła i poszła. A teraz była cisza przy kolacji - niedopsz, chmury sieu nade mną zbierajou :zakopuje_się_pod_ziemię: ![]() nożyczki bar ![]() oo, ciekawy opis w ksiunszce: "Ona typową, piękną, fińską dziewczyną: jest wysoka, szczupła, jasnowłosa i ma niebieskie oczy." - moje zupełne przeciwieństwo Hm... ciekawe czy fińskie chopy lubiou cusik dla odmiany od tego co na co dzień majou... szkoda, że żadnego nie znaju, eech... (bo mi się moje przeciwieństwa, tzn. wysokie, szczupłe chuopy z jasnymi włosami bardzo podobajou ![]() jejku, jeszcze nigdy nie macałam blond włosów swoje ciemne mam już wymacane ze wszech stron, a kiedyś też molestowałam po kitce rudego kolegę, czego strasznie nie lubił A co do HP to fajny jezd
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:51 |
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, specjalistki, jak długo piecze się kurczaka w rękawie? I w ilu stopniach? I czy rękaw wybucha? I sznureczki się palą?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-03-20 o 18:51 |
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
![]() CUUUDNE ![]() Ej Piękny, chodź ze mną na chatę, pokażę Ci moją kolekcję flakoników Nawet ten najbardziej niszowy ![]() Ktoś chętny na schabowego z pyrkami i mizerią? ![]() I drinka? Basset ekspresowy dotarł z przesyłką
|
#1662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oki Tylko adres na pw napisz I w lato przybędę z flaszkami ![]() Jak się człowiek z przekleństwa cieszy Qrde ![]() Mój mąż ma brata, którego praktycznie nie znam. Brat ten był kilka lat za granicą. W ciągu tego czasu odezwał się tylko parę razy do rodziny ![]() . Przez ostatnie 3 lata - raz (nie muszę mówić, że nawet ani razu nie spytał o dziecko , czyli swoją bratanicą - choć mi ciężko nazywać go wujkiem i dla mnie nie jest wujkiem mojej córki, tak jak jego po*ebany ojciec dziadkiem mojej córki). Mój mąż czasem do niego próbował dzwonić, pisać, mówiłam mu olej go - zobacz jak on Was olewa. Jakieś 5 miesięcy temu wrócił, bo nie wiem pracę stracił, kasę? Mieszka z rodzicami mego męża. Oki. Jakiś tam biznes chce zakładać I teraz najciekawsze, odkąd wrócił, mój mąż strasznie z nim nawija przez skype'a (co gorsze, jeszcze kamerki mają, że niedługo nie będę mogła swobodnie nic w pokoju robić bo mnie będzie widział, już nieraz darłam się o tę kamerę na męża - przy jego bracie, żeby słyszał, to mąż tylko ją ustawiał bardziej na siebie ), grają w coś tam i ch*j wie co jeszcze. Może przesadzam, ale gość ich totalnie kiedyś olał, a teraz strasznie nawijają, jakby nie wrócił to by nie gadali Zaczyna mnie już to czasem wkurzać, szczególnie ta kamera Z dzieckiem pobawić się to mu ciężko, ale z braciszkiem je*anym to nie !! Braciszkiem który nawet się nie zapyta nigdy co u nas i gdyby nie to, że dziecko go kiedyś zobaczyło na skypie i z nim chciało gadać (dziecko 2,9 miesięcy!! ) to on sam by z taką inicjatywą nie wyszedł. Ech nie wiem po co to piszę, czasem mnie to wkurza, ale może przesadzam A o mnie ten gość nigdy nie spytał, głupie co słychać ( rozmawiałam z nim parę razy - raz jak przyjechał - wtedy go poznałam i potem na naszym ślubie), to znaczy ja na to leje, bo nie muszę z nim gadać. Może jest zazdrosny, że młodszy brat ma żonę dziecko, a on nie, nie wiem ![]() A ostatnio jeszcze słyszę jakieś teksty " no to jak do nas przyjedziesz to sobie zobaczysz to i tamto ... Jakie q*wa przyjedziesz? Gdzie? Do tych 2 pokoi? A najgorsze, że głupio się nie zgodzić, bo to kiedyś był jego dom Zajenożyczkisekatorbiście , no tak, qnożyczkirwa, tak ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-20 o 18:58 |
||
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"I możemy się wymienić odlewkami" ![]() edit: Spoo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:58 |
|
|
|
|
#1665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też to co jeszcze uwielbiasz ![]() Cytat:
ad2. jubią odmianę jako brunetka, nie turczynka w Szwecji robiłam furrorę
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
Klasyczną Stellę, OI, Midnight Poison...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ponakłuwałaś rękaw?ok. godziny w 180-200 stopniach powinien siedzieć.
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogónie w ok. 180 st, ok. godziny do półtorej Cytat:
![]() nie nerwujsja
|
|
|
#1669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1670 |
|
Nindżopesz
|
Albo "możemy się wymienić płynami" Spoo, ja Cię rozumiem, ale i męża też rozumiem. Rozwinięcie tej wypowiedzi nastąpi po zmyciu nafty ze łba. |
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() Tylko nie pisz, że to jego brat itd (jakoś nigdy nie mieli superowego kontaktu, z tego co mąż opowiadał, więc nie wiem po co to wszystko, może tamten by się w ogóle nie odzywał, gdyby mój mąż pierwszy się nie odezwał ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1673 | |
|
Zakorzenienie
|
no to pozostaniemy przy tamtych
![]() Cytat:
![]() może weź przykład ze mnie i powiedz NIE, ja stanowczo sprzeciwiłam się przyjazdom teściów ale P. zna moje zdanie
|
|
|
#1675 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, jedyna rada- i nieprzydatna
Spooro - JA bym to olała. Po co sobie psuć zdrowie i się nakręcać? O ile bezpośrednio mnie by to nie dotykało, w ogóle bym się nie mieszała. Skoro po tym, jak wujaszek się nie odzywał, teraz jednak ma potrzebę, żeby z twoim mężem mieć kontakt, Może to dla nich ważne? Może coś, o czym nie wiesz? Ja w każdym razie unikam złych emocji- co nie znaczy, że mi się zawsze udaje ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, Ty będziesz ręce wkładała we włosy blondyna, a piła przez słomkę
)Cytat:
Ale na razie jeszcze nie usłyszałam oficjalnej informacji, że jedzie Może nie będzie chciał. Teraz wychodzi na to, że lepiej nie mieć tych 3 pokoi
|
|
|
|
#1677 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
sieu utleniacza nie bój, taka 6, jak radzi Ju, powinna spokojnie załatwić sprawę, do tego zmięszać 2 odcienie chantala, zależnie od zapotrzebowania na jasność rudła: podobno działa zmiesz 1 do 3 bardzo jasny tycjan ze specjalnym blondem miedzianym |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aleeeee napisaliście dużo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak lać na to, dopóki mnie czymś mocniej nie wkurzą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Dobrze powiedziałaś, a jutrem się nie przejmuj, gdyż masz rację i tego się trzymaj 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dasz kawałek
, nie lubię grzebać w ziemi 
i nie wdawaj się w dyskusje 
Jutro pobawię się w Ju i zrobię sobie sama pasemka, ohohoho [:/

Jakie q*wa przyjedziesz? Gdzie? Do tych 2 pokoi? A najgorsze, że głupio się nie zgodzić, bo to kiedyś był jego dom
ale ogónie w ok. 180 st, ok. godziny do półtorej