|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciukasy ![]() Chyba Was teraz nie nadrobię, bo na 13 idę do pracy ![]() Na szczęście tylko na 1,5 godzinki. Chociaż najchętniej bym się zakopała pod kołderką, bo mnie przeziębienie bierze. Łyknęłam 2 aspirynki - może pomogą Idę się ogarnąć i może przed wyjściem jeszcze do Was zajrzę
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
późno wczoraj wróciliśmy i zamiast uczyć się już od rana, ja jeszcze nawet nie zaczęłam, a teraz czeka mnie suszenie włosów a na 15 idziemy do taty... no i wieczór pewnie też nie za wiele ogarnę ![]() magolina ![]() postanowiłam zrobić listę naszych żonek: Mamusie: Woda Sodowa, Caprica, Metka, Przyszłe mamusie: Acelinka, Gospella, Agula, Magolina Starające się: Agawoo, Asiulek, Karinio Nie starające się (?): Ultraradiola, Bezaczek, Martoolka, Sjoanna, Silvetta, Dziewczyneczka, Danaee, Guska, Mmmmmm, Certina kogoś pominęłam? jeśli tak to proszę dopisać się do którejś pozycji , albo zmienić pozycję jeśli się mylę, albo czegoś nie doczytałam
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-20 o 14:19 |
|
|
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę, że już nie trzeba i należą Ci się gratulacje Cytat:
|
||
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
agawoo, guska dziękujemy
magolina odwiedziła mnie dziś koleżanka ze studiów na chwileczkę. za miesiąc sprawa się wyjaśni, ale jeśli mogę was prosić, proszę o kciuki za nią. przed nią wielka odpowiedzialność, za nią odważna i wielka decyzja, teraz wszystko zależy od pewnej instytucji i mam nadzieję, że się rozwiąże po jej myśli i jej narzeczonego. naprawdę wielka dziewczyna z niej i bardzo ją podziwiam ach, certi, mnie umieściłaś w dobrej grupie, potwierdzam
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-20 o 12:52 |
|
|
|
#3516 | ||
|
Konto usunięte
|
Magolina gratki i trzymam kcuki
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3517 |
|
Wtajemniczenie
|
cieszę się, że Wam się lista podoba
na końcu pewnie zostanę sama - nie starająca się![]() no właśnie nie wiem co u Asiulka, bo się nie odzywa, trzyma nas w niepewności ![]() bezaczku to nie bardzo wiadomo o co chodzi z tą Twoją koleżanką, ale mam nadzieję że się im uda to co zaplanowali ![]() chorowitki, jak dzisiaj Wasze zdrówko? |
|
|
|
#3518 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jesteście przekochane
Jutro idę na bete bo chce już wiedzieć na 100% A co do asiulka to nawet dzisiaj o niej pomyślałam jak Wam pisałam i zastanawiałam się co u niej mam nadzieję że wszystko ok i po prostu nie ma kiedy wpaść do nas.bezaczku czyżby chodziło o adopcję??po tym co napisałaś jakoś od razu to mi się skojarzyło. Oczywiście trzymam mocno za nich kciuki ![]() Guska w takim razie trzymam kciuki za nieplanowane postaranie się ![]() certi za listę ![]() Martoolka oby tabletki pomogły Danaee głowa do góry kochana
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2011-03-20 o 13:21 |
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już nie mam gorączki, za to @ przyszła (w końcu, bo juz myślałam, że coś jest na rzeczy ), i umieram w łóżku dalej ....
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Prosze
![]() Dzięki,ale na pytanie chyba nie odpowiem bo niewiem.Jakoś tak niepisata tu jestem. :/ Dzięki za troske ,ale chora nie jestem Odpukać ![]() To raczej przesilenie zimowo-wiosenne. Cytat:
Ja jestem pośrodku,czyli "starająca się" czyli staramy się niby i nie staramy. |
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() magolinko, cudowne wieści trzymam kciuki oby się potwierdziły ![]() dziewczyny dziękuję za kciuki, niestety autka dalej nie mamy, i jestem z tego powodu nieco rozdrażniona bezaczku trzymam kciuki
|
|
|
|
#3523 |
|
Wtajemniczenie
|
Karinio już zmieniłam
witaj w takim razie w gronie "starajacych się"![]() agawoo to cieszysz się że @ przyszła? ja na wpadkę raczej nie liczę, w ogóle jestem taka "poukładana", że na wpadkę bym się nie odważyła raczej. Zabezpieczam się chociaż w sumie TŻ chce żebym już od poniedziałku nie zaczynała nowego blistra tabsów... ale tylko po to, żeby "jakby co" nie było żadnych powikłań po tabsach![]() ja już mam 3 dzień i ciągle brzuch mnie boli danaee czasami takie jest życie, też bym chciała, żeby u mnie było inaczej ![]() dobra lecę się zbierać, bo przeze mnie się spóźnimy |
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) . Poza tym brałam ostatnio tyle leków (kręgosłup itp), że gdyby nie daj Bóg coś było z dzidzią nie tak to bym sobie nie darowała do końca życia ... Ale gdyby coś się teraz zdarzyło, to po pierwszym szoku bym się cieszyła
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam
a tu takie pustki? dzisiaj jakoś cieplej w końcua jutro do pracy, strasznie mi się nie chce, a od wtorku znowu agawoo no rozumiem Twoją sytuację i nie dziwię się a Ty zwolnienia z pracy nie masz teraz?acelinko jak zakupy? udało się coś fajnego nabyć na giełdzie?
|
|
|
|
#3526 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wolalabym być w grupie starających sie, ale niestety pewnie za 3 lata gdzies ... Powiedzialam ostatnio Tz , ze chce miec dwójkę dzieci przed 30
i stwierddzilismy, ze jak jedno sie urodzi to w niedalekiej przyszłości bedziemy sie o drugie starac![]() Jeszcze ostatnio jakąś infekcje zalapalam, wiecie gdzie drażni mnie to .Dobrze, ze mi zostaly 4 tabletki w apteczce , to jakos dotrwam do wizyty u lekarzamagolina:juz sie nie moge doczekac jutrzejszego wyniku trzymam kciuki , zeby to bylo to ![]()
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
dobra. przez godzinę będę sprawdzać, czy linki w mojej pracy jeszcze działają, a potem idę spać. trzymajcie kciuki, bo powoli się przekonuję do pisania
|
|
|
|
#3529 | |
|
Raczkowanie
|
magolina
![]() : kciuki:Cytat:
![]() chociaz troche smutno mi sie zrobilo,ze jestem w ostatniej grupie,ale na razie tak lepiej,przeraza mnie tylko,ze latka leca... bede samolubna,ale ciesze sie,ze nie jestem sama,takze certi nie masz sie o co martwic bo ja tu jeszcze miejsce pogrzejezmykam pod prysznic,a potem do lozeczka,w koncu z moim Tz ![]() dobranoc Kochane
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie
gdybyśmy dołożyli jeszcze 10 tysiaków albo chociaż 5 to szłoby coś fajnego kupić, ale przecież ich nie wyczarujemy. Musimy szukać na necie ofert z okolicy, w ogóle na necie są tańsze autka niż na giełdzie, strasznie zawyżają tam ceny.Dzisiaj musze znowu odwołać jedne zajęcia żeby pojechać do przedszkola, w którym nie byłam tydzień temu. Więc dzisiaj mnie czeka wycieczka pociągiem,bo autobus(pks) tam jeździ 3 razy dziennie w ogóle nie lubie do przedszkoli dzwonić i zajęć odwoływać, tłumaczyć się itd. ![]() Bardzo fajna lista Dziewczyny nie przejmujcie się wszystkie kiedyś zostaniemy mamusiami, prędzej lub później Dana, cieszę się bardzo że wróciłaś na forum ![]() bezaczku najgrzej zacząć a potem to już jest tylko satysfakcja ze tej pracy Ci przybywa i przyjemniej się pisze ![]() dziewczyneczko, wsprółczuje infekcji ja też mam co chwile jakieś zapalenie albo muchomorki przy ciąży to normalne, ale doprowadza mnie do szału w szczególności jak musze brac jakieś globulki, bleee.
|
|
|
|
#3531 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() magolinko ![]() acelinko a na której giełdzie kupujecie samochodzik ?? Cytat:
![]() Cytat:
ale nie martw się kochana i na nas przyjdzie pora Cytat:
ale i w końcu na nas przyjdzie pora
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
hej ultra
![]() w Gliwicach byliśmy może trzeba pojechać jak będzie lepsza pogoda to i wybór będzie większy i ceny niższe. Ale póki co będziemy szukać na necie czegoś sensownego.
|
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
witam w ten piękny dzień - pierwszy dzień wiosny wczoraj w pogodzie mówili, że na początku kwietnia ma być 20 stopni![]() acelinko masz rację, szukajcie na necie, z giełdami to różnie, a przecież brat TŻ też mógłby pewnie z Wami gdzies indziej podjechać. Szkoda, że nie udało się kupić, dzisiaj już miałabyś problem z głowy z tym podróżowaniem ![]() dzięki dziewczyny, że nie zostawicie mnie samej na szarym końcu ![]() no dobra, muszę się zbierać, mam cichą nadzieję, że uda mi się wyjść dzisiaj z pracy o normalnej porze ![]() miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
certi ja też słyszałam wczoraj te radosne nowiny o wysokiej temperaturze
u mnie dzisiaj zapowiada się chyba też dośc ładnie bo słoneczko sie przebija.Podróżowania chyba nie będzie bo postanowiłam sobie sprawdzić busy z pkp do przedszkola, i uwieżcie że niema ani jednego po 12 dopiero po 13 miłej pracy i obyś szybko skończyła a ja zmykam zadzwonic do pierwszego przedszkola ze zajęcia odwołane, nie lubie gadać z tymi dyrektorkami |
|
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z infekcjami to ja tez mam czesto mimo , ze w ciąży nie jestem i dbam (aż za bardzo) o swoją higienę i biore probiotyki Ale to pewnie przez nadżerkę. I znów z Tz nic nie bede robic , bo znów @ się zbliża tez
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj spokój
![]() dziewczyneczko, ja tez mam często infekcje, nawet bez ciąży, widocznie taki nasz urok ![]() pooglądałam samochody na stronie miasta, znalazłam dwa ciekawe. Oba Fordy Focusy tylko jeden kombi, a jeden zwykły. Zobaczymy co tż powie jak wróci z pracy stwierdziliśmy że nie będziemy sie sztywno trzymać tej audiczki i passata i tak samo wersji kombi, bo w niektórych sedanach też są dość duże bagażniki nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby te autka okazały się ok, cene mają fajną, i podobają mi się z wyglądu, to autko w sedanie bardzej nawet mi się podoba ale kombik jest na gaz co przy dzisiejszych cenach benzyny jest ogromnym plusem
|
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko to trzymam kciuki za zakup samochodu
a to ja mam bardzo blisko na giełdę do Gliwic choć szczerze bałabym się tam zakupić samochód nie mowie o wszystkich ![]() ale dzisiaj tutaj spokój fiu fiu ![]() ![]() a wiecie kto był dzisiaj u mnie w pracy ten aktor który gra Adama Roztockiego Na Wspolnej ![]() juz mu chcialam powiedziec ze ja i TZ bardzo go lubimy
|
#3538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slyszalam ze na kulinarnym ktos eksperymentowal i wlewal ciasto do kilku papilotek wlozonych jedna w druga zeby sie nie rozciapcialy. ![]() Nie martw sie ze niskie - nie mialy podpory do rosniecia - mnie nigdy nie opadly. Wczoraj zrobilam nalesniki bez mleka (bo nie mialam), na wodzie, bo chodzilam po scianach bez slodkiego. ![]() Cytat:
Za pomyslne rozwiazanie sprawy. Cytat:
Cytat:
I ze duzo ludzi wlasnie przed wielkimi swietami i wakacjami kupuje samochod - zeby sie w nowym pokazac. Pamietaj ze na gieldzie trzeba sie targowac. Wynalezc jak najwiecej minusow i wogole nie przejawiac na dany samochod ochoty. Jak na arabskim targu. Jak szukalam samochodu to najfajniejsze oferty byly pod niemiecka granica i na pomorzu. Niefajnie jest dojezdzac a bardzo zle dojezdzac srodkami komunikacji i to z przesiadkami. Ale dyrektorzy powinni zrozumiec - samochod nie dziala, ty w ciazy, moze powiedz ze sie zle czujesz.
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gieldy to doskonale wiemy, ale wczoraj akurat nie było nawet na czym oka zawiesić, jak był model/rocznik nas interesujący to albo bity (tż z bratem wszystko wypatrzą) albo silnik chodził jak traktor. Ojejku gdzie tam pomorze umarłabym znaim bym tam dojechała No nic, czekam z cierepliwością na powrót tż'ta z pracy żeby luknął te focusy, bardzo mi sie podobają ot tak z wyglądu a cała reszta jest działką tż'ta bo ja sie na tym nie znam ![]() w przedszkolu powiedziałam ze jestem chora i już, nie ch sie nie czepiają ![]() ultra, ale miałaś odwiedzinki w pracy i jak miły jest? Bo mi sie wydaje taki przyjemny ten koleś
|
|
|
|
|
#3540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakbyście widziały moje zaskoczenia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

ale nauczona doświadczeniem gospelli nie cieszę się jeszcze za bardzo, powtórzę test we wtorek i zobaczymy, ale przyznam że czuję się specyficznie i chyba to jest to

drażni mnie to .Dobrze, ze mi zostaly 4 tabletki w apteczce , to jakos dotrwam do wizyty u lekarza