![]() |
#4471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
w 3 dobie na porodowce, jak juz nie mialam sil pytalam czy mi zrobia CC hehe, pozniej podali w koncu oksy i jak juz urodzilam to dziekowalam, ze nikt mnie nie cial ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
ale ma nozke co? http://www.pudelek.pl/artykul/31122/...zuszkiem_foto/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
hello
OMG Liszka to istny pasztet, no jak sie można tak zestroić ![]() ja jestem w ciąży duża, ale ona to słonica ![]() i jeszcze ten strój , d... opięta , nogi jak kolumny greckie przecież można w ciąży gustownie , ze smakiem wyglądać, nie kumam tej "celebrytki " ![]() filmiki pooglądam później bo zjadałam własnie racuszki i mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Nie rozumiem o co chodzi z tą Lisowską??? ![]() ![]() Co ona ma zrobić skoro urodziła się z taką figurą, w sensie tym że jest konkretna... Ja mam też taką posturę i co mam zrobić, powiesić się??? ![]() Dla mnei wygląda tutaj bardzo ładnie ![]() Koniec ![]() Pozatym to tz mnie dzisiaj wykiwał, powiedział że on się musi dzisiaj wyspać bo od 3 w nocy Tymek chciał wstawać ![]() Wczoraj Tymek mnie rozwalił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-03-20 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Heh... ja żadnych filmów oglądać nie będę, nie czuję takiej potrzeby
![]() A co do CC... przypuszczam, że ciągnięcie, szarpanie, rozrywanie itp. robione przez ludzi którzy wiedzą co i jak, byłoby dla mnie mniej traumatyczne niż to co pamiętam z SN. Pewnie nawet Mati miałaby szanse na rodzeństwo ![]() Ech... dziś wizyta w meblowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
eee tam dla mnie wygląda ok
![]() Cestia przyjedź do nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
z mniej przyjemnych rzeczy, nie spalam dzis pol nocy, krecilam sie jak glupia, a rano odszedl mi troche czop
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
to jak od nas jezdza 60km do walbrzycha bo jest zzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
nie dziwię się
![]() ![]() ![]() zresztą jak mi psióła opowiada o swoim porodzie sn wlaśnie w tej klinice to spox ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Veronka
![]() ![]() zaraz wrzucę płaszczyk do ogrodu ![]() moi na spacerze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wczoraj miałąm piewrsza zmianę, wiec o 20 uz w domu. Ostatni post taki ubogi bo pisany juz z łóżka z mojej noki ![]() ![]() Veronka ![]() a Liszewska? hmmm mnie tam rybka ile kto wazy, byleby prezentował sie tak zeby nie wywoływac torsji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4484 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie lubię grubasów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
czesc,
czy ktoras z was miala do czynienia z alergia kontaktowa badz po lekarstwie na ciele dziecka? Mlody dzis rano wstal i jak go przebieralam to zobaczylam mnostwo rozlanych czerwonych plackow w obrebie brzuszka, zeber, tricepsów na ramionkach, nozkach... wczoraj rano skonczylam podawac mu antybiotyk, ktory juz nie raz bral i nigdy sensacji nie bylo podaje mu zyrtec i clemastinum..
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostatnio tez miałam uczulenie na twarzy przez 3 dni i dopiero jak sie posmarowałam mascią to mi przeszło. I nie wiem z czego ![]()
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
he he
też nie jestem jakąś wyrafinowaną stylistką ![]() ![]() ale tak opięta bluzka, leginsy z połyskiem, krótkie botki skracajace łydkę to dla mnie za duże stężenie ![]() w tym wydaniu Liszka jak dla mnie wygląda mocccccno niekorzystnie ![]() hm ciekawe co powiedziałby o tym zestawieniu nasz Pajacyków , czy Gok Wan ![]() ![]() ![]() oni nie mówią nie rozmiarom większym niż 42, nie ubierają lasek w worki, ale też nie w tuby żeby je wyszczuplić ![]() ja to leginsy zakładam jak juz do tuniki takiej w kolano ![]() ![]() no chyba każda z nas wie co powinna w swoim ciele wyeksponować ,a co raczej ukryć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
veronko czekamy na dalsze wieści ![]() i życzę ci by wszystko gładko,szybko i w miarę bezboleśnie poszło ![]() co do Liszowskiej to też myślę że wystarczyła by ciut dłuższa sukienka i trochę luźniejsza i było by ok miałam dziś głupi sen w roli głównej Anisia, Takuśna z mężem i Jowiszowa odwiedziły mnie niespodziewanie,dziwne że eziecko tylko widziałam jedno- dziewczynkę Miłąm taki syf w domu jak nigdy, no i zastałyście mnie jeszcze w łózku, Jakoś nie mogłam się ogarnąć i większość czasu siedziałyście same - czekając na mnie,zwiedzając ukradkiem moje zabrudzone kąty, Takuśna ciągle do mnie podchodziła i pytała czy długo jeszcze mają czekać na mnie bo jakoś się źle czuje w ich towarzystwie - że ja wyśmiewają obgaduj. Aaaa miałam ubraną sukienkę tą co veronka uszyła i tak chodziłyście dookoła mnie //bo to było nasze pierwsze spotkanie//i powiedziałyście mi że jestem dużo grubsza niż wam mówiłam, choć wcale taka gruba nie byłam jak one to wyolbrzymiały, stałam tak jak ciołek i tłumaczyłam się z każdego kilograma jak jakiś przedszkolak. Wiecie co to chyba był najgorszy koszmar //nie macie pojęcia jak mi było wstyd. |
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
hahahahah Kristi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
buahhhah Kristi, poleglam
![]()
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my bylismy na cmentarzu u mojego taty, ladna pogoda, zrobilismy sobie spacer. brzuch mi twardnieje i boli podbrzusze, ale nie sadze zeby cokolwiek mialo sie dziac. wlasciwie to kluje nie boli, pewnie macica sie rozciaga itp... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
#4494 |
Zakorzenienie
|
Kristi sen powalalajcy
![]() ![]() Ja mam zdanie jak inne laski, przeciez tyle jest kobiet o nieciekawej sylwetce a posmiewiskiem nie sa. Troche samokrytyki i gustu i mozna wygladac naprawde spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
ale sen Kristi
chyba każdy zbędny kg szumi Ci mocno w głowie i stąd ten sen ![]() ![]() odpoczywam zrobiłam już wałówkę dla małża on mi sałatkę warzywną , więc jesteśmy kwita M uśpiony popijam kawę o Veronka ale szalejesz z wiosennymi avatarkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Widzę że was mój sen rozbawił
![]() ![]() Veronko ty lepiej przygotuj tz na akcję bo to chyba lada chwila, Albo najlepiej wypisz mu już urlop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Ależ jestem padnięta
![]() Zostawiliśmy dziś młodą w meblowym i pojechaliśmy na basen. Fajnie bo się znowu wymasowałam i wygrzałam w saunie, ale po pływaniu czuję się jakby mnie walec przejechał. Mięśnie się zastały przez zimę ![]() ![]() Kupiliśmy dziś Mati fajne grube, zmywalne pisaki. Co za radość była ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Kristi bardzo cię przepraszam za swoje senne zachowanie
![]() wyjec za ścianą dokazuje. rany to dziecko chyba co wieczór ma kolki ![]() oglądam sobie x-factor i się chichram (uwielbiam humor Wojewódzkiego) a wy gdzie? moje dziecko chrapie bo była dziś na 2 spacerach,a drzemki zabroniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa co to jest co wieczór 30 minutowe wycie...???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.