![]() |
#2281 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Ma już któraś z Was IOS do katalogu 5 ?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- nie i jeszcze co najmniej z 3 dni nikt jej nie bedzie miał ![]()
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak szukam innego i nie widzę, hm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Resscue21;25848928]noooo ja mam po niej buźkę mega gładziutką
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jaka jest nowa pilingująca??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 |
Zakorzenienie
|
ja tez tego serum używam a tłustej cery nie mam raczej ze skłonnością do wysuszania. I jestem zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Mam ogromną prośbę Możecie mi napisać jak macie katalog 3 ceny kulki perceive, korektora w sztyfcie, bransoletki do charmów tej zwykłej srebrnej i wody perfumowanej perceive 50 ml. Swój wyrzuciłam a nie wiem ile policzyć klientkom...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Agnieszka987;258495 18]
Cytat:
Rozświetlająca maseczka do twarzy z peelingiem z japońską ryż i sake . Kat 5 str 162 poz 2 ![]() juz nie raz o niej wspominałam ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-20 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() mam takie pytanie, mozna zamowic dwa roze w kamieniu o roznych odcieniach w DEMO? ![]()
#2290 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
patrysina
|
to czerwone serum z anew
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Użyłam dziś tropikalnej maski , tej która jest na twarz i szyję- na dłonie. Trzymałam ją przez 10 minut. Rezultat mięciutkie dłonie, bardzo nawilżone- efekt nawilżenia trzymał się cały dzień, mimo kilkukrotnego mycia garów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Raczkowanie
|
A co sądzicie o tym kremie na celluit Anew Clinical? Sporo kosztuje, więc wolę znać opinie.
![]()
#2296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno chodzi o kat.3? a może 4 ? katalogi można zobaczyć na stronie Avonu : http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201103 tu jest do trójki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś nie lubię tej firmy ![]() a tego zielonego z Avonu jakoś nie uśmiecha mi się zamawiać :d ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ten fioletowy "dla wybrańców" za program Avon Angels.. sama ostatnio pisałaś że swojego nie używasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Wtajemniczenie
|
ja bym wolała Treselle niz HL ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Raczkowanie
|
malutka84 tak, wiem, widziałam, ale nigdzie nie mogę się doczytac odpowiedzi.
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
udaj się do dermatologa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorszae u mnie jest to, że syfki na twarzy wyskakują mi w czasie owulacji (ten objaw jest lepszy niż kalendarzyk ![]() ![]() no i zostają takie "ślady"; Cytat:
![]() czy to doceniają - pewnie nie, ale czasami któraś klientka właśnie dzięki próbce skusi się na pełnowymiarowy produkt ... jest nowa ![]() ![]() poprostu teraz w ofercie są dwie maseczki sake&ryż: peel-off i peelingująca ![]() wypróbowałam ampułki PS biała herbata; sięgnęłam po nie, bo byłam zadowolona z ampułek sake&ryż; jednak z tych nie jestem. zaczną od banalnej sprawy - mają one ciut gęstszą konsystencję niż s&r i nie chciało mi to wylecieć z ampułki, jak przechylałam, więc jak pochyliłam mocniej to wyleciał mi wielki glut .... tym samym część wylądowała na umywalce, bo nie wiem dlaczego zawsze nabieram je tylko na dwa palce ![]() nałożyłam na twarz - okropnie długo się wchłania ![]() ![]() po amułkach s&r skóra była tak fajnie napięta a tu tego wogóle nie było ![]() efekty - nie wiem, bo nie wiem, czego oczekiwać ... posumówując - napewno nie kupię kolejnego opakowania; co więcej nawet nie wiem, czy sięgnę po kolejną ampułkę ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() |
#2305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdjecia realne Torebki Talia Batyckiego są na katalogowym tu : #1952 a o dostawę czemu się wypytujesz? ;> czyżbyś planowała wystawić na All.. i musisz wiedzieć jaką datę wysyłki wpisać? ![]() ![]() na ulotce wszystko jest , więc poczytaj sobie ![]() ![]() My Ci nie powiemy kiedy ją będziesz mogła zamówić i kiedy Ci przyjdzie ![]() zależy też kiedy składasz zamówienia z katalogu (czy kurierem czy regularne ) ja Twojego harmonogramu dostaw nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj u mnie też niektóre tylko magazynują próbki ![]() ![]() miałam kiedyś taka koleżankę ,co wręcz domagała sie odemnie próbek (wtedy gdy nie byłam KK , a próbki dostawałam tylko czasem ) gdy mi się zapach nie podobał to jej oddawałam .. a ona WYLEWAŁA NA SIEBIE te próbki ![]() ![]() ![]() ![]() podobnie robiła z katalogiem (nie byłam KK , a dostawałam 1 szt katalogu na kilka osób zamawiających"przeze mnie" ) i wyrywała mi go gdy tylko zobaczyła go u mnie w torbie ![]() ![]() ![]() ehh a później taki katalog musiały oglądać inne koleżanki niestety ![]() dobrze ,że nie utrzymuję z nią kontaktów ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
ja gdy zmywam twarz np pianka to nie mogę się przełamać by umyć nią też rzęsy ![]() ![]() do demakijażu rzęs używam 2-fazowego płynu Awokado , oczy wrażliwe z bielendy , bardzo fajny i dobry ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2308 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=karinka124;25851886]oj u mnie też niektóre tylko magazynują próbki
![]() ![]() miałam kiedyś taka koleżankę ,co wręcz domagała sie odemnie próbek (wtedy gdy nie byłam KK , a próbki dostawałam tylko czasem ) gdy mi się zapach nie podobał to jej oddawałam .. a ona WYLEWAŁA NA SIEBIE te próbki ![]() ![]() ![]() ![]() podobnie robiła z katalogiem (nie byłam KK , a dostawałam 1 szt katalogu na kilka osób zamawiających"przeze mnie" ) i wyrywała mi go gdy tylko zobaczyła go u mnie w torbie ![]() ![]() ![]() ehh a później taki katalog musiały oglądać inne koleżanki niestety ![]() dobrze ,że nie utrzymuję z nią kontaktów ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Moja koleżanka mi robiła listy próbek szminek i perfumów jakie chcwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | |
Zakorzenienie
|
ja gdy zmywam twarz np pianka to nie mogę się przełamać by umyć nią też rzęsy ![]() ![]() do demakijażu rzęs używam 2-fazowego płynu Awokado , oczy wrażliwe z bielendy , bardzo fajny i dobry ![]() ![]() raz nie miałam nic do demakijażu myłam mydłem ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.