|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII
obejrzałam własnie filmik na youtube jak maluszek (całkiem spory ) rusza się w brzuchu mamy ... jejciu te dzieci w brzuchu są na prawdę takie ruchliwe?
Dziecko bym chciała, ale ta cała ciążą cały czas mnie przeraża ....
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje kochane
To nie jest tak, że ja zabraniam teściowej widywać wnuczkę ale wkurza mnie to, że mimo, że jest codziennie w Giżycku nawet na pare minut nie przyjedzie do nas mimo, że może A teraz wymyśliła poniedziałek i myśli, że będę z czerwonym dywanem na nią czekała. Ona przez prawie dwa miesiące nawet nie zadzwoniła o wizycie nie wspomnę a pozatym wkurzyła nas ostatnio i nie chce jej akurat teraz widzieć. Przez te zawroty strasznie nerwowa jestem i może paść o wiele wiecej ostrych słów niż wypadałoby. A i jutro TŻ bierze urlop na żądanie i jedziemy do lekarza. Trzymajcie kciuki żeby to nic poważnego nie było. Mam nadzieję, ze wkońcu zawroty się skończą Sikoreczka moja była bardzo ruchliwa. Kopała tak, ze na skórze brzucha jej stópka była widoczna. Ale to zależy od maluszka ![]() Julunia od zawsze była ruchliwa i tak jej zostało.
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś od południa miałam potworną migrenę
Pochłonęłam 3 apapy a teraz kumpela na piwko wpada, życzcie mi szczęścia żebym się nie przekręciła.
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. My dzisiaj z TŻ skorzystaliśmy z pięknej pogody i wybraliśmy się na wycieczke za miasto. Co prawda momentami było zimno, ale i tak zaliczam dzisiejszy dzień do udanych.
A teraz leżymy w łózku i chyba coś oglądniemy
|
#4896 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
dawno mnie nie było, ale w miarę regularnie Was podczytuję
![]() Haniula U mnie ok-maluch już się rusza-rzadko czuję, ale zawsze ![]() Jutro mam badania okresowe w pracy i będzie kuj
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi właśnie żeby oddychały
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Padałam. Siedziałam na kanapie i padłam. Nie spałam na szczęście bardzo długo bo niecałą godzinę, ale i tak zapewne dzisiaj popatrzę trochę w nocy w sufit.
![]() Moje batoniki nie wyszły jedna takie jak powinny. Chciałam przycwaniakować i zrobić je bardziej dietetyczne i zmniejszyłam ilość masła i cukru - efekt, batoniki nie są dobrze sklejone. Może jeszcze dadzą radę do jutra, jak nie - trudno. Płakać nie będę bo są PYSZNE tak czy siak, więc będę je jeść łyżeczką w takiej formie jaką uda mi się wykroić. ![]() @ mogłaby na prawdę przyjść bo ssanie coraz mocniejsze mi się włącza, do tego pączkuję - nie znoszę tego uczucia. I jeszcze na domiar złego pół godziny temu rozbolał mnie brzuch, nie mam pojęcia od czego. ![]() Powiem Wam, że ostatnio dzieje się ze mną coś na prawdę dziwnego, bo.. wcale, a wcale nie przeszkadza mi, że jutro jest poniedziałek.
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz te 230 zł plus przesyłka leża w szafie a noszone były przez okres aż nie zamówiłam drugich butów dla tż. Bo tak w nich się noga pociła i capiło na całą chatę smród niemiłosierny a tż nigdy nie miał z tym problemów. Co najlepsze tż kuzyn pojechał do sklepu z typu puma i na miejscu zakupił te buty okazało się że kupił takie jak tż smród nóg niemiłosierny. Co się okazało te za 400 zł nadal były w cenie tylko z innej skórki i mój brat te za 400 zł ma już 4 lata i są jak nówki plus skóra oddycha w nich nogi się nie pocą a tż i jego kuzyn wyrzucili 230 zł w błoto. Ale tego smrodu to ja w życiu nie zapomnę, nie szło tego wywietrzyć ![]() I to by był jedyny nieudany zakup obuwia przez internet. Idę oglądać Ranczo ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- A na canalu plus leci kwiat pustyni
|
|
|
|
|
#4903 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja też. I pazurki maluję
I czekam aż mi włosy wyschną... kapiąca sprawa Czytałam ostatnio i oglądałam. Córkę nomadów Waris Dirie muszę przeczytać ![]() Mi się nie chce iść do pracy ![]()
Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2011-03-20 o 20:43 |
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Dodaja, jesteś pewna, że tych lakierów matowych z Avon nie będzie?
Bo ja co miesiąc oglądam katalog i one pierwszy raz się pojawiły, są więc jakby nowością, a ja KWC jest już na ich temat kilka opinii - gdzieś musiały być więc dostępne. Na allegro również znalazłam, Napisałam do kuzynki zamówienie, ciekawa jestem co mi odpisze.
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Kash czarny lenor to jest to Paulunia wszystkiego naj z okazji 3 rocznicy i wielu lat wspólnych w miłości. Oliwka super balerinki Ijaa widzę że bardzo konsekwentna osóbka z Ciebie. za ćwiczenia i samodyscyplinę.Haniula gratulacje dla Tifiego.
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę o takich z materiału na lato do biegania bo w takich z tworzywa sztucznego to jak jest ciepło to mi niezbyt komfortowo. Nie mam problemu z pocącymi się stopami, ale mi w nich za ciepło. Nie zawsze pasują mi też sandały bo nic się nie równa wygodnemu płaskiemu butowi. Może uda mi się znaleźć jakieś ciekawe płaskie z odsłoniętymi palcami. My obejrzeliśmy x factor, a teraz może jakiś serial jeszcze... Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-03-20 o 21:27 |
|
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobitki!
Wróciłam z pracy. TŻ przygotował mi kolację.. Siedzę przed kompem i oczy mi się kleją, więc pewnie zaraz położę się spać... Jeszcze dwa dni i wolne ![]() X factor oglądałam ostatnio w internecie (pierwsze dwa odcinki) bo nie mamy tvn-u i bardzo mi się podobał ten program, czekam aż pokaże się w necie dzisiejszy odcinek
|
#4908 | |||
|
Rozeznanie
|
Wróciliśmy od znajomych, jestem padnięta
![]() Mała jest cudna oczywiście, ale maleńka.. Cytat:
![]() Cytat:
żeby wszystko było ok![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie to samo u mnie mialam okazje kiedys po apapie i ketonalu setce i zyje Cytat:
szczegolnie ze dla mnie weekend w pon ostatnio sie zaczyna . dzis w pracy tak mnie wspolpracownik wpienial pare godzin ze na przerwie az wzielam papierosa od kolezanki i zapalilam no myslalam ze tam wyjde z siebie ... jak mozna po 2 latach pracy w tym samym miejscu nie wiedziec jak sie pracuje na danym stanowisku ( no ok on pracuje w same weekendy ale gosciu dzis sie wykazal takim debilizmem ze glowa boli , potem inni tez sie skarzyli ) ![]() oliwka swietne balerinki ja chyba jeszcze jakies jedne dokupie |
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w pierwszy dzień wiosny!
Mam kupę pracy, zatem będę pewnie po południu...
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Cóż z piękny słoneczny pierwszy dzień wiosnny. Aż nie chce się siedzieć w pracy
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może gdzieś one są.Hej. Czuje się fatalnie! Wstałam przed 6, bo takich bóli dostałam. Wzięłam leki i położyłam się na kanapie. Przed chwilą się zwlokłam. Wygladam jak Jak ja nienawidzę mieć okresu ![]() Idę się ogarnąć. |
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja wstałam o 6 pełna zapału do pracy ![]() wczoraj byłam na basenie i przepłynelam 50 basenów to mój życiowy rekord i jestem z siebie strasznie dumna![]() a dziś zaraz wybywam na uczelnie i zostane tam aż do 20 ![]() wszystkim SPD życze miłego pierwszego dnia wiosny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
ale wierz mi.. to teraz mnie coś tak nawiedziło. Jeszcze nie wiem co to jest, ale póki co mi się podoba. Tak na prawdę bardzo często zdarza mi się niekonsekwencja i brak silnej woli. ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że jest szansa na ten lakier. Współczuję bólu. Mnie jednak oszczędzono w tej kwestii i cierpię tak podczas @. Witajcie, w pierwszy dzień wiosny. U mnie co prawda średnio wiosennie, ale słoneczko się przebija - powinno więc być lepiej. Poza tym jest taaaaaaaaaaaaaka paskudna mgła, że absolutnie nic nie widzę z okna. ![]() Jak wstałam to się przestraszyłam, że coś się pali a ja jestem w środku białego dymu. Ogólnie miałam przygodę od rana. Wzięłam z domu mleko, żeby mieć do kawy, a nie musieć wchodzić do sklepu. Zakręciłam porządnie, włożyłam w woreczek i wyszłam. Przypomniało mi się, że do sklepu jednak wejść muszę, otwieram torbę, wyciągam portfel, a razem z nim galon białego płynu. Moja torba pływała! Nie mam pojęcia jak, bo na prawdę starałam się mocno zakręcić i sprawdzałam nad zlewem czy nie kapie. Tak czy siak, wróciłam do domu i okazało się że mam mokre wszystko. Nawet bilet miesięczny i pieniądze napiły się mleka. ![]() Stwierdziłam, że tak miało widocznie być i postanowiłam nie iść do pracy! A co! Wiadomo, każdy pretekst jest dobry! ![]() Tylko tak się teraz zastanawiam.
|
|
|
#4915 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
tadam tadam tadam powitajmy Lady Wiosnę u mnie co prawda dzisiaj rano było ok -1 i zimno, dobrze, ze założyłam czapę i rękawiczki bo zaiwaniałam 2km z przystanku do firmy pieszo, ale za oknem piękne słońce i ma być bardzo bardzo ciepło dzisiaj tzn. ok 12 stopni ![]() proponuje zebysmy z okazji 1 dnia wiosny się dzisiaj rozbujały, rozpisały i zaczęły nową 8 część ![]() życzę Wam miłego dnia Kochane!
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Mimo, że pierwszy dzień wiosny słońce pięknie świeci nie ciesze się z tego ![]() Choroba mnie dopadła, gardło boli, katar mam i jeszcze dziad zajad mi sie zrobił Już go traktuje odpowiednimi specyfikami i jest lepiej, ale i tak jestem zła. Wczoraj cały dzień miałam nerwa dobrze że @ pomału się zbliża. Mam nadzieję, że dam rade na ćwiczeniach, bo nie mam zamiaru sobie odpuścić. O nie!
|
#4918 |
|
Zadomowienie
|
Dzień zły (od rana), ale już dobry (bo słoneczko świeciiii
).Zły, bo trzeba było wstać do pracy, a mnie bolą ramiona całe i nie mogę ruszać rękoma za bardzo. A żeby tego było mało, jak wyszłam to autko całe w szronie, więc zeszło mi na psikaniu płynem odmrażającym szyby. A jak poszłam otworzyć bramę, to się okazało, że kłódka zamarzła i kolejne minuty stracone na szarpaniu się z cholerną kłódką. Dobrze, że chociaż odmrażacz do zamków noszę jeszcze w torebce. Byłam tak nabuzowana, że jeszcze chwila i jakby ta kłódka nie puściła, to poszłabym do domu opierd*** TŻ, że pomysł z kłódkami był najbardziej durnym pomysłem do tej pory i niech się sam z tym szarpie. Dodam, że TŻ wtedy jeszcze spał... No ale kłódka puściła i pojechałam do pracy. A teraz siedzę, słonko tak świeci, że musiałam okno zasłonić, bo aż oślepia )
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę dziewczyny miłeg dnia
![]() Idę zmyć stertę naczyń i na zajęcia. Oby szybko zleciało, bo dziś dopiero umieram, wczoraj to był pikuś
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa- z tym mlekiem to mnie rozwaliłaś
Paulunia- daj znać jak u lekarza Oliwka- super buciki, też muszę się rozejrzeć nad balerinami ![]() witam ![]() no w końcu wiosna ![]() dzisiaj przewożą mamę do mnie do miasta do szpitala,muszę być gotowa ok 12 bo jak wyruszą ze Szczecina to muszę iść do szpitala muszę się kawy napić bo w domu nie zdążyłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

A teraz wymyśliła poniedziałek i myśli, że będę z czerwonym dywanem na nią czekała. Ona przez prawie dwa miesiące nawet nie zadzwoniła o wizycie nie wspomnę a pozatym wkurzyła nas ostatnio i nie chce jej akurat teraz widzieć. Przez te zawroty strasznie nerwowa jestem i może paść o wiele wiecej ostrych słów niż wypadałoby. 

za ćwiczenia i samodyscyplinę.
żeby wszystko było ok
Być może gdzieś one są.
u mnie co prawda dzisiaj rano było ok -1 i zimno, dobrze, ze założyłam czapę i rękawiczki bo zaiwaniałam 2km z przystanku do firmy pieszo, ale za oknem piękne słońce i ma być bardzo bardzo ciepło dzisiaj tzn. ok 12 stopni