|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Wyobrażam sobie brata Huli z glinką na twarzy
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, podeślij
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Oooo chyba musze sobie policzyc facetow aby wiedziec czy juz srednia wyrobilam
Nie wieeem...a szkoda bo mialam dzisiaj taki humor ze z checia bym jakies mile slowko/komplement uslyszala
|
|
|
|
#784 |
|
Copyraptor
|
Emilko, wyglądasz dziś promiennie niczym szarotka w porannych promieniach migoczącego złotem słońca!
|
|
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
EMilko a Twe włosy lśnia w słońcu niczym potraktowane olejem KOKSOWYM
![]() Twa kibić nie ima się zdradliwego działania tej kosztowności jaką jest cukier
|
|
|
|
#787 |
|
Copyraptor
|
A nogi twe czynią Cię tak rączą, że nigdy nie dotkną Cię zdradliwe podwyżki ceny czarnego złota jakim jest (pośrednio) benzyna!
|
|
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy wiecej juz nie bede narzekac, obiecuje
![]() |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Padłam
|
#790 | |
|
Pani Buka
|
ano bu.... szkoda
![]() Cytat:
![]() wiecie co? koszmar z PKP. ci znajomi, co byli na weekend, próbowali wsiąść na Płaszowie do TLK Przemyśl-Warszawa. ludzie na Płaszowie (tłumy...) ledwo wepchali się do wagonów, jeden dostawili, ale i tak ledwo mogli zamknąć za sobą drzwi wagonu, bo ludzie stali jak śledzie jeden przy drugim... na głównym ponoć część wysiadła, ale tyle samo albo i więcej wsiadło albo próbowało wsiąść. istny koszmar. mogli zostać do jutra ![]() ps. Cholerko - nie moja sprawa co do tego co się dzieje między Tobą a Mju, nie znam tego od "podszewki".... ale myślę, że ona po prostu nie za bardzo ma ochotę już tu wchodzić biorąc pod uwagę jak na nią najeżdżacie. być może nie czuje potrzeby załatwiania tych spraw publicznie bo powiedziała Ci wszystko co ma do powiedzenia. a wiem że do klubu zagląda, zamówienia rozda tak żeby koniec końców z każdą z nas być "na czysto" i sobie pójdzie jak będzie chciała. nie chcę oceniać niczyich kompetencji, winy i tak dalej, ale trochę jej się nie dziwię że przestała pisać. może mam nadzieję że to załatwicie w końcu i będzie po sprawie, bo to się robi niesmaczne...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-20 o 21:02 |
|
|
|
|
#791 |
|
Copyraptor
|
Emilka -
Kasiencja, też mam taką nadzieję
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja ja myślę że to nie jest sprawa między cholerką a Mju tylko dużo osób mialo jakieś zastrzeżenia w kwestiach wspólnych "interesów" z Mju
wszytsko można załatwić przy odrobinie wysiłku z obu stron ale nikt nei zniesie bezpodstawnych oskarrżeń i ciagłego przypominania o wielkiej łąsce jaka na nas spływa gdy Mju coś organizuje |
|
|
|
#793 |
|
Matka Smoka
|
Cholerka i tak długo była dyskretna i cierpliwa - zamówienie z października a większość z nas nawet do tego tygodnia nie słyszała o tym, że było/jest takie problemowe. Ja żałuję, że nie wiedziałam wcześniej.
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja - gdyby problem z nią był raz, ok zdarza się. Ale problemy są ciągle, nie tylko z zamówieniami, a ona tylko pokazuje jaką to łaskę robi że coś załatwia. W tym wieku powinno się być choć trochę poważnym.
|
|
|
#795 |
|
Pani Buka
|
Hula, może i tak, ale mam wrażenie, że teraz i tak żadne jej tłumaczenia by nic nie dały.
szkoda że tak to wygląda, jedne zamówienia idą szybko i sprawnie, inne nie idą w ogóle, zawsze jest takie ryzyko i wina może być zarówno po stronie organizatorki jak i danej firmy czy jak w wypadku ELF-a, zupełnie innych czynników. trudno obiektywnie ocenić sprawę nie znając jej dokładnie. może to Mju rzeczywiście nawaliła, a może to w ogóle nie od niej zależało, a wkurzała się właśnie dlatego, że nie mogła nic zrobić a ktoś miał do niej pretensje. nie wiem, nie umiem powiedzieć. ah no, nieważne. idę sobie
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-20 o 21:18 |
|
|
|
#796 |
|
Copyraptor
|
Ja tylko chcę w końcu dostać moje przedmioty, na które czekam od pół roku. Bez wielkiej łaski i fochów, jaka to ja jestem okropna, bo się upominam
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie nastawiałam że to długo potrwa i jakoś nie musze mieć tej paczki na już ![]() a ja bym wolała już więcej nie dostawać oskarżeń wzietych z kosmosu bo było to przyznaję dawno temu a do tej pory mam uraz wielki |
|
|
|
|
#798 |
|
Copyraptor
|
A o co wtedy chodziło? Bo chyba jestem nie w temacie...
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
o awanti które kiedyś dawno organizowałam
ale to juz sprawa moja i Mju ![]() lepiej wróćmy do układania wierszyków bo wtedy robi się miła atmosfera
|
|
|
|
#800 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mju wykazała się odwagą i zjawiła wczoraj na spotkaniu. Gdyby chciała tylko robić przekręty, nie pokazywałaby się nam na oczy.
|
|
|
#801 |
|
Copyraptor
|
I Kasiencja - wiem, że się przyjaźnisz z Mju bardziej, rozumiem, że kiepsko Ci się patrzy jak mamy do niej pretensje. Ale to nie są pretensje z pupy wyjęte, nie słyszymy żadnych racjonalnych usprawiedliwień poza "to wina poczty/brata/siostry/kuriera", w zasadzie - w ogóle nic nie słyszymy
więc nie dziw się nam i nie bierz tego do siebie.
|
|
|
|
#802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mój brat ma 15 ale dla mnie dalej to mały braciszek
Chociaz wyższy z 30cmCytat:
Chociaż w weekend jest 20% na Panache itp. marki i mnie to kusi I jeszcze myślę nad Ewą Bień, miałam Wam wysłać linka bo dużo modeli jest minus 50%Cytat:
Cytat:
Nie lubię być "przeciętną Polką"
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-03-20 o 21:27 |
|||
|
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W przeciwnym wypadku wskakuje w dresik i ide biegac
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem zadowolona z interesów z Mju... tylu gratisów, zniżek itp. nie miałam nigdy
Ale też nie dziwię się Cholerce, że jest zła bo coś na czym jej zależało przed świętami dalej nie doszło...
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już tutaj Ax pisala że ufa każdej z nas i ja mam tak samo, wchodząc we wspólne zamówienie i powierzając pieniądze daje Wam moje pełne zaufanie ale wolałabym żeby dla organizatorki to też byla przyjemność a nie katorga i wielka karachodzi mi raczej o nastawienie do wspólnych zamówień i postawę roszczeniową i pełną pretensji zawsze |
|
|
|
|
#807 |
|
Copyraptor
|
Malla, ciekawe czy by była taka odważna, gdyby wiedziała, że ja będę
I nie jestem zła. Jestem w sumie zirytowana tym, że nie jestem informowana co się dzieje. O tym, że rzeczy były wysyłane na dwa razy też się dowiedziałam spooooro po fakcie, jak po raz kolejny się upomniałam. I nie sugeruję przekrętów, raczej, nie wiem, nieogarnianie? |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś się będzie jeszcze dopisywał do rajstopowego?
|
#809 |
|
Copyraptor
|
http://allegro.pl/gatta-tank-koszulk...507636002.html
Kusi mnie to... Ile wychodzi przesyłka? |
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko, na ten moment 2zł, ale pewnie zapytam o darmową
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.