|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Nie robiłabym problemu , twój mąz jakby odzyskał brata i widocznie jest to dla niego ważne. Co do kamrki , nie mozna inaczej ustawi kompa, tak żeby nie ka,erka nie obejmowała pokoju ? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-20 o 20:36 |
|
|
|
|
#1713 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Szkoda, że kcem teraz stuprocentowej naturalności żeby te cholerstwa rosły. |
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko, zgadzam się w 100% i zapytowywuję, co wystawiasz?
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
To nie rzucać linkiem.........?! (/edit/ Łe tam, gniecie mnie w boczku, więc rzucę: KLLLLLIK!!! ( ( )
|
|
|
|
#1716 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać!!!!!!!!!!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1718 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Współczuję w✂✂✂✂a, ale przynajmniej jesteś usprawiedliwiona ![]() Cytat:
Ja piję jakieś badziewie z plastiku ale zimne to ujdzie. Cytat:
Wracam w środę... zerknęłam na paragon, 36gr kosztowało 7hrywien, coś mniej niż 3zł. Tutaj to jedzą do piwa to kupiłam. Są jeszcze suszone rybki, kawałki wołowiny i inne ale to już dla amatorów ![]() Jakby coś pisz PW. Kobiecie nie dogodzisz, wczoraj znowu farbnęłam się czekoladą a dziś tylko patrzę na blondy i chcę chyba znowu balejaż
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamerki nie da się tak ustawić i nie da się też wyłączyć mego głosu gdy chce coś do męża powiedzieć. A co do dziecka, to się nie zgodzę, jakoś mój brat pyta o nią, ale fakt widzi ją raz na 2 tygodnie Zależy to też od relacji rodzinnych. Rodzice męża za specjalnie się nie przejmowali tym gdzie jest tak w ogóle ich syn. Ok dorosły ale mógłby choć raz na rok zadzwonić i chociaż powiedzieć czy żyje czy nie Przynajmniej dla mnie ta cała sytuacja była dziwna. U mnie w rodzinie tak nie było i to dla mnie nowość, że nie wiem co się z kimś przez 3 lata dzieje. Dobra koniec Dziękuje Wam za wszystkie odp
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1721 | ||
|
Zakorzenienie
|
wpadaj
![]() Cytat:
![]() A co do nudnej roboty, to chyba Kamena pisała,że u niej szukają i znaleźć nie mogą. Niewiele osób marzy o nudnej robocie. Wydaje mi się,że jakbyś dobrze się rozejrzała, to byś szybko coś znalazła. Cytat:
Bo kupiłam soczek i zastanawiam się czy mieszać ![]()
|
|
#1722 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Będę tfarda i nie kupię tych mydeł
![]() Też chcę wiedzieć, co wystawia Rozterka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuleżanka ma (wiadano która ) wyrwała se admina jednego znanego portalu społecznościowego - taa... co Wy tu kiedyś pisały, że to ja wyglondam na fotach na bardziej charakterną? Niby nic, ale jakoś dołuje ego - mnie nawet żaden metaluch nanfotce nie podrywa, pff laski bez Uff, mnie Sałacine mydla nie ruszajom Cytat:
![]() Na ciastlu pilimy u Pandy na kwaterze prl-owską wódkę kupioną jeszcze za kartki ![]() łokropna była Ale żyjemy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:55 |
||
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bo wiesz Madzinku......... te kuszące ze wszech miar mydełka można też zakupić w tym miłym sklepiku, którego adres e-mailowy podawałam Ci dzisiaj w czasie naszej rozmowy on-line No so.......? ![]() |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać, ty małpico!
A poważnie - znasz jeszcze jakieś fajne adresy z kosmetykami naturalnymi, do kąpieli itd...?
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu, to się nie zobaczymy...szkoda.
Napiszę na PW
|
#1728 |
|
Nindżopesz
|
Maju, pociesz się, że mojego TŻta też te mydła nie ruszajom
![]() Poka linka do fotki
|
|
|
|
#1729 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co w✂✂✂✂iłam sie jak jasna dupa. kupilismy lody za 16 zeta...no i teraz je jemy...no i ✂✂✂✂a smakują jak zmarznięty snieg..pełne aą grud lodu i chrupią w zębach...prawdopodobnie byłe rozmrozone i ponownie zamrozone
![]() no ✂✂✂✂a ✂✂✂✂a! co robic w takiej sytuacji? isc wz połową pudełka i reklamowac? no ale to wyglada jalbysmy połowe zezarli ![]() czy wsadzic z powrotem z salaterek do pudła? normalnie szlag mnie trafił i zaraz sie popłacze ze złosci
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam twarda i nieugięta - kupiłam tylko czy
![]() Cytat:
Mydlarnia u Franciszka? Zdrowe kosmetyki? Helfy? ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- |
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
suodkie to nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() łaj
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam tylko dwa lakiery do paznokci
|
|
|
#1733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ocenimy Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
ne nie mam nic ponad to, co i w barze pokazywanym było ![]() kuffa no, miałyśmy iśc razem same na wesele kuleżanki, a tu pewnie znóff bedeu na weselu jedyna jako sama, pff ei znóff 2 wredne pseudokoleżaneczki ze wsi bedou dogryzać - a ty co maja, sama? ![]() wiem, odbija mi, wesele we wrześniu i sieu wsio po 100 razy pozmienia, a ja już goopia kiecki kupujem i planujem pódę sama, chuda i z dumnie podniesionym czołem, łoo ![]() I sieu bedeu z panną młoda Justyną bawić super w miare możliwości ofkors P.S. czy wy tez tak macie, że wszystkie znane Justyny to naprawde fajne dzieffczyny? ![]() 3 lata temu jak byłąm na weseleu, yo sieyu własnie z ową Justyną bawiłąm, bo ona z jakimś kolega była, ale się średnio chłopok do tańca rwał. A teraz Justyś, moja funfela z podstawóki się hajta, ja pitolę ![]() Cheba mnie piwo wzięlo, c'nie? bo tescowe mocne było
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:20 |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłem pół butelki Advocatu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzę, Maja odbija Ci Do września to Ty jeszcze może Vretha ściągnąć na to wesele A może kogoś fajnego tam poznasz na miejscu (Mam znajomych, którzy niedawno się poznali na weselu. On przyszedł z jakąś tam dziewczyną, a ona sama I poprosił ją do tańca i teraz są parą ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-20 o 21:23 |
|
|
|
|
#1737 |
|
Nindżopesz
|
Maju, weź Gucia.
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Albo jedna Ewa, albo druga- ale MY się widzimy, Flo
O! I mnie- w charakterze...nie wiem? Przyzwoitki
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i będzie headbangować na środku sali w remizie e tam, na wesela wszyscy przychodzom w parach i sieu nie zdarzyło nigdy, żeby ktuś nieznajomy mię do tańca prosił bede siedzieć za stołem ze znajomymi (bo kuleżanka zaprasza całą paczkę ze wsi, co razem do podstawówki chodziliśmy ) i pić z nimi i skakac w kołeczku na sali ![]() jeeeaaaa! A co do headbangowania, to se rozpuściłąm kłaki i pohasałam po pokoju w samej koszulce - jakie to fajne czuć włosy smyrające mnie po szyi i ryncach łuwielbiam to, jakem dotykowiec ![]() edit:O kuźwa, wyszłam z wprawy, jak już po 1 piwie tak mnie potelepało ![]() to ja już sieu moze nie bedeu odzywac, bo goopoty godom
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:36 |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Z panną młodą razem ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

(nie muszę mówić, że nawet ani razu nie spytał o dziecko
, czyli swoją bratanicą - choć mi ciężko nazywać go wujkiem i dla mnie nie jest wujkiem mojej córki, tak jak jego po*ebany ojciec dziadkiem mojej córki). Mój mąż czasem do niego próbował dzwonić, pisać, mówiłam mu olej go - zobacz jak on Was olewa. Jakieś 5 miesięcy temu wrócił, bo nie wiem pracę stracił, kasę? Mieszka z rodzicami mego męża. Oki. Jakiś tam biznes chce zakładać
A o mnie ten gość nigdy nie spytał, głupie co słychać ( rozmawiałam z nim parę razy - raz jak przyjechał - wtedy go poznałam i potem na naszym ślubie), to znaczy ja na to leje, bo nie muszę z nim gadać. Może jest zazdrosny, że młodszy brat ma żonę dziecko, a on nie, nie wiem
Jakie q*wa przyjedziesz? Gdzie? Do tych 2 pokoi? A najgorsze, że głupio się nie zgodzić, bo to kiedyś był jego dom

(

Bo kupiłam soczek i zastanawiam się czy mieszać 

) wyrwała se admina jednego znanego portalu społecznościowego - taa... co Wy tu kiedyś pisały, że to ja wyglondam na fotach na bardziej charakterną?
laski bez